60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben böyle şeylere inanmıyorum kişisel olarak.. hem doğru bile olsa bir ayda 8 kg veren sonraki ay 16kg alır.. ayrıca bir ayda spor yapsa bile 8kg veren bir yetişkin vucudu,cok fazla deforme olur bence.. benim de asla tahammül edemiycem bir durum olur bu

Bende Margaritama katılıyorum.. İyi birşey olduğunu sanmıyorum canımcım..

AMİİİİNNNN!!!:Saruboceq: :Saruboceq:
Allah söyletti sana 57 yi canım..zemuszemus
Bende heralde sadece 1 gün yaparım canım.. Bakalım.. Midemin durumuna göre..

günaydın kızlar.

Günaydın Fİbuşşşşopuyorumnanaktan​

fibulacım günaydım

flying angelim, benek abla yapmıstı dün sonuc bıldırse keşke..

ramazan bir geçseydi.siz iyi devam ediyorsunuz.kilo aldırmamışmıydı bu diyet size??benmi yanlış hatırlıyorum

fibulacım günaydım

flying angelim, benek abla yapmıstı dün sonuc bıldırse keşke..

bende sizin sonucu bekilyorum.evlilğin ilk gününden itibaren sıkı bir programa başlayacam bende.sizi kıskandım çok.ama elimden bişi gelmiyo şimdilik.

Ay evet.. Kilo verdimi acep.. bi de busefer işallah almayız yeniden.. Dikkatli olmak lasımm..

:Saruboceq:

fibuşcum haklısın, verılen kılo aynen geri gelmişti
ama ben dün fazla kacrdım.. ona istinaden yapıyorum.. ceza gibi bişi yani delikafadulden

Yok canım aldırmamıştı kilo ama bu sürede verdiğimiz kiloyu sonradan geri almıştık.. İaşşah bu sefer öyle olmaz.. Valla çok uzun zamandır kilo veremiyorum hakettim artık yaa şöyle sağlam kilo vermeyi..

Canım sen bi evini yurdunu düzene koy rahatcana rejimini de sporunuda yaparsın gelin hanım..:hulya:

fibuşcum haklısın, verılen kılo aynen geri gelmişti
ama ben dün fazla kacrdım.. ona istinaden yapıyorum.. ceza gibi bişi yani delikafadulden

Eveeettt ilk kasei içmiş bulunuyorum......cokacimcoook
Ben bunu tadını seviyorum baya yaa.. Gerçekten..zemuszemus zemuszemus​

Günaydınlar kızlarrr....

bugün mutluyum çnküüü tartıda 66.7 geldim...pek mutlu oldum....

bu arada lilyum o attığım linkleri..kullanıcı panelinden profili düzenlşeye girip aşağıda kilo doğum çizgesi olan yere kopyalıyacaksın....

bu çorba nasıl bişey çokmu karışık bişey bikeresinde annem lahana çorbası yapmıştı yok çok güzel yok sağlıklı diye yutturmaya çalışmıştı:1shok:

tşk ederim ev cadısı umarım bu sefer olmuşturrrrr.şu detoks çorbasını yaptım bakalım ne sonuç çıkacak.ne zamandır kilo veremiyorum.reglim de yaklaştı belkide ondandır.umudumu kaybetmeye başladım yaa 68.5 çıktım sabah.kafayı yiyeceğim.vercem derken alıyom anlamadım gitti.:çok üzgünüm:

offf yaaaaokuyamıyorum yazdıklarınızı...bilgisayarım sayfaları her açmaya çalıştığımda error veriyorÇok üzgünüm çoook
inşallah bu yazdığım görünür...
bir günlük detoksum bittibugün yapamıyorum çünkü oğluşum rahatsızlandı...(((((((
hemen söyleyeyim hayatımda ilk kez hem bukadar tok olup hem de kilo verdim....sanırım yarım kilo civarı vermişim...
fulyacım sen ne yaptın?başladın mı bugün?hadi bakalım kolay gelsin...
öpüyorum hepiciniziopuyorumnanaktan
(bu arada fulyacım bitanem,ben aranızda olamayabilirim bugün...prensese mukayyet ol:)o şimdi regl olamıyo ya ne bulursa yer:)))benden sana izin, yiyip yiyip günah çıkarmaya geldiğinde bir güzel kız ona,emi canım:)))))))))))))

