canımmmm hiç kızma kendine inanamadım süpersin yani ben yemiş olsam o zararlıları asla bu azmi gösteremezdim . . .
bence yediğinden daha fazla yakmışsın . . .
a.s.
geç kahvaltı tezin çok doğru . . .
öğün ne kadar geç başlarsa o gün o kadar riskli . . .
bu nedenle ben güne meyve ile başlıyorum ofistede ikinci denilebilecek öğünümü alıyorum . . . bu yeni kararım meyve ile öğüne başlama hali yani . . .
sabah 1 muz arada 1 bardak karışık meyve suyu
öğle 2 etimek 5 zeytin 1 yumurta 1 karper peynir
akşam üzeri dünden kalan ıspanak ve akşamda salata düşünüyorum . . .
topraksu cevabın için teşekkürler ben de evde aerobic yapıyorum salondan sıkıldım gecen yıl salona devam etmiştim güzel de kilo verdim sonra geri aldım 60 tan 69 a kadar çıktım şimdi 68 im umarım güzel güzel veririm kiloları 8. takımdayım çalışmalar devam....
siz genelde diyeti bir listeye bağımlı kalarak mı yapıyorsunuz yoksa uygun gördüğünüz şekilde mi devam ediyosunuz?
veya bu grupta bir diyet deneyipte iyi sonuçlar almış birileri var mı acaba?
topraksu cevabın için teşekkürler ben de evde aerobic yapıyorum salondan sıkıldım gecen yıl salona devam etmiştim güzel de kilo verdim sonra geri aldım 60 tan 69 a kadar çıktım şimdi 68 im umarım güzel güzel veririm kiloları 8. takımdayım çalışmalar devam....
siz genelde diyeti bir listeye bağımlı kalarak mı yapıyorsunuz yoksa uygun gördüğünüz şekilde mi devam ediyosunuz?
topraksucum ben onu şaka olarak söylemiştim.gerçekten kalp için tehlikelimi tok spor yapmak.korktum şimdi.
sabuncum umarım dediğin gibi fazlasını eritmişimdir inşalah
bugün sabah doktora gittiğim için yine geç bir kahvaltı yaptım.saat 10 gibi 1 simit yedim.öğleyin 2-3 kaşık pilav ve sebzeli tavuk yemeğinin tanelerini yedim:))
ama sen ne yaptın canım kötükedihüso
2 tane lahmacun yedim eve yürüyeceğim . . .
:çok üzgünüm:
4 km . . .
ay canım benim olsun ya sende yapmışsın benim gibi bi hata
ama yürüyüşle telafi edersin umarım
akşamda bişi yeme canım
öncelikle topraksucum ve bana cvp verme duyarlılıgı gösteren arkadaşlarıma tşk ederim..derincim ben sürekli girenlerdenim senin aksine, gündüz neredeyse sabah 10 dan akşam 5 buçuga kadar burada olurum çogunluklada burayı ziyaret ederim.ama neyse fazla kurcalamıyorum..ama bu son 1 haftadır pek fazla gelemiyorum nedeni açık ..birde gerçekten bu aralar kendimi, iyi hissetmiyorum şuanda bu 69 sınırında bile degilim 70 gördüm hatta geçiyorum sebep sadece yediklerim degil bunuda biliyorum...malum ilaçlar igneler yaptı şimdilerde ise inanın diyet geçtim sürekli yemek bile istiyorum sıkıntıdan..neyse umarım bu yolculugunuzda güzel haberler almak nasip eder size...ablacım ben sanırım gebelik işi çözümlenemeyecegi sürece tedaviyide yarım bırakamayacagıma göre sanırım kilo almaya devam modunda olacam hakkında hayırlısı olsun diyorum..iyi günler...
canım hepimiz bazen çok sıkıntılı günler yaşıyoruz ama en önce moralini yüksek tutmalısın bunun içinde önce kendi iç konuşmanda bile olumsuz hiç birşey olmamalı....mümkün olduğunca iyi şeyler düşünmeye çalışmalısın...sana söylemesi kolay diyebilirsin ama inan dayanılmaz ağrılar çekerken bile sürekli iyileşiyorum diye içimden geçiriyorum o ağrılarla sabah akşam egzersiz bile yapıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum...hayat herşeye rağmen çok güzel...kilo almaya devam modunda olacağını yazmışsın ya sırf bu düşünce bile kilo almanı kolaylaştırır...kilo vermeyi çok kafana takmadan elinden geldiğince yediklerine dikkat et herşey senin için çok güzel olacak buna inan öncekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?