zabınım henüz imza atmadık ama her sey konusulmustu. persembe gunu için randevulaşıldı. umarım kötü bir sürpriz olmaz.. inanınki çevremde kımse bılmıyor-anne-baba-sevgili hariç- çenem durmadı kesin değilken sizle paylaştım.fly geçmiş olsun cnm . . .
fiufium hayırlı olsun yeni işin inşAllah . . .
CUMA günü çok uzun süredir istediğim kas-yağ-su ölçümü yaptıracağım bakalım . . .
kilomda ramazandan sonra 62.5 yaklaşık 1.5 kilo aldım ramazanda . . . :kedi:
sagol canım.. her regl olusumda tebrik istirem ben.. bi dahakine söyletmeyin.. ne de olsa 40 yılın basında oluyooom :kedi:
ayyyy çok sefindim..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Valla gözün aydın canım.. Süper..:dance: :dance: :dance:
Teşekkürler zabınım.. Olsun verirsin yine...Hemide çabucak kuşum..
Ya kıslar benim canım hiç recim yapmak istemiyo.. Ve ben yine kilo alıcam eğer böle devam ederse. Ve ben hiç istemiyorum.. Napacouk??:sm_confused:
zabınım henüz imza atmadık ama her sey konusulmustu. persembe gunu için randevulaşıldı. umarım kötü bir sürpriz olmaz.. inanınki çevremde kımse bılmıyor-anne-baba-sevgili hariç- çenem durmadı kesin değilken sizle paylaştım.
mmm o kas yağ ölçümü dediğin sokaktaki 1lıra atıp tepesine çıkılan makinalar mı?
umarım değildir.. onlar çok yalan çünkü zabınım..
sagol canım.. her regl olusumda tebrik istirem ben.. bi dahakine söyletmeyin.. ne de olsa 40 yılın basında oluyooom :kedi:
kendi dertlerimi bir yoluna koyabilsem. seni rejim terapisine alcam ben de.. bir türlü düzen alamadım ben de..
bu arada sana diyorum da ben de götürdüm homini gırtlak bugun. sabah reglli olmama ragmen58 geldım ya şımardım resmen..
ben seni teprik ederim her ay.. Sen hiiiiç merak etme.. Yeter ki sen reglini ol..zemuszemus zemuszemus
Ya hakkaten ama bugün bu saate kadar çok iyi gitti..
Yazıyorum..
Sabah: 1 adet kaşarlı poooça, 2dilim gibi hindi göğüs füme, 2 üçgen krem peynir
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: 2 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği, 1 dilim tam tahıl ekmeği, 1 kaşık yoğurt
Dişim dolayısıyla genelde yumuşak yada sıvı şeyler yiyebiliyorum..ekmeği filan da yumuşatarak yedim hep.. Napalım bi ay böle.. İşallah bundan sebep kilo veririm yaa... Hesapladım bugün aldığım kalori toplamında 992 kaloriymiş.. Başka bişey yemezsem bugün süper olur.. Yemicem işte babane banane yemicem..zemuszemus zemuszemus
Ya kıslar benim canım hiç recim yapmak istemiyo.. Ve ben yine kilo alıcam eğer böle devam ederse. Ve ben hiç istemiyorum.. Napacouk??:sm_confused:
çok güzel canım harika bence
ben bugun anneciğimin yaptıgı mis gibi ıspanaklı börekleri göturdum naniknanik
napacouk u var mı...lmaz: öncelikle rejim mejim yok...bir daha duymayayım senden öyle kelimeler... yerimseniben yüz kere demiyor muyuz artık bu bizim yaşam biçimimiz... 40 kilo olsakta sağlıklı ve dengeli besleneceğiz 100 kilo olsakta...fazlalık neleri kaçırıyorsan onları dengele sadece...fulyam ben de ne zaman fiu ve senin gibi aksatmadan spor yapacağım çok merak ediyorum...:çok üzgünüm: kocaman öpüyorum seni...kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepinize selam..
Burayı çok özlüyorum fakat o kadar yoğun bir koşturma halindeyim ki şu sıralar gündüz beş dakika bile oturamıyorum şu pc başına....Geçmişi okudum biraz.Aslında cevap yazacağım çok mesaj var ama inanın şu an yorgunluktan klavyedeki harfleri çoğul görüyorum...
