60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım egzersizlerimi bitirdim yeni geldim bizim kızlar ne yapmışlar bakayım diye şu anda yatakta olmam lazım sabahta işe gitmeden egzersiz yapacağım çünkü...1 ay olmadan 2 kilo vermişsin hiç fena değil...benim için şubat ayı fiyaskoydu ama mart ayından umutluyum bari 2 yada 3 kilo verebilsem bu ayda...ben de yürüyüş yapamıyorum canım eve yürüyüş bandı almayıda düşündüm ama onu koyacak yer yok maalesef...

topraksucum katı meyve sıkacağını güle güle kullan canım...Ahmet Maranki'nin tv programlarından sonra katı meyve sıkacakları acayip satıyormuş ben kaç ay önce düşünüyordum almayı ama bir fırsat bulup alamadım...şimdi ablamla almaya karar verdik bakalım araştırıyoruz hangisini alırsak...

selam topraksu o kiloyu ne sürede verdin ? özel bir şey uyguladuın mı?

merhaba morkelebek hoş geldin aramıza a.s.
canım 4 yıl önce 58 kg ya düştüm süreç tam 1 yıl diyet + düzenli yürüyüş +evde egzersiz
uyguladıklarım bunlardı özel bişe yapmadım
bu kilomu 3 yıl boyunca korudum ama son bir yıl bazı sağlık sorunlarım yüzünden hiç bi koruma yapmadım ve sonuç 65 kgya çıktım işte iki ay falan oldu burdayım önce bi cuma zayıflama takımına girdim ama paylaşım az olduğu için yani yeterli motivasyon olmadığı için kendi isteğimle ayrıldım birkaç haftadırda burdayım işte sonuç şu anda 60 kg yum sositososito

teşekkür canıımm kaydirigubbakcemile5

kızlar bugun yediklerimi yazayım sizeee...

sabah 1 kase nesfit
ogle 2 kandil simidi beyaz peynir + 1 kşk çilek reçeli
arada 1fincan sütlü nescafe 2 adet yulaflı bisküvi
aksam 1 kase domates çorbası 1 tepeleme yemek kaşığı yogurt 1 dilim ekmek

ama canım HAVUÇÇÇÇÇÇÇ da çekti şimdi msjları okuyuncaaaaa delikafadulden

öpüldünüzz mckkk

teşekkür ederim derinncim :1hug: ben çoktandır düşünüyordum ama Maranki'nin açıklamaları bu ssüreci hızlandırdı canım bende midede sorun var lahana,patates,havuç bu sebzelerin suları iyi geliyormuş sabah aç karnına bakalım bide onu deneyelim bakalım hayırlısı

yalnız kızlarr lütfen sabahın köründe lahana suyu içmeyin.. bilmiyorum daha önce denedniz mi ama bütün gün lahana kokusu geliyo insanın agzına..ben denedim yaklasık 10 gün falan içtim ve suan resmen lahana yiyemiyorum.. ama deneyip bi problem olmuyosa içmesi faydalıymıs tabi...

pimeacım menün çok güzel bi havuç bozmaz onu canın çektiyse küçük bi tane ye afiyet olsun Şeniz

toprağım sen paylaşırsında ben değerlendirmez olur muyum . . .

kaydirigubbakcemile5

seninki ipin ucunu yakalamaktan öte olmuş sen ipi kavramışsın toprağımmmm . . .
süper süper süper . . . o kadar sağlıklı ve o kadar miktarda ölçülü görünüyor ki mönü . . .
tebrik ediyorum . . .
a.s.

canım patatesi lahanayı havucu üçünü aynı anda katı meyve sıkacağında suyunu çıkarıp sabah aç karnına içiyormuşsun
senin dediğin lahana suyu kürü bu farklı bişe a.s.

pimim dünü telafi ettik sanıyorum canım sende bozmamışsın süper !!!!
ben sabah 1 muz öğlen 1 kase ıspanak akşam büyük bi salata ve yoğurt yedim . . .
şimdi de yeşil sıvı . . .

çok teşekkür ederim sabuncuğum sen neler yedin bugünkaydirigubbakcemile5
birkaç günün acısını çıkarmak lazım değilmi

hmm evet olabilir şutarafagitti ben lahana diyince bi irkildigim icin direk öyle yazıverdim :tomato:
yarın havucumu yicem...gerci butun gun dısardayım da yine de havuclu bişe bulucam :teytey:

pimim dünü telafi ettik sanıyorum canım sende bozmamışsın süper !!!!
ben sabah 1 muz öğlen 1 kase ıspanak akşam büyük bi salata ve yoğurt yedim . . .
şimdi de yeşil sıvı . . .

seninkide süper canım tebrik ederim gerçekten telafiler güzel olmuş a.s.a.s.a.s.
arkadaşlar biz şöyle son birkaç yılı telafi edelimmi nedersiniz delikafadulden

bence biz bu haftasonuna kadar bütün yenilen günleri bi telafi edelim... pazar günü icin de minicik bi ödül koysak ama tek ögünlük :1rolleyes: değişiklik olur mu acaba

çok teşekkür ederim sabuncuğum sen neler yedin bugünkaydirigubbakcemile5
birkaç günün acısını çıkarmak lazım değilmi

motivasyon bakımından örneksin topragım gerçekten çok güzel kilo kaybetmişsin şunun şurasında da sadece 2 kilo kalmış hedefine ki eminim şimdide oldukça iyi görünüyorsundur . . .

ben yediklerimle birlikte 1 fincan şekersiz kahvede içtim ve kahve cidden su atıyor vucuttan bunu deneyimledim .. .. ..

bence biz bu haftasonuna kadar bütün yenilen günleri bi telafi edelim... pazar günü icin de minicik bi ödül koysak ama tek ögünlük :1rolleyes: değişiklik olur mu acaba

benim zaten pazar kahvaltısı olaylı :asigim: yani tabi ki miktarlara dikkat ederim ama çeşitten bol keyifli uzuuuuuun bi kahvaltı olur her pazar bende . . .

evt bu hafta sıkalım ki benim hedefim 66lılar bu pazar sabahı için . . . e bunun içinde dediğin gibi pimim daha fazla özen gösterelim . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…