60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bır kac defa 14 gun olmak uzere denemıstım aktıvıa ama hıcbır faydasını gormedım.gercı bende bagırsak tembellıgı var sanırım.bazen bıtkısel ılaclarla duzene sokmaya calısıyorum.buda kılo vermemı cok zorlastırıyor

kilar mutfagima büyük bir kagida 66 sisko seni yazdim ve 51 kilo oldugum zamanlardan bir resim yapistirdim... sizlerede tavsiye ederim süper gaz oluyor yemek isteseniz bile yemiyorsunuz :)

sende benım gıbısın sanırım bende 64 kıloyum ve buzdolabımın ustu 50 kılo oldugum resımlerle dolu.ama gozum alıstı sanırım dolabın kapagını acarken gormuyorum bıle.bu yontemın sende ıse yaramasına sevındım

kelebecik tebrik ederim çok güzel vermişsin bravooooooo ve maşallah durmak yok aynen devam başaracağına eminim canım kolay gelsin

Evet bende bir deniyeyim activiyayı da olmassa çözüm ilaç.Bitki çayylarına falan bağımlıklık kazandı benim vücudum tık demiyor.Üstelik yaklaşık 1 hafta 10 gündür ekmek ve hamurişi yemiyorum,lifli gıdalar tüketip bol su içiyorum.:uhm:

kayram canım ne yapmışsın öyle cumartesi günü tam klava:yı atacaktımki neyse olayı sen çözmüşsün zaten pazarı hafif geçerek dengelemişsin durumu

angelsky sıkma canını tartı bazen böyle oyunlar yapabiliyor o an için aldığın sıvı oranı yüksekse fazla çıkman normal diyetini bozma canım devam et mutlaka başaracaksın

pimea canım sen nasıl oldun bugün evdeymişsin inşallah biraz daha dinlenmişsindir çünkü bu meret şey kolay kolay geçmiyor içtiğim ilaçlardan bana gınağa geldi artık

mavicim sen nasılsın canım moralin biraz düzeldimi esaslı oklavaları sana gönderecem esas bak ben sana kafana hiçbişe takma diyom ama ben kime diyomki bak ne örnek verecem sana yine kendi ailemden benim ablamın biride eşinin ailesinden çok çekti aile birtürlü ablamın üstünlüğünü kabullenemedi ablam diye söylemiyorum çok becerikli yetenekli dört dörtlük bi insan gerçekten ailenin ablama çektirdiklerine bizler duyunca dayanamıyorduk ben birinde sordum abla nasıl dayanıyosun diye (yerinde ben olsam çoktan akıl hastanesine düşmüştüm ) ne dedi biliyomusun aman bacım işe yarıyacakları (yani sonradan tek tek kullanacaklarını ) torbaya koyuyorum yaramıyacaklarıda hergün çöpe atıyorum dedi ( bu arada ablam ekmeğini kazanan bi insan teknisyen ) iyiki ablam öyle yapmış yoksa ruh ve beden sağlığını koruyamazdı onların karşısında
şimdimi nasıl durumları : tabi bu durumdan ablam galip çıktı şimdi tek gurur kaynakları ablam her işlerini yaparken ablama danışırlar ablamın evine geldiklerinde birer bidon yağla geliyorlar o yağları nereye süreceklerini şaşırıyorlar bizlerde gözgöze gelip gülüyoruz bilmem anlatabildimmi tatlım bunuda anlamazsan demekki ben sana anlatamıyom diye kendime gönderecem bunları :mymeka: :tomato: klava:

canım bağırsak düzenlemeye en iyi ilaç spor hihoyyyt illakide yürüyüş ve sulu gıdalar tüketmek bide bunu yaşam tarzına dönüştürmek yoksa diğer çözümlerin kalıcı olduğunu düşünmüyorum
canım activia hemen etkisini gösteriyormuki yani eğer birkaç gün sonra gösteriyorsa insan çatlarya gerçekten çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun a.s.

şimdi aklıma geldi bende birsüre önce böyle bi sorun yaşamıştım
ablam bana sabah aç karnına 4-5 tane kuru kayısı(gün kurusu) ve kocaman bi bardak ılık suyla birlikte tüketmiştim kayısı bağırsakları felaket temizliyor günlük temizleme yaptırıyor :))

topraksuu gayet iyiyim suan canım sagol dinlenmek iyi geldi.
bu arada buzdolabının üzerine zayıfken cekilmiş resim yapıstırmak olayını düşünüyorum acaba ben de yapsam mı diye ama sinirlenip kendimi yemege verir miyim diye de korkuyorum cünkü ben siniri bozlunca hıncını yemeklerden cıkaranlardanım zaaaattenn bugun abuk subuk seyler yedim nedense yaa sinir oldum suan kendime püffffffff......spora da gidemedim bugun hastayım diye. aaaaaaaaaaaa hem karnım tok hem spor yapamıyorum... :çok üzgünüm:
65im ve şişkoyum haalaa haalaa halaaaaa
60lı günlerime geri dönmek istiyorum...

