60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlarım...
FULYACIM geçmiş olsun bitanem...umarım hiiiç sorunsuz hallolur şu operasyon..dualarım seninle kuzucum:Saruboceq:
DERıNıM hoşgeldin istanbuldan(doğrusu hoşgittin istanbuldan olmalıydı galiba:))
LUNACANIM süpersin arkadaşım..hedefine ulaştın ve öyle güzel koruyorsun kivereliniortakumarı oğluşun da iyidiropuyorumnanaktan
benim PRENSESııııM...tebrikler...bir kiloyu vermişsin bile...kaydirigubbakcemile3
aramıza yeni katılan fıstıklar...hoşgeldiniza.s.

ben çok yoğunum canlarım,çok sık katılamıyorum aranızaama özledim sizi...
diyet rotamı belirledim;haftada 5 gün yürüyüş ve her zamanki gibi dengeli ve düzenli bir beslenme ile ekim sonunda tekrar 55 kilo olacağım...:lepi:

bayrama değil bayramda:))))))))))))))))
çok komik olmuş:)bayram için birkaç kilo aldım işte...bayramlık))))):roflol:

bayrama değil bayramda:))))))))))))))))
çok komik olmuş:)bayram için birkaç kilo aldım işte...bayramlık))))):roflol:

ben de aldım 2kg.. bayram bu ama napalım.bir de regl olamıyorum çok şişim. 1kg da şişlik vardır ben de diyorum bakalım. bende 57 olmak için çabalıyorum ama regl olamadan olamam sanırım. hedeflerimi 1er kg 1er kg koyuyorum. :)

bu arada bu hafta güzel bir haber vericem inşAllah sana... geçenlerde görüşüp çok beğendiğim bir iş tanımından söz etmiştim. ilk görüşme detaylı olmuştu, olanaklar,koşullar herşey konusulmustu.umutluydum ama vakit geçmişti aramamışlardı. 2 gün önce bu firma aradı ve iş teklifi için davet etti. haftaya perşembeye randevulaştık.imza atmadan inanamıyorum , sevinemiyorum.sana söyleyip söylememekte bile tereddüt ettim.biraz karamsarım sanırım. bu kadar beklediğime değecek bir iş buldum her anlamda..umarım bir aksillik çıkmaz ... :Saruboceq:
perşembe günü net sonucu bildiririm abalcım

çoooook sevindim bitanem...hadi hayırlısı... müjdeni dört gözle bekleyeceğim ablasının prensesiopuyorumnanaktan
(bu arada,- her zamanki gibi- dualarım seninle olacak...)

slm arkadaşlar bende grubu yeni gördm ztn yeni üyeyimm de bakalım inş. zayıflıcamm kendime çizelgede yaptım hadi hayırlısı....

çok güzel görünüyor

sabah anlattığım diyet mönüsünü aynen uyguladım,
akşam eve gelince 2 dilim tam buğday ekmeği ile tavuk suyu içip bir küçük derisiz haşlama tavuk budu yedim.
gece 1 büyük bardak yeşil çay, 1 çay bardağı nar suyu, 1 küçük kurabiye ve 1 ince dilim sade gofret yedim. Bu saydıklarımı 1-2 saat arayla açlık hissettikçe yedim. saat 22.00 den sonra birşey yemedim.

gün boyu ortalama 2 litre su içmişimdir.

adım ölçerimi sabah 07.00 de taktım akşam 17.00 de çıkardım. 12 bin adım yapmışım ve 7.5km yürümüşüm. bunun yaklaşık 4 km si spor amaçlı tempolu yürüyüş..

umarım azmim devam eder... ilk hafta biraz kilo verebilsem motive olurum..:Saruboceq:

iyi geceler...

fulyacımmm çok geçmiş olsun...benimki de pazartesi günü başlıyor...

DERİNİM hoşgeldin istanbuldan(doğrusu hoşgittin istanbuldan olmalıydı galiba:))

çok teşekkür ederim ince düşünceli beneğimmmm benim...opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına...iyi bir işin olacağını biliyorum zaten...ama biraz darıldım bu mutlu haberi sadece beneğime vermişsin...beneğim hepimizin birtanesi ama biz de o kadar dua edip hayırlı haberlerini bekliyoruz herhalde...:umursamaz: şaka bir yana gerçekten çok sevindim...umarım olur...dualarımız seninle...:Saruboceq:

derincim, :çok üzgünüm:
gerçekten çok üzgünüm aslında forumda söylemiycektim imza atılana kadar ama ablam bu sıra çok uğrayamıyor okul dolayısıyla .. perşembeden geç öğrenmesini istemdiğim için yazdım.. çenem de zayıf biraz..
sana gelince belki inanmıycaksın ama sana söylemek de aklımdydı.çünkü sen de benle özel olarak ilgilendin bu konuda ve daha geçenlerde'sen bu ara istediğin gibi bir işe gireceksin'dediğini unutmadım. hatta sana dün diycektim o yüzden hoşgeldin dedim ama sonra baktıgımda çıkmıştın ben de demedım. hergün girmiyosun geçmişi okumazsın diye..
gercekten aklımdaydın derinim , sen ve hayır duasını eksik etmeyen bütün forum arkadaslarım..

canım benim özürlen diye yazmadım... :1hug: ayrıca çok mutlu oldum inan...burada birimize söylesen hepimize söylemiş gibi oluyorsun merak etme...yerimseniben ama gerçekten hep dua ediyorum ve merakta ediyorum acaba haber var mı diye...bugün duyunca çok sevindim...hiç endişen olmasın bu iş kesin olacak bak göreceksin...benim zaten içime doğuyordu gerçekten istediğin bir işe gireceğin...o iş budur inşallah ve çok mutlu olursun...bir de kendim için içime doğsa böyle şeyler...:a015:

gönlün çok güzel demekki :)
ben tereddütte kaldım,paylaşayım mı paylaşmayayım mı diye..100de 100 kesinlik değeri olmadığı için.
hatta yalan değil fulyaya söyledım ilk msnde ..sebebi de bu görüşmeye gitmeden önce canım benı sakinleştirmiş,Ayetel Kursi okumam konusunda uyarmış,çok çabalamıştı.
msnde olsaydın sana da söylerdim emin ol.
sen beni anladın zaten, daha fazla yırtınmama gerek yok sanırım :kedi:
çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…