merhaba toprağım . . .
mavi deniz arkadaşım sanada selamlar . . .
a.s.
toprağım ipin ucunu yakalayabildin mi ? o kadar güzel kilo kaybetmişsin ki fazla zaman kaybetmeden yakala kap kontolü . . . o kadar çabuk geri geliyor ki çünkü kilo belası . . .
bugun sizlere bütün gün yedigimi yazayim kizlar...
sabah kahve öglen iki tane citir ekmek,ikindi bir tabak kepekli makarna,aksam 1 fincan domates corbasi ve bir tane citir ekmek...
aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim acccccccccccccccccccccccc
ama inat ettim ya bu kilolari vericem yada vericem, bu arada forumda öze hayatimda görüstügüm bir arkadasim var xhüzünx oda diger zayiflama grubunda kendiyle iddaya girdik kim 14 mayis a kadar 10 kilo verirse kazanan ben olursam arkadasim bana istedigim parfümü alicak :) o olursa bende ona istedigi parfümü alicam :) eger ikimizde kazanirsak birbirimize süpriz hediye alicaz ....
ikimizde hic bu kadar kararli olmamistik
toprak sucum sende olmasan şu koskoca topikte senden başka kimse kaale almayacak beni...ablacım ben birazcık içim açılasın azıcık sohbet edeyim diye geliyorum buraya nerden baksan benden sonra buraya gelen en az 10 kişi vardır herhalde ama belki 10 kere hoşgeldin dememize ragmen hoşbulduk diyen yok bir şey yazdıgımda dogru dürüst yorum yapan yok ha görmemişlerdir desem mümkün degil benim yazımın üstündeki ve altındakine cvp verilebiliyorsa yeni gelen arkadaşların benim yazımıda görmemeleri mümkün degil haklı degil miyim..burada paylaşım için varız sanıyorum ama malesef o paylaşım içine dahil edilmemişim yeni gelen biri de degilim ki kabullenememiş olsunlar..
merhabalar arkadaşlar ne zamandır yazmıyorum
herkese saglıklı kilo vermeler
1 günü saymazsak diyete devam ediyorum
herkesin fazla kaçırdım dedigi çerezlerin havada uçuştugu gün bende kaçırdım-tatlicadiarzu-
ne yedigimi yazmak istemiyorum o kadar çok yedim kiklava:
neyseki 61 oldum bknz kilo çizelgem:lepi:
canım tebrikler...bu iki kiloyu ne kadar sürede verdin merak ettim ben 1 ayda 2 kilo bile veremedim...senağlama ben artık şüphelenmeye başladım kilo verememin bir sebebi mi var diye...annem bile o kadar uğraşıyorsun bir de diyor benim hedefim bir ayda en az 3 kiloydu ama nerdeeeeee...bu arada 21.00 de egzersizlere başlıyorum diye yazmıştım ama kendi sözümü yedim hala buradayım...sırnaşık şey
neden kimse yedigini yazmıyor
olmaz ki böyle ne yedigimizi günlük yazlım ki
nerde yanlış yaptıgımıız bilelim
bugün yediklerim: cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı:sabah-öğle beraber yaptım 1 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,az şekerli çay
yeşilçay (kocaman iki bardak)
2 kase çorba
akşam:1 kase çorba,2 kaşık ıspanak(zeytinyağıyla kavrulmuş),1 dilim kepekli ekmek
bitki çayı:ıhlamur yada kuşburnu
ya bana da gaz verin nolur..ben mayısa kadar cidden incelmem lazım sözlencem,ama noooolur 59a inmiş olayım o zamana kadar... gazlara destege ihtiyac vaaaaaaarrrrrrrr :asigim:
ben degerlendireyim bari
topraksuu canımcım meyve ve yogurt ta ye
gerçi ben bugün hiç bişey yemedim
rahatsızdım biraz senağlama
yarın yediklerimi yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?