hoşgedlin deriiin Şeniz
sabuncum kek tarifin için teşekkürler...a.s. en kısa zamanda deneyeceğim cokacimcoook
selam kızlar bana yardım edin benim kilo vermem hemde acil olarak benim sebebim bebek için tüp bebek yaptırdım olmadı düştü iğne tedaviden kilo aldım boyum 1,56 kilom 74 yani en az 60 olmam lazım bana yemek listesi diil bitkisel olarak yardım tamam listelerden nefret ediyorum çünkü ben bebek çok istiyorum sadece onun için ne olur?
herkese iyi akşamlar,
sabah, aç karnına 2 adet kayısı, 1 saat sonra yarım simitle peynir ve domates yedim
ara öğün, 2 adet kepekli bisküvi
öğlen, iki küçük dilim samsun pidesi ve ayran
akşam, 1 kase ekşili çorba ve 2 dilim tam buğday ekmeği
gece, yeşil çay..
şöyle uzaktan bakınca miktar olarak çok olmamış ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş.. yarın daha dikkatli olmalıyım. ayrıca yarın yürüyüş yapmayı da planlıyorum..:gitme::gitme:
benim çoğunlukla düzensiz oldu.. 12-3yasında olmuştum ilk.. üniversitede 1 yıl kadar düzenlı oldu onun dısında hep böyle.. 5-6yıl öncesine kadar cok sık olurdum,10-15gun gelırdı. biterdı bir hafta sonra gene gelırdı.şimdi olamıyorum. fibroadenon var yumurtalıgımda.. zararsız diyolar. çok küçüldü artık diyorlar doktorlar.cok doktor gördü canım beni.stresten uzak dur diyorlar hep.psikayatra yönlendirenler oldu.oraya da gittim.ama yok düzen almıyor. annem çok uğraştı..bana kalsa hiç uğraşmam. doktorlardan kendini böyle kabul et dıyen de oldu.tek çözüm olarak da dogum kontrol hapını öneriyolar.. hepsi hemfikir. cok fazla koşturduktan sonra 3-4senedır de doktora görünmedım zaten. bılmıyorum napıcam..
sen jasminden memnun musun?
hem sen de diyet yaparken basladın,bir etkısı oldu mu?
selam kızlar bana yardım edin benim kilo vermem hemde acil olarak benim sebebim bebek için tüp bebek yaptırdım olmadı düştü iğne tedaviden kilo aldım boyum 1,56 kilom 74 yani en az 60 olmam lazım bana yemek listesi diil bitkisel olarak yardım tamam listelerden nefret ediyorum çünkü ben bebek çok istiyorum sadece onun için ne olur?
Derinim gelmişşş... Hoşgeldin kuzum...
hoşbulduk Fulyacım...bir İstanbul yaptım geldim...rüya gibi geçti...zaman nasıl geçti anlamadım...:çok üzgünüm:
fulyam,
operasyonun sonucundan mutlaka haberdar et bizi ..merakta bırakma.
ve bu ara salla gıtsın diyeti.. stresin var zaten.. çok abartmadan ye ne istersen.. zaman zaman öyle sorunlarda insan diyete kanalize olamıyor. maalesef konsantrasyon işi bu iş ayrıca..
çok öpüyorum
Sağol tatlım... Valla yavaş yavaş bi stres bi heycan sardı.. Ama hayırlısı atlatıcam.. Hakkaten konsantre olamıyorum diyete.. Yapamıyorum.. Artık su işi halledeyim.. spor filan da yapamıyorum.. Oda diyete adapte olmamı engelliyo. Çok enteresan.. Spor yaptığım zaman daha rahat rejim yapıoyurm..
sen nasılsın tatlım.?? Öpüyorum seni kocaman..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?