canım kahve su mu attırır vucuttan ?
sende benım gıbısın sanırım bende 64 kıloyum ve buzdolabımın ustu 50 kılo oldugum resımlerle dolu.ama gozum alıstı sanırım dolabın kapagını acarken gormuyorum bıle.bu yontemın sende ıse yaramasına sevındım
sabuncumm o kuruyemiş krizlerinin teslim alması cidden kötü oluyo yaa insan pişman oluyo daha sonradan ama yemesi de cok güzel oluyo be kardesim :) zaten ben de bugun ipin ucunu baya bi kacırdım.. yarın dengelicem söz :)
kelebecik tebrik ederim çok güzel vermişsin bravooooooo ve maşallahdurmak yok aynen devam başaracağına eminim canım kolay gelsin
Arkadaşlar............ 1 kg daha vermişim :lepi: :lepi: :lepi:
Aslında 900 gr. ama kendime 100 gr.lık torpil geçtim ve kilo çizergemi 61'e getirdim. :roflol:
Dün yediklerim:
Sabah: Domates, peynir, salatalık, 3 yeşil zeytin,1 dilim etimek ve bitki çayı
Öğlen: 1 Porsiyon tavuk ızgara, az çorba, domates ve biber
Akşam: Bolca yoğurda muz ve kayısı doğradım ama dün akşam çok güzel bir haber aldığım için iştahım kesildi onu bile yarılayamadan bıraktımmZaten sürekli mutlu olsam Ebru Şallı gibi olurum, çünkü bana kilo aldıran tek etken şey stresss...
Arkadaşlarr çok mutluyum ve çok motivasyonluyum kilo konusunda. İnanın uzun süredir bu denli 2. haftaya kadar sürdürebildiğim ve başarılı olabildiğim bir rejim günlüğüm olmamıştı. Aynaya baktığımda 3 kilo vererek bile vücudumdaki şişkinliğin ve ödemin gittiğini görüyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Şimdiden sanki kıyafetler üzerimde daha bir iyi gözüküyor ama elbett yeterli değill. Hayırlısıyla vede sağlıkla şu kala kilolarımıda verip ondan sonra rejim işini yeme alışkanlığına döndürerek sürekli yediklerime dikkat etmek istiyorum. Umarım ve dilerim başarırım.
Herkese başarılar diliyorum. Birbirimize burada çok faydalı oluyoruz ben buna inanıyorum. Herkese sevgiler a.s. a.s. a.s.
merhabalar a.s.a.s.
kelebecik tebrikler canım tahtaya vurarak maşallahdiyorum ve darısı hepimize inşallah
sabuncuğum akşam dediğin gibi salata yada çorba ye canım üstünede yeşilçay oooh mis gibi afiyet olsun :1hug:
a.s. mavi deniz'cim, sitemlerini okudum, ben de yenilerden sayılırım, eger hosgeldin msjın gozumden kactıysa özür dilerim canım mucukkk
kayram'cım cok tesekkürler artık toparlandım artık iyice..sadece sesim biraz kalın o kadar sagol canım
sabuncum evet bence de yazalım, hatta motivasyonunu kaybetmeye baslayan kızlar hadi siz de yazın, cok fazla yersek en azndan burada da görürüz yediklerimizi bidaha yemeyiz :roflol:
kelebekcik verdigin 1 kg icin tebrikler canikomm darısı başımızaaaaaaa
bugun yediklerimizi de yazıyıııııım,
sabah 1 kase nesfit
oglen 2 kandil simidi beyaz peynir, üstüne de dayanamadım bi çay kaşığı çilek reçeli yedim
akşamı da akşama yazarım ama büyük ihtimalle çorba olcak
BU ARADA KIZLAR OGRENDİGİM YENİ BİŞEYİ PAYLASIYIM,
gün içinde ogunleri şaşırdıgımızda ya da diyet harici kaçırmalar oldugunda, aksamı 1 kase domates corbası ya da şehriye çorbası + 1 dilim ekmek + salata ile telafi edebiliniyormus..daha sonrasında meyve falan yok..
bilgilerinize
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzzzz
canım tebrik ediyorum . . . bende bu pazara kadar 66 lıları görmeyi umuyorum . . .
dün soslu fıstık vukuatından ötürü bu gün sabah 1 muz öğlen 1 kase ıspanak yedim akşam sadece yeşil çay içmeyi planlyorum eğer çok acıkırsam yoğurtlu salata yaparım . . . ki yaparım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?