Hoşgeldin aramıza avebru.. Bebişi de allah bağışlasın canım..
ayyyynen valla.. Ya o evde biz oturcaz sonuçta onlar diil ki, diimi ama.. Benim annem pek karışmaz ama kayınvaldem den korkuyorum açıkçası.. Burnunu sokmaya pek meraklı.. -tatlicadiarzu-
Siz nerde ev tutmayı düşünüyosunuz?
Şu sıralar pek gidemiyo tatlım ya.. Öle duruyo.. Bu diş meselesi beni epeyce maddi sıkıntıya soktu.. Ama bakalım toparlicam işallah..
Senin şoparla durumlar nasıl bakiim.. Nezaman ciddileşiyo baküüm??
Sevgili Luna,
ateş almaya geliyorsun bu ara hep.. çok belli ki bayağı yoğunsun.. bu yoğunlukta dikkat et kendine.. sakın hasta olayım deme.. uzun uzun forumda kalabildiğin zaman gelince de anlat bakiim ne yaptın?nedir bu koşuşturmaca..
53 için tebrik ederim ama resim bekliyorum en kısa zamanda..
çok öpüyorum seni..
eczanedeki nasıl oluyor bilmiyorum canım. hiç duymadım. ama alışveriş merkezlerindeki bozuk para ile çalışılanlar şöyle..tepesine cıkıyorsun. bir yerlere tutunuyorsun. makina söyluyor sana ne yapacagını zaten. sonra bir tane fiş veriyor sana.. orda boyun,yağ oranın...vs herbirşey yazıyor. onların sistemi şöyle,senin yaşına,cinsiyetine,boyuna ve kilona göre ortalama bir değer veriyor. mesela senle aynı yaş,aynı boyda ve kg da oldugumuzu varsay.. o zaman tüm değerlerimiz aynı çıkyor.
bence gidip sorarsın canım. sistemleri neymiş.. böyle bir şeyse eğer..salla gitsin.. daha üst bir teknoloji ise bize haber ver.. ne oldugunu anlat ..biz de araştıralım,yaptıralım.
çeyiz almaya başladın ve ben bilmiyorum :umursamaz:
benden gizli saklı..
neler aldın çabuk anlat..
ben de başlıcam artık yavaş yavaş 9 ay kaldı düğüne..
kızlar Allah nasip ederse fly da ben de temmuzda evlencezzzzz...
biz de baktık.. benimki seninkinden azıcık daha iyi ama eksik tonla..
günlük yemek takımı
günlük catal bıcak takımı
misafir catal bıcak..
bissürü ıvır zıvır tabak bılmemne
güzel bir gümüş pasta-çay setım var
kesme cay bardaklarım,kadehlerim var falan var güzel
bir de sürüyle dantel,iğne oyası .. bilmemne ..sevmem hiççççç yeni evlenince bir kere sercem kayınvalıde gelınce.. hava atcam kaldrıcam sonra..
kendi evimde de yenı su ısıtıcım, çay makinem,tost makinam var .. ama ben kullanmaya basladım bıle evimdekileri delikafadulden
gerçi senin bulasık makinası var varmış kodaman benımkılerın hepsini döver o..
şoparımla bi viraj aldık fılay iyiyiz şimdi lakin . . .
bi miktar gerildik görüşemedik görüşemeyince dahada gerildik derken şimdi her şey yolunda çok şükür . . .
işini bekliyoruz bu 1 ay içinde belli olacak inşAllah olduğu gibide iş ciddileşecek bi nebze . . .
tamam cnm ben haberdar edeceğim sizi özel bi uzman dr. eşliğinde gerçekleşecek bu ölçümler umarım bahsettiğin gibi dandik bir şeyle karşılaşmam . . .
çeyiz kanayan yaram biliosunuz hiç bi şeyim yok ve karadeniz kültüründe çeyizin 2/3 ni kız tarafı alıyor Allah cc sonumu hayr etsin ne diyim . . . :1ninca:
daha netleştirmedik ama ben su an oldugumuz siteden çıkmayı düşünmüyorum çünkü seviyorum orayı.. rahat,güvenli,izole... benimkinin askerlik durumu var .. evlendıkten sonra 1 seneye kalmadan gidecek :1no2: o askerden gelinceye kadar en azından orda oturmak hem güvenli,hem hesaplı.. bir de benim 5 yıldır 6.evim.. tiksindim ev aramaktan,emlakcıdan..
ailelere az söz düşse iyi olur.. benım şanssızlıgım evin küçüğü olmama ragmen ilk evleniyor olmam.. şöyle anlaştık annemle.. düğün,nişan söz vırt zırt onun dediği gibi olcak.. benım zaten hevesim yok.. ev işlerini ben bilcem karısmıcak.. hem de miss görev dağılımı..
