bu arada durum raporu: :roflol::roflol:
aynı kilodayım ne aldım nede verdim kaydirigubbakcemile2
bide üstüne regliyim delikafadulden
topraksuu hasta olduğunu yeni öğrendim canım çok geçmiş olsun umaraım daha iyisindir...
cokacimcoookyaş 34 boy 1,61 kilo 65 yarın hemen yürüyüşe başlıyorum bende size katılıyorum 1hacokacimcoookfta sonra ne kadar kilo verdiiğimizi yazalım bakalım kim başaracak kızlar
kızlar ben ara öğün olarak 10-15 kuru vişne yiyorum.ya kuru meyvelerin kalorisi nasıl?bi fikri olan bvarmı vişne hakkında?
buarada öğleyin kuru fasulye(sadece taneleri)4 kaşık falan pilav bide salata
Herkese günaydın;
Hasta olanlara şifa diliyorum.Yeni gelenlere de hoşgeldiniz;
Cumartesi gecesi kayınvalidemin muhteşem tatlılarını geri çevirip akşam yemeğinde sadece salata yediğim için kendime :dance:alkış.
Ama pazar öğlende 1 dilim margaritayı yemiş bulunuyorum..
Reglimden dolayı yeme isteğim had safhada.
Akşam yemeğini ise salata ile geçiştirdim.
Bu sabah yine 1 kase cornflex yedim.
65 kiloyu muhafaza ediyorum.Bu da güzel bence bu kadar şişkinliğime ve kabızlık sorunuma rağmen.Sanırım bu akşam Activialara başlasam iyi olcak
herkese günaydın aranıza bende katılayım dedim.. :) kilo aralığı uyunca hoşuma gitti ayrıca bu tip gruplar çok işe yarıyabiliyor. hemen bilgi vereyim. yaşım 22 boy 168 kilo bu sabah 64.7 yi gördüm. yaptıklarıma gelince günlük yaklaşık 1000 kalorilik diyet listesi uyguluyorum. 1 yaşında kızım olduğundan dışarı çıkamıyorum dolayısıylada evde aklıma geldikçe kızım müsade ettikçe twist& shape yapıyorum. metebolizmam yavaş olduğu için herzaman olmasada hızlandırıcı bitki çayları içiyorum. En büyük avantajım zaten emziriyor olmam. hedefim ilk olarak 60 ikinci 57 üçüncü ve son 55 olması herkese kolay gelsiiinn... öptüm iyi ve az kalorili günler
hmmmm tehlikeli bi durum o zaman o şeye tokluk hissinin çabuk gelmesi için bol sıvı ile tüketmeyi deneyebilirsin 1 lokma tadını aldığın şey 3 yudum sıvı . . .
ve fazla çiğneyerek yavaş yavaş tüketerek . . . aç kalarak evt kilo ya da sıvı ya da o her neyse vucuttan bi şeyler kaybediliyor ama sağlıklı olmuyor bilirsiniz . . .
Allah cc yardımcımız olsun . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?