60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın misuruniii opuyorumnanaktan

fiucan fırının yoksa keki kahve fincanlarında yapabilin aklında olsun . . .
kahve kupalarına bu karışımı yarıya kadar koy tabi fincanları karışımı koymadan yağla sonra fincanları içi yarıya kadar su dolu tencereye oturttur ağazını havluyla güzel sarmala sıkıca kapağını kapat altını yak vereliniortak kekin 20 dkkada hazır . . .

top - top browni gibin . . . :asigim:

günaydın bu sabah tartıldım yine 65'im, 1.5 kilo fazlayım yani geçen haftadan.26'sında regl olmam lazım, inşallah inerim o zaman tekrar 63.5'a.Sabah unonun tam tahıllı ekmeğinden 2 dilim arasına beyaz peynir, salatalık ve domatesli sandviç yaptım, onu yedim.Öğlen de ızagara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.Akşamları da çorba ve salata yiyeceğim.Ara öğünlerde de meyve sadece.Eşim elma diyeti yapıyor, ben de yapmayı çok istiyorum çünkü 3 ekimde kardeşimin düğünü var.Ama bebeğimi emzirdiğim için korkuyorum, sütüm azalır diye.Şu an için bebeğimin sağlığı herşeyden ön planda.Onun beslenmesine zarar gelmeden kilo vermem lazım.Sizlerin desteğiyle daha rahat kilo vereceğimi düşünüyorumkaydirigubbakcemile5Şimdiden hepinize teşekkürleropuyorumnanaktan

170 boyum 69 kilo oldum :/ bugün diyete başladım elma ve sandaloz sakızı ile bakalım neler görücem

hoşgeldin . . . :1hug:

benim de boyum 170 kilom 66 falandı ama bayramdan sonra 67 olmuşum moralim iyice bozuldu..
ben lw6090 kullanıyodum hap , ama ara verdim.şimdi elma sirkesi içiyorum sabahları sadece..
bu 10 kilo nasıl gitcek ya.. 88den düştüm bu kiloma da.. en zoru son 10 kiloymuş bunu anladım

ayyy kıslar nolcek bizim halimiz bilmem.al birimizi vur ötekilere
bayram öncesi 68.5 sonrası67.300 şimdi 69 noluyo yawwbugün reglimin 3.günü.vücut şapşırdı napceğini bilmiyo.bide tatlı krizlerim pek lazımmış gibi.anca 3 gün sonra düzene girer benim hormonlar.beklicess başkada çarem yok.1 kilo vermişim die sevinemeden kursağımda kaldı valla.neyse napcez etcez vercez bu pis yağları:çok üzgünüm:

ah bu regl yok mu benim de kabusum.Şişkinlik bir yandan ruhsal çöküntü ve sinir diğer yandankafamçokkarıştı

zabın zipesyal diyet keki yaptım kızlar fotosunuda çektim sizin için . . .

enfes olmuş . . .öle böle değil yani . . .
opuyorumnanaktan

Ellerine sağlık canım.a.s.

170 boyum 69 kilo oldum :/ bugün diyete başladım elma ve sandaloz sakızı ile bakalım neler görücem

Merhaba beni de alin araniza 66 kiloyum 8 kilo vermem lazim destege ihtiyacim var beni de kabul edin lutfen

Hepiniz aramıza hoşgeldiniza.s...Kalıcı olmanız dileği ile hepinize sağlıklı zayıflamalarrrr....kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar...

Ben iştahımın önüne geçemiyorum,disipline olamıyorum fakat her sabah tartıya çıkıyorum korkuyla ama çok şükür 54,3'ün üstünü görmedim henüz.Bu sıralar koşturmalarım bayağı fazla,sanırım bu yüzden kilo almıyorum..
Malum iştahımın nedeni regl durumları.Aslında regl olmadan önce açık olan iştahım,olur olmaz hemen kapanırdı ama bu sefer böyle olmadı.Ağrım,sızım da olmadı.Sanırım bu yüzden iştahım kapanmadı.