şoparımla bi viraj aldık fılay iyiyiz şimdi lakin . . .
bi miktar gerildik görüşemedik görüşemeyince dahada gerildik derken şimdi her şey yolunda çok şükür . . .
işini bekliyoruz bu 1 ay içinde belli olacak inşAllah olduğu gibide iş ciddileşecek bi nebze . . .
tamam cnm ben haberdar edeceğim sizi özel bi uzman dr. eşliğinde gerçekleşecek bu ölçümler umarım bahsettiğin gibi dandik bir şeyle karşılaşmam . . .
çeyiz kanayan yaram biliosunuz hiç bi şeyim yok ve karadeniz kültüründe çeyizin 2/3 ni kız tarafı alıyor Allah cc sonumu hayr etsin ne diyim . . . :1ninca:
hımm, söz olacak sanırım sizin yakında.. aman da aman.. mutlu haberlerini bekliyoruz. düğün ne zamana olcak? cok yakın mı yazın mı? benim 9ayım var çeyiz için..
benim de pek bişiiim yok ama alınır diyorum.
fulya da anca başlıcak
3 kişi olduk baksana.. hep beraber hareket edersek hem eğlenceli olur,hem hesaplı,herkes ayrı araştırır çünkü. hem sizden destek alırsam gerilmem ben.. sinirli bir yapım var öğrendiniz artık beni..
sıkma canını..
bavulumu topladım 3 saat sonra yola çıkıyorum istanbula..
hepnizi öpüyorum
teşekkür ederim ceyiz kardeşim... opuyorumnanaktan
valla bence de en güzeli... Oooohhh...
evt sende aramıza katılıcan.. Düğün hasırlıklarında... zemuszemus zemuszemus
Katılıyorum canım.. Birbirimize çok desteğimiz olucak.. İyi oldu böyle.. Bizim senle zaten hemen her bişey aynı zamanda..kaydirigubbakcemile3
Canım iyi yolculuklar... Dikkat et kendine olur muu...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağlıcakla gel işallah kuzum..
canlarııııım...merhaba:)
PRENSESİM,FULYAM,ZABINIM...kuşlarımın üçü birden yuvadan uçup gidiyorlar haa!!!bi tuhaf oldum ben..sanki öz kardeşlerim evlenecekmiş gibi hem heyecanlandım hem de duygusallaştım...rabbim üçünüzünde yuvasını cennet eylesin inşallah:Saruboceq:en az benim kadar mutlu evlilikleriniz olsun kardeşlerim....
LUNACANIM...ama ben çok kıskandım seni:)))şaka şaka...tebrikler canım arkadaşım...gerçekten harikasınalkisalkisalkis
PRENSESİM,hayırlı yolculuklar ablasının bitanesi...şoföre söyle dikkatli kullansın arabayı;taşıdığı çok kıymetli çünküopuyorumnanaktan
benim metobolizmam iyice anormalleşti kızlarbugün yine regli oldum oysa daha çok vardı...
diyet yapmıyorum ama dikkatli yiyorum bu aralar...buna rağmen bir kilo daha gitti...57 kiloyum şu anda...geriye kaldı 2 kilo....
PRENSESİM,FULYAM,ZABINIM...kuşlarımın üçü birden yuvadan uçup gidiyorlar haa!!!bi tuhaf oldum ben..sanki öz kardeşlerim evlenecekmiş gibi hem heyecanlandım hem de duygusallaştım...rabbim üçünüzünde yuvasını cennet eylesin inşallah:Saruboceq:en az benim kadar mutlu evlilikleriniz olsun kardeşlerim....
LUNACANIM...ama ben çok kıskandım seni:)))şaka şaka...tebrikler canım arkadaşım...gerçekten harikasınalkisalkisalkis
PRENSESİM,hayırlı yolculuklar ablasının bitanesi...şoföre söyle dikkatli kullansın arabayı;taşıdığı çok kıymetli çünküopuyorumnanaktan
benim metobolizmam iyice anormalleşti kızlarbugün yine regli oldum oysa daha çok vardı...
diyet yapmıyorum ama dikkatli yiyorum bu aralar...buna rağmen bir kilo daha gitti...57 kiloyum şu anda...geriye kaldı 2 kilo....
