60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahımm bende 69 kıloyumm veremıyorumm ırademeı yıtırdım resmen yaaa bı 10 kılo versem çok iyi olacak ama nerde bende o azimm allahım azmini geri ver yeerabbımmm:Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım benim.. Çok şükür bugün hele turp gibiyim.. Maşallah..zemuszemus zemuszemus

Kıyamam sana kuzumm.. Dönünce tam gaz asılırsın.. Orda dikkat et yeter canım..

allahımm bende 69 kıloyumm veremıyorumm ırademeı yıtırdım resmen yaaa bı 10 kılo versem çok iyi olacak ama nerde bende o azimm allahım azmini geri ver yeerabbımmm:Saruboceq:

Hoşgeldin mugurukk..

Günaydın kızlarr,

Demin dediğim gibi çok şükür turp gibiyim bugün.. Ağrım sızım yok maşallah... 1 günlük bişeymiş işte.. E bende bir kahvaltı yaptım sölemesi ayıp.. Koca bi kaşarlı simit, yarım çukulatalı açma, yanında peynirler sucuklar.. Aman tanrım..Yeseydim yani..:1ninca:

Neyse bugün doya doya yicem ama yarından itibaren, bu sefer gerçekten, recime başlicam.. Spor yapabilcem mi bilmiyorum ama recim kesin... En kötü callanetics yaparım..

Herkese mutlu pazarlar dilerim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben de kıramadığımdan zaten ablacım idare edıyorum. ne yapalım. anneler babalar başımızın tacı..
ordan oraya koşuşturmacayla diyete konsantre olamıyorum ben zaten. illaki düzenli,programlıolcak hayatım. salı gunu istanbula dönuyorum zaten. orda yaparım diyetimi..
ama çok da salmıyorum artık. fırsat buldukca yürüyorum. az yemeye çalısıyorum. gamyoncuiremsu

sevindim..
iştah da yerinde.. oh oh.

lülülülülülü hihoyyyt

öff ıkı adet ev baklavası yedım az önce

aksam az yiyip gece koşuya cıkcam..
tartılmıyorum da 2-3 gundur kac kıloyum aceppppp

merhabalar..

bir hafta sonu daha geçtiii..senağlama

bu sabah 1 dilim ekmekle domates ve peynir yedim

ara öğün 1 elma

öğlende 1 kase çorba, 3-4 kaşık patates salatası ve 2 köfte yedim

ara öğün 8-10 adet üzüm ve 6-7 adet fındık yedim

akşam 1 dilim ekmek, yağsız salata ve buharda pişmiş karnıbaharı yoğurtlayarak yedim..

gece 1 dilim ekmek ve peynir (midem çok kazındı)

yeşil çay...

1,5 saat yürüdüm. hava bozuk olduğu için daha fazla uzatamadım. yaklaşık 5.5 km yürümüşüm.

bugünlük bu kadar...

sevgilerle kalın..yerimseniben

Son düzenleme:
Hepinize merhaba, 53 kilo ile hamile kaldım, 74 ile bitirdim. Rejim yapmadan 61 kiloya indim fakat 1,5 aydır 61 de takılıp kaldım. Hedefim 10 kilo verebilmek. Bu arada emzirmeye de devam ediyorum. Bana ne önerirsiniz?

Hepinize merhaba, 53 kilo ile hamile kaldım, 74 ile bitirdim. Rejim yapmadan 61 kiloya indim fakat 1,5 aydır 61 de takılıp kaldım. Hedefim 10 kilo verebilmek. Bu arada emzirmeye de devam ediyorum. Bana ne önerirsiniz?

canım aynı kilodayız bende emziriyorum az ye canım sabret ve en önemlisi spor hergün mutlaka yürü mekik çek bol bol şekersiz rezene iç ,2,5 litre su iç bol bol meyve ye sık sık ve salata ekmek yeme sakın zaten süt yapmıyor çayını şekersiz iç faydasını göreceksin inan bana ama içten inanarak kendine güvenerek başarılar anım benim

merhaba kızlar a.s.
bende bugün itibariyle tekrar başlamış bulunuyorum diyete.hihoyyyt
daha önce buraya takılmıştım bi ara hatta kiloda vermeyede başlamıştım ama araya ramazan girdi ve ben kiloları tekrar aldım.:kedi:
şimdi 65 kiloyum ve 1,65 boyundayım hedefim 6-7 kilo vermek.a.s

bugün kahvaltıda bi dilim uno light ekmek üzerine ince bi tabaka labne sürdüm yanında bi domates bi salatalık ve iki zeytin.
birazdan çıkıp kendime bol bol sebze ve meyve alıcamzemuszemus hadi herkese kolay gele:hulya:

selam kıızlar 65 kgyum..bugün başladım diyete hedefim 10 kilo verip eski günlere dönmek ama..aklımda hiç diyet listesi yok.çalıştığımdan herşeyi bulamıyorum burdaa..bana ne önerirsiniz..

merhaba kızlar,

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz,başarılar dilerim..

bu arada regl oldum kızlar bugun.. hani tebrik:)

fly geçmiş olsun cnm . . .
fiufium hayırlı olsun yeni işin inşAllah . . .

CUMA günü çok uzun süredir istediğim kas-yağ-su ölçümü yaptıracağım bakalım . . .

kilomda ramazandan sonra 62.5 yaklaşık 1.5 kilo aldım ramazanda . . . :kedi:

merhaba kızlar,

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz,başarılar dilerim..

bu arada regl oldum kızlar bugun.. hani tebrik:)

ayyyy çok sefindim..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Valla gözün aydın canım.. Süper..:dance: :dance: :dance:

Teşekkürler zabınım.. Olsun verirsin yine...Hemide çabucak kuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…