60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel hemde gayet hafif sebze ve meyve ağırlıklı olmuş içinde proteinide calsiumuda var daha ne olsun süperrrrrr a.s a.s.

topraksu cevabın için teşekkürler ben de evde aerobic yapıyorum salondan sıkıldım gecen yıl salona devam etmiştim güzel de kilo verdim sonra geri aldım 60 tan 69 a kadar çıktım şimdi 68 im umarım güzel güzel veririm kiloları 8. takımdayım çalışmalar devam....
siz genelde diyeti bir listeye bağımlı kalarak mı yapıyorsunuz yoksa uygun gördüğünüz şekilde mi devam ediyosunuz?
veya bu grupta bir diyet deneyipte iyi sonuçlar almış birileri var mı acaba?

Ben 3-4 kilo fazlam olduğunda hep karbonhidrat diyeti yapardım.Aslında sadece colayı kesmem bile bana kilo verdirirdi.
Ama tabii ozamanlar 22-23 yaşlarındaydım doğum yapmamıştım ve bel çevremde bir simidim yoktu

topraksucum ben onu şaka olarak söylemiştim.gerçekten kalp için tehlikelimi tok spor yapmak.korktum şimdi.

sabuncum umarım dediğin gibi fazlasını eritmişimdir inşalah

bugün sabah doktora gittiğim için yine geç bir kahvaltı yaptım.saat 10 gibi 1 simit yedim.öğleyin 2-3 kaşık pilav ve sebzeli tavuk yemeğinin tanelerini yedim:))

canım kolay gelsin sana.bende 69.6 dan döndüm.bi zamanlar bende 55-60 lardaydım.salonda spor yapmaktan sıkılıyorum evde yapıyorum demişsin.evde yapabilyosan ne mutlu sana.ben para verip bi salona yazılmadıkça kendim evde bişey yapmaya üşeniyorum.salonada para verince bi mecburiyet oluyo spor.hihoyyyt

:1rolleyes:
morkelebekcim ben kendi diyet listemi kendim oluşturuyorum hiçbir zaman başkalarının diyetini uygulamadım her bünye farklı diyelim 90 kg lık bi arkadaşın uyguladığı diyeti ben uygulasam kesinlikle kilo alırdım delikafadulden
sabah kahvaltımı yapıyorum (tabi bu genelde öğle saatlerine denk geliyor) ondan sonra artık evde ne varsa veya ev için ne pişiriyosam kendime uyarlıyorum genelde haşlama fırınlama yada az yağlı sebze yemekleri çorba(ki benim favori yemeğimdir) salata gibi
bu günlerde rahatsızım daha iyileşemediğim için yürüyüşe çıkamıyorum yoksa hergün 90 dk gibi yürüyüşümüde yaparım esas kilo vermeyi ben yürümeye borçluyum zaten şu anda
yürüyemediğim için ancak koruma yapabiliyorum bir an önce iyileşsemde yeniden
sahalara dönsem hadi kolay gelsin canım :1hug:

canım gittiğin spor salonunda seni uyarmadılarmı tok karınla spor yapılmaz diye büyük bi hata
yemek yedikten (helede senin gibi pasta tatlı) en az 1,5-2 saat sonra spora başlanabilir sakın bidaha aynı hatayı yapma canım
sabah erken yapılacaksa da o zaman belki bir elma yada 1-2 lokma bişe yenilebilir ama öyle tıka basa dolu bi mideyle asla olmaz klava::mymeka:

bana aç gelmem gerektiğini söylediler.genelde akşam gidiyorum.aç gidesem eve dönüşte daha çok yersin demişledi.tabi tıka basa karnını doyurup gel demedilerne aç ne tok olmak lazım heraldea.s

ama sen ne yaptın canım kötükedihüso

ya yaptık bi hata.ama bu hatadan kendime ders çıkarmayoda bildim.telafisi içinde elimden geleni yaptımm.bunlardan göz önünde bulundurulsun lütfen.bir nebze suçumu hafiflettim yaniama böyle konuştuğum için hiç kilo vermiyorum zannetmeyin.yavaş yavaş veriyorum kilolarımıhihoyyyt

ay canım benim olsun ya sende yapmışsın benim gibi bi hata

ama yürüyüşle telafi edersin umarım

akşamda bişi yeme canım

tmm tatlım 2 lahmacun çok abartılı değil di mi ? öğle 2 tane etimek yedim sadece karbohidrat bakımından yoksun bi gündü 2 lahmacun dengeler diye düşünüyorum . . . bi de lahmacun kokusuna ben asla dayanamıyorum yani ortamda lahmacun varsa ve ben o ortamı terk edemiyorsam bu gün olduğu gibi tereddütsüz yemem gerek . . . yoksa o koku beni hiç terk etmiyor yiyene kadar ensdemde hissediyorum o lahmacun kokulu nefesi . . .

kaydirigubbakcemile3

merhaba kader arkadaşlarım
off offf benim kilo vermem durdu ya hiç kendimi kilo veriyor gibi hissetmiyorum
ben çıkayımda biraz mekik çekeyim spor yapayım görüşürüz

ay ben cok sinirlyim yaa... o kadar dikkat ettim ben kilo vermemişim kiiii....
sanırım bana düzenli bi liste lazım yaa
bi gün onu ye bi gün bunu ye olmcak heraldee...
offffffffffffffffffffffffffffffff

sabunummmmm ben de lahmacun istiyorum..bu motivasyon düsüklügüyle her önüme geleni yiyebilirim.

selam akadaşlar tüm cevaplar için teşekkürler... umarım kısa zamanda veririz şu kiloları.... bıktım artık yediklerimi hesap etmekten...

canım hepimiz bazen çok sıkıntılı günler yaşıyoruz ama en önce moralini yüksek tutmalısın bunun içinde önce kendi iç konuşmanda bile olumsuz hiç birşey olmamalı....mümkün olduğunca iyi şeyler düşünmeye çalışmalısın...sana söylemesi kolay diyebilirsin ama inan dayanılmaz ağrılar çekerken bile sürekli iyileşiyorum diye içimden geçiriyorum o ağrılarla sabah akşam egzersiz bile yapıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum...hayat herşeye rağmen çok güzel...kilo almaya devam modunda olacağını yazmışsın ya sırf bu düşünce bile kilo almanı kolaylaştırır...kilo vermeyi çok kafana takmadan elinden geldiğince yediklerine dikkat et herşey senin için çok güzel olacak buna inan öncekaydirigubbakcemile3

katılyorum sana.. herşey once içimizde başlıyo...cok kötü durumlarda iyi düsünmek zor oluyo ama gercekten tek bi olumlu bişe yakaladıktan sonra motivasyonu yükseltmek daha kolaylasıyo... bile bile lades demeden, dikkat edince yavas yavas düzene giriyo bazı seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…