olur mu hiç.. kıimse seni alıngan bir tip sanmaz.. insan kendini sevdiğine borçlu hisseder.. içimden geldiği için açıklama yaptım. ben de duaya he rtürlüsüne çok inanırım. fatiha okurum sık sık...
kıss,canııııım, fulii
iyisin dimi?
iyi duruyorsun ama..
bugun sık sık aklıma geldi.. arada acıp baktım konuyu yazmış mı diye.. hatta kimse bişi yazmamış..fulya olmayınca uğuru mu kaçıyor buranın dedim içimden..
tekrardan büyük geçmiş olsun canım.
opuyorumnanaktan
çok idealist bir öğretmensin sen.minişler çok şanslı..
teşekkürler lunacım,
inşAllah canım. inşAllah...
tebrikler fıstık...
devamını diliyoruz başarılarının..
canım çok dikkat et sağlığına..aman güzellik yalan bişi sağlığın yanında..
yavaş yavaş dikkatli adımlarla ilerlemeye çalış..
bugun gene sapıttrdılar beni
annem balkabaklı börek yaptı.. gönül koydu yemedım dıye mecbur kaldım..
aksam yemek yemiycektim artık börek yedım dıye..
babam bişiler almış gelmiş yemeğiben yapıcam diye tutturdu.. hazırladı artık köfte , enginar, beyin salatası falan...
gene yemek zorunda kaldım. az az koydum servisime.. yemedğim laf kalmadı.. nefret ederım sakatattan beyin salatası bile yedim öğüreeeee öğüreee böüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.......
afedersiniz diyetimin içine ettiler aile boyu..
yarınki mönüyü ben belirledim ama canlarına okuyucam..
allahımm bende 69 kıloyumm veremıyorumm ırademeı yıtırdım resmen yaaa bı 10 kılo versem çok iyi olacak ama nerde bende o azimm allahım azmini geri ver yeerabbımmm:Saruboceq:
ben de kıramadığımdan zaten ablacım idare edıyorum. ne yapalım. anneler babalar başımızın tacı..sağolasın canım arkadaşım...yüreği güzel olanın dilekleri kabul olurmuş...eminim hepimiz için güzel bir yıl olacakopuyorumnanaktan
tekrar hoşgeldin emoşuma.s.seni çok iyi hatırlıyorum biliyor musun:)aramıza dönmene sevindim...
anladım canım...haklısın tabiki,sağlık her zaman bir numara olmalı...bilmediğim için öyle bir yorumda bulundum...
sağlıklı zayıflamalar mısırcım...
benim prensesim aile boyu duygu sömürüsüne mi maruz kalmııış:)
yazııık..kıyamam sana...ama biraz anlayış lütfen:)anne-baba yanında biraz asabilirsin diyeti...üzme onları güzelim,istanbula dönünce tam asılırsın spor ve diyete olur biter...
unutma ki biz ne kilolar verdik,şu birkaç kilo mu korkutacak gözümüzüyerimseniben
kurbana kadar kilo sorunu falan kalmayacak:dance:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım benim.. Çok şükür bugün hele turp gibiyim.. Maşallah..zemuszemus zemuszemus
Kıyamam sana kuzumm.. Dönünce tam gaz asılırsın.. Orda dikkat et yeter canım..
Hoşgeldin mugurukk..
Günaydın kızlarr,
Demin dediğim gibi çok şükür turp gibiyim bugün.. Ağrım sızım yok maşallah... 1 günlük bişeymiş işte.. E bende bir kahvaltı yaptım sölemesi ayıp.. Koca bi kaşarlı simit, yarım çukulatalı açma, yanında peynirler sucuklar.. Aman tanrım..Yeseydim yani..:1ninca:
Neyse bugün doya doya yicem ama yarından itibaren, bu sefer gerçekten, recime başlicam.. Spor yapabilcem mi bilmiyorum ama recim kesin... En kötü callanetics yaparım..
Herkese mutlu pazarlar dilerim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kizlar 3 ayda 15 kilo verilirmi???
suanda 66 kiloyum boyum 155
Hepinize merhaba, 53 kilo ile hamile kaldım, 74 ile bitirdim. Rejim yapmadan 61 kiloya indim fakat 1,5 aydır 61 de takılıp kaldım. Hedefim 10 kilo verebilmek. Bu arada emzirmeye de devam ediyorum. Bana ne önerirsiniz?
merhaba kızlar,
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz,başarılar dilerim..
bu arada regl oldum kızlar bugun.. hani tebrik:)
fly geçmiş olsun cnm . . .
fiufium hayırlı olsun yeni işin inşAllah . . .
CUMA günü çok uzun süredir istediğim kas-yağ-su ölçümü yaptıracağım bakalım . . .
kilomda ramazandan sonra 62.5 yaklaşık 1.5 kilo aldım ramazanda . . . :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?