flay bi halı göstericem sana . . .
teşekkürler canım..
keşke hepiniz gelsin ne mutlu olurum...
yarın saat 11de .. dualarını eksik etmeyin.
o borcamdan ben de aldım zabınım indirimden.. pek ucuzdu. kullanmaya bailadım bile.. ben çeyiz diye aldığım herşeyi dayanamaz kullanırımkesin.
geldim güzelim. azıcık uzandım.. anneciğimin böreklerini,dolmalarını yerleştirdim dolaba. ben de diyet nanaaaay.. hele iki günde ydiğim çikolatanın hattı hesabı yok
çeyize öyle şeylerde mi alıncak hiç bilgim yoktu.. ben giyemem de onları.. üşütürüm .. kocalara giydirsek olmaz mı? laelaelaelaelae ben pamuklu pijama alsam kaydirigubbakcemile3 hello kittylere bayılıyorum.
ben bu halaıyı ortaköyde vitrinde gördüm.. çok hoş ya duvar deseni gibi , gerçek gibiydi.. hemen daldım içeri bakmaya..fiyatı da o dediğin civardı.. acı kahve tonda mobilyalarla süper durur..
bakiim bakiim..
baktım ve bayıldım.. zemuszemus Gerçekten sevdim.. Bende bu tarz halıları çok sefiyorum.. Sen de gerçekten beğendiysen bence almalısın.. Koycak bi oda bulursun mutlaka..
Hoşgeldin canım.. Yarın saat 11 de kalbim seninle olucak tatlım...
Bende kittylere bayılıyorum.... Kittylerin herbişeysi de var bende.. Gecelik, şort... ama işte hepsini ben kendime kullanıyorum senin gibi.. kaydirigubbakcemile3
bende de aynı kaç takımım var sayamam. ama saten,organze gecelik namına hiçbişiiim yok sayılır..1-2 tane almıştım ama modası bile geçmiştir heralde. aslında görünce hoşuma gider ama bana yakışmaz gibi ya opuyorumnanaktan
http://img38.imageshack.us/img38/5869/77991866.jpg
kızlar şu resme bi bakar mısınız?
bu kızceğizin boyunu 170-175 civarı farzedersek sizce tahmini ortalama kac kgdur?
bacakları daha diri olsa,olmak istediğim vucut bu :sinifsinif:
teşekkürler canım..
o borcamdan ben de aldım zabınım indirimden.. pek ucuzdu. kullanmaya bailadım bile.. ben çeyiz diye aldığım herşeyi dayanamaz kullanırımkesin.
geldim güzelim. azıcık uzandım.. anneciğimin böreklerini,dolmalarını yerleştirdim dolaba. ben de diyet nanaaaay.. hele iki günde ydiğim çikolatanın hattı hesabı yok
çeyize öyle şeylerde mi alıncak hiç bilgim yoktu.. ben giyemem de onları.. üşütürüm .. kocalara giydirsek olmaz mı? laelaelaelaelae ben pamuklu pijama alsam kaydirigubbakcemile3 hello kittylere bayılıyorum.
ben bu halaıyı ortaköyde vitrinde gördüm.. çok hoş ya duvar deseni gibi , gerçek gibiydi.. hemen daldım içeri bakmaya..fiyatı da o dediğin civardı.. acı kahve tonda mobilyalarla süper durur..
bakiim bakiim..
baktım ve bayıldım.. zemuszemus Gerçekten sevdim.. Bende bu tarz halıları çok sefiyorum.. Sen de gerçekten beğendiysen bence almalısın.. Koycak bi oda bulursun mutlaka..
Hoşgeldin canım.. Yarın saat 11 de kalbim seninle olucak tatlım...
Bende kittylere bayılıyorum.... Kittylerin herbişeysi de var bende.. Gecelik, şort... ama işte hepsini ben kendime kullanıyorum senin gibi.. kaydirigubbakcemile3
bende de aynı kaç takımım var sayamam. ama saten,organze gecelik namına hiçbişiiim yok sayılır..1-2 tane almıştım ama modası bile geçmiştir heralde. aslında görünce hoşuma gider ama bana yakışmaz gibi ya opuyorumnanaktan
off cok sayfa var :S
okuyamadım valla hepsini:)
bende bu gruptayım üzgüünm.... heran bişeyler yapmassam bir üst gruba(70kilo) terfi etcem
ben takım olayını anlamadım yardım edebilirmisiniz?
Sana ne yakışmaz bi tatlım.. İstedikten sonra herşey yakışır sana..
