iyiyim prensesim...bayrama aldıklarımın birini vererek 58 oldum:)oooooo ablam gelmiş......
nasılsın ablacım?
bayrama değil bayramda:))))))))))))))))
çok komik olmuş:)bayram için birkaç kilo aldım işte...bayramlık))))):roflol:
çoooook sevindim bitanem...hadi hayırlısı... müjdeni dört gözle bekleyeceğim ablasının prensesiopuyorumnanaktanben de aldım 2kg.. bayram bu ama napalım.bir de regl olamıyorum çok şişim. 1kg da şişlik vardır ben de diyorum bakalım. bende 57 olmak için çabalıyorum ama regl olamadan olamam sanırım. hedeflerimi 1er kg 1er kg koyuyorum. :)
bu arada bu hafta güzel bir haber vericem inşAllah sana... geçenlerde görüşüp çok beğendiğim bir iş tanımından söz etmiştim. ilk görüşme detaylı olmuştu, olanaklar,koşullar herşey konusulmustu.umutluydum ama vakit geçmişti aramamışlardı. 2 gün önce bu firma aradı ve iş teklifi için davet etti. haftaya perşembeye randevulaştık.imza atmadan inanamıyorum , sevinemiyorum.sana söyleyip söylememekte bile tereddüt ettim.biraz karamsarım sanırım. bu kadar beklediğime değecek bir iş buldum her anlamda..umarım bir aksillik çıkmaz ... :Saruboceq:
perşembe günü net sonucu bildiririm abalcım
arkadaşlar bgn itibariyle 62 kiloyum hedef 49
gitsin kilolar.artık eski kıyafetlerimi giymekkkk istiyorummmmm
mmm, malzemeler yakışıklı duruyor.. denicem bunu ben .. aslında 2 ince dilimden bişi olmaz hem doyurur da ama ben pisboğaz oturur hepsini yerim. bir de istanbulda fırınım yok ..(ne çulsuzum nan ben,fırınım bile yok delikafadulden ) deneyeceksem bu ara denemeliyim. diyette olmayanların da yiyebileceği bişi mi sence?
daha kurbana 2 ay var. 2 ayda 3-4kg çok ütopik bir hedef değil bence.el birliği ile başarıcaz. nankörlük etmeyelim bu bayramda güzel tıkındık. benim sorunum regl olamamak asıl; metabolizmam çalısmıyor olmayınca.. doktora gitcem .vucut fonksiyonlarını yerine getirsin diye dogum kontrol hapı yazacak kesın. ürküyorum. daha önce cok kg aldırdı bana.diane35 diye bir hap.. 5 sene önce falan da jasmin kullandım ama 1 paket türketmeden bıraktım . sen jasmin kullanıyordun. nasıl sence? herkes kg aldrımaz diyo ama... mesela kuzenım jasminı bırakınca kg alıyor çunku regl olamıyor .. regl olamayaınca metabolizma hızı düşüyor ya..
senin fikirlerin nedir canım?
aslında sana vermek istediğim bir haber var ama kendım bıle hala inanamadım. sindirince anlatayım bir ara.. bu arada panik olma sakın. kötü haber değil..
şimdi geç oldu.. uyumuşsundur.. neyse
ufff zabın..
çok becerikli gacısın vesselam..
Günaydın canlar,
Ya ben bir türlü recim moduna giremedim..:sinifsinif:
Napcam bilmiyorum.. 60 kilo çıkıyorum yine.. Çok sinir bozucu..
Haftasonu dişetinden amelyat olcam.. Onu bi atlatiim pazartesi günü yediden başlamam lazım..
DERİNİM hoşgeldin istanbuldan(doğrusu hoşgittin istanbuldan olmalıydı galiba:))
bu arada bu hafta güzel bir haber vericem inşAllah sana... geçenlerde görüşüp çok beğendiğim bir iş tanımından söz etmiştim. ilk görüşme detaylı olmuştu, olanaklar,koşullar herşey konusulmustu.umutluydum ama vakit geçmişti aramamışlardı. 2 gün önce bu firma aradı ve iş teklifi için davet etti. haftaya perşembeye randevulaştık.imza atmadan inanamıyorum , sevinemiyorum.sana söyleyip söylememekte bile tereddüt ettim.biraz karamsarım sanırım. bu kadar beklediğime değecek bir iş buldum her anlamda..umarım bir aksillik çıkmaz ... :Saruboceq:
perşembe günü net sonucu bildiririm abalcım
fulyacımmm çok geçmiş olsun...benimki de pazartesi günü başlıyor...
çok teşekkür ederim ince düşünceli beneğimmmm benim...opuyorumnanaktan
canım çok sevindim senin adına...iyi bir işin olacağını biliyorum zaten...ama biraz darıldım bu mutlu haberi sadece beneğime vermişsin...beneğim hepimizin birtanesi ama biz de o kadar dua edip hayırlı haberlerini bekliyoruz herhalde...:umursamaz: şaka bir yana gerçekten çok sevindim...umarım olur...dualarımız seninle...:Saruboceq:
derincim, :çok üzgünüm:
gerçekten çok üzgünüm aslında forumda söylemiycektim imza atılana kadar ama ablam bu sıra çok uğrayamıyor okul dolayısıyla .. perşembeden geç öğrenmesini istemdiğim için yazdım.. çenem de zayıf biraz..
sana gelince belki inanmıycaksın ama sana söylemek de aklımdydı.çünkü sen de benle özel olarak ilgilendin bu konuda ve daha geçenlerde'sen bu ara istediğin gibi bir işe gireceksin'dediğini unutmadım. hatta sana dün diycektim o yüzden hoşgeldin dedim ama sonra baktıgımda çıkmıştın ben de demedım. hergün girmiyosun geçmişi okumazsın diye..
gercekten aklımdaydın derinim , sen ve hayır duasını eksik etmeyen bütün forum arkadaslarım..
fulyacımmm çok geçmiş olsun...benimki de pazartesi günü başlıyor...
çok teşekkür ederim ince düşünceli beneğimmmm benim...opuyorumnanaktan
canım çok sevindim senin adına...iyi bir işin olacağını biliyorum zaten...ama biraz darıldım bu mutlu haberi sadece beneğime vermişsin...beneğim hepimizin birtanesi ama biz de o kadar dua edip hayırlı haberlerini bekliyoruz herhalde...:umursamaz: şaka bir yana gerçekten çok sevindim...umarım olur...dualarımız seninle...:Saruboceq:
canım benim özürlen diye yazmadım... :1hug: ayrıca çok mutlu oldum inan...burada birimize söylesen hepimize söylemiş gibi oluyorsun merak etme...yerimseniben ama gerçekten hep dua ediyorum ve merakta ediyorum acaba haber var mı diye...bugün duyunca çok sevindim...hiç endişen olmasın bu iş kesin olacak bak göreceksin...benim zaten içime doğuyordu gerçekten istediğin bir işe gireceğin...o iş budur inşallah ve çok mutlu olursun...bir de kendim için içime doğsa böyle şeyler...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?