60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoş geldin bende senin gibi topikte yenilerdenim . . .

kaydirigubbakcemile5

bence işe güne en az bir öğün katarak başlamalısın ne yediğinden ziyade ki bende aynen senin gibi sadece akşam yiyenlerdendim . . .

şimdi geçte olsa kahvaltı yapıyorum ve ikindide de bi şeyler atıyorum inan bu beni akşama saldırıya geçmekten o kadar alıkoyuyor ki . . .

kaydirigubbakcemile5

kıslar bende 53 kilodan 67 kiloya çıktım ve diyetisyene gittim tahlil oldummdeğerlerim yukselmişbiraz doktorum bana düzenli bi şekilde yemek yememi söledi şimdi sabhları bi dilim ekmek bi bardak süt ve biraz beyaz peynir yiyorum öğlende ne varsa ama kaşık hesabı...inş en kısa sürede aldığımız kiloları veririz

bende ki problem eger ben biseyin tadini aldiysam yemek yemissem onun devami gelmesi ben anca ac kalarak zayiflaya biliyorum biseyin tadini almicam ...

bende ki problem eger ben biseyin tadini aldiysam yemek yemissem onun devami gelmesi ben anca ac kalarak zayiflaya biliyorum biseyin tadini almicam ...

hmmmm tehlikeli bi durum o zaman o şeye tokluk hissinin çabuk gelmesi için bol sıvı ile tüketmeyi deneyebilirsin 1 lokma tadını aldığın şey 3 yudum sıvı . . .

ve fazla çiğneyerek yavaş yavaş tüketerek . . . aç kalarak evt kilo ya da sıvı ya da o her neyse vucuttan bi şeyler kaybediliyor ama sağlıklı olmuyor bilirsiniz . . .

Allah cc yardımcımız olsun . . .

slm kızlar ya ben bu aralar kötüyüm kilo almışım moralimi bozmak ta istemiyorum..ama elimde degil bu kiloların yemeklede ilgisi oldugunu düşünmüyorum çünkü normalden daha az yiyorum arada kaçamak yapsamda ama fazla diil..neyse ben kiloları bu ayda vurulduugum ignelerden ama ne yapalım en azından fazla almadım şükür..umarım vuruldugum igneler amacına ulaşırda bu yolda boşuna ugraşmış olmam..yeni arkadaşlar katılıyor günden güne hoşgeldiniz..ben bir süredir buralardaydım ama son zamanlarda koyverdim gitti..neyse hepinize bol kalori yakmalı günler..

canım merhaba.bende 57 ıle hamıle kalıp 83kılo ıle dogum yaptım yaklasık 10 aydır 66 kıloydum.1.5 aydır rejım yapmaya calısıyorum.suan 64 oldum.kahvaltı bende yapmazdım ama arastırdıkca gordumkı kılo verelım dıye yemedıkce vucut yag depoluyormus.metabolızmanın canlanması ıcın kahvaltı etmek sartmıs.ben artık edıyorum.bu arada bol kahve ıcıyormussun bende ıcıyordum aclıgı bastırdıgı ıcın.ama baktımkı kahve ıcerek kalorı alıyorum barı yıyerek alayım dedım o kalorıyı hem de tok olurum.sımdı gunde tek kahve ıcıyorum.3-4 kupa ıse yesıl cay.

mantı+ekmek, börek+ekmek evet bunlar gercekten kötü alışkanlıklar haklısın...
ben zaten pilav makarna olmayan menuler icin demiştim 1 dilim ekmek
mucuk a.s.a.s.

ilk öğünümden sonra bu vakte kadar 2 müsli 1 kahve 1 çay ve 6 adet pronot bisküvi yedim akşamda menüde sadece ıspanak olucak . . .

pronotta guliten yok hanımlar bilginize nisbeten masum bi bisküvi ve inanılmaz lezizzzz . . .

:asigim:

zeytının cok kalorılı bır yıyecek oldugunu bılıyorum.zeytını bırkac taneyle gec bence.

