Ben bir ara kullanmıştım.Activia ama o arada hamile kalınca doktorum bağırsak düzenemi etkiler diye kullanma demişti.
Umarım yine etkili olur.Cidden çok kötüyüm müshil falan kullanmak zorunda kalmam inşallah
kilar mutfagima büyük bir kagida 66 sisko seni yazdim ve 51 kilo oldugum zamanlardan bir resim yapistirdim... sizlerede tavsiye ederim süper gaz oluyor yemek isteseniz bile yemiyorsunuz :)
ben bır kac defa 14 gun olmak uzere denemıstım aktıvıa ama hıcbır faydasını gormedım.gercı bende bagırsak tembellıgı var sanırım.bazen bıtkısel ılaclarla duzene sokmaya calısıyorum.buda kılo vermemı cok zorlastırıyor
Ben bir ara kullanmıştım.Activia ama o arada hamile kalınca doktorum bağırsak düzenemi etkiler diye kullanma demişti.
Umarım yine etkili olur.Cidden çok kötüyüm müshil falan kullanmak zorunda kalmam inşallah
sivi evet aldigim sivi kahve oda vücüttaki suyu attiriyor... suda iciyorum anca 1 bucuk litre falan... fakat bu sekilde ac kalarak dayanabilirsem istedigim kiloya kavusucam sanirim :)
hatta kilolarimi vermeye basladim cuma günü tartilicam bakalim kac kilo gitmis olucak ...:)
arkadaşlar yeriniz var mı benide alırmısınız....boy bir elli kilo 68 en tombul benim heralde bu kısacık boyumla...en son obezite teşhisi kondu çocuk istiyordum sonuç alamayınca doktor önce bu sorundan kurtulmalısın diyor ..kendime özel diyetim var ...gündüz okuluma salatam meyvem yemeğim herşeyimi götürüyom akşam olup eve gelince ne yiyeceğimi sapıtıyorum...belki burada olursam sizden güç alırım ...ama grupların biri kabul etmedi oraya yazdım ...sizinle yazışmam mümkünmü
arkadaşlar yeriniz var mı benide alırmısınız....boy bir elli kilo 68 en tombul benim heralde bu kısacık boyumla...en son obezite teşhisi kondu çocuk istiyordum sonuç alamayınca doktor önce bu sorundan kurtulmalısın diyor ..kendime özel diyetim var ...gündüz okuluma salatam meyvem yemeğim herşeyimi götürüyom akşam olup eve gelince ne yiyeceğimi sapıtıyorum...belki burada olursam sizden güç alırım ...ama grupların biri kabul etmedi oraya yazdım ...sizinle yazışmam mümkünmü
ayy ilginiz için çok sağolun arkadaşlar sevindim yaaa..beni 5. takım kabul etmedi sırada olanlar varmış ...belki haklılardır ...bilemem sizdende olumlu cevap gelmez sandım çok
şimdi ne yapmam lazım...yani belli günler mi birbirimizi haberdar edeceğiz ..kilo durumlarını
yani...haftalık mı yada günlük grip konuşabilirmiyiz bana uyar hepside...ufak bi bilgilendirme yeterli olacak...çok çokkk teşekkürler
merhaba arkadaşlar a.s.
nilencim aramıza hoş geldin umarım burada bizimle beraber istediğin kiloya ulaşırsın
sabuncuğum evet kuruyemişlerin öyle bi azizliği var işte bitirmeden bırakamıyorsun delikafadulden yiyeceğin kadarını tabağa alıp bitirmek daha akıllıca doğru düşünmüşsün a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?