günaydın kızlar öncelikle geçmiş kandiliniz kutlu olsun!!!!! bu detoks çorbası olayı nedir yaaaa güzel bişey mi???? bişey soracam dün halam önerdi sandaloz çayı diye bişey hiç duydunuz mu böle bişey toz şeklinde sabahları kahvaltıdan önce biçyakaşığı butozdan içiyosun suya yada meyve suyuna katıp ayda enaz 8 kilo imiş ben böle şeylere pek güvenmem ama bifikrinizi sorayım bide çok ucuz yaaa kutusu 15tl
günaydın kızlar öncelikle geçmiş kandiliniz kutlu olsun!!!!! bu detoks çorbası olayı nedir yaaaa güzel bişey mi???? bişey soracam dün halam önerdi sandaloz çayı diye bişey hiç duydunuz mu böle bişey toz şeklinde sabahları kahvaltıdan önce biçyakaşığı butozdan içiyosun suya yada meyve suyuna katıp ayda enaz 8 kilo imiş ben böle şeylere pek güvenmem ama bifikrinizi sorayım bide çok ucuz yaaa kutusu 15tl
günaydın canım,
evet başlıyoruz hayatım. ama ben sadece 1 gün yapabılcem.1 kez daha deneyelim bakalım. verdiğimiz kg aynen alınacak mı gene..
bu arada tebrikler cnm.. senin baskül elektronık olmadıgından gram gram indiğini göremıyorsun o yüzden panikliyorsun bak ne güzel vermişsin kaydirigubbakcemile5 regl dönemindesin bir de .. sen regl bitimi 57i görürsün
günaydın kızlar.
Bende Margaritama katılıyorum.. İyi birşey olduğunu sanmıyorum canımcım..
AMİİİİNNNN!!!:Saruboceq: :Saruboceq:
Allah söyletti sana 57 yi canım..zemuszemus
Bende heralde sadece 1 gün yaparım canım.. Bakalım.. Midemin durumuna göre..
Günaydın Fİbuşşşşopuyorumnanaktan
fibulacım günaydım
flying angelim, benek abla yapmıstı dün sonuc bıldırse keşke..
Bende Margaritama katılıyorum.. İyi birşey olduğunu sanmıyorum canımcım..
AMİİİİNNNN!!!:Saruboceq: :Saruboceq:
Allah söyletti sana 57 yi canım..zemuszemus
Bende heralde sadece 1 gün yaparım canım.. Bakalım.. Midemin durumuna göre..
Günaydın Fİbuşşşşopuyorumnanaktan
fibulacım günaydım
flying angelim, benek abla yapmıstı dün sonuc bıldırse keşke..
Ay evet.. Kilo verdimi acep.. bi de busefer işallah almayız yeniden.. Dikkatli olmak lasımm..
ramazan bir geçseydi.siz iyi devam ediyorsunuz.kilo aldırmamışmıydı bu diyet size??benmi yanlış hatırlıyorum
bende sizin sonucu bekilyorum.evlilğin ilk gününden itibaren sıkı bir programa başlayacam bende.sizi kıskandım çok.ama elimden bişi gelmiyo şimdilik.
:Saruboceq:
ramazan bir geçseydi.siz iyi devam ediyorsunuz.kilo aldırmamışmıydı bu diyet size??benmi yanlış hatırlıyorum
bende sizin sonucu bekilyorum.evlilğin ilk gününden itibaren sıkı bir programa başlayacam bende.sizi kıskandım çok.ama elimden bişi gelmiyo şimdilik.
:Saruboceq:
fibuşcum haklısın, verılen kılo aynen geri gelmişti
ama ben dün fazla kacrdım.. ona istinaden yapıyorum.. ceza gibi bişi yani delikafadulden
offf yaaaaokuyamıyorum yazdıklarınızı...bilgisayarım sayfaları her açmaya çalıştığımda error veriyorÇok üzgünüm çoook
inşallah bu yazdığım görünür...
bir günlük detoksum bittibugün yapamıyorum çünkü oğluşum rahatsızlandı... (((((((
hemen söyleyeyim hayatımda ilk kez hem bukadar tok olup hem de kilo verdim....sanırım yarım kilo civarı vermişim...
fulyacım sen ne yaptın?başladın mı bugün?hadi bakalım kolay gelsin...
öpüyorum hepiciniziopuyorumnanaktan
(bu arada fulyacım bitanem,ben aranızda olamayabilirim bugün...prensese mukayyet ol:)o şimdi regl olamıyo ya ne bulursa yer:)))benden sana izin, yiyip yiyip günah çıkarmaya geldiğinde bir güzel kız ona,emi canım:)))))))))))))
Şu detoks çorbasından ben de yapıcam bakalım nolcak.
