60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Miinnoşlarr,başladım ben de bugun....67deyim...hedef 60 şimdilik..onu bi görim, sonra 50li rakamları hedef alcam... :) öpüyorum sizi cookk...bi de şu çizelgeleri nasıl ekliyosunuz buralara?? yeni ve acemiyim ya daha çözemedim bi türlü

Slmlr hanımlar . . .

dün akşam 1 porsiyon haşalama yedim fakat bu gün için ilk yemek fırsatını az önce bulabildim 2 simit 2 yumurta 10 zeytin ve 50g labne peynir tükettim ki biraz abarttım :bbo: kesinlikle şunu anladım ne kadar geç yersem o kadar fazla miktarda tüketiyorum . . .

akşamı salata ile geçiştirmek gerek ki bu hafta hiç adam akıllı düzenli yiyemedim buna rağmen kilo kaybedersem mucize etkisi yaratır bende . . .
:asigim:

evetttt arkadaşlar sürekli yazamıyorum yoğunluktan dolayı bendende 2,5-3 kilo gitmiş durumda bugün yedikleri yazayım bari
sabah 1 simit ve bir çay (iş yerinde yiyebileceğim en masum şeydi napimmmirmirmirmir)
arada 3 adet büsküvi ve yeşil çayımıda içiyorum
öğlen biraz sebze yemeği ve 1 kase yoğurt
ara yeşilçay 3 adet büsküvi
akşamada öğlenle aynı düşünüyorumsırnaşık şey
sporumuda yaparım akşam tabikide hade bakemkaydirigubbakcemile2

motherderya başın sağolsun, Allah ailene ve sana sabır versin.

dün akşam çayına akdar çok iyi kendimi tuttum. akşamda bir kase çorba içtim. sonra misafir geldi çayın yanında 5 adet fındıklı ikram yedim.

ne güzel sıvı tüketiyorsunuz ben su içemiyorum çok içince miğdem bulanıyor.

ya ben gerçekten abarttım 2 simit neyime bak 1 simit yemiş arkadaş ne güzel mis gibi . . . akşam eve giderken yürüyeceğim çarşıdan çantada bakıcaktım zaten . . .

:çok üzgünüm:

Şuan öğle yemeğimi yemek üzereyim.
1 fincan brokoli çorbası
1/2 girisini.
Ve hala su içiyorum sanırım sabahtan beri 2 litre oldu birde bunun akşamı var:)

evet kıslar bende bugun gec vakıt kahvaltımı yaptım sekersız 6 bardak cayımı ıctım.16 adet yesıl zeytın yedım 150 cl yarım sımıt bır salatalık ıkı atımlık peynır ve bır cay kasıgı bal cokacimcoook ,bırazdan meyvamı yıycem bı portakal bı elma ve ıkı glısın,aksamada yogurt corbası ve meyva var bu arada bugun funda cayına basladım maranki hocanın tarıfıyle yanlız ben lımon koydum kaynatırken ole ıctım ıkı cay bardagı dıyor gunde ama ben sabah ,oglen aksam ıcecem ıns bu sabah cok sükür 64 kıloyu gordum ama bır ıkı gun sonra tam oturur bedenımde yoksa az kacırdıgmda tekrar alıyorm verdıgımı ıns hedefıme az kaldı ,görusmek uzere arkadaslarra.s.

6 bardak çay, 16 zeytin mi :1shok:
lütfen bana şaka yaptığını söyle :1shok:

kızlar iyi misiniz siz, ne o 2-3 simit, bardak bardak çay abooooov :1shok:

selam kızlar
6 ay önce sezeryanla doğum yaptım.doğumdan 2 hafta önce 78 dim. doğuma girerken tartılmadım. boyumda 168.
şu anda 64 kiloyum. hamilelik öncesi kilom 62 idi. şimdide en az 62 olmak istiyorum. ama hedef 60.
şimdiki kiloma inmek için diyet falan yapmadım. kilolarım kendiliğinden gitti ama 64 e çakıldım kaldım. bi türlü inemedim. rejimde yapmadım. herşeyi yiyorum kilo veremesemde almıyorumda
ama artık azcık dişimi sıkıp kilomu verim diye düşünüyorum.

ben birkaç gündür iyice saldım kendimi sabahları erken uyanıp egzersiz yapamıyorum yine son ana kadar yataktan çıkmıyorum akşamları da egzersiz yapamadım kendi kendime nazar değdirdim sanırımsenağlama silkinip kendime gelmem lazım...bunları fazlasıyla hakettim...klava: bir de iştahım açıldı ki sormayın niye böyle oldum anlamadım yine de yeme isteğimi kontrol etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez...

nasıl gidiyor hanımla kilolar
ayy keşke gitse hemencecik
benim bugünki menüm
sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytin domates
ara 1 fincan mate çayı
ögle 1 kase mercimek çorbası
salata
ara yeşil elma
mate çayı
akşam ızgarada yapılmış 3 köfte
salata
ara mate çayı
ve 3 litre su

mrb kızlaaarrrrrrr...
nasıl bakalım bizim sitenin muhteşem incecik hanımları.
deryacım öncelikle başın saolsun allah sabır versin.hepimizin eninde sonunca varacağı yer orası.mekanı cennet olsun inş.
arkadaşlar ben verdiğim son 500gramı geri aldım.moralimi bozmuyorum çünkü regliden dolayı olduğunu düşünüyorum.hala olamadım çünkü.gecikti.iyice şiştim.bitince 65 leri görürüm umarım.hepinizi öpüyorummmmmm.

dün dışrı çıktım ve soluğu aktarda aldım.lahana yağı almak için şansıma kalmamış.yarın gelicek dediğine göre.bende mecit efendinin.yosun sabunu ile kabak lifi aldım.dün akşamdan beride günde bir kere ona başladım ek olarak.kilolar giderken selülütlerde gitsin baride yazın bikinileri giyince güzel görünsün dimi ama.nedir bu bizim çektiğimiz ya kilo bir dert selülitler ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…