- 13 Ağustos 2007
- 148
- 0
- 96
- 43
teşekkürler derinncim
arkadaşlık teklifimi kabule ettin misengözlerimebaksanab
ben diyetime başlayalı 1 ay olmadı daha
ama şuan kilom durdu beklemedeyimmirmirmirmir
egzersiz yürüyüş yapamıyorum akşamları mekik çekip yatıyorum-tatlicadiarzu-
tamam canım teşekkür ederim ama az önce 1 havuç yedim şimdi hemen listemi editliyecem
eşim akşam eve gelirken katı meyve sıkacağı almış kenwood marka denemek için açtık ama kablonun bi yerinde azıcık bi ezilme vardı bizde geri paketledik eşim götürüp değiştirecek bende havuçlardan bi tanesini bi güzel yedim çokda tatlıydı sırnaşık şey
selam topraksu o kiloyu ne sürede verdin ? özel bir şey uyguladuın mı?
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sözleneceğin güne kadar istediğin kiloya düşer ve o gün herkesin ilgisini üzerinde toplayarak herkese ne güzel olmuş ne kadar zayıflamış yada giydiği ne kadar yakışmış dedirtirsin eminim başarılar canım Şeniz
topraksucum katı meyve sıkacağını güle güle kullan canım...Ahmet Maranki'nin tv programlarından sonra katı meyve sıkacakları acayip satıyormuş ben kaç ay önce düşünüyordum almayı ama bir fırsat bulup alamadım...şimdi ablamla almaya karar verdik bakalım araştırıyoruz hangisini alırsak...
bugün yediklerim: cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı:sabah-öğle beraber yaptım 1 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,az şekerli çay
yeşilçay (kocaman iki bardak)
2 kase çorba
akşam:1 kase çorba,2 kaşık ıspanak(zeytinyağıyla kavrulmuş),1 dilim kepekli ekmek
bitki çayı:ıhlamur yada kuşburnu
1 havuç
yalnız kızlarr lütfen sabahın köründe lahana suyu içmeyin.. bilmiyorum daha önce denedniz mi ama bütün gün lahana kokusu geliyo insanın agzına..ben denedim yaklasık 10 gün falan içtim ve suan resmen lahana yiyemiyorum.. ama deneyip bi problem olmuyosa içmesi faydalıymıs tabi...
kızlar bugun yediklerimi yazayım sizeee...
sabah 1 kase nesfit
ogle 2 kandil simidi beyaz peynir + 1 kşk çilek reçeli
arada 1fincan sütlü nescafe 2 adet yulaflı bisküvi
aksam 1 kase domates çorbası 1 tepeleme yemek kaşığı yogurt 1 dilim ekmek
ama canım HAVUÇÇÇÇÇÇÇ da çekti şimdi msjları okuyuncaaaaa delikafadulden
öpüldünüzz mckkk
pimim dünü telafi ettik sanıyorum canım sende bozmamışsın süper !!!!
ben sabah 1 muz öğlen 1 kase ıspanak akşam büyük bi salata ve yoğurt yedim . . .
şimdi de yeşil sıvı . . .
çok teşekkür ederim sabuncuğum sen neler yedin bugünkaydirigubbakcemile5
birkaç günün acısını çıkarmak lazım değilmi
bence biz bu haftasonuna kadar bütün yenilen günleri bi telafi edelim... pazar günü icin de minicik bi ödül koysak ama tek ögünlük :1rolleyes: değişiklik olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?