kızlar ben bir konuda yardım istedim. şöyle birkaç yardım eden arkadas oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/319667-derdim-vartv-unitesi.html
kafama takılan birkaç şeyi netleştrdiler..
kızlar ben salon ve yatakodası halımı step'ten almayı planlıyorum. gezdim tozdum.. en çok orayı beğendim. azıcık tuzlu ama .. halı da önemli diye düşündüm.
STEP
benim dediğim bu dğeil ama.senin anlattığın tarza uyuyo sanki.ben çok beğendim:)spor bişi.ama sakın o cam,kristal fialn gibi şeyleri sergileme ya.eskide kaldı onlar.
bide bu siteyi buldum.:)
fıstıklar
netten yaptığım araştırmalar doğrultusunda en sevdiğim L modeli bu oldu.
http://img83.imageshack.us/img83/6152/akebemobilya.jpg
yorumlarınızı bekliyorum. madem bizimle çeyiz kısmında ilgilenen yok. biz de burayı ceyiz forumuna döndürürüz
tasarım olarak tuttum canım çok hoş.. sadece malzeme olarak ben cilalı lake istiyorum. parlak duruyor ya onlardan.adını da yeni öğrendim. sergilemicem ıvır zıvırı..annem ben taa bebekken almış.. gizli dolaba koyarım. kayınvalide geldiğinde içinde servis yaparım,hava atarım. kendi arkadaslarıma fazla ağır kaçar zaten kaydirigubbakcemile3 sen nasıl aldın yemek odanı?.. ben büfe almıcam. sadece masa,sandelye ve ünite alcam.. duvarlara da fazla boğmadan raf attırıcam. üzerine cd,kitap,mum ya da sade biblolar dşünüyorum aksesuar olarak. entelektüel dursun istiyorum klasikten ziyade..
koltuk olarak da L takımı almak istiyorum. salonumuz çok büyük olmıcak.. koca koca koltuklarla boğmak istemiyorum.
azıcık anlat bakiim salonunu..
bir de kaça mal oldu.. fiyat suleee.. pek fiyat bilgim yok.
beğendiğim halı da bu.. step'in mağazısında gördüm beğendik biz.
fiyatı 1200tl civarı.. turkcelle falan indirim varmış..
Stepevi, Deep Mienterra Koleksiyonu haberi - Carpetrium
kilo verme bölümü ceyiz bölümüne benzemis:roflol:
benim boy 1.67 kilo 68 malesef senağlamasenağlama elma nasıl zayılatıyor bilgin varmı?
benim dediğim bu dğeil ama.senin anlattığın tarza uyuyo sanki.ben çok beğendim:)spor bişi.ama sakın o cam,kristal fialn gibi şeyleri sergileme ya.eskide kaldı onlar.
bide bu siteyi buldum.:)
tasarım olarak tuttum canım çok hoş.. sadece malzeme olarak ben cilalı lake istiyorum. parlak duruyor ya onlardan.adını da yeni öğrendim. sergilemicem ıvır zıvırı..annem ben taa bebekken almış.. gizli dolaba koyarım. kayınvalide geldiğinde içinde servis yaparım,hava atarım. kendi arkadaslarıma fazla ağır kaçar zaten kaydirigubbakcemile3 sen nasıl aldın yemek odanı?.. ben büfe almıcam. sadece masa,sandelye ve ünite alcam.. duvarlara da fazla boğmadan raf attırıcam. üzerine cd,kitap,mum ya da sade biblolar dşünüyorum aksesuar olarak. entelektüel dursun istiyorum klasikten ziyade..
koltuk olarak da L takımı almak istiyorum. salonumuz çok büyük olmıcak.. koca koca koltuklarla boğmak istemiyorum.
azıcık anlat bakiim salonunu..
bir de kaça mal oldu.. fiyat suleee.. pek fiyat bilgim yok.
fıstıklar
netten yaptığım araştırmalar doğrultusunda en sevdiğim L modeli bu oldu.
http://img83.imageshack.us/img83/6152/akebemobilya.jpg
yorumlarınızı bekliyorum. madem bizimle çeyiz kısmında ilgilenen yok. biz de burayı ceyiz forumuna döndürürüz
beğendiğim halı da bu.. step'in mağazısında gördüm beğendik biz.
fiyatı 1200tl civarı.. turkcelle falan indirim varmış..
Stepevi, Deep Mienterra Koleksiyonu haberi - Carpetrium
fibulam,
koltuk takımını nette gördüm beğendim. orjinali de bu kadar hoş durur mu bilmiyorum. bu kadar iyiyse öyle almayı düşünüyorum. senin önerdiğin koltuk takımı da çok şık ama ben kişilğimi yansıtan bir evim olsun istiyorum. kendim biraz showroom gibi ortalıkta salınan bir hatun olduğumdan şakkıdı bana yakışır diye düşündüm. bir de hiçbişi beğenmeyen sevgilim de beğendi. inan bana adam benden kıl ