tekrardan selam hanimlar bende zayiflamak istiyorum nolur gazlayin benide :) :) size kisaca kilomdan bahsedeyim uzun zaman önce 47 kiloydum ondan sonra 51-52 arasinda senelerce kaldim sonra sigarayi biraktim 10 kilo aldim bir senede, ondan sonra diyetle 56-58 kiloya düstüm ve o kiloda kaldim.
58 kilo ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim dogumdan sonra 10 kilo gitti 75 ten 66 ya düstüm az yiyerek yemeyerek bazende cok yiyerek dengesiz beslenme iste ....
suan 66 kiloyum hedefim 55 olmak 11 kilo vermek istiyorum. sizlere bakiyorum kahvaltiniz ögle yemeginiz var ben bunlari yapamiyorum cok nadir.benim ögünüm sadece aksam, aksamlarida bir tabak salata 2 tane citir ekmek daha sonra meyve gün boyu bazen hic birsey bazende citir emekle gecistiriyorum bol bol kahve iciyorum istahimi kesiyor.
tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar hatta bol bol gaz hazirana kadar 11 kiloyu vermem lazim ya vericem ya vericemfisfisfis
canım hoş geldin bende senin gibi topikte yenilerdenim . . .
kaydirigubbakcemile5
bence işe güne en az bir öğün katarak başlamalısın ne yediğinden ziyade ki bende aynen senin gibi sadece akşam yiyenlerdendim . . .
şimdi geçte olsa kahvaltı yapıyorum ve ikindide de bi şeyler atıyorum inan bu beni akşama saldırıya geçmekten o kadar alıkoyuyor ki . . .
kaydirigubbakcemile5
bende ki problem eger ben biseyin tadini aldiysam yemek yemissem onun devami gelmesi ben anca ac kalarak zayiflaya biliyorum biseyin tadini almicam ...
tekrardan selam hanimlar bende zayiflamak istiyorum nolur gazlayin benide :) :) size kisaca kilomdan bahsedeyim uzun zaman önce 47 kiloydum ondan sonra 51-52 arasinda senelerce kaldim sonra sigarayi biraktim 10 kilo aldim bir senede, ondan sonra diyetle 56-58 kiloya düstüm ve o kiloda kaldim.
58 kilo ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim dogumdan sonra 10 kilo gitti 75 ten 66 ya düstüm az yiyerek yemeyerek bazende cok yiyerek dengesiz beslenme iste ....
suan 66 kiloyum hedefim 55 olmak 11 kilo vermek istiyorum. sizlere bakiyorum kahvaltiniz ögle yemeginiz var ben bunlari yapamiyorum cok nadir.benim ögünüm sadece aksam, aksamlarida bir tabak salata 2 tane citir ekmek daha sonra meyve gün boyu bazen hic birsey bazende citir emekle gecistiriyorum bol bol kahve iciyorum istahimi kesiyor.
tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar hatta bol bol gaz hazirana kadar 11 kiloyu vermem lazim ya vericem ya vericemfisfisfis
Önerilerin için teşekkürler pimeacım.Ancak ben menüde pilav ve bakliyat varken ekmek yenmesini sadece diyette değil normalde de çok yanlış buluyorum.
Biz türklerin beslenme alışkanlıkları cidden çok kötü neredeyse börekle ekmek yiyenler bile var çünkü.CADIARZU
Hayırlı cumalar hacercim. . . çok haklısın 2 simit olayı abartıydı ki ben artık ideal kiloma gelene kadar asla 2 simit yemeyeceğim zaten dün akşam pişmanlıktan eve yürüyerek gittim rahat 6 km yürüdüm . . .
akşamda 2 tavuk kanadıyla havuç soğan haşlaması yedim . . .
az önce ilk öğünümü tükettim o da 4 dilim etimek 4 müsli 10 zeytin ve 30 gr kadar labne ve çay ki aslında bu bile fazla :çok üzgünüm: biliyorum ama ilk öğünü geç yapmanın bedeli galiba . . .
merhaba kızlar
ben iki gündür yatıyorum çok kötü üşütmüşüm ne zaman iyleşirde yeniden devam derim bilmiyorum
inşallah sizin diyetler iyi gidiyordur ben şimdilik ara veriyorum
kendinize iyi bakın iyi akşamlar a.s.a.s.a.s.
zeytının cok kalorılı bır yıyecek oldugunu bılıyorum.zeytını bırkac taneyle gec bence.
merhaba kızlar
ben iki gündür yatıyorum çok kötü üşütmüşüm ne zaman iyleşirde yeniden devam derim bilmiyorum
inşallah sizin diyetler iyi gidiyordur ben şimdilik ara veriyorum
kendinize iyi bakın iyi akşamlar a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?