60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada durum raporu: :roflol::roflol:
aynı kilodayım ne aldım nede verdim kaydirigubbakcemile2
bide üstüne regliyim delikafadulden

topraksu hoş geldin eğer regliysen ve aynı kiloda bulunuyorsan bu vermiş olduğunu gösterir çünkü bilirsin şişsindir . . .

bu gün tartı günümdü benimde 2 simitli 10 zeytinli kahvaltılardan ötürü veremeyeceğimi düşünüyordüm fakat 05 kg veda etmişim ki buna çok sevindim . . .

:asigim:

sanırım mühim olan gerçekten dengelemek alınan enrrjiyle yakılanı . . . simitli zeytinli kahvaltılı sabahların akşamı eve yürüdüğüm için sanırım bu kilo kalybı . . . bu hafta biraz daha hırslıyım 66 lı sayıları göreceğim İnşAllah önümüzdeki pazara . . .

bu gün ne yediğimden hiç bahsetmeyeceğim çünkü pazarlarım her zaman özel tabi ki miktarlara dikkat edilerek . . .

sevgiler .. .. ..

hoşbuldum sabuncum azda olsa kilo vermişsin tebrik ederim dengeyi tutturmuşsunki vermeye başlamışsın ayrıca yürüyüş yapmanda çok güzel aynen devam canım azar azar gidecek ama gidecek inşallah a.s.a.s.

cokacimcoookyaş 34 boy 1,61 kilo 65 yarın hemen yürüyüşe başlıyorum bende size katılıyorum 1hacokacimcoookfta sonra ne kadar kilo verdiiğimizi yazalım bakalım kim başaracak kızlar

cokacimcoookyaş 34 boy 1,61 kilo 65 yarın hemen yürüyüşe başlıyorum bende size katılıyorum 1hacokacimcoookfta sonra ne kadar kilo verdiiğimizi yazalım bakalım kim başaracak kızlar

aramıza hoş geldin hulyak kaydirigubbakcemile5
seni çok azimli gördüm ve doğru bir başlangıç yaptın başarilar

Bugün şu saatlerde rejimimin 1. haftası sona erdi :dance: Uzun süredir 1 hafta asla rejim yapamıyordum.
Bu 1 hafta boyunca sadece 2 kilo verdim. Tabiki bu yağ değil henüz farkındayım. Umarım önümüzdeki haftada 1 kg olsun verebilirim. Bugün yani dakika itibariyle dün pazardı ve ben pazar kahvaltısına biraz renk kattım. Hatta ekmeğe nutella bile sürdüm ama asla abartmadım. Normalde yediklerimin yanında solda sıfır yani :roflol: Eşim şu hazır keklerden almış kendine sabah (ona kek filanda yapmıyorumya rejimdeyim diye :1closedeyes: ) Çayla birlikte ince bir dilim yerim diye düşündüm ama onu bile yeme gereği duymadım, motivasyonum tam. :lepi:
Geç kalktığımız için 1 öğün kayboldu arada, akşamda bolca yoğurtla birlikte tavuk yedim. Sonrada kaçgündür canımın istediği leblebiden sadece 1 avucun ortası kadar bişey yedim o kadar. Bu hafta yürüyüşe ve egzersize biraz ağırlık vermeyi düşünüyorum. İrademi 1 haftadır tutabilmem benim için son zamanlarda yaşadığım en güzel şey sanırım.
Herkese kalorisi az, motivasyonu bol günler dilerim a.s. a.s. :1hug:

Bu arada kilo göstergemi kımıldattım ve kelebek yerinede kaplumbağa seçtim ama umarım kaplumbağa hızında ilerlemem kilo konusunda :roflol:

Son düzenleme:
herkeze günaydın

3 gündür yazamadım.nete girmedim hiç.umarım keyifler iyidir.

topraksuu, melankoli-84, pimea umarım iyileşmişsinizdir.acil şifalar diliyorum

mavi deniz umarım seninde moralin biraz daha iyidir

yeni gelen arkadaşlarada HOŞGELDİN!

arada atladığım kimse varsa lütfen kusura bakmayın.

ben hafta sonu rejimi hiç ettim

cumartaesi kızlar günü yaptık.bir tabak dolusu pasta börek çörek yedim.ağzıma ne zamandır tatlı bişi
sürmüordum.cumartesi 2 haftalık tatlı yedim

dünse cumartesiyi dengelemeye çalıştım.peynir tahıllı ekmek domates zeytinde oluşan kahvaltı, tarçınlı süt ve muzdan oluşan ara öğün, daha sonra 1 küçük bardak dolusu tane mısr,akşamda 1 kase salata, 1 lokma börek:))

bugün sabah küçük bir dilim tahıllı ekmek, penir, 4 zeytin şekersiz çayy

herkeze sevgiler

Herkese günaydın;

Hasta olanlara şifa diliyorum.Yeni gelenlere de hoşgeldiniz;