Neyse haberimi verip hemen yatmaya gidiyorum..Ben bu sabah 53.1'i gördüm.Yalnız şunu belirtmeliyim ki akşam neredeyse hiçbir şey yemeden yatmıştım.Yani midem falan aşırı boştu.Bu akşam oldukça iyi yedim,bakalım yarın sabah kaç geleceğim.Yorgunluktan bir yerlerde sızıp kalmazsam sizlerle paylaşırım gene kuzucuklarım...Hepinizi çokkkk öpüyorumkaydirigubbakcemile3
Bu arada fiu'cum gözün aydın,regl olmuşsun.Yaşasınnnn...zemuszemus:lepi::dance:
napacouk u var mı...lmaz: öncelikle rejim mejim yok...bir daha duymayayım senden öyle kelimeler... yerimseniben yüz kere demiyor muyuz artık bu bizim yaşam biçimimiz... 40 kilo olsakta sağlıklı ve dengeli besleneceğiz 100 kilo olsakta...fazlalık neleri kaçırıyorsan onları dengele sadece...fulyam ben de ne zaman fiu ve senin gibi aksatmadan spor yapacağım çok merak ediyorum...:çok üzgünüm: kocaman öpüyorum seni...kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepinize selam..
Burayı çok özlüyorum fakat o kadar yoğun bir koşturma halindeyim ki şu sıralar gündüz beş dakika bile oturamıyorum şu pc başına....Geçmişi okudum biraz.Aslında cevap yazacağım çok mesaj var ama inanın şu an yorgunluktan klavyedeki harfleri çoğul görüyorum...
Neyse haberimi verip hemen yatmaya gidiyorum..Ben bu sabah 53.1'i gördüm.Yalnız şunu belirtmeliyim ki akşam neredeyse hiçbir şey yemeden yatmıştım.Yani midem falan aşırı boştu.Bu akşam oldukça iyi yedim,bakalım yarın sabah kaç geleceğim.Yorgunluktan bir yerlerde sızıp kalmazsam sizlerle paylaşırım gene kuzucuklarım...Hepinizi çokkkk öpüyorumkaydirigubbakcemile3
zabınım henüz imza atmadık ama her sey konusulmustu. persembe gunu için randevulaşıldı. umarım kötü bir sürpriz olmaz.. inanınki çevremde kımse bılmıyor-anne-baba-sevgili hariç- çenem durmadı kesin değilken sizle paylaştım.
mmm o kas yağ ölçümü dediğin sokaktaki 1lıra atıp tepesine çıkılan makinalar mı?
umarım değildir.. onlar çok yalan çünkü zabınım..
kendi dertlerimi bir yoluna koyabilsem. seni rejim terapisine alcam ben de.. bir türlü düzen alamadım ben de..
bu arada sana diyorum da ben de götürdüm homini gırtlak bugun. sabah reglli olmama ragmen58 geldım ya şımardım resmen..
Günaydın fıstıklar..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
derinim vermiş cevabını cicim benin . . .
prenses eczanede olacak bu ölçüm büyük yetkin dermokozmetik ürünlerin satıldığı ara ara fix cilt analizi yapılan eczaneler var ya onlardan . . .
güvenilir midir ki ?
günaydın perikızı . . .
ceyis meyis işleri nsl gidio ?
bahsetmiyosun hiç ? :1ninca:
Sevgili Luna,Kızlar hepinize selam..
eczanedeki nasıl oluyor bilmiyorum canım. hiç duymadım. ama alışveriş merkezlerindeki bozuk para ile çalışılanlar şöyle..tepesine cıkıyorsun. bir yerlere tutunuyorsun. makina söyluyor sana ne yapacagını zaten. sonra bir tane fiş veriyor sana.. orda boyun,yağ oranın...vs herbirşey yazıyor. onların sistemi şöyle,senin yaşına,cinsiyetine,boyuna ve kilona göre ortalama bir değer veriyor. mesela senle aynı yaş,aynı boyda ve kg da oldugumuzu varsay.. o zaman tüm değerlerimiz aynı çıkyor.
derinim vermiş cevabını cicim benin . . .
prenses eczanede olacak bu ölçüm büyük yetkin dermokozmetik ürünlerin satıldığı ara ara fix cilt analizi yapılan eczaneler var ya onlardan . . .
güvenilir midir ki ?
günaydın perikızı . . .
ceyis meyis işleri nsl gidio ?
bahsetmiyosun hiç ? :1ninca:
Şu sıralar pek gidemiyo tatlım ya.. Öle duruyo.. Bu diş meselesi beni epeyce maddi sıkıntıya soktu.. Ama bakalım toparlicam işallah..
Senin şoparla durumlar nasıl bakiim.. Nezaman ciddileşiyo baküüm??
Sevgili Luna,
ateş almaya geliyorsun bu ara hep.. çok belli ki bayağı yoğunsun.. bu yoğunlukta dikkat et kendine.. sakın hasta olayım deme.. uzun uzun forumda kalabildiğin zaman gelince de anlat bakiim ne yaptın?nedir bu koşuşturmaca..
53 için tebrik ederim ama resim bekliyorum en kısa zamanda..
çok öpüyorum seni..
eczanedeki nasıl oluyor bilmiyorum canım. hiç duymadım. ama alışveriş merkezlerindeki bozuk para ile çalışılanlar şöyle..tepesine cıkıyorsun. bir yerlere tutunuyorsun. makina söyluyor sana ne yapacagını zaten. sonra bir tane fiş veriyor sana.. orda boyun,yağ oranın...vs herbirşey yazıyor. onların sistemi şöyle,senin yaşına,cinsiyetine,boyuna ve kilona göre ortalama bir değer veriyor. mesela senle aynı yaş,aynı boyda ve kg da oldugumuzu varsay.. o zaman tüm değerlerimiz aynı çıkyor.
bence gidip sorarsın canım. sistemleri neymiş.. böyle bir şeyse eğer..salla gitsin.. daha üst bir teknoloji ise bize haber ver.. ne oldugunu anlat ..biz de araştıralım,yaptıralım.
çeyiz almaya başladın ve ben bilmiyorum :umursamaz:
benden gizli saklı..
neler aldın çabuk anlat..
ben de başlıcam artık yavaş yavaş 9 ay kaldı düğüne..
kızlar Allah nasip ederse fly da ben de temmuzda evlencezzzzz...
Geçen gün annem çeyizlerimi çıkarmış 2 tane kahve fincaı takımı, bi pasta tabağı ve spatulası, bi de ekstradan bulaşık makinesi..
Bütün ganimeyim bukadar şimdilik. hehe... Ya valla yavaş yavaş bişeyler almak lazım yaa..akannehir
biz de baktık.. benimki seninkinden azıcık daha iyi ama eksik tonla..
günlük yemek takımı
günlük catal bıcak takımı
misafir catal bıcak..
bissürü ıvır zıvır tabak bılmemne
güzel bir gümüş pasta-çay setım var
kesme cay bardaklarım,kadehlerim var falan var güzel
bir de sürüyle dantel,iğne oyası .. bilmemne ..sevmem hiççççç yeni evlenince bir kere sercem kayınvalıde gelınce.. hava atcam kaldrıcam sonra..
kendi evimde de yenı su ısıtıcım, çay makinem,tost makinam var .. ama ben kullanmaya basladım bıle evimdekileri delikafadulden
gerçi senin bulasık makinası var varmış kodaman benımkılerın hepsini döver o..
senin de iyimiş ya.. ya ben öle dantel mantel istemiyorum ya.. Anneme daha haftasonu dedim dantel filan istemiyorum ben dedim.. Aslında var birsürü onlardan görmüştüm evvelden bi ara ama.. Sevmiyorum hiç ya.. Evi çok ağırlaştırıyo.. Ben daha sade, daha böyle 'genç' evleri seviyorum..
Şu diş macerasını atlatiim.. Gidip senle çeyiz alışverişi yapalım.. zemuszemus zemuszemus
Merhaba bende aranıza katıldım..,
Boyum 168 kilom şu an 60 civarında dolanıyor..Hamileliğimde 27 kilo aldım ama hepsini verdim..Şimdi hem 53 kiloya inmek hemde fit olmak istiyorum..
Bugün itibariyle daha çok aktivite daha çok hareket ve daha az yemek felsefesinde karar kıldım çünkü tam 4 aydır bi türlü istediğim kiloya inemedim..
Zayıfken kendimi hem daha çok seviyorum hemde giydiğim herşey yakışıyor ..Şimdi doğumda aldığım kilolar nedeniyle göbek ve basen bölgem çok feci..Bide bilgisayar bağımlığımı da aşmayı düşünüyorum çünkü çok vaktimi alıyor..
Bugün itibariyle yediklerim ..
Sabah; 1 bardak limonlu su
1 domates
1 salatalık
80 gr civarında keçi peyniri (süt ürünlerini bırakmayı düşünüyorum)
1 yumurta
1 dilim bazlama
Ara 1 muz
öğlen ; Oğlumdan artan 2 kaşık ekmekli türlü ve 2 tabak şehriyeli tarhana çorbası
Birazdan koşu bandına çıkıp oğlum uyanana kadar yürümeyi düşünüyorum..
Sonra akşam üzeri yine onunla dışarı çıkmayı planlıyorum..
Hedefim 2 ayda istediğim kiloya inmek..
Hepinize kolay gelsin :)))
ben de sevmiyorum ama hem anne hem kayınvalide meraklı.. gönülleri olsun dıye 3 gun sericem sonra çekmece işgal edecekler.. ayrıca aynen canım ben de italyan tarzı mobilyaları sevıyorum. klasık değil.. onların üstüne de dantel erilmezki..
yapalım alısverısı de
senkronize çalışalım burdan.. annelrin agzına cok bakmayalım..
annem çelik-teflon tencere,tava takımnı ve misafir yemek takımını elzem eksıkler olarak görürken ve 6 aydır al şunları,parasını ben vericem diye dırdır yaparken.. ben lcd tv ve ev sinema paketi için para biriktiriyorum. delikafadulden yok büyüklerin ağzına bakılmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?