60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabun'cum şu saatten sonra bişe yememeye kararlıyım cünkü ancak bu sekilde telafi edebilirim.. yarın zaten sbah evden cıkıcam ve duzenli yerim yani yarın bi problem olmayacak insallah.. bu tatlı kaçamakların telafisi böyle acı oluyo işte kahretsin... kızlar görün bizi, ibret alın noooooolur kaçırmayın.. Çok üzgünüm çoook

kelebek'im bi yerler incelince cidden baska bolgeler insana hoş geliyo.. haklısın.o yüzden incelmeye devam

aaybis'cim bence artık bi eczaneye git sana bitkisel bi ilac versinler..yazın ben de 5gün wc yüzü görmemiştim o yüzden biliyorum onun nasıl bi işkence oldugunu.. bence artık ilaca ihtiyacın var.. bi kere yut, daha sonra da sıvı gıdalar tüketmeye calıs... insallah düzelirsin canımm :çok üzgünüm:

aaybis'cim dersen ki ilac istemiyorum bişe daha geldi aklıma, lahana suyu ya da corbası iç..bilmiyorum fayda eder mi sana ama iicinde sinameki olan bitki cayları ozellikle form caylar da bagrsakları harekete geciriyo, bi poset iç istersen.. mucukk

merhaba ben 65 kiloydum snra 58 oldum ama yine kilo almaya başladığımı hissdiorum tartılmadım ama 60 61 olmuşumdur 55 olmak istiyorum nasıl yapıcaz ya hadi başlıyalım ve kilo verelim 55 olmak çok istiyorum nasıl olucak ya...???(((

sabuncum bugün yakaladım sanırım mesajlara bi göz atim yediklerimi sonra yazarım sizler değerlendirirsiniz artıkın :jeyyar:

bugün yediklerim: cokacimcoookcokacimcoook

kahvaltı:sabah-öğle beraber yaptım 1 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,az şekerli çay
yeşilçay (kocaman iki bardak)
2 kase çorba
akşam:1 kase çorba,2 kaşık ıspanak(zeytinyağıyla kavrulmuş),1 dilim kepekli ekmek
bitki çayı:ıhlamur yada kuşburnu
1 havuç

Son düzenleme:

nazcım ne yapmışsın sen seninki bile bile lades canım
arkadaşın senin kilonun neredeyse iki misli
arkadaşının kilo vermesi senden daha hızlı olacaktır canım benim yani sen 1 kilo verirken arkadaşın 3 kilo verecektir
bizim grupta olduğun için seni desteklemek zorundayım ama gerçekleride görmen lazımdı a.s.

Kendi kendime nazara geliyommmu nee :1shok: Öğleden sonradan belli kendimi iyi hissetmiyorum üşütmüşüm vücudum kırık. Ateşim var üşüyorum vede halsizim. Uykumda var. Ayrıca sabah ve öğlen rejimimi bozmadım ama bu akşam kendimi çok zor frenledim. Hastayımya, üşüyorumya... Çok yiyesim geldi. Akşam 1 kase sebze çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği yedim. Üstünede 2 yumurta kaynattım hemen acilenn yiyim ekmeksiz diye ama soğuk yumurtayı ateşe koyunca içi dışına çıkmışş olduğu gibi attım. Gözüm döndü ne yesem ne yapsamm bi an. Sonra gözüm bayaadır duran eti form müsli'ye dikildi. Paketi açıp ufacık bir kaseye doldurdum ve kaşıkla yedim. Toplamda belki 3 yemek kaşığı filandır. Bu müsli yoğurtla iyi olmuyor, sütüde hiç sevmem o yüzden sek yedim kaydirigubbakcemile3 Şimdide ıhlamur içiyorum ve size yazıymda aklımı yemeklerden uzak tutuym istedim. Nerdeyse güme gidiyordu rejimim :1no2:
Birkaç saat daha dayansamda yatsam uyusam tutsam çenemii. Kayınvalideciiim bizde yoksa yatardım hemen :1closedeyes:

Son düzenleme:
sevgili kelebecik birkaç gün önce ben de senin gibiydim doymak bilmiyordum insanların öyle zamanları oluyor galiba bazen çok az yiyerek kendimizi çok tok hissedebiliyoruz bazen de tam tersi...sonuç olarak yedikten sonra vicdan azabı çekmemek için ıhlamurdan sonra su içerek devam edebilirsinyerimseniben ben de tam 21.00 de egzersizlerime başlıyacağım hiç kilo veremiyorum ama olsun pes etmek yok...

merhabalar arkadaşlar ne zamandır yazmıyorum
herkese saglıklı kilo vermeler
1 günü saymazsak diyete devam ediyorum
herkesin fazla kaçırdım dedigi çerezlerin havada uçuştugu gün bende kaçırdım-tatlicadiarzu-
ne yedigimi yazmak istemiyorum o kadar çok yedim kiklava:
neyseki 61 oldum bknz kilo çizelgem:lepi:

sevgili mavi deniz öncelikle bende geçmiş olsun diyorum eniştene... umarım biran önce iyileşir...yazdıklarını direk bana yazmadın ama bu topikte olan biri olarak cevap vermek istedim canım...bak bende hergün buraya girip yazılanları okuyorum ben gündüz çalıştığım için çoğu paylaşılanları sadece akşam gelince okuyabiliyorum herkes aynı anda birarada olmayınca bu dediğin durum gibi oluyor sanırım yoksa eminim herkes candan ve paylaşımcı ben sayfaları okuduktan sonra en son okuduğum sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum sonraki gün o sayfadan başlıyorum ve bir sonraki gün baktığımda bayağı bir paylaşım olduğunu görüyorum hepsini okuyorum ama cevap veremiyorum...bende yabancı kalıyorum yani...ama alınacak birşey yok kimsenin seninle özel olarak konuşmadığını sanmıyorum canım...kendine iyi bak burada yanlız değilsin öyle düşünme lütfen...kaydirigubbakcemile3a.s

canım tebrikler...bu iki kiloyu ne kadar sürede verdin merak ettim ben 1 ayda 2 kilo bile veremedim...senağlama ben artık şüphelenmeye başladım kilo verememin bir sebebi mi var diye...annem bile o kadar uğraşıyorsun bir de diyor benim hedefim bir ayda en az 3 kiloydu ama nerdeeeeee...bu arada 21.00 de egzersizlere başlıyorum diye yazmıştım ama kendi sözümü yedim hala buradayım...sırnaşık şey

bu aralar sanki cogunluk kaçamak yapmıs..madem toplu olarak kaçamak yaptık toplu olarak kaçamaklara son kızlar lütfen
hepimizeee klava: :1rolleyes:

kelebekcik bile bile yeme krizleri cidden insanı mahvediyo yaa..çerezlerin havada uçuştugu zamanlar da işte bu bile bile yeme krizlerine girme yüzünden hep :)

kaçıranlar tutuyoruz kendimizii
dietlerini istikrarla devam edenler tebrikleeeer
hepinizeeeeeeeeee mucuk a.s.

ya bana da gaz verin nolur..ben mayısa kadar cidden incelmem lazım sözlencem,ama noooolur 59a inmiş olayım o zamana kadar... gazlara destege ihtiyac vaaaaaaarrrrrrrr :asigim:

selam bayanlar hiçbir kuralı karıştırmadan geldim ben 8. takımdayım ... sizin nasıldır yarış durumunuz var mı? yani ben de katılabilir miyim hem 8. takımdan hem burdan devam etsem nasıl olur acaba?

teşekkürler derinncim
arkadaşlık teklifimi kabule ettin misengözlerimebaksanab
ben diyetime başlayalı 1 ay olmadı daha
ama şuan kilom durdu beklemedeyimmirmirmirmir
egzersiz yürüyüş yapamıyorum akşamları mekik çekip yatıyorum-tatlicadiarzu-

neden kimse yedigini yazmıyor
olmaz ki böyle ne yedigimizi günlük yazlım ki
nerde yanlış yaptıgımıız bilelim

ben degerlendireyim bari
topraksuu canımcım meyve ve yogurt ta ye
gerçi ben bugün hiç bişey yemedim
rahatsızdım biraz senağlama
yarın yediklerimi yazarım

ya bana da gaz verin nolur..ben mayısa kadar cidden incelmem lazım sözlencem,ama noooolur 59a inmiş olayım o zamana kadar... gazlara destege ihtiyac vaaaaaaarrrrrrrr :asigim:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sözleneceğin güne kadar istediğin kiloya düşer ve o gün herkesin ilgisini üzerinde toplayarak herkese ne güzel olmuş ne kadar zayıflamış yada giydiği ne kadar yakışmış dedirtirsin eminim başarılar canım Şeniz

ben degerlendireyim bari
topraksuu canımcım meyve ve yogurt ta ye
gerçi ben bugün hiç bişey yemedim
rahatsızdım biraz senağlama
yarın yediklerimi yazarım

tamam canım teşekkür ederim ama az önce 1 havuç yedim şimdi hemen listemi editliyecem
eşim akşam eve gelirken katı meyve sıkacağı almış kenwood marka denemek için açtık ama kablonun bi yerinde azıcık bi ezilme vardı bizde geri paketledik eşim götürüp değiştirecek bende havuçlardan bi tanesini bi güzel yedim çokda tatlıydı sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…