Bugün çok stresliydim gene, bozmak aklımdan geçmedi değil ama 4 günüme yazık olurdu çünkü hiç kaçamağım bile olmadı. İradeli olmaya devam etmeye çalışıyorum zor olsada. Nutella kavanozunu kapıp gelesim geliyor

merhaba kızlar
ben iki gündür yatıyorum çok kötü üşütmüşüm ne zaman iyleşirde yeniden devam derim bilmiyorum
inşallah sizin diyetler iyi gidiyordur ben şimdilik ara veriyorum
kendinize iyi bakın iyi akşamlar a.s.a.s.a.s.

COOOOKK GEÇMİŞ OLSUN..
BOL VİTAMİNLİ GÜNLER GECİR CNM..İYİLEŞ...DÖN ARAMIZA..MOTİVASYONUN LAZIM a.s.:1hug:

zeytının cok kalorılı bır yıyecek oldugunu bılıyorum.zeytını bırkac taneyle gec bence.

kericim ah birde bana sor ben zeytin olmadan yapamam zeytini ve zeytinyağı o kadar severim o kadar severim ki . . .

sadece bu ikili ile ömrümü geçirebilirim . . .
10 zeytin bile benim için bi dönüm fakat azaltsam kesinlikle bahsettiğin gibi çok daha hızlı netice alırım . . .

hatta bu güne kadar yediğim zeytinin yarısını tüketseydim belki hiç bu kadar fazlam da olmayacaktı ki yarım kiloyu 10 dk da silebilirim . . .

akşam 2 tabak ıspanak yedim 2 tanede etimek . . .

geçmiş olsun ablacığım,ALLAH şifa versin .bu dengesiz havalar hasta ediyor insanı çok kolay aman sizde kendinize dikkat edin kızlar
tebrik ederim pimea,devamınıda görürüz inşallah kaydirigubbakcemile5

merhaba bende burdayım artık... ben 32 yaşındayım boyun 1 60 kilom 62 ama 2 tanede doğum yaptım... bana fazla geliyo kilom.. hergün mekik çekmeye gayret ediyorum sorunum göbek.. doğumdan sonra çirkin bir görüntüsü oldu sarkık gibi..bacaklarım 36 beden bir insanın bacağı kadar var:))) orantısıs bir kilo alışım oldu ama selülitlerim hiç kalmadı o nasıl oldu bende anlamadım ama ii oldu boşver:)))
akşamları göbeğime sıkılaştırıcı sürüyorum ne kadar fayda eder bilmiyorum yaza kadar 2 beden incelmek zorundayım... ekmek az yerim genelde sebze tüketirim ama ama ama tatlısız duramıyorum birde şerbetli tatlı olucak illaki... hadi onuda azaltayım bi kaç ay...
birde kazen in zayıflamak için 25 öneri yazısını okudum ki eğer doğruysa bu kiloda kalmayı ev işlerine borçluyum...yoksa 85 olurdum..
herkese kolay gelsin öpüldünüz...

Günaydın arkadaşlar;

Topraksuu çok geçmiş olsun.a.s.
kilo veren arkadaşlara tebrikler..Ben de 1 kilo vermişimdelikafadulden

Akşam sadece 1 kase yoğurt ve bir adet grisini yedim.

Sabah 7:30
1 kase cornflex (sonunda işe geç kalmadan kahvaltı edebildim)

topraksucum geçmiş olsun yoklugun belli oluyor ablacım moonseresode fazla ugramıyor hcr zaten sık gelmiyor..valla yenilerde biz eskilere dogru dürüst pas vermiyorlar bile hoşgeldiniz dedik kaç kere hoşbulduk demeye bile tenezzül eden olmadı neyse ben de söylemeyi bıraktım..benimde bu aralar hiç keyfim yerinde degil stres sıkıntı falan hepsi üst üste asıl şimdilerde moralimin en yüksek olması gereken zamandayım...malum tedaviden dolayı...neyse sizlere de iyi kilo vermeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…