Ay ardı önü 5 kilo vermem lazım ama veremiyorum, 65 kiloyum.
Gece yeme gibi bi hastalığım var, bağımlılık oldu bende bu son 2 yıldır, onu bi aşsam zaten vericem kilo da...püfff yani...
Şimdi bu detoks gece en son 22:00de yiyin diyor ama ben o geceleri kriz derecesinde aç kalkmalarımda da bi kaç kaşık atarım ağzıma, bişi olmaz heralde o kadardan...
ben de an itibariyle içmekteyim.. sporumu yaptım.. saati çok gecikmesin diye duşa bile girmedim. çorbayı içcem öyle gircem.
Eveeettt ilk kasei içmiş bulunuyorum......cokacimcoook
Ben bunu tadını seviyorum baya yaa.. Gerçekten..zemuszemus zemuszemus
tebrikler..hergün kg kaybediyorsun maşAllahGünaydınlar kızlarrr....
bugün mutluyum çnküüü tartıda 66.7 geldim...pek mutlu oldum....
..
bu arada lilyum o attığım linkleri..kullanıcı panelinden profili düzenlşeye girip aşağıda kilo doğum çizgesi olan yere kopyalıyacaksın....
ben de regl olcam bugun 32.gün falan oldu.. geciktikçe şişlik yapar bu şey..tşk ederim ev cadısı umarım bu sefer olmuşturrrrr.şu detoks çorbasını yaptım bakalım ne sonuç çıkacak.ne zamandır kilo veremiyorum.reglim de yaklaştı belkide ondandır.umudumu kaybetmeye başladım yaa 68.5 çıktım sabah.kafayı yiyeceğim.vercem derken alıyom anlamadım gitti.:çok üzgünüm:
ne oldu kardeşime?offf yaaaaokuyamıyorum yazdıklarınızı...bilgisayarım sayfaları her açmaya çalıştığımda error veriyorÇok üzgünüm çoook
inşallah bu yazdığım görünür...
bir günlük detoksum bittibugün yapamıyorum çünkü oğluşum rahatsızlandı... (((((((
hemen söyleyeyim hayatımda ilk kez hem bukadar tok olup hem de kilo verdim....sanırım yarım kilo civarı vermişim...
fulyacım sen ne yaptın?başladın mı bugün?hadi bakalım kolay gelsin...
öpüyorum hepiciniziopuyorumnanaktan
(bu arada fulyacım bitanem,ben aranızda olamayabilirim bugün...prensese mukayyet ol:)o şimdi regl olamıyo ya ne bulursa yer:)))benden sana izin, yiyip yiyip günah çıkarmaya geldiğinde bir güzel kız ona,emi canım:)))))))))))))
Şu detoks çorbasından ben de yapıcam bakalım nolcak.
Ay ardı önü 5 kilo vermem lazım ama veremiyorum, 65 kiloyum.
Gece yeme gibi bi hastalığım var, bağımlılık oldu bende bu son 2 yıldır, onu bi aşsam zaten vericem kilo da...püfff yani...
Şimdi bu detoks gece en son 22:00de yiyin diyor ama ben o geceleri kriz derecesinde aç kalkmalarımda da bi kaç kaşık atarım ağzıma, bişi olmaz heralde o kadardan...
ev cadısı tbr ediyorum seni ayrıca çokkk kıskandım .maşallah diyeyimde nazar değmesin sana .darısı bizim başımıza ben vereceğime alıyom yemediğim halde .o zaman bu eziyet diyemafoldumbenGünaydınlar kızlarrr....
bugün mutluyum çnküüü tartıda 66.7 geldim...pek mutlu oldum....
bu arada lilyum o attığım linkleri..kullanıcı panelinden profili düzenlşeye girip aşağıda kilo doğum çizgesi olan yere kopyalıyacaksın....
önemli değil canım...kilonu değiştirebilrsin o link üzerindeki rakamları değiştirrek...tşk ederim ev cadısı umarım bu sefer olmuşturrrrr.şu detoks çorbasını yaptım bakalım ne sonuç çıkacak.ne zamandır kilo veremiyorum.reglim de yaklaştı belkide ondandır.umudumu kaybetmeye başladım yaa 68.5 çıktım sabah.kafayı yiyeceğim.vercem derken alıyom anlamadım gitti.:çok üzgünüm:
ev cadısı tbr ediyorum seni ayrıca çokkk kıskandım .maşallah diyeyimde nazar değmesin sana .darısı bizim başımıza ben vereceğime alıyom yemediğim halde .o zaman bu eziyet diyemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?