yediklerimi yazııım
sabah kepeklı ekmege tost
ögle yarım tabak kabak sote,2 kasık yogurt
1 kase corba
1 dl kepeklı ekmek
aksama hiç yiyesim yok ama aynı menuden azıcık azıcık yiycem gene..
bugun iştah gitti
canım benim ya..
cumartesi 11.30da görüşmem.. haftasonuna ertelenmesi fena olmadı.. sevgilim götürebilecek,uğurlu gelir inşAllah..
dualarını eksik etme cnmmmm...
evetttt fium kas yağ su ölçümüm süper ideal çıktı dr lada konuştuk biraz beni tatmin etti gibi . . .
opuyorumnanaktana.s. ha şöyle fıstıklar.iyi olun mutlu olun.sizi böyle mutsuz görmek çok üzücü.
kendinize mutsuzluk vermeyin.kızdığınızda kırıldığınızda anında çıkarın acısını.anlık olsun.ama hayatın kısa olduğunu getirin aklınıza.allah göstermesin kimseye yakınlarının acısını.ama hayat devam ediyo diyebilmek önemli galiba.yanımızda kalanlara şükretmeliyiz.olursa olur suyu olmazsa hamur suyu derdi annem.hayatı akışına bırakmak gerek bi yerde.
düğün hazırlığında ben çok sıktım kendimi çok üzüldüm.baktım seviglimde benden daha çok üzülüyo.hayatı zindan ediyorum ikimizede.aman dedim.ikimizden önemlimi hiç birşeyi dert etmicem diye söz verdim kendi kendime.o kadar rahat geçtiki herşey.
ilk dansımı hangi şarkıyla yaptığımı sormadınız hiç.:çok üzgünüm:
nilüfer ta uzak yollardan geldim şarkısıyla dansettik.salonda o şarkı olmazsa düğün yaptımam dedim.birtek şarkı konusunda ısrar ettim.o olmazsa olmazdı.internetten indirdiler.gözlerinin içine bakarak sessizce ona söyledim bu şarkıyı.çok hoşuna gitti.sen birtanesin deyip durdu dans boyunca.çok utangaç olmasına rağmen sarılıp sarılıp kaç kere öptü beni dans sırasında.:kedi:
kınada da dans ettik.o seçmiş parçayı.soner arıca seni seviyorum adlı parça.ağlayacaktım dans ederken.o an dünya yansa umrumda değildi.hala rüya gibi geliyor herşey.allah herkese nasip ettsin.
nasıl havayı değiştirdimmi biraz benim düğün anılarımlahihoyyyt
inş pazartesi resim ekleyebilirim.
selam arkadaşlar
çiçek unu hakkında bişey bilen varmı zayıflama konusunda yardımcı olduğunu duymuştum ama net bibilgim yok bişey bilen yada kullanan varsa lütfen paylaşsın benimle..
canımcığım DÖKME deniliyor çelik değilde dökme iç müthiş tost yapıyor . . .
hani büfelerde olur içi demir dökmedir işte o tostun tadına doyum olmaz . . .
ben ızgaradan daha ziyade tost için düşünüyorum tost makinesini ve dökme makine çok araştırdım 169 a bi tane buldum lakin pahalı geldi bana evlendikten sonra almaya karar verdim bu nedenle . . .ya da evlendikten sonra aldırmaya mı demeliydim . . . :1ninca:
Herkese bol tarafından selammm...
Amanın bir kere kullandım hastanelik oluyordum mide ağrısından...Değil kullanmak,bir daha adını bile duymak istemiyorum...
Sabuncum ben de tost makinamı değiştirmeyi düşünüyorum.Biz nereden bulabiliriz acep bu dökme tost makinasını..En azından marka ismi falan verebilir misin...?
Oh oh maaşallah,fibula evlilik konusunda bizim fıstıklara da harika bir enerji vermiş,ne güzel..Evlilik muhabbetleri,çeyiz muhabbetleri ... Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar....:1hug:
teşekkürler tatlım.dualar hepimizle olsun.
Canım benim..:asigim:
Sağol bitanem.. Aynen öyle gerçekten..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ay nekadar romantik.. Valla okurken gözlerim doldu.. Çok hoş ya... Maşşalh.. Allah mutluluğunuzu daim etsin işallah.. Nazarlardan saklasın..
Valla merakla bekliyoruz resimleri canım benim..
yazdıklarını okurken bir yandan çok mutlu olmuşsun diye sevindim. bir yandan da kendimi senin yerine koydum ister istemez.. Allah bizlere de nasip etsin canım. Aynen dediğin gibi.. sevdiğimizle bizlere de nasip etsin..
hem senin hem kendim adına mutlu oldum okurken..
abauuuuu romantizim tavan yapmış ben onca kişi bizi izlerken yapamam sanırım cilve ama ne hoş ne kadar şık . . .
fotoları var ya çok feci bekliyoruz haberin olsun . . . :1ninca:
evet foto diye bekleşiyosososoososoosoooz burda
dedem memleketten bir kasa elma getirmiş.bendemi yapsam.nasıl bişi bu?:uhm:
fium şu elma diyetini duydun mu çok cezbediyo beni . . .
dua etmez miyim hiç canım hatta bir kere unuttum bu kez iki elim kanda da olsa unutmam sen hiç merak etme...yerimseniben sonuçta çok güzel olacak sen rahat ol yeter..kaydirigubbakcemile3
sabuncummm çok tebrik ederim canım...alkisalkisalkis keşke imkan olsa da biz de yaptırabilsek öyle bir şey...
fibulacığım kişiliğine hayran kaldım canım...a.s umarım hayata bakışın hep bu şekilde devam eder...eşinle sana da bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...mutluluğunuz hep ilk günkü gibi taze kalsın inşallah...çevrede böyle mutlu birliktelikler görmek ne güzel...keşke daha sık duysak böyle haberleri...:1hug:
Fibulacım Allah ağzınızın tadını ve ve bu günkü heyecanınızı ve mutluluğunuzu hiççç bozmasın ...Eşinle birlikte uzunnn ve huzurlu yıllar diliyorum size..:asigim:a.s.
canım gördüğüm yere tekrar uğrarsam senin için markasına dikkat edeceğim fiyatını iyi hatırlıyorum ama 169 du . . .
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN . . .
:Saruboceq:
günaydına.s.:smiley-cool:
teşekkürler tatlım.dualar hepimizle olsun.
kocaman bi amiiin.
gelecek gelecek.az kaldı fotolar için geri sayım başlıdı:lepi:
:1hug:
dedem memleketten bir kasa elma getirmiş.bendemi yapsam.nasıl bişi bu?:uhm:
çok sağol canım.güzel iltifatların ve dileklerin için.:asigim:
amin.
bende tost makinası alacağım.zabıncan.evlenince çeyiz bitmiyo.aslında daha yeni başlıyo sayılır.kettleım yok.onun yerine çaycı alacağım.birde tost makinası.senin önerini bekliyorum bende.
kızlar özür dilerim ya
anca geldim eve..
asistan kız fos cıktı. bana iş teklifi alacaksınız derken .. karsımda genel müdürü buldum. cok babacan ve güleryüzlü bir adamdı.. ben tanışmak istedim sizle falan dedi.. hep kişilğimle ilgili sorular sordu.. çok da uzun sürmedi zaten.. işle ilgili herseyı konuşmuşsunuz zaten dedi.. 1 kasımda baslayacak birini istiyoruz dedı ve 2 hafta içnde dönüş yapcaz dedi..
olumluydu ama gene netleşmedi..
beklemekten başka çare yokkkkkkk
1 kasımda o işe ''SEN'' başlayacaksın prensesim...:lepi:buna yürekten inanıyorum...kızlar özür dilerim ya
anca geldim eve..
asistan kız fos cıktı. bana iş teklifi alacaksınız derken .. karsımda genel müdürü buldum. cok babacan ve güleryüzlü bir adamdı.. ben tanışmak istedim sizle falan dedi.. hep kişilğimle ilgili sorular sordu.. çok da uzun sürmedi zaten.. işle ilgili herseyı konuşmuşsunuz zaten dedi.. 1 kasımda baslayacak birini istiyoruz dedı ve 2 hafta içnde dönüş yapcaz dedi..
olumluydu ama gene netleşmedi..
beklemekten başka çare yokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?