arkadaslar bnde bugn basladm diyetime..sonunda..
Sabah=)
*2 dilim kızarms ekmek ve yogurt
Öglen=)
*1 elma
Aksam=)
*yogurtlu karnıbahar
spor olarakta birazdan kendmle özlesmis aerobik hareketlerimi yapıcam :1rolleyes:
uyumadan öncede 2 kupa yesil cayımı yudumlıcam..
herkese ii geceler simdiden :1hug:
üst tarafta aynı çamaşır zevkindeyız canım,alt tarafta da aynıymışız ama ben 1 yıldır falan pek giymiyorum. geçen kış çok üşüttüm. ondan bildim ama bilmiyorum suçu var mıydı???
Wow, ben baya beğendim şahsen.. Seksüüü...yerimseniben
Çakal zabın senii... kaydirigubbakcemile3
valla anacım ben de dökiim bari.. Ben pamuklu tanga hayranıyım diyebilirim... Yanlar illaki ince olucak.. Adet dönemlerinde normal külot giyiyorum sadece.. Ama onlarında yanları inca olmalı mutlaka.. Hatta pek bulamıyorum o sevdiklerimden.. Bi claires'in var 3 lü satılıyo.. O da heryerde bulunmuyo.. Sütyen olarak da yarım ve destekli olanlarını tercih ediyorum.. Dantelsiz ve düz.. Mutlaka üstü böle sünger kaplı gibi sert oluyo ya.. Onlardan.. Söylemesi ayıp ( Artık ayıbı filan kalmadı bu işin emme:kedi:) üşüyünce meme ucunun görünmesine sinir oluyorum çünkü..
Hoşgeldin aramıza yeniden.. Gördüğün gibi biz diyet miyeti fialn aştık ne var ne yok ortaya döküyoruz canım..kaydirigubbakcemile3
Günaydın kıslar,
Bugün Margharitam için büyük gün.. Canım saat 11 de senin için dualar başlicak..:Saruboceq: Hayırlısıyla olucak.. Heycanlanmamaya çalış ve içini ferah tut tamam mı kuzum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:umursamaz:kızlar görüşmem ertelendi.. dünden ertelenme ihtimali vardı ..yetkili kişinin bilmemnereye gitme durumundan.. asistanıyla görüşüyorduk telde..kanka olduk kızla zaten.az önce aradı.. yarın veya yarından sonraya ertelendi dedi.. saatini bildirmek için gene arıycak..
moralim bozuldu
her işim yokuş.. talihsizlikler silsilesi hayatım
:umursamaz:kızlar görüşmem ertelendi.. dünden ertelenme ihtimali vardı ..yetkili kişinin bilmemnereye gitme durumundan.. asistanıyla görüşüyorduk telde..kanka olduk kızla zaten.az önce aradı.. yarın veya yarından sonraya ertelendi dedi.. saatini bildirmek için gene arıycak..
moralim bozuldu
her işim yokuş.. talihsizlikler silsilesi hayatım
canım ben yıllarda tangadan başka bişi giymedim. sentetik de alırdım ama rahat edemezdim onlarla.. sonra çok akıntı sorunum oldu.. 1senedir falan gıymıyorum pek..anca kumaş pantalon giycem de öyle..
üste de yarım sütyen giyerim hep..bütün göğsü kaplayanları sevmem.. doğal duracak. ama pamuklu tercih ederim genel olarak..bir de dantelli sütyen giyemem günlük de rahat olmuyor..dantel belli oluyor falan diye..
nan zabın özelim mözelim kalmadı...yırtık karılar gibi ne varsa döktüm burda
takım için tespitin doğru..sütyeni çok hoş,gercekten tasarım ama eteğinin fırfırları kalkıyor giyince çok hoş değil.
halıya gelince burdaki fiyatı da o civardı..orda su an bile pahalı değil yani ama daha da düşebilir diye beklemek de akıl karı.. bir de ona uygun mobilya alman gerecek,onları da hesap et.. yatak odasına hoş olmaz bence..oturma odası veya salona ideal.. mobilya olarak da toprak,acı kahve tonları veya ekru,kırık beyaz tonları hoş olur diyorum. siyah,kırmızı ya da maviler,morlarla olmaz gibi.. bunları da hesap et ama halı çok gerçekçi.. duvara bile asılır yani,duvar deseni gibi.. kaydirigubbakcemile3 amma çok konuştum..
gündemi değiştireyim azıcık
küçük mutfak aletlerinden neler alcaksınız,hangi marka alcaksınız?
tencere,tava hangı marka?
bir de yemek takımı.. ben bıraz gezdim de yemek takımı için.. amanın çok pahalılar ya.. bernardoyu falan seviyorum ama begendıgım takımına 1800lıra dedı..yuh dedım içimden.. tabak alt tarafı ya..
karacalar daha makul.. ne düşünüyosunuz karaca hakkına?
Hadi yaa..:bbo: Olsun tatlım moralini bozma.. Geç olsun ama sağlam olsun güzel olsun.. Tabi söylemesi kolay ama.. :teselli:
canım böyle düşünme hemen karartma enseyi yaaaa . . .
yamuk yaparlarsa gidip camlarını indiricem.. ya da bir bidon benzin döküp yakıcam.. aksam haberlerinde izlersiniz beni.. :mymeka:
bende oturma odası için düşündüm fium renk koyu olduğu için mobilya uydurmakta çok zorlanmam gibi geliyor . . .kırmızı mor mavi mobilyayı zaten hiç sevmem özellikle maviiii :dilcikar: ve iç çamaşırındaki dönüşün çok isabetli cnm bahsettiğin ilk kullandığın biçim çokkkkkkkkkkkkkkk sağlıksız çok . . .
hiç bi fikrim yok fiu yaaaa araştırmaya başlasak derim o kadar fazla autlet var ki istnbul da sen şanslısın bu bakımdan . . . zemuszemus
fibuşada sorardık ama çok meşgul tabi o bu aralar . . . :jeyyar: :jeyyar:
günaydın kızlar.a.s.
:hulya:yeni gelin geldi.beni özledinizmi bakayım beni.nasılsınız görüşmeyeli.işe başladım bugün.3 günlük düğün iznim bitti.biraz işe bakayım.döneceğim tekrar buraya.
günaydın kızlar.a.s.
:hulya:yeni gelin geldi.beni özledinizmi bakayım beni.nasılsınız görüşmeyeli.işe başladım bugün.3 günlük düğün iznim bitti.biraz işe bakayım.döneceğim tekrar buraya.
fibuşş zillsi bugun için dönücem foruma demiştii.. gelsin de çöreklenelim başına.. hihoyyyt
ben istanbulda bayağı bi gezdim de genelde en ucuz hepsiburada.com eminönünde bir ihtimal daha ucuz olabılıyor.. tost makinası/grill tarzı bir şey alıcam diye her tarafı allak bullak etmiştim. sonra gidip hepsiburadadan aldım. en uygun ordaydı.
Hepsiburada.com : TEFAL ULTRACOMPACT PASLANMAZ ÇELİK TOST MAKİNESİ | Beyaz Eşya & Mutfak
2-3 ay önce aldım ben bunu 139lıraydı ben aldıgımda. çok memnunum. tavsıye ederım. tostu da süper. ızgarası da.. hiç yağ koymak gerekmıyor ızgaraya.. acayip lezzetli yapyyor etleri.. 180derece acılıyor buyuk bir ızgara oluyor..duman yok,koku cok az.
ayrıca ızgara almaya gerek yok.
PratikEv.com - Korkmaz A357 Çaytez Çay Robotu - İçecek Hazırlama - Korkmaz - Çay Makinesi - Küçük Ev Aletleri
bunun da ortadaki pembe olanını eminönünden 80e almıstım. bundan da memnuum. sakın pilastık olanlarından almayın.çay da koku oluyor. kahveden çok anlamam ama çay konusunda damak tadımda güvenirim. altı çelik,üstü porselen ve ayrıca su ısıtıcısı almanıza gerek yok.. ben artık kendimin su ısıtıcısını kullanmıyorum hiç..
bendeki minik elektronikler de bu kadarcık.. :çok üzgünüm:
iyi insan lafının üstüne gelirmiş.. dedikodunu yapıyoduk bizde..
ayağını mı sürttün ne yaptın.. hepimizi bir evlilik telaşı aldı.. tarıhler alındı falan...
senle çok işimiz var.. kullandıgın mutfak elektronikleri hakkında detaylı rapor bekliyoruz,memnun olduklarını öner bize canım da ona göre alalım..
ayağımı sürttüm tabi.zabınla sen isim yaz demiştiniz ayakkabının altına ben buna birde flyı ekledim.allahım hemen de silinip gitmişsiniz zaten.tarih mi aldınız??nasıl yanii delikafadulden ne zamana evleniyorsunuz bakiimm?