Cumartesi gecesi kayınvalidemin muhteşem tatlılarını geri çevirip akşam yemeğinde sadece salata yediğim için kendime :dance:alkış.
Ama pazar öğlende 1 dilim margaritayı yemiş bulunuyorum..
Reglimden dolayı yeme isteğim had safhada.
Akşam yemeğini ise salata ile geçiştirdim.
Bu sabah yine 1 kase cornflex yedim.
65 kiloyu muhafaza ediyorum.Bu da güzel bence bu kadar şişkinliğime ve kabızlık sorunuma rağmen.Sanırım bu akşam Activialara başlasam iyi olcak

herkese günaydın aranıza bende katılayım dedim.. :) kilo aralığı uyunca hoşuma gitti ayrıca bu tip gruplar çok işe yarıyabiliyor. hemen bilgi vereyim. yaşım 22 boy 168 kilo bu sabah 64.7 yi gördüm. yaptıklarıma gelince günlük yaklaşık 1000 kalorilik diyet listesi uyguluyorum. 1 yaşında kızım olduğundan dışarı çıkamıyorum dolayısıylada evde aklıma geldikçe kızım müsade ettikçe twist& shape yapıyorum. metebolizmam yavaş olduğu için herzaman olmasada hızlandırıcı bitki çayları içiyorum. En büyük avantajım zaten emziriyor olmam. hedefim ilk olarak 60 ikinci 57 üçüncü ve son 55 olması herkese kolay gelsiiinn... öptüm iyi ve az kalorili günler

melankoli geçmiş olsun..topraksucum ne demek valla dam gibi bana cvp verenlerden birisin sagol moonseresoya az kaldı oklava göndercem..kavram cvp verme duyarlılıgın için tşkler..yazınım sanırım görünmüyor diye kuşku duymaya başlamıştım artık..neyse herkese iyi kilo vermeler..

kızlaarr üşütmenin etkisiyle bugun de evde kaldım..okul bugun acıldı ama ben gidemedim, laf aramızda hiç de üzülmedim hihoyyyt
kilo verenlereee tebriklerr
yeni gelenlere ARAMIZA HOSGELDİNİZ :)
bugun buraya bol bol yazıcam heralde...evde pinekliyorum..
diyetime gelince, birazcık bozdum ama bugun tartılamıcam evdeki tartı bozuldu beni sinir ediyo :) carsamba günü yazarım buraya kac oldugumuu...
öpüldünüüüüüzzzzzzzz......... :1hug:

kızlar ben ara öğün olarak 10-15 kuru vişne yiyorum.ya kuru meyvelerin kalorisi nasıl?bi fikri olan bvarmı vişne hakkında?

buarada öğleyin kuru fasulye(sadece taneleri)4 kaşık falan pilav bide salata

kızlar ben ara öğün olarak 10-15 kuru vişne yiyorum.ya kuru meyvelerin kalorisi nasıl?bi fikri olan bvarmı vişne hakkında?

buarada öğleyin kuru fasulye(sadece taneleri)4 kaşık falan pilav bide salata

canım kuru vişneyi bilmiyorum ama kuru kayısı bi ara ogunde 6taneye kadar yenilebiliyo yanında cevizle, cok da güzel oluyo valla, günkurusu kayısıyla ceviz 6şar tane, daha sonra bu sayı 3e kadar indirilebiliyo...
kuru üzüm de 1 yemek kaşığı kadar yenilebiliyo...kuru vişne de o kadar falandır heralde tam emin degilim ama

canım şişginliği bende hissediyorum tıpkı senin gibi, activiadan fayda sağladın mı, ben daha önce hiç denemedim . . .
oldukça fazla ılık suda tüketiyorum aslına acaba bu şiş durum vucut bu yeni beslenme biçimine uyum sağlamaya çalıştığı için olabilir mi ki ?

cokacimcoook sabah 4 adet eti burçak bisküvi 4 adet etimüsli öğle 1 adet karper peynir 3 dilim etimek 5 zeytin ve 2 etimüsli ve çay cokacimcoook

Hoş geldin canım . . . 55kg 1.68 boy iddialı bi hedef . . .

sivi evet aldigim sivi kahve oda vücüttaki suyu attiriyor... suda iciyorum anca 1 bucuk litre falan... fakat bu sekilde ac kalarak dayanabilirsem istedigim kiloya kavusucam sanirim :)
hatta kilolarimi vermeye basladim cuma günü tartilicam bakalim kac kilo gitmis olucak ...:)

Ben bir ara kullanmıştım.Activia ama o arada hamile kalınca doktorum bağırsak düzenemi etkiler diye kullanma demişti.
Umarım yine etkili olur.Cidden çok kötüyüm müshil falan kullanmak zorunda kalmam inşallah

kilar mutfagima büyük bir kagida 66 sisko seni yazdim ve 51 kilo oldugum zamanlardan bir resim yapistirdim... sizlerede tavsiye ederim süper gaz oluyor yemek isteseniz bile yemiyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…