60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen harbi aldırmışsın sinirlerini :lepi:
bense herşeye gerilen,sinirlenen bir tip oldum son günlerde.. gidişat felaket.. hiç gelemiyorum kendime ters şeylere.. herşey kontrolumde olcak,gözetimimde olcak,aynen istediğim gibi olcak yoksa çıldırıveriyorum. bazen benımkı nasıl çekiyor beni düşünüyorum. hele bu ara.. ağzıma geleni sayıyorum en ufak bişi de.. herşey üst üste geldii.. çok tahammülsüz bir tip oldum haliyle.. ailem de sevdiğim de idare ediyor , katlanıyor ama nereye kadar.. azıcık daha sabırlı,sakin olmam lazım.. yoksa evlilik mevlilik çok sorun olacak bana,zehir edicem kendi elimle..
off psikoloğa mı gitsemmm ya :bbo:

canımcığım DÖKME deniliyor çelik değilde dökme iç müthiş tost yapıyor . . .

hani büfelerde olur içi demir dökmedir işte o tostun tadına doyum olmaz . . .
ben ızgaradan daha ziyade tost için düşünüyorum tost makinesini ve dökme makine çok araştırdım 169 a bi tane buldum lakin pahalı geldi bana evlendikten sonra almaya karar verdim bu nedenle . . .ya da evlendikten sonra aldırmaya mı demeliydim . . . :1ninca:

canım şu psikolojin sende biliyorsun ki tamamen geçirdiğin süreçten . . .
işin netleştiğinde ve ilişkin evlilik yoluna girdiğinde yani hazırlıklar sıkı sıkı başladığında eser kalmayacak şu ruh halinden . . .
bizde yanında olacağız tabi ki . . .
birazdan kas-yağ-su ölçümü için eczanenin yolunu tutacağım . . . gamyoncuiremsu

teşekkür ederim canım, inanın bana sosyal ortamımda anlatamadığım,konuşamadığım durumları bile sizlerle paylaşıyorum. inşAllah dediğin gibi olur herşey.. minimum stres ve sıkıntı ile atlatırız şu dönemi ve fibuşş gibi ohh çekeriz bizde..

evetttt fium kas yağ su ölçümüm süper ideal çıktı dr lada konuştuk biraz beni tatmin etti gibi . . .
alet dijital iri bir baskül görünümünde ayak bastığımız yerler metal ve ayakkabı çorabı çıkarıp üzerine çıkılıyor . . .
değerlerimi yazıyorum fium ;

weıght 64.5 ( regl + gün ortası şişliğine bağladım )
bmı 22.9
bmr 6123 kj
1463 kcal

IMPEDANCE 419
FAT % 21.0 ( bu yağ yüzdesi zaten )
FAT MASS 13.6 kg
FFM 50.9 kg ( bu kas mı oliy fiu ? ) orda dikkat etmedim . . .
TBW 37.3 kg ( bu suymuş )

DESIRABLE RANGE (bu da ideal sınırlar oluyo sanırım :bbo: )
FAT % 21-33%
FAT MASS 13.5-25.1​

prensesim yorumlarını bekliyorum . . .
senin baktırdığın dandik 1 milyon atılan makinalarda böle sonuç veriyo mu ????

evetttt fium kas yağ su ölçümüm süper ideal çıktı dr lada konuştuk biraz beni tatmin etti gibi . . .
alet dijital iri bir baskül görünümünde ayak bastığımız yerler metal ve ayakkabı çorabı çıkarıp üzerine çıkılıyor . . .

bmı 22.9
bmr 6123 kj
1463 kcal

IMPEDANCE 419
FAT MASS 13.6 kg
TBW 37.3 kg ( bu suymuş zemuszemus )

DESIRABLE RANGE (bu da ideal sınırlar oluyo sanırım :bbo: )
FAT % 21-33%
FAT MASS 13.5-25.1​

bmı 22.9
bmr 6123 kj
1463 kcal

IMPEDANCE 419
FAT MASS 13.6 kg
TBW 37.3 kg ( bu suymuş zemuszemus )

DESIRABLE RANGE(bu da ideal sınırlar oluyo sanırım :bbo: )

FAT % 21-33%
FAT MASS 13.5-25.1​

Margharitam Zabınımın dediği gibi yaşadığın dönem sebebiyle böylesin bence de.. İş arama dönemi çok can sıkıcıdır... Senin de baya zorlu geçti malum.. İşin bi yoluna girsin bak nasıl toparlanıveriyosun canımcım..

Bence gayet ideal görünüyor tatlım..
Yağ oranların filan hep değerlerin alt sınırında daha ne olsun.. FFM nin ne olduğunu tam bilemedim ama sanırım dediğin gibi kas oliy canım..

Of çok yidim yine yaaa...mafoldumben

Sabah: 1buçuk açma
Ara: sütlü nescafe
Öğlen:dalyan köfte püre üstünede 2 adet şekerpare.. Ama çok az şerbetliydi... mafoldumben mafoldumben

Artık akşama çok az yerim.. Hatta bişey yemesem bile iidir.. Amaaan niye tutamıyorum şu boğazımı şu günlerde.. Sıkıntımda yiyorum.. Yiyince daha çok sıkılıyorum. Bu nasıl iş anlamadım..

bence bu doktor kontrolunde falan o makinalerdakinden değil..doğru sonuç.. o makınaların verdiği fiş böyle olmuyor daha farklı.. keşke doktora sorsaydın ffmnın ne olduğunu bilemedim ama kas olabilir ..büyük ihtimal öyle..
değerlerin de gayet güzel
tebrik ederim seni canım alkisalkisalkis
inşAllah canım.. geçecektir.. malum bir de regl dönemim..
hala devam ediyor..
ayda yılda bir olunca uzun oluyor tabi
desteğin için çok sağol canım..

sen de iyi değilsin canım bu ara ondandır..toparlanmaya çalış..takma herşeyi kafaya bitanem..
sabah 60kg geldım ben de sorma.. spor da yapasım gelmıyor 5-6gundur aksattım. yarınki görüşmem bir geçsin,toparlanıcam ben de hem spor hem diyet için..
aksama hafif takıl,meyve ile geçiştir istersen veya bir kase corba..
o kadar çok değil yediklerin bence

kuzum düzelir herşey.regl ve iş stresi var üzerinde.sevgilinde ailende biraz sabretsinler canım.hiç bişicikler olmaz.iş görüşmesine git gel.şeker gibi olursun balım.ohh bide kız kulesi sefası.kaydirigubbakcemile2

oo zabıncan fıstık gibi hatunmuşsun sen.opuyorumnanaktan

fly aynı mesajı kaç defa göndermişim :tomato:​

:roflol: çok heyecan yaptın galibeee

kızlar toparlanın.flyım pembe yazıyosun ya hayatada öyle bak.fiucum sende.hayat çok kısa ya.güzel şeyler düşünelim biras.

Sağolun kızlar.. Gerçekten hayat çok kısa.. Fibulacım nekadar pozitif nekadar olumlu bi insansın nekadar güzel. Söylemeden geçemicem. Maşallah sana..

Ya zaten çarşamba günü.. Bizim ofiste çalışan bayanın çok yakın bi akrabasının vefat haberi geldi.. Kadıncağız yıkıldı.. Hala çok fena haliyle.. Bugün gelmişti. Öğlen yine eve gönderdik. Bu olaydan çok etkilendim.. Detayları anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum.. Toparlarım bir kaç güne.. Ama çok üzüldüm.. Bi yardımım da dokunmuyo.. Allah sabır versin demekten başka çaremiz yok..

Hayat gerçekten çok kısa.. Doya doya tadını çıkarmak lazım ama herzamanda güllük gülistanlık olmuyo malesef.. İşte acısıyla tatlısıyla, üzüntüsüyle.. HAYAT..

sağol canım ya..
yokluğunu hissettik sen yokken.. gerçekten..
arada da düşündüm düğünü nasıl oldu,mutlu oldu mu diye.
neyseki iyi haberlerin geldi de rahatladık..
hepböyle kal..pozitif ve canlı ..

belliydi sende ciddi bişiler olduğu.. öyle iyisinki sen...
sen karamsar olduğunda,iyi olmadığında falan beni de karanlık basıyor..
dediğin gibi hayatı çok fazla ciddiye almadan günü anı kaçırmadan yaşamak lazım.. hep ertelemek, yarına bırakmak,endişe duymak,gerilmek mutsuzluktan başka birşey vermiyor insana...

opuyorumnanaktana.s. ha şöyle fıstıklar.iyi olun mutlu olun.sizi böyle mutsuz görmek çok üzücü.
kendinize mutsuzluk vermeyin.kızdığınızda kırıldığınızda anında çıkarın acısını.anlık olsun.ama hayatın kısa olduğunu getirin aklınıza.allah göstermesin kimseye yakınlarının acısını.ama hayat devam ediyo diyebilmek önemli galiba.yanımızda kalanlara şükretmeliyiz.olursa olur suyu olmazsa hamur suyu derdi annem.hayatı akışına bırakmak gerek bi yerde.
düğün hazırlığında ben çok sıktım kendimi çok üzüldüm.baktım seviglimde benden daha çok üzülüyo.hayatı zindan ediyorum ikimizede.aman dedim.ikimizden önemlimi hiç birşeyi dert etmicem diye söz verdim kendi kendime.o kadar rahat geçtiki herşey.

ilk dansımı hangi şarkıyla yaptığımı sormadınız hiç.:çok üzgünüm:

nilüfer ta uzak yollardan geldim şarkısıyla dansettik.salonda o şarkı olmazsa düğün yaptımam dedim.birtek şarkı konusunda ısrar ettim.o olmazsa olmazdı.internetten indirdiler.gözlerinin içine bakarak sessizce ona söyledim bu şarkıyı.çok hoşuna gitti.sen birtanesin deyip durdu dans boyunca.çok utangaç olmasına rağmen sarılıp sarılıp kaç kere öptü beni dans sırasında.:kedi:
kınada da dans ettik.o seçmiş parçayı.soner arıca seni seviyorum adlı parça.ağlayacaktım dans ederken.o an dünya yansa umrumda değildi.hala rüya gibi geliyor herşey.allah herkese nasip ettsin.

nasıl havayı değiştirdimmi biraz benim düğün anılarımlahihoyyyt
inş pazartesi resim ekleyebilirim.

Canım benim..:asigim:
Sağol bitanem.. Aynen öyle gerçekten..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay nekadar romantik.. Valla okurken gözlerim doldu.. Çok hoş ya... Maşşalh.. Allah mutluluğunuzu daim etsin işallah.. Nazarlardan saklasın..

Valla merakla bekliyoruz resimleri canım benim..

yazdıklarını okurken bir yandan çok mutlu olmuşsun diye sevindim. bir yandan da kendimi senin yerine koydum ister istemez.. Allah bizlere de nasip etsin canım. Aynen dediğin gibi.. sevdiğimizle bizlere de nasip etsin..
hem senin hem kendim adına mutlu oldum okurken..

abauuuuu romantizim tavan yapmış ben onca kişi bizi izlerken yapamam sanırım cilve ama ne hoş ne kadar şık . . .
fotoları var ya çok feci bekliyoruz haberin olsun . . . :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…