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1,5 dilim kadar beyaz ekmek
Çok az çeçil peynir
1 kupa tatlandırıcılı earl grey çay

Ara:
1/2 bardak light ıce tea
2 tane ikramlık çikolata

ÖğlenSaat 15:30 sıraları)
1 porsiyon ızgara köfte
Patates kızartması (miktarını yazamıycam ama biraz fazlaca diyebilirim)
1 tane kutu pepsi zero

Evet akşama hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum.Sadece bir armut yerim belki..

Offf eski motivasyonum neredesinnnnnnnnn...!!!!

Son düzenleme:
fincan kek tarifi.. cok iyi fikir..
hem böylece miktarı düzenli ölçeklerle küçültebilirim. 2-3 fincan yaparım ben..
cok merci zabınnnn

bence bişi yok mu yediklerinde.. aksam mis gibi bir tabak sebze yemeği yenir.. aç bırakma kendını plllssssssss...

kısslaaaaaaaaaaar, ben hala 60ım.. 2 gundur kıstım yemiyorum. aksamları da sağlam spor ama yok 60ım.. regl olamadığımdan sanırım gitmiyor bu kglar..

kısslaaaaaaaaaaar, ben hala 60ım.. 2 gundur kıstım yemiyorum. aksamları da sağlam spor ama yok 60ım.. regl olamadığımdan sanırım gitmiyor bu kglar..

fiucum kesinlikle regl durumlarından kilo veremiyorsun.Yaw bu rahatsızlığının tam bir tedavisi yokmuymuş.Tamam hapları biliyoruz da sanırım geçici tadaviler bunlar,doktor ne diyor,her ay oldum olucam diye bu sıkıntı çok fena ya...Off kıyamam sana...:Saruboceq:

:1no2:

Ellerine sağlık canım.a.s.

sağ ol lunam . . .

fincan kek tarifi.. cok iyi fikir..
hem böylece miktarı düzenli ölçeklerle küçültebilirim. 2-3 fincan yaparım ben..
cok merci zabınnnn

rica ederim prensesim . . .

regl olamadığımı düşünemiyorum bile fium müthiş bi stres yaratır bende herhalde ki hiç başıma gelmedi . . .

Allah cc sabır versin canım . . .

sen temizlikle çok alakadarsın bi şuna bak fiucan çok enteresan ;

http://www.kadinlarkulubu.com/puf-n...i-ikilisi-mukemmel-temizlikdeneyin-gorun.html[/B]​

makarnamı yiyip yeşil çayımı içtim birbirini götürdü

benim çoğunlukla düzensiz oldu.. 12-3yasında olmuştum ilk.. üniversitede 1 yıl kadar düzenlı oldu onun dısında hep böyle.. 5-6yıl öncesine kadar cok sık olurdum,10-15gun gelırdı. biterdı bir hafta sonra gene gelırdı.şimdi olamıyorum. fibroadenon var yumurtalıgımda.. zararsız diyolar. çok küçüldü artık diyorlar doktorlar.cok doktor gördü canım beni.stresten uzak dur diyorlar hep.psikayatra yönlendirenler oldu.oraya da gittim.ama yok düzen almıyor. annem çok uğraştı..bana kalsa hiç uğraşmam. doktorlardan kendini böyle kabul et dıyen de oldu.tek çözüm olarak da dogum kontrol hapını öneriyolar.. hepsi hemfikir. cok fazla koşturduktan sonra 3-4senedır de doktora görünmedım zaten. bılmıyorum napıcam..
sen jasminden memnun musun?
hem sen de diyet yaparken basladın,bir etkısı oldu mu?

şimdi bakıyorum

sabuncum kek tarifin için teşekkürler...a.s. en kısa zamanda deneyeceğim cokacimcoook
hoşgedlin deriiin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…