Haklısın Derinim çok emme Rejim piskolojisinde olmayınca çukuları löp löp indiriveriyorum mideye.. Tam bir çuku canavarıyım ben sanırım..:kedi:
Bende bi süredir hiç spor yapamıyorum.. :çok üzgünüm: Mevsim değişikliğinden midir.. Nedendir.. Akşam eve gitiğimde çok halsiz ve isteksiz oluyorum.. Sen de yaparsın spor bitanem kendine uygun bişey bulman lazım sadece.. Bende kocaman öpüyorum seni..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar Allah nasip ederse fly da ben de temmuzda evlencezzzzz...
bavulumu topladım 3 saat sonra yola çıkıyorum istanbula..
hepnizi öpüyorum
çukular afiyet olsun da kilo olmasın birtanem...spor olayına gelince yoksa benim nazarım mı değdi...:1shok: ben kimseye nazarım değmez diye biliyorum ama...:sinifsinif: sen yine de spor yapmayı ihmal etme...etme ki arkandan benim gibi spor yapma özürlüler de gelsin...yoksa kim bizi gaza getirecek...:1rolleyes: opuyorumnanaktan
ne güzel bir haber...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt artık bizi de davet edersiniz herhalde...en yakın arkadaşlarımla sizlerle konuştuğum kadar konuşmuyorum valla...:1hug:
güle güle git bir tanem...perşembe gününü iple çekiyorum hayırlı haberini almak için...randevu saatini yaz da o satte dua edelim... gerçi dualık bir iş kalmamış gibi ama olsun fazla duadan birşey olmaz...kaydirigubbakcemile3 ben de anneciğimin istanbuldan dönüşünü bekliyorum...:çok üzgünüm:
günaydıınnn:teytey:
2 gündür bağlantı sorunu nedeniyle yazamadım. diyet ve yürüyüş programıma ara vermeden devam ediyorum.
bu sabah aç karnına 2 kuru kayısı
kahvaltıda yarım simit, kaşar peyniri ( başka seçenek yoktu), domates yedim
ara öğün 1 adete kepek bisküi olacak
öğlen 5-6 kaşık taze fasulye, ayran ve 1 dilimkepek ekmek
ara öğün 1 adet şeftali.. umarım programa uyarım...
akşam süpriz...
günaydın arkadaşlar :) Bayramdan beri giremedim internete, ama aldığım kiloları verdim çok şükür, burdaki tartım 62 gösterior çoook sevindimAma artık bu kilo verme işini biraz daha yavaştan alıcam çünkü çok hızlı verdim, en normali haftada byarım-1 kilo iken benim kilo 1 hafa içinde pek çok kez oynuyor. Birde yetersiz beslenmemden dolayı, unutkanlık, ve moral çöküntüsü oldu bende. Bu sorunları ortadan kaldırmak için bugünden bişiler yemeye başlıcam, sporada başladım 2 gün önce. Yiyip spor yaparak bir düzene koyucam bakalım, verdiğim kiloları almayımde!
hımm, söz olacak sanırım sizin yakında.. aman da aman.. mutlu haberlerini bekliyoruz. düğün ne zamana olcak? cok yakın mı yazın mı? benim 9ayım var çeyiz için..
benim de pek bişiiim yok ama alınır diyorum.
fulya da anca başlıcak
3 kişi olduk baksana.. hep beraber hareket edersek hem eğlenceli olur,hem hesaplı,herkes ayrı araştırır çünkü. hem sizden destek alırsam gerilmem ben.. sinirli bir yapım var öğrendiniz artık beni..
sıkma canını..
günaydın arkadaşlar :) Bayramdan beri giremedim internete, ama aldığım kiloları verdim çok şükür, burdaki tartım 62 gösterior çoook sevindimAma artık bu kilo verme işini biraz daha yavaştan alıcam çünkü çok hızlı verdim, en normali haftada byarım-1 kilo iken benim kilo 1 hafa içinde pek çok kez oynuyor. Birde yetersiz beslenmemden dolayı, unutkanlık, ve moral çöküntüsü oldu bende. Bu sorunları ortadan kaldırmak için bugünden bişiler yemeye başlıcam, sporada başladım 2 gün önce. Yiyip spor yaparak bir düzene koyucam bakalım, verdiğim kiloları almayımde!
prensesim idealistim düğün zamanını hiç konuşmadık :1ninca: okadar feci bi biçimde işine odaklandık ki :1ninca: sonra bizim aileler tanışmadan düğün tarihi konuşmamak lazım ailelerimiz henüz tanışmadı :çok üzgünüm: yani her şey her şey işine bağlı . . .
çeyiz alış verişinde paslaşırsak çok memnun olurum ki biliyosunuz fibuşumun sayesinde ben bi pasta takımı edindim bile . . .
geçen 2 li borcamda baya bi indirim oldu karfurda onuda aldım attım hemen bi kenara . . .
havlu falan aldım . . .
damak tadımda iç çamaşırı gördüm mü hiç kaçırmıyorum zaten . . .