mutfak elektroniğim pek yok benim kızlar.hediye gelir diye hiç birini almadım.blendır,doğrayıcı,çırpıcı filan set halinde felix die bir markanınki geldi hediye.düdüklü tencerem hisarın clipsosu oda hediye.kettle arzumun hediye.:1ninca: çaycım yok.almadım,hediyede gelmedi.tost makinam yok henüz.ama en yakın zamanda alacağım.sabah kavhaltı için işe yarar zannımca.ama şimdiden herşeyi alıp birsürü ıvır zıvır doldurmayın evinize.benim evimde herşeyden sadece yeter miktarda var.o kadar da rahatımki.anneme dantel yaptırtmadım.sadece 1 takım var.onuda sermedim henüz.arkadaşım boncuklu takım almış hint işi deniliyor onu serdim.çok şık duruyo.ama yakında onuda kaldırırım galiba.şimdi aklıma gelmiyo.siz sorun ben yanıtlarım elimden geldiğince.fotolar elime geçsin.evimin fotolarınıda eklerim.birsürü eksiğim var ama olsun.çok seviyorum evimi bu haliylede.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eneeem iy insan lafı üstüne gelir.. Canım nasıl geçti düğün.. Nasılsın?? Herşeyi anlat detaylarıyla bekliyoruz... Bak bizde evlenmek için sıraya girdik..zemuszemus zemuszemus
Ben hepsiburada da azıcık geziniim bakiim boş zamanlarda.. Dışarda öle gezip bakıcak vaktim de olmuyor benim pek.. Hele avrupa yakasına çok nadir geçebiliyorum..
ne güzel ya hediyeler gelmiş..
bana hediye gelmez canım mutfak elektroniği.. öyle bir adet yok bizde..düğünde takı takıyor herkes hediye yerine.. o yüzden kendim almak zorundayım. ben de çok doldurmak niyetinde değilim.. mutfak robotu,fritöz almıcam mesela.. kimse kullanmıyor onları..
demek isimlerimiz silinmiş.. çok tepindin demekki düğünde kaydirigubbakcemile3 düğünün nasıl oldu? azıcık anlat bir de gelinliğini çok merak ediyorum.detaylı anlatmıştın çok beğenmiştim. bir de üstünde görelim???
evinin fotolarını da bekliyosss 4 gözle
bu arada fly ve ben temmuza gün aldık.. (hollandya gidip evleniyosss fulyacımla ) delikafadulden birbirimizden habersiz ikimizde temmuz diye düşünmüşüz
zAbında da hareket var..kanımca o bizden önce evlenecek
benım daha nişan derdi var.. kışa yapıcaz onu da daha netleşmedi tarihi..
fibuşş zillsi bugun için dönücem foruma demiştii.. gelsin de çöreklenelim başına.. hihoyyyt
ben istanbulda bayağı bi gezdim de genelde en ucuz hepsiburada.com eminönünde bir ihtimal daha ucuz olabılıyor.. tost makinası/grill tarzı bir şey alıcam diye her tarafı allak bullak etmiştim. sonra gidip hepsiburadadan aldım. en uygun ordaydı.
Hepsiburada.com : TEFAL ULTRACOMPACT PASLANMAZ ÇELİK TOST MAKİNESİ | Beyaz Eşya & Mutfak
2-3 ay önce aldım ben bunu 139lıraydı ben aldıgımda. çok memnunum. tavsıye ederım. tostu da süper. ızgarası da.. hiç yağ koymak gerekmıyor ızgaraya.. acayip lezzetli yapyyor etleri.. 180derece acılıyor buyuk bir ızgara oluyor..duman yok,koku cok az.
ayrıca ızgara almaya gerek yok.
PratikEv.com - Korkmaz A357 Çaytez Çay Robotu - İçecek Hazırlama - Korkmaz - Çay Makinesi - Küçük Ev Aletleri
bunun da ortadaki pembe olanını eminönünden 80e almıstım. bundan da memnuum. sakın pilastık olanlarından almayın.çay da koku oluyor. kahveden çok anlamam ama çay konusunda damak tadımda güvenirim. altı çelik,üstü porselen ve ayrıca su ısıtıcısı almanıza gerek yok.. ben artık kendimin su ısıtıcısını kullanmıyorum hiç..
bendeki minik elektronikler de bu kadarcık.. :çok üzgünüm:
ayağımı sürttüm tabi.zabınla sen isim yaz demiştiniz ayakkabının altına ben buna birde flyı ekledim.allahım hemen de silinip gitmişsiniz zaten.tarih mi aldınız??nasıl yanii delikafadulden ne zamana evleniyorsunuz bakiimm?