Şu detoks çorbasından ben de yapıcam bakalım nolcak.
Ay ardı önü 5 kilo vermem lazım ama veremiyorum, 65 kiloyum.
Gece yeme gibi bi hastalığım var, bağımlılık oldu bende bu son 2 yıldır, onu bi aşsam zaten vericem kilo da...püfff yani...

Şimdi bu detoks gece en son 22:00de yiyin diyor ama ben o geceleri kriz derecesinde aç kalkmalarımda da bi kaç kaşık atarım ağzıma, bişi olmaz heralde o kadardan...

Aplacım Çok geçmiş olsun... Nesi var kuzucuğun..:a015:

Bugün prenses le ikimiz yapıyoruz zaten.. İstese de yiyemes aplam..kaydirigubbakcemile3

Tabi geceleri salatalıkları güzelce doğrayıp azıcık tuzlayıp yemeni tavsiye ederim canım..
Yada meyva.. İşin püf noktası ufak ufak doğrayıp çatalla yemende yatıyo bence.. Ozaman çok bişii yiyomuş gibi geliyo çünküm..​

Eveeettt ilk kasei içmiş bulunuyorum......cokacimcoook
Ben bunu tadını seviyorum baya yaa.. Gerçekten..zemuszemus zemuszemus​
ben de an itibariyle içmekteyim.. sporumu yaptım.. saati çok gecikmesin diye duşa bile girmedim. çorbayı içcem öyle gircem.

tebrikler..hergün kg kaybediyorsun maşAllah

ben de regl olcam bugun 32.gün falan oldu.. geciktikçe şişlik yapar bu şey..
ne oldu kardeşime?
umarım ciddi bir durum değildir..
ben bugun detoks çorbası içiyorum ablacım. sen beni düşünme.. flly da gardiyan gibi zaten tepemde..

gece yemeyi olay çok sakat.. maalesef bende de var o huy. çoğu zaman tutuyorum ama hep tutabilseydım extradan en az 5kg daha vermiş olurdum sanırım

ev cadısı tbr ediyorum seni ayrıca çokkk kıskandım .maşallah diyeyimde nazar değmesin sana .darısı bizim başımıza ben vereceğime alıyom yemediğim halde .o zaman bu eziyet diyemafoldumben

kızlar çorbanın kıvamı nasıl olacak benimki sulu gözüküyor.1 kilo light yoğurda 1.5 litre su koydum.siz ne kadar yoğurt koyuyorsunuss??biri bana acil cvp yazssın üppennopuyorumnanaktan

önemli değil canım...kilonu değiştirebilrsin o link üzerindeki rakamları değiştirrek...
ev cadısı tbr ediyorum seni ayrıca çokkk kıskandım .maşallah diyeyimde nazar değmesin sana .darısı bizim başımıza ben vereceğime alıyom yemediğim halde .o zaman bu eziyet diyemafoldumben

=)
canım benim çok şükür veriyorum...diyetin banaözel olması...vücudumun tüm eksiklerine bakılması çok etkili oldu benm için...
bellk bi beslenme uzmanına başvursan iyi olur...:hulya:

Margherita teşekkür ederim tatlışım...

kızlar adetim tam 6 gün gecikti ve hala gelmedi =(( kilo verememek bir yana tatlı krizine yakalanıyorumm =((( diyette olan insan puding yapıp da dolaba koyar mı yaaa??? şiimdi de dolaba gidip kapagını acıp bakıyorum yemeden geri geliyorum =)))) bir kaşıkla iştahım kesilse tamam ama bi başlarsam bitene kadar yerim onu ben =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…