öle . . .
ablam teprik . . . :dance:
opuyorumnanaktan
teşekkürler canım..
çukular afiyet olsun da kilo olmasın birtanem...spor olayına gelince yoksa benim nazarım mı değdi...:1shok: ben kimseye nazarım değmez diye biliyorum ama...:sinifsinif: sen yine de spor yapmayı ihmal etme...etme ki arkandan benim gibi spor yapma özürlüler de gelsin...yoksa kim bizi gaza getirecek...:1rolleyes: opuyorumnanaktan
ne güzel bir haber...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt artık bizi de davet edersiniz herhalde...en yakın arkadaşlarımla sizlerle konuştuğum kadar konuşmuyorum valla...:1hug:
güle güle git bir tanem...perşembe gününü iple çekiyorum hayırlı haberini almak için...randevu saatini yaz da o satte dua edelim... gerçi dualık bir iş kalmamış gibi ama olsun fazla duadan birşey olmaz...kaydirigubbakcemile3 ben de anneciğimin istanbuldan dönüşünü bekliyorum...:çok üzgünüm:
o borcamdan ben de aldım zabınım indirimden.. pek ucuzdu. kullanmaya bailadım bile.. ben çeyiz diye aldığım herşeyi dayanamaz kullanırımkesin.
prensesim idealistim düğün zamanını hiç konuşmadık :1ninca: okadar feci bi biçimde işine odaklandık ki :1ninca: sonra bizim aileler tanışmadan düğün tarihi konuşmamak lazım ailelerimiz henüz tanışmadı :çok üzgünüm: yani her şey her şey işine bağlı . . .
çeyiz alış verişinde paslaşırsak çok memnun olurum ki biliyosunuz fibuşumun sayesinde ben bi pasta takımı edindim bile . . .
geçen 2 li borcamda baya bi indirim oldu karfurda onuda aldım attım hemen bi kenara . . .
havlu falan aldım . . .
damak tadımda iç çamaşırı gördüm mü hiç kaçırmıyorum zaten . . .
öle . . .
ablam teprik . . . :dance:
opuyorumnanaktan
geldim güzelim. azıcık uzandım.. anneciğimin böreklerini,dolmalarını yerleştirdim dolaba. ben de diyet nanaaaay.. hele iki günde ydiğim çikolatanın hattı hesabı yokBen de dün yediklerimi yazmadım onları yaziim..
Sabah: 1 kaşarlı poğaça
Sonra onla doymadım ara olarak 1 kaşarlı poğaça daha..:1no2: ( ama yumuşak olduğu için rahat yiyorum ondan yanii..:kedi:)
Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 sütlü nescafe
Akşam: 3 kaşık kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 ufak dilim kepek ekmeği
Ara: ufak bi salkım üzüm.
buna rağmen gece bir acıktım ki sormayın ama yemedim..
Sabah ta kurt gibi aç uyandım..
Ofiste herkesin kahvaltılık alıcağı tutmuş.. O bakımdan azıcık azıcık.. Bu sabah tabi bu..
2 ufak parça açma, 3 ufak parça poğaça, 2 ufak minicik pizza gibi şeylerden..
Öğlen yüksek ihtimalle yine anca çorba içerim.. Kepek ekmeğiynen.. Akşama da allah kerim artık.. Aslında canım elmelı yoğurt istiyo ama.. acaba elmayı rendeleyip yoğurtla karıştırsam yiyebilitmiyim diye düşünüyorum tarçınla.. mmmhhh.. Harikada olur ama.. Denemek lazım.. Sinir bozucu bu durum yaa.. Sabah yerken bile yine dişimi ağrıttı.. Ne yiyebileceğimi bilemez oluyorum.. Saçma.. Neyse amma yazdım valla..kaydirigubbakcemile3
Margharitam geldin mi bakiim istanbula.. Ses ver... Hu huuuu....
çeyize öyle şeylerde mi alıncak hiç bilgim yoktu.. ben giyemem de onları.. üşütürüm .. kocalara giydirsek olmaz mı? laelaelaelaelae ben pamuklu pijama alsam kaydirigubbakcemile3 hello kittylere bayılıyorum.
aman da aman zabınım da gelmiş..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım teyzem çok alem.. gitmiş birsürü iç çamaşırı filan almış böle transparan seksü seksü.. diyo bak evlenince giyersin.. :kedi: Ama kumaşlarını hiç beğenmedim ben.. böle sentetik gibin.. bir adette böle pempe fırfırlı geceliğim var.. askılı çok şirin bişii.. ama ben onun için beklemedim evliliği filan direk giydim kendi kendime onu da.. Çok sefdim onu.. kaydirigubbakcemile3 Böle giderse çeyislik tutamicam .. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?