kizlar bugün sinirden catliyacam, sinirli oldugum icin habire yemege dadandim. Biriniz yardim edin bana ne olur:1no2:
bugün bana birisi cok agir bir laf söyledikafamçokkarıştı
o kisi zapzayif, hemde sifir beden denebilcek sekilde, beni bundan dolayi hep kücük görüyor. Bana bugün fil dedi, icim parcalandi:gitme:
yaaaaaa acele vermeliyim ben bu kilolari, Gününü görsün fil kimmissenağlama
cok kötüyüm, onurum kirildi resmen. O anda afalladim kaldim, ne diyecegimi sasirdim. Hic beklemiyordum:gitme:
Kizlar nasil vercem ben bu 15 kiloyu:uhm:
Allah Allah kız zıplattın sinirlerimi aksam aksam..
manyakmıymış o..
ne biçim bir densizlik,terbiyesizlik bu..
sıfır beden olmakla insan olunmuyor .. kendi gibi de karakteri de zayıfmış.. salla öylesinin lafıyla mı üzülceksin..
kimseye hırs bileme..kg vermeni engeller..
sen kilolarını vereceksin hiç merak etme ama kendin için , kendi güzelliğin ve kendi sağlığın için sıkma canını..
gercekten kendimi cok kötü hissediyorumsenağlama
ne demek ya filllllllllllÇok üzgünüm çoook
o lafi diyince resmen sokkkkkkkkkkk oldumkafamçokkarıştı
hep kendisine aaa cok güzelsin falan denmesini bekliyor, ama bana hicbirsey söylemiyor. Bugün dedi oda fil oldu:1no2:
Onurum cok kirildi, anneme anlattim durumu, oda cok üzüldü, vermelisin bu kilolarini dedi. Güvenim cok feci sekilde zedelendi ya:gitme:
zaten inertnette arastira arastira manyak oldumkafamçokkarıştı
hep farkli farkli seyler deniyor. Ne yapcagimi bilmiorum. Spora yazildim sik sik oraya gitmeye caliscam, tek basima cok sikici olcak, ama mecburum. Kendimi zaten iyi hissetmiyordum vucdumda simdi o lafi yiyince resmen yerin dibine battim. kötüyüm cokkkkkksenağlama
iyiki varsiniz:çok üzgünüm:
tekrar söylüyorum üzülme güzelim,
kimki o insan,yapabiliyorsan görüşmeyi kes onla.. dünya güzeli olsan insan olamayınca değeri yok.. salla gitsin.. eyvAllah biz burda hepimiz ortak bir amaç için,kg kaybetmek için mücadele veriyoruz ama insanlığın en büyük erdem olduğunu da biliyoruz..
öylelerinin lafını hiç takamam valla.. sengözlerimebaksanab
Mrhb arkdslrr
Sabah=)
*1 dilim kızarmıs kepek ekmek
*2 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
*1 domates
*Bir kupa yesilcay
Öglen=)
*1 elma
Aksam=)
*Yogurtlu karnıbahar
*Bir kupa yesilcay
Uyumadan önce de aerobik hareketlerimi yapıcm :sm_cool:
çok sıkı gidiyorsun :)
:umursamaz:kızlar görüşmem ertelendi.. dünden ertelenme ihtimali vardı ..yetkili kişinin bilmemnereye gitme durumundan.. asistanıyla görüşüyorduk telde..kanka olduk kızla zaten.az önce aradı.. yarın veya yarından sonraya ertelendi dedi.. saatini bildirmek için gene arıycak..
moralim bozuldu
her işim yokuş.. talihsizlikler silsilesi hayatım
günaydın kızlar.a.s.
:hulya:yeni gelin geldi.beni özledinizmi bakayım beni.nasılsınız görüşmeyeli.işe başladım bugün.3 günlük düğün iznim bitti.biraz işe bakayım.döneceğim tekrar buraya.
verirsin tabi..aciktigimda yesem, doydugumda yemegi biraksam, hergün bir saat spor yapsam...Ve yedigim seylere dikkat etsem veririm dimi?:çok üzgünüm:
laksatif görevi var.. bağırsakları boşaltıyor..zayıflatmaz cNIM...selam arkadaşlar
çiçek unu hakkında bişey bilen varmı zayıflama konusunda yardımcı olduğunu duymuştum ama net bibilgim yok bişey bilen yada kullanan varsa lütfen paylaşsın benimle..
canım benim ya..canım benim bugün görüşmen aklıma geldiğinde hemen saate baktım tam tamına 11.49 du.çok mahçup oldum :kedi: işe dalmışım...yine de dua ettim şimdi ertelendi yazını okuyunca ne yalan söyleyeyim biraz rahatladım...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar,
Dün baya yoğun ve stresli bi gündü adıma.. Hiç yazamadın hiçkimseye.. Bugünde daha keyfili olduğumu söyleyemicem.. Ama geçer hayırlısıyla.. Dün akşam sinirimden elime ne geçtiyse yedim sonra bide ondan dolayı pişman oldum.. ama çokşükür yinede kilo almamışım.. Bugün daha dikkatli olucam işallah.. Yarın yine diş operasyonum var.. Öff pöf.. Neyse hayırısı allahtan..