activia konusuna bi yorum da ben getireyim, bence bu ürünleri kullanmak bana biraz yanlıs geliyo.. cünkü (enazından bana oyle oluyo) bu ürünleri sürkli kullanmak pek mümkün olmuyo..ondan sonra düzen hepten şaşıyo..bunların yerine yürüyüs zaten metabolizmayı dengeliyo, yetmiyosa (toparksuu katılıyorum sana) sabah ac karnınaa gün kurusu kayısı tüketmek daha faydalı oluyo.. doğal sonucta.. hadi bakalım kolay gelsiiiin

canım kahve su mu attırır vucuttan ?

arkadaşlar yeriniz var mı benide alırmısınız....boy bir elli kilo 68 en tombul benim heralde bu kısacık boyumla...en son obezite teşhisi kondu çocuk istiyordum sonuç alamayınca doktor önce bu sorundan kurtulmalısın diyor ..kendime özel diyetim var ...gündüz okuluma salatam meyvem yemeğim herşeyimi götürüyom akşam olup eve gelince ne yiyeceğimi sapıtıyorum...belki burada olursam sizden güç alırım ...ama grupların biri kabul etmedi oraya yazdım ...sizinle yazışmam mümkünmü

tabi ki canım hoş geldin . . .
hangi grup kabul etmedi seni merak ettim şimdi ????

Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin canım aramıza....burda motivasyon cok yüksek..hepimiz birbirimizi gayet güzel motive ediyoruz... sen de bizimle birlikte verirsin kilolarını hiç merak etme...
cidden hangi grup kabul etmedi seni yaaa

ayy ilginiz için çok sağolun arkadaşlar sevindim yaaa..beni 5. takım kabul etmedi sırada olanlar varmış ...belki haklılardır ...bilemem sizdende olumlu cevap gelmez sandım çok
şimdi ne yapmam lazım...yani belli günler mi birbirimizi haberdar edeceğiz ..kilo durumlarını
yani...haftalık mı yada günlük grip konuşabilirmiyiz bana uyar hepside...ufak bi bilgilendirme yeterli olacak...çok çokkk teşekkürler

biz buraya ne yazmak istiyosak yazıyoruz canım... günlük ne yedigini yazan da oluyoo, diyet ve metabolizma ile ilgili ögrendikleriimizi paylasıyoruz. zaten yazılanlara baktıkca da yavas yavas girersin sen de buranın havası içine kaydirigubbakcemile5 hep beraber burda güzel güzel kilo vermeye calısıyoruz... hemen hemen hepimizin bi kilo cizelgesi var...sen de kendine ait bi kilo cizelgesi yapabilirsin,o zaman motive olması daha kolay oluyo :teytey:

çok enteresan :1shok: takıma dahil olma karaborsa kaydirigubbakcemile3

tekrar hoş geldin canım aramıza . . .

kilo çizelgesi yapmanın motive edeceğini düşünenlerdenim bende işe bununla başlayabilirsin canım . . .

bu akşam kötü bi şey yedim çok üzgün değilim çünkü artık hiç bir şeyi paketle sofraya koymama kararı vermeme neden oldu bu . . .

200 gr soslu fıstık yedim 5-10 tane yerim dedim ama baktım olmicak süpürdüm ki bi daha hiç bir şeyi paketle sofraya koymama kararıma neden oldu bu eylem . . . :dilcikar:
ders olsun hanımlar tanelileri paket olarak sofraya koymamak gerek yeneceği kadar bi tabağa almak lazım . . . çok acıktığım için tabağa almaya erindim paketle koyunca sofraya arkasıda geldi . . .

merhaba arkadaşlar a.s.

nilencim aramıza hoş geldin umarım burada bizimle beraber istediğin kiloya ulaşırsın

sabuncuğum evet kuruyemişlerin öyle bi azizliği var işte bitirmeden bırakamıyorsun delikafadulden yiyeceğin kadarını tabağa alıp bitirmek daha akıllıca doğru düşünmüşsün a.s.:1hug:

ders oldu toprağım yarın telafi edeceğim velakin . . .

sabah sadece 1 muz yemeği planlıyorum akşam üzeri bu günden kalan ıspanak akşamda sadece bol yeşil çay . . . etimek falan yok yani zeytinli kahvaltı falanda yarın yalan . . .
sonra eski düzen devam edriz inşAllah tabi aldığımız derslerle kendimize kattıklarımızla birlikte . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…