Ayy süper valla.. 55 civarı tahmin ediyorum ben.. fazla zayıf değil çünkü.. Daha doğrusu zayıf ama etli.. En güzeli.. Bende istiyorum.. Ama indiriyorum pooçaları mideye.. mafoldumben
bunun adı takım, çene çalma,boğazı tutma takımı.. herkes böyle yapmaya çalısır.sürekli çene çalalımki az yiyelim diye uğraşıyosss :lepi:off cok sayfa var :S
bende bu gruptayım üzgüünm.... heran bişeyler yapmassam bir üst gruba(70kilo) terfi etcem
fium çok beğendim yaaaa yani hatunda göğüs var popo o derece beli de incecik çok çok çok hoş . . .
55-58 arası bi kg bu kızçe . . .
idealistimmmm ben çeyize çeyiz dememmmmm fikfikli cafcaflı iççamaşırsız çeyiz olur muuuuu . . .
ah o dünyaya bi dalsan çıkamazsın zaten aldıkça alasın gelir gözün ne tava ne tencere ne koltuk görür . . .
halıyı beğenmenize çok sevindim bu öğlen 330 a 10 taksitli konuştum bi yerle bakalım önümüzdeki ay alacağım sanırım annemdende bi fikir alayım . . .
o kiti mitileri çeyize duymiimmmm dantelli incecik dikişli süper modellerin yaninda kiti diyolar yaaaa . . .
her bayana yakışır prensesimmmmm . . .
hoşgeldin canım . . .
off cok sayfa var :S
fium çok beğendim yaaaa yani hatunda göğüs var popo o derece beli de incecik çok çok çok hoş . . .
55-58 arası bi kg bu kızçe . . .
idealistimmmm ben çeyize çeyiz dememmmmm fikfikli cafcaflı iççamaşırsız çeyiz olur muuuuu . . .
ah o dünyaya bi dalsan çıkamazsın zaten aldıkça alasın gelir gözün ne tava ne tencere ne koltuk görür . . .
halıyı beğenmenize çok sevindim bu öğlen 330 a 10 taksitli konuştum bi yerle bakalım önümüzdeki ay alacağım sanırım annemdende bi fikir alayım . . .
o kiti mitileri çeyize duymiimmmm dantelli incecik dikişli süper modellerin yaninda kiti diyolar yaaaa . . .
her bayana yakışır prensesimmmmm . . .
hoşgeldin canım . . .
bunun adı takım, çene çalma,boğazı tutma takımı.. herkes böyle yapmaya çalısır.sürekli çene çalalımki az yiyelim diye uğraşıyosss :lepi:
hoşgeldin aramıza...
sormAK istediğin herşeyi sorabilirsin. elimizden geleni yaparız.
flycım,zabınım hatunu beğenmenize sevindim. ay çok zayıf bu diyceksiniz diye korkmuştum çünkü taa en baştan benim idealim bu vucut.çünkü iskelet yapım bu kızınkine çok benziyor.. omuzlar,kollar,göğüs, popo neredeyse böyle ama ben de zırt bırt al göbicik börtlüyor.. 60 kg oldum gene ben sanırım. tartılmadım ama tahmini..çok yiyorum çünkü..regl de olunca fena çıktı göbeğim.. neyse o gider de ben de bu kızdan fazla poponun altında ki yağ kütlesi var hiç memnun değilim. onlar da gitse böyle olabilcem inşAllah :Saruboceq:
ama bana bu kız 53-55kg gibi geldi eğer boyu 180 değilse..
hırs yaptım gene regl oldum diye yatmak yok.. yarın giriyorum diyete , spora gene.. 55e kadar dur durak yok.
o iç çamaşırları rahat mı ya...
ben yatarken yüzük bile takamam..çok düşkünüm rahatıma.. hem giysem çıksam kocanın karşısına.. gülme krizine girer,adamı hasta ederim. neysem öğrencez artık bu işleri yavaş yavaş.. güzel güzel modeller bulup gösterelim birbirimize..
o iç çamaşırları rahat mı ya...
ben yatarken yüzük bile takamam..çok düşkünüm rahatıma.. hem giysem çıksam kocanın karşısına.. gülme krizine girer,adamı hasta ederim. neysem öğrencez artık bu işleri yavaş yavaş.. güzel güzel modeller bulup gösterelim birbirimize..
kızlar ben de şu mor eteklı,jartiyerli takım var. hoşuma gtmıstı 2 sene önce falan netten sipariş vererek almıştım. bundan ayrı kırmızı organze bır geceliğim var .. baska da yok zaten. hiç giyilmedi ,sadece ayna karsısında bakmak için öyle denemıstım. çeyize koncak kadar iyi mi sizce? dürüst olun bak beğenirseniz öyle koycam çeyize..
http://img2.imageshack.us/img2/6339/52erotika1.jpg
siyah olan değil mor etekli olan
prensesim alışırsın hele bi giymeye başla diğer anneanne çamaşırlarını nasıl giydim diye düşüneceksin gerçi benim alt grup hala anneanne amaaaa . . . :çok üzgünüm:
canım bahsettiğin takımın eteğini at . . .
etek çok basitleştirmiş lakin sütyeni ve jrtiyeri çok güzel . . .
hele jrtiyerin çorabının desenine bayıldım . . . :asigim:
annemede bi soriim alıcam fılaycan . . .
da annem daha ucuzlar diyo bekle diyo beklesem mi yoksam alsam mı bilemedim . . .
galiba fiyatının daha fazla inmesini bekleyeceğim ama beklerkende gün aşırı kontrol edeceğim stokta var mı yok mu diye . . .