Margharitam senin işle ilgili bi gelişme varmı? Aradılarmı??
verirsin tabi..
önce hedefin 5 kg olsun onu ver bakalım bi.. birden 15kg diye büyütme gözünde..yavaş yavaş..
laksatif görevi var.. bağırsakları boşaltıyor..zayıflatmaz cNIM...
canım benim ya..
cumartesi 11.30da görüşmem.. haftasonuna ertelenmesi fena olmadı.. sevgilim götürebilecek,uğurlu gelir inşAllah..
dualarını eksik etme cnmmmm...
derinciğime yazmıştım.. cumartesi 11.30da görüşmem. sevgilim götürcek.. sonra kızkulesine kahvaltıya gitcez görüşmeden sonra..olumsuz olursa gidesim gelmez ama .. akannehir
senin canın neye sıkıldı canım? gene o işyerindeki aynı mesele mi?lmaz:
günaydınnnn,opuyorumnanaktan
diyette ilk haftamı tamamladım ve tartıldım. tam 2 kilo vermişim...:teytey:
tabii bunun su kaybı olabileceğini de biliyorum ama beni motive etti.. umarım kalan 6.5 kiloyu da bu hevesle verebilirm..
sabah aç karnına 2 kuru kayısı
1 saat sonra yarım simit, domates, 5-6 yeşil zeytin yedim..
ara öğün 1 kepekli bisküi olabilir
öğlende 7-8 kaşık kereviz yemeği, ayran ve 1 dilim kepek ekmek var menüde 2-3 saat sonra da 1 elma
bu arada hergün 10 bin adımı tamamlamaya dikkat ediyorum..
akşamı bilmiyorum
sevgilerle...
yarın 11:30.. Ok.. Ordan da kız kulesi hı.. Çok romantik..kaydirigubbakcemile3 Güzel güzel.. Yok olumsuz olmicak canım.. Bak gör..
Ben, nebiliim bir çok şey üstüste geldi son zamanlarda.. Ondan heralde. Dünden beri böle bi keyifsizlik bi üzgünlük.. Ruhum yorgun sanki.. Olur arada böyle geçer heralde canım.. Sağolasın.. opuyorumnanaktan
Sen işinle ilgili güzel haberler ver bana.. Bak nasıl iyi oluyorum..:1hug:
yarın 11:30.. Ok.. Ordan da kız kulesi hı.. Çok romantik..kaydirigubbakcemile3 Güzel güzel.. Yok olumsuz olmicak canım.. Bak gör..
Ben, nebiliim bir çok şey üstüste geldi son zamanlarda.. Ondan heralde. Dünden beri böle bi keyifsizlik bi üzgünlük.. Ruhum yorgun sanki.. Olur arada böyle geçer heralde canım.. Sağolasın.. opuyorumnanaktan
Sen işinle ilgili güzel haberler ver bana.. Bak nasıl iyi oluyorum..:1hug:
günaydınnnn,opuyorumnanaktan
diyette ilk haftamı tamamladım ve tartıldım. tam 2 kilo vermişim...:teytey:
tabii bunun su kaybı olabileceğini de biliyorum ama beni motive etti.. umarım kalan 6.5 kiloyu da bu hevesle verebilirm..
sabah aç karnına 2 kuru kayısı
1 saat sonra yarım simit, domates, 5-6 yeşil zeytin yedim..
ara öğün 1 kepekli bisküi olabilir
öğlende 7-8 kaşık kereviz yemeği, ayran ve 1 dilim kepek ekmek var menüde 2-3 saat sonra da 1 elma
bu arada hergün 10 bin adımı tamamlamaya dikkat ediyorum..
akşamı bilmiyorum
sevgilerle...
anladım canım
bende de var ya.. hem iş mevzuu hem evlilik..gerdi beni..çoğu insan sever ya şu evlilik telaşını,tanısma,ceyiz marasımlerını... benım gözümde büyüyor
bir de benımkıyle kendı aramızda da uyuşmazlıklar baş gösterdi.. canım sıkıın benımde.
günaydın kızlar . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?