60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim canım a.s. hem kilo verdiğin için hemde kahvaltı yapabildiğin için kaydirigubbakcemile5

Bugün rejimimin 6. günündeyim, dünde bozmadım yaşasın :dance:
Dün yediklerim;
Sabah: Domates, salatalık, peynir, 3 zeytin,1 adet etimek ve bitki çayı
Öğlen: Sulu köfte (susuz kısmından), az çorba, 1 dilim kepek ekmeği ve ucundan azıcık içli köfte...
Akşam: Bolca karışık bir salata (yağ ve limon koydum) ve 1 dilim etimek. Sonradanda bitki çayıyla birlikte 1 adet etiburçak yedim.

Dün bi ara iradem kopmak üzereydi nerdeyse gitti gidiyordu valla rejim. Neyseki kurtardım son anda. Bu arada yarın pazar ve pazar kahvaltısına biraz renk katıcam şimdiden söylüyorum, haftada 1 bişiy olmaz abartmayınca a.s

canımm üşütme konusunda yalnız olmadıgını bu sabah anladım...suanda kafamın üzerinde bin tonluk bişe duruyo sanki o kadar agırlastı heryerim..burnum da akıooo :bbo: iştahım da fena halde bitik..umarım bu hastalık döneminde kilo verip sonradan almam:bbo: beraber en kısa sürede iyileşmek dilegiyle...öpüyorum hepinizi

Hanımlar selamlar . . .
Yarın benim tartılma günüm . . . fisfisfis

Kilo aldığımda ve kaybettiğimde çok kolay hissederim ben ki bu hafta pek kaybetmek bakımından yol katedemedim sanırım ama eğer kaybetmişsem bu bana müthiş bi motivasyon sağlar . . .

zeytini de 5 e indirdim :çok üzgünüm: sabah 1 muz öğle 5 zeytin 4 etimek biraz labne 2 müsli 2 pronot yedim . . .

akşam dünden kalan ıspanağı bol yoğurtla halledeceğim . . .

aradada kahve ve 2 müsli yerim . . .

Sana da geçmiş olsun canıma.s.

Az önce ragl oldum bende feci ağrım varbenneyaptımki
Bende klasik öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi
1 fincan çorba ve bir adet grisini

Bol şans herkese

geçmiş olsun canım geçen tv de rastladım yıllarca hasta olmayan pek çok kişi bu yıl 3 sefer grip olmuş bi dr. bahsediyordu ki doğru . . .

annem . . . hiç hasta olmayanlar kafilesindendi bu kışa kadar . . . bende öyle bi nebze . . .

slm kızlar bende hastalıklarla boğuşmaktan nete uzun zamandır giremedim,bu ne ya herkez kırılıyo hastalıktan güzel bi kar yağsaydı da mikroplar kırılsaydı

saol hcr35 inş. geçecek,akşama gelebilirsem yine uğrarım bi siteye şimdi biraz yatmam lazım tutamıyorum kendimi,öpüldünüz hepiniz,sağlıklı zayıflamalar :))a.s.

merhaba arkadaşlar bende 60-69 arasında yer alıorum. valla bu sayfa ilaç gibi geldi bana. bende 1aydır zayıflama derdine düşmüştüm. ekmeği bıraktım :) çıkardım hayatımdan onu. sadece sabahları bir dilim kepekli yiyorum.herşeyden yiyorum ama az az. tabi kilo yapan herşey değil. yoğurdu fazla tüketmeye çalışıyorum. yağsız yoğurdun göbek bölgesini erittiğini okumuştum. ben 58 den yukarı hiç çıkmamıştım şu bir yıla kadar.ve bir ay öncesi 64 kilodaydım.şimdi 61 . her sabah kavaltıdan önce koca bi burdak ılık su içiyorum. günlükde 2,5 litre su içmeye çalışıorum.şekeride şimdilik teke düşürdüm.şimdilik 4kilom daha var.inşallah onuda vereceğim. bu arada akşamlarıda mekik çekmeye çalışıorum bol bol.

Hoşgeldin canım . . .
kaydirigubbakcemile5

Sen 61 kiloysan 3 güne seni 50-59 aralığındakilere transfer ederiz biz . . .
a.s

merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım ben de..ama uzun zamandır takip ediyordum bu forumu...evetttt...gelelim asıl meseleye....kilolara yaani kaydirigubbakcemile2
23 yaşında 1.62 boyunda ve maalesef 62 kiloyum(((
60 kiloya hiç çıkmadım diye diye 62 oldum şu an. standarttı benim kilom 56 58 arasıydım hep.ama bu aralar düşmüyo kilolar hiç..ya bide benim sorunum göbek daha doğrusu mide..aileden gelen kalıtsal bişe kahretsin ne kadar zayıflasam da göbek gitmiyo biraz kalıyo..zaten tek sorunum göbek bide çabuk kilo veremiyorum ben yaaa...aslında düzenli mekik çeksem işe yarıyo ama işten güçten fırsat olmuyo( ya aslında istesem yaparım ama üşeniyorum galiba biraz) ne yapmam gerekiyo sizce???

hoş geldin canım . . .kilo çizelgesi yapmakla başlayabilirsin işe bence motivasyon bakımından destekler ki bu topiği ziyaret etmeyide ihmal etme çünkü buda bayağı firenliyor insanı . . .

kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar ben geldim
aaybis,pimea,moonserose,mavideniz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ŞenizŞeniz
pimeacığım sanada geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

yeni arkadaşlarda hoş gelmişler inşallah fazlalıkları burada hepbirlikte vereceğiz

canlarım ben tam iyileşemedim ama eskiye göre biraz daha iyiyim yatağımın içinde oturup sizlerle koşabilecek kadar ben daha böyle bi grip geçirmedim nasıl bişe anlamadım neyse Allah beterinden korusun sizlerde kendinize dikkat edin kızlar çok kötü bi salgın var

bu arada kilo veren şekercikleride kutluyorum çok sevindim darısı diğer fazla kilocuklara inşallah
buradaki ortamı çok özlemişimya :1hug:
size kavuşmak çok güzel herkese iyi kilo vermeler a.s.a.s.

Son düzenleme:
bu arada durum raporu: :roflol::roflol:
aynı kilodayım ne aldım nede verdim kaydirigubbakcemile2
bide üstüne regliyim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…