mutfak elektroniğim pek yok benim kızlar.hediye gelir diye hiç birini almadım.blendır,doğrayıcı,çırpıcı filan set halinde felix die bir markanınki geldi hediye.düdüklü tencerem hisarın clipsosu oda hediye.kettle arzumun hediye.:1ninca: çaycım yok.almadım,hediyede gelmedi.tost makinam yok henüz.ama en yakın zamanda alacağım.sabah kavhaltı için işe yarar zannımca.ama şimdiden herşeyi alıp birsürü ıvır zıvır doldurmayın evinize.benim evimde herşeyden sadece yeter miktarda var.o kadar da rahatımki.anneme dantel yaptırtmadım.sadece 1 takım var.onuda sermedim henüz.arkadaşım boncuklu takım almış hint işi deniliyor onu serdim.çok şık duruyo.ama yakında onuda kaldırırım galiba.şimdi aklıma gelmiyo.siz sorun ben yanıtlarım elimden geldiğince.fotolar elime geçsin.evimin fotolarınıda eklerim.birsürü eksiğim var ama olsun.çok seviyorum evimi bu haliylede.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne güzel ya hediyeler gelmiş..
bana hediye gelmez canım mutfak elektroniği.. öyle bir adet yok bizde..düğünde takı takıyor herkes hediye yerine.. o yüzden kendim almak zorundayım. ben de çok doldurmak niyetinde değilim.. mutfak robotu,fritöz almıcam mesela.. kimse kullanmıyor onları..
demek isimlerimiz silinmiş.. çok tepindin demekki düğünde kaydirigubbakcemile3 düğünün nasıl oldu? azıcık anlat bir de gelinliğini çok merak ediyorum.detaylı anlatmıştın çok beğenmiştim. bir de üstünde görelim???
evinin fotolarını da bekliyosss 4 gözle
bu arada fly ve ben temmuza gün aldık.. (hollandya gidip evleniyosss fulyacımla ) delikafadulden birbirimizden habersiz ikimizde temmuz diye düşünmüşüz
zAbında da hareket var..kanımca o bizden önce evlenecek
benım daha nişan derdi var.. kışa yapıcaz onu da daha netleşmedi tarihi..
ben de kendi çapımda diyet yapmaya çalısıyorum ya bakalım
sabah tulum peynirli sandviç yedim
öğlen 1 tabak yogurtlu börülce ve 1 dl light ekmek
aksama Allah kerim..
hayırlı olsun kuşlarım.evlilik,sevdiğinin yanında uyanması çok güzel şimdilik.Allah hepinize nasip etsin.düğünümde hiç oturmadım habire oynadım.şaç aceleye geldi.alalade yaptırdım bişi.ama o bile moralimi bozmadı.gün benim günümdü hiç birşeye takılmadım.kuaför ve bütün tanıdıklarım nasıl bu kadar sakin olduğumu sordular.hiç heyecan yoktu.sanki bir kutu sakinleştirici içmiş gibiydim.fotoğraflara bugün ulaşacağım.bakalım nasıl çıkmışlar.sanırım beğenmem fotolarımı.hatırlamıyorum düğünümü desem yalan olmaz.güzel geçti,çok eğlendim sadece bu kadarı hatırımda.kafamçokkarıştı
canım verdiğin fikirler için çok teşekkürler . . .
tost makinesinin içi de çelik mi yoksa teflon mu fiumem çelikse hiç düşünmicem . . .
senden onay almış çünkü . . .
canım Allah cc huzurla sağlıkla mutlulukla sürdürsün sevginiz tazeliğini hep korusun . . .
kızlar temmuz diye belirlediler tarihleri lakin benim hiç belli değil fibuşum benimkinin işini bekliyoruz . . .
evlenmektende korktum çeyiz ve çeyiz fiyatları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra . . .
tulumun hiç eksik olmuyo fiufium yaaaa ne marka tüketiyosun ?
bende çok severim . . .
fotolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . . . delikafadulden
hayırlı olsun kuşlarım.evlilik,sevdiğinin yanında uyanması çok güzel şimdilik.Allah hepinize nasip etsin.düğünümde hiç oturmadım habire oynadım.şaç aceleye geldi.alalade yaptırdım bişi.ama o bile moralimi bozmadı.gün benim günümdü hiç birşeye takılmadım.kuaför ve bütün tanıdıklarım nasıl bu kadar sakin olduğumu sordular.hiç heyecan yoktu.sanki bir kutu sakinleştirici içmiş gibiydim.fotoğraflara bugün ulaşacağım.bakalım nasıl çıkmışlar.sanırım beğenmem fotolarımı.hatırlamıyorum düğünümü desem yalan olmaz.güzel geçti,çok eğlendim sadece bu kadarı hatırımda.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?