motivasyon bakımından örneksin topragım gerçekten çok güzel kilo kaybetmişsin şunun şurasında da sadece 2 kilo kalmış hedefine ki eminim şimdide oldukça iyi görünüyorsundur . . .
ben yediklerimle birlikte 1 fincan şekersiz kahvede içtim ve kahve cidden su atıyor vucuttan bunu deneyimledim .. .. ..
p.i.m.e.a. gece gece canımı kandil simidi çektirdin ya
p.i.m.e.a. gece gece canımı kandil simidi çektirdin ya
bende bu guruba katılmak sizlerle zayıflamak istiyorum.boyum 1.60 suan 67 kiloyum 60 kadar inmek istiyorum
bende bu guruba katılmak sizlerle zayıflamak istiyorum.boyum 1.60 suan 67 kiloyum 60 kadar inmek istiyorum
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler iyi uykular mirmirmirmirmirmirmirmir
aaybis'cim dersen ki ilac istemiyorum bişe daha geldi aklıma, lahana suyu ya da corbası iç..bilmiyorum fayda eder mi sana ama iicinde sinameki olan bitki cayları ozellikle form caylar da bagrsakları harekete geciriyo, bi poset iç istersen.. mucukk
nazcım ne yapmışsın sen seninki bile bile lades canım
arkadaşın senin kilonun neredeyse iki misli
arkadaşının kilo vermesi senden daha hızlı olacaktır canım benim yani sen 1 kilo verirken arkadaşın 3 kilo verecektir
bizim grupta olduğun için seni desteklemek zorundayım ama gerçekleride görmen lazımdı a.s.
mrb herkeze
ben dün baya kabahat işledim.akşam telafi etmeye çalıştım ama...
dün değil önceki gün iş yerine baklava geldi ve ben yemedim
ama gel gelelim dün kalan baklavalardan 2-3 tane hüplettip(tereyağlıydı) dayanamadım:çok üzgünüm:
daha bitmedi akşam eve gittiğimde bi baktım börek pasta var.azıcık ondan azıcık bundan derken 1 tabak pastayıda hüplettim:çok üzgünüm:
ama ben hatamı biliyorum kahvaltımı çok geç yaptım.10 falandı.öğleyinde yemedim doğru dürüst.akşamda çok acıktım tabiii.bunlarn hepsini yedikten sonra acayip bir vicdan azabı yaşadım ve doğru spor salonun yolunu tuttum."senmisin bunları yiyen al sana kırbaç" hesabı attım kendimi yürüyüş bantına attım.rampayı 4.0 yaptım ve 6.0 da çok ritmik yarım saat rampada yürüdüm.sonra "bu daha sana az" dedim 10 dk çok hızlı bisiklet çeviridm.daha sonra "bunlar sana az bile sen daha fazlasına müsteaksın" diyerek 30 dk eliptik(diğer adı twist galiba) bisiklet kullandım.nerdeyse kalp krizi geçirecektim.her yanımdan ateş fışkırdı.Sanırım toplam 300 350 kalori harcadım.pastaları yemesi 5 dk sürdü.ama ertitmesi 1,5 saat:uhm:
kendime öyle bi ceza verdimki ...bidaha baklavamı, pasatamıııı amaaaaaaannn Allah korusun
Allah kendi hışmımdan kendimi korusun:):Saruboceq:
mrb herkeze
ben dün baya kabahat işledim.akşam telafi etmeye çalıştım ama...
dün değil önceki gün iş yerine baklava geldi ve ben yemedim
ama gel gelelim dün kalan baklavalardan 2-3 tane hüplettip(tereyağlıydı) dayanamadım:çok üzgünüm:
daha bitmedi akşam eve gittiğimde bi baktım börek pasta var.azıcık ondan azıcık bundan derken 1 tabak pastayıda hüplettim:çok üzgünüm:
ama ben hatamı biliyorum kahvaltımı çok geç yaptım.10 falandı.öğleyinde yemedim doğru dürüst.akşamda çok acıktım tabiii.bunlarn hepsini yedikten sonra acayip bir vicdan azabı yaşadım ve doğru spor salonun yolunu tuttum."senmisin bunları yiyen al sana kırbaç" hesabı attım kendimi yürüyüş bantına attım.rampayı 4.0 yaptım ve 6.0 da çok ritmik yarım saat rampada yürüdüm.sonra "bu daha sana az" dedim 10 dk çok hızlı bisiklet çeviridm.daha sonra "bunlar sana az bile sen daha fazlasına müsteaksın" diyerek 30 dk eliptik(diğer adı twist galiba) bisiklet kullandım.nerdeyse kalp krizi geçirecektim.her yanımdan ateş fışkırdı.Sanırım toplam 300 350 kalori harcadım.pastaları yemesi 5 dk sürdü.ama ertitmesi 1,5 saat:uhm:
kendime öyle bi ceza verdimki ...bidaha baklavamı, pasatamıııı amaaaaaaannn Allah korusun
Allah kendi hışmımdan kendimi korusun:):Saruboceq:
öncelikle topraksucum ve bana cvp verme duyarlılıgı gösteren arkadaşlarıma tşk ederim..derincim ben sürekli girenlerdenim senin aksine, gündüz neredeyse sabah 10 dan akşam 5 buçuga kadar burada olurum çogunluklada burayı ziyaret ederim.ama neyse fazla kurcalamıyorum..ama bu son 1 haftadır pek fazla gelemiyorum nedeni açık ..birde gerçekten bu aralar kendimi, iyi hissetmiyorum şuanda bu 69 sınırında bile degilim 70 gördüm hatta geçiyorum sebep sadece yediklerim degil bunuda biliyorum...malum ilaçlar igneler yaptı şimdilerde ise inanın diyet geçtim sürekli yemek bile istiyorum sıkıntıdan..neyse umarım bu yolculugunuzda güzel haberler almak nasip eder size...ablacım ben sanırım gebelik işi çözümlenemeyecegi sürece tedaviyide yarım bırakamayacagıma göre sanırım kilo almaya devam modunda olacam hakkında hayırlısı olsun diyorum..iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?