60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya 2 hafta oldu daha gram fark yok bende ağlamak istiyorum, kendimi inek gibi hissediyorum lanet olsun başaramıyorum ben gene..

ya 2 hafta oldu daha gram fark yok bende ağlamak istiyorum, kendimi inek gibi hissediyorum lanet olsun başaramıyorum ben gene..

günaydın canım, bozma moralini lütfen bende 10 günden fazla veremedim ama sonrasında zayıfladım hemde diyet ve hergün spor yapmama rağmen.diyetini sporla destekliyor musun? benim metabolizmam çok zayıftır,seninde öyle olabilir.ben bunun için sabah akşam 5 i 1 yerde çayı içiyorum.gün içerisinde de fırsat buldukça yeşilçay. yılma,yenilme şekerim,sen devam et elbet alırsın karşılığını

Herkese günaydın;a.s.

Akşam yine irademe hakim oldum çok mutluyum.hihoyyyt
3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık nohut tanelerinden oluşan yemeğimi yedim.
Sanırım 3.gün bu gün hiç ekmek tüketmiyorum.
Sabah yine uyanamadım bu yüzden kahvaltı fırsatım olmadı:çok üzgünüm:
Büyük bir kupa kahve içiyorum şuan.

günaydın aaybis, peki orda kahvaltı yapma şansın yokmu hiç , mesela bir küçük sandviç CADIARZU azmini tebrik ederim güzel gidiyorsun ama en önemli öğün olan kahvaltıyı atlama lütfen

günaydın aaybis, peki orda kahvaltı yapma şansın yokmu hiç , mesela bir küçük sandviç CADIARZU azmini tebrik ederim güzel gidiyorsun ama en önemli öğün olan kahvaltıyı atlama lütfen

Maalesef yok.hamur işi hariç tabii ki (zaten aldığım kiloları buna borçluyum)
İnşallah bu akşam erken yatacağım ve sabah kahvaltımı edeceğim.Ayrıca tavsiyeniz üzerine aldığım twisterdan çok memnunum.200 sağ 200 sol olmak üzere akşam 2 set yaptım.hihoyyyt

gözün aydın şekerim a.s. bende dün 60 ı gördüm yartıda 10 gün üstüne ondan çok iyi anlıyorum seni kaydirigubbakcemile5

saol canım seninde gözün aydın.a.s.
çabalarımızın sonuçlarını verdikaydirigubbakcemile5

bundan sonra 2 kilo vermek istiyorum ama bakalım o ne kadar zamanda gidecek:1hug:

Günaydın kızlar...... :teytey:
Rejimimin 5.günündeyim bugün. 2 Kilo verdiğimi dün yazmıştım. Ve dünde bozmadan 1 günümü bitirdim. Dün yediklerimi yazıyorum (bir gün öncesini yazıyorum hep çünkü bugün akşama kadar şunları yiycem diye kendimi şartlandırırsam ters tepki veriyor bende )
Sabah: Domates, peynir, salatalık, 3 yeşil zeytin, 1 dilim etimek ve bitki çayı
Öğlen: Az çorba, tavuk yemeği (susuz kısmından) ve 1 adet lahana dolmasıyla 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: 1 kerevizi soyup yoğurdun içine rendeledim içinede biraz tuz ve sirke kattım onu yedim, sonrada azıcık ayva yedim.
4 Günü geçirdiğime inanamıyorumm inanın. Uzun süredir bu denli iradeli olamamıştım. Şimdilik spor yapamıyorum birde hava soğukya su içmek çok zor geliyor bana ama bunada şükür. a.s
Zayıflayınca ilk iş kendime kot alıcamm, yıllardır kot pantalon giyemiyorum, büyük bedenler hoş durmuyor çünkü omuzlarım ve gögüslerim ufak olduğundan geniş bir kotla kalçalarım hepden iri gözüküyor. Zayıflayıp kendime alacağım ilk şey kot pantalon :Saruboceq:

saol canım seninde gözün aydın.a.s.
çabalarımızın sonuçlarını verdikaydirigubbakcemile5

bundan sonra 2 kilo vermek istiyorum ama bakalım o ne kadar zamanda gidecek:1hug:

benim daha 6 kilom var, bu gidişle seneye kadar ancak veririm ama pesetmeyeceğim 1 senede sürsekaydirigubbakcemile2
aaybis ciğim anlıyorum,sanada kolaylıklar dilerim...

tünaydın herkese, nasılsınız hanımlar.

sabah tartıldım 500 gr. eksik gösterdi tartı umarım doğrudur. hafta sonu dijital tartıda tatılıcam (çeyizimde de çıkarıcam) o zaman kesin sonuç belli olur.

Hayırlı cumalar fıstıklarım a.s.

Hayırlı cumalar hacercim. . . çok haklısın 2 simit olayı abartıydı ki ben artık ideal kiloma gelene kadar asla 2 simit yemeyeceğim zaten dün akşam pişmanlıktan eve yürüyerek gittim rahat 6 km yürüdüm . . .

akşamda 2 tavuk kanadıyla havuç soğan haşlaması yedim . . .

az önce ilk öğünümü tükettim o da 4 dilim etimek 4 müsli 10 zeytin ve 30 gr kadar labne ve çay ki aslında bu bile fazla :çok üzgünüm: biliyorum ama ilk öğünü geç yapmanın bedeli galiba . . .

CANIM BENİM,BENCE HER OGUNE (makarna veya pilav olmayan ögünlerde) MUTLAKA 1 İNCE DİLİM EKMEK KOY...NE YERSEN YE 1 D. EKMEGİN OLSUN..VUCUDUN EKMEGE GERCEKTEN İHTİYACI VARMIŞ, YEMEKLE BİRLEŞİNCE DE YAG YAKIMINI HIZLANDIRDIGINI DOKTORUM SÖYLEMİŞTİ..
MUCUK ÖPÜCÜK :1hug:

slm benım canlarım uzun zamandır giremıom kusura bakmayın ama diyete devam amaa arada kaçırdıklatım oldu tabiiki okadar olurr :roflol: sizler nasılsınız neler yaptınız anlatın bakimm :)) hepinizi öptum özlmeişim

Önerilerin için teşekkürler pimeacım.Ancak ben menüde pilav ve bakliyat varken ekmek yenmesini sadece diyette değil normalde de çok yanlış buluyorum.
Biz türklerin beslenme alışkanlıkları cidden çok kötü neredeyse börekle ekmek yiyenler bile var çünkü.CADIARZU

tekrardan selam hanimlar bende zayiflamak istiyorum nolur gazlayin benide :) :) size kisaca kilomdan bahsedeyim uzun zaman önce 47 kiloydum ondan sonra 51-52 arasinda senelerce kaldim sonra sigarayi biraktim 10 kilo aldim bir senede, ondan sonra diyetle 56-58 kiloya düstüm ve o kiloda kaldim.
58 kilo ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim dogumdan sonra 10 kilo gitti 75 ten 66 ya düstüm az yiyerek yemeyerek bazende cok yiyerek dengesiz beslenme iste ....

suan 66 kiloyum hedefim 55 olmak 11 kilo vermek istiyorum. sizlere bakiyorum kahvaltiniz ögle yemeginiz var ben bunlari yapamiyorum cok nadir.benim ögünüm sadece aksam, aksamlarida bir tabak salata 2 tane citir ekmek daha sonra meyve gün boyu bazen hic birsey bazende citir emekle gecistiriyorum bol bol kahve iciyorum istahimi kesiyor.
tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar hatta bol bol gaz hazirana kadar 11 kiloyu vermem lazim ya vericem ya vericemfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…