:1ninca:
çakal zabın :1ninca:
Hoşgeldin canım aramızaaa..
330 a 10 taksit gayet güzel canım..
Ay valla hiç çeyiz filan düşünmezken pek bi heveslendirdin beni kız.. zemuszemus zemuszemus
Ya evet Fium ya... Hadi beraber 55 e kadar durmak yok yapalım senlen.. Zaman olarakta dediğimiz gibi Kurban bayramı.. Birbirimize destekle verelim şu son kiloları yaaa...:sinifsinif:
Şimdi bende güzel iç çamaşırına bayılıyorum.. Hemde ne bayılmak iç çamaşırı dükkanına sal beni bütün günümü geçirrim.. Tıpkı zabınım gibin..Ama genelde pamuklu tercih ediyorum ben.. Sentetikler beni çok rahatsız ediyo.. Pamuklu olaraktan da böle güzel cicili bicili kırmızılı siyahlı çok şık iç çamaşırları var aslında.. :kedi:
merhaba kızlar nasılsız??????evlilik hazırlıkları falan maşallah haydi hayırlısı hepinize.....
margaritacım bana tatilden önce stadyum için akşam açık olup olmadığını sormuştun ya canım sordum onu sadece sabah 6-10 arası yürüyüşe açıkmış akşamları yok yani aklıma gelmişken yazim dedim.
kızlar ben de şu mor eteklı,jartiyerli takım var. hoşuma gtmıstı 2 sene önce falan netten sipariş vererek almıştım. bundan ayrı kırmızı organze bır geceliğim var .. baska da yok zaten. hiç giyilmedi ,sadece ayna karsısında bakmak için öyle denemıstım. çeyize koncak kadar iyi mi sizce? dürüst olun bak beğenirseniz öyle koycam çeyize..
http://img2.imageshack.us/img2/6339/52erotika1.jpg
siyah olan değil mor etekli olan
annemede bi soriim alıcam fılaycan . . .
da annem daha ucuzlar diyo bekle diyo beklesem mi yoksam alsam mı bilemedim . . .
galiba fiyatının daha fazla inmesini bekleyeceğim ama beklerkende gün aşırı kontrol edeceğim stokta var mı yok mu diye . . .
:1ninca:
çakal zabın :1ninca:
canım ben yıllarda tangadan başka bişi giymedim. sentetik de alırdım ama rahat edemezdim onlarla.. sonra çok akıntı sorunum oldu.. 1senedir falan gıymıyorum pek..anca kumaş pantalon giycem de öyle..
üste de yarım sütyen giyerim hep..bütün göğsü kaplayanları sevmem.. doğal duracak. ama pamuklu tercih ederim genel olarak..bir de dantelli sütyen giyemem günlük de rahat olmuyor..dantel belli oluyor falan diye..
nan zabın özelim mözelim kalmadı...yırtık karılar gibi ne varsa döktüm burda
takım için tespitin doğru..sütyeni çok hoş,gercekten tasarım ama eteğinin fırfırları kalkıyor giyince çok hoş değil.
halıya gelince burdaki fiyatı da o civardı..orda su an bile pahalı değil yani ama daha da düşebilir diye beklemek de akıl karı.. bir de ona uygun mobilya alman gerecek,onları da hesap et.. yatak odasına hoş olmaz bence..oturma odası veya salona ideal.. mobilya olarak da toprak,acı kahve tonları veya ekru,kırık beyaz tonları hoş olur diyorum. siyah,kırmızı ya da maviler,morlarla olmaz gibi.. bunları da hesap et ama halı çok gerçekçi.. duvara bile asılır yani,duvar deseni gibi.. kaydirigubbakcemile3 amma çok konuştum..
merhaba kızlar nasılsız??????evlilik hazırlıkları falan maşallah haydi hayırlısı hepinize.....
margaritacım bana tatilden önce stadyum için akşam açık olup olmadığını sormuştun ya canım sordum onu sadece sabah 6-10 arası yürüyüşe açıkmış akşamları yok yani aklıma gelmişken yazim dedim.
teşekkürler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?