60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizleri dediğin gibi gerçekten motive edebiliyosam sevinirim hihoyyyt
kahveyi bilmiyorum canım zaten ben içememde mideden dolayı ama yeşilçayda :içelim: ödem attırıyor

buarada evet yeşil çay rahatlatıyo vucudu gayet güzel..
kahve bende fazla içince sinir yapıyo yaa, elim ayagım titriyo, fazla kafein etkisi altına mı alıyo beni nedir kaydirigubbakcemile

bende bu guruba katılmak sizlerle zayıflamak istiyorum.boyum 1.60 suan 67 kiloyum 60 kadar inmek istiyorum

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

BU ARADA KANDİL SİMİTLERİ KANDİLE KADAR KAÇMIŞ GİTMİŞ BURALARDAN... Bİ KACTANESİ BENİM MİDEME DİGERLERİ BASKA YERLERE :jeyyar:kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlaaaaaarrr...
günün ilk mesajı benden oldu...
simdi 1 kase nesfitiimi yediiimm.. güne güzel basladım bugun...
hepinize dengeli bir gün dilegiyle
mucukkkkkkkkk............

delikafaduldenŞeniz

İlgin için sağol canım;

Dün eczaneden birşeyler aldım.Umarım iyi gelecek.Üstüne birde reglim var dün patlayacak gibiydim,inanılmaz sinir yaptım.Ama şimdi iyiyim.

Dünkü menüm;

Sabah ve öğlen hiç birşey yiyemedim sadece 3 litre yakın su tüketmişim
Akşam kızımı almak için anneciğime uğradım ;
3 kaşık kara şimşek,
2 kaşık sade makarna ve 3-4 kaşık kadar yoğurt yedim.

Bu sabah bir kase cornflex

Bu arada 2 gündür egzersiz yapamadım ,akşamları 15 dakikalık yürüş harici umarım bu akşam tekrar başlayacağım..

Herkese iyi günler ,bol motivasyonlu diyetler

öncelikle topraksucum ve bana cvp verme duyarlılıgı gösteren arkadaşlarıma tşk ederim..derincim ben sürekli girenlerdenim senin aksine, gündüz neredeyse sabah 10 dan akşam 5 buçuga kadar burada olurum çogunluklada burayı ziyaret ederim.ama neyse fazla kurcalamıyorum..ama bu son 1 haftadır pek fazla gelemiyorum nedeni açık ..birde gerçekten bu aralar kendimi, iyi hissetmiyorum şuanda bu 69 sınırında bile degilim 70 gördüm hatta geçiyorum sebep sadece yediklerim degil bunuda biliyorum...malum ilaçlar igneler yaptı şimdilerde ise inanın diyet geçtim sürekli yemek bile istiyorum sıkıntıdan..neyse umarım bu yolculugunuzda güzel haberler almak nasip eder size...ablacım ben sanırım gebelik işi çözümlenemeyecegi sürece tedaviyide yarım bırakamayacagıma göre sanırım kilo almaya devam modunda olacam hakkında hayırlısı olsun diyorum..iyi günler...

aslinda ben bunu hic düsünmemistim canim evet haklisin galiba ama suda var ki arkadasimda bende yavas kilo verenlerdeniz ben 1 haftada 4 kilo verebiliyorum cok zorladigim zaman 14 mayisa kadar zamanim oldugunu düsündügüm icin fazla abartmiyordum ama iyi gazz oldu canim :sm_cool:

mrb herkeze
ben dün baya kabahat işledim.akşam telafi etmeye çalıştım ama...
dün değil önceki gün iş yerine baklava geldi ve ben yemedim
ama gel gelelim dün kalan baklavalardan 2-3 tane hüplettip(tereyağlıydı) dayanamadım:çok üzgünüm:
daha bitmedi akşam eve gittiğimde bi baktım börek pasta var.azıcık ondan azıcık bundan derken 1 tabak pastayıda hüplettim:çok üzgünüm:
ama ben hatamı biliyorum kahvaltımı çok geç yaptım.10 falandı.öğleyinde yemedim doğru dürüst.akşamda çok acıktım tabiii.bunlarn hepsini yedikten sonra acayip bir vicdan azabı yaşadım ve doğru spor salonun yolunu tuttum."senmisin bunları yiyen al sana kırbaç" hesabı attım kendimi yürüyüş bantına attım.rampayı 4.0 yaptım ve 6.0 da çok ritmik yarım saat rampada yürüdüm.sonra "bu daha sana az" dedim 10 dk çok hızlı bisiklet çeviridm.daha sonra "bunlar sana az bile sen daha fazlasına müsteaksın" diyerek 30 dk eliptik(diğer adı twist galiba) bisiklet kullandım.nerdeyse kalp krizi geçirecektim.her yanımdan ateş fışkırdı.Sanırım toplam 300 350 kalori harcadım.pastaları yemesi 5 dk sürdü.ama ertitmesi 1,5 saat:uhm:

kendime öyle bi ceza verdimki ...bidaha baklavamı, pasatamıııı amaaaaaaannn Allah korusun

Allah kendi hışmımdan kendimi korusun:):Saruboceq:

Kayracığım valla en son cümlen çok doğru,ne yaparsak kendimize şekerim.
Hadi baklavaları dayanamayıp yuvarlamışsın bari pasta yemeseydinyasakkelime

Allahtan ben böyle şeyler sevmiyorum yoksa rahat 80- 90 olurdum.
Yine de yaptığın spor için tebrikler kaydirigubbakcemile5

mavişim tatlışım sıkma canını kilolarada takma kafanı zaten senin çok bi kilon yokki bu kilo modundan çıkbe güzelim bak ne diyom öncelikle şu ruh halini uykuludan neşeliye çevir bakem şöyle bi silkelen sinir stres hiçbişe kalmasın olumsuzluk adına aaaaaaaaaa olmazki böyle :1hug: Şeniz

kayracım şimdi sana ne desemki insan tok mideyle salona gidip o kadar çalışırmı iyi Allah korumuş krizden dersini almşsın zaten bidaha öyle yemiyeceğine eminim delikafadulden
aaybiscim bende öyle iyiki tatlı pasta falan çok sevmiyorum yoksa ne olurdu halim CADIARZU

canımmmm hiç kızma kendine inanamadım süpersin yani ben yemiş olsam o zararlıları asla bu azmi gösteremezdim . . .
bence yediğinden daha fazla yakmışsın . . .
a.s.

geç kahvaltı tezin çok doğru . . .
öğün ne kadar geç başlarsa o gün o kadar riskli . . .
bu nedenle ben güne meyve ile başlıyorum ofistede ikinci denilebilecek öğünümü alıyorum . . . bu yeni kararım meyve ile öğüne başlama hali yani . . .

sabah 1 muz arada 1 bardak karışık meyve suyu
öğle 2 etimek 5 zeytin 1 yumurta 1 karper peynir
akşam üzeri dünden kalan ıspanak ve akşamda salata düşünüyorum . . .

mavicim pek çok şeyle aslında kafamızda öyle olacağına inandığımız için karşılaşırız . . .
ilaçlar iştah arttırabilir belki fakat sende bu iştahı dizginleyebilirsin çünkü bu senin beynin, senin bedenin . . .
mod dediğin için beyin dedim çünkü genelde moda beyin girer . . .
kaydirigubbakcemile3
tedavin için Allah cc yardımcın olsun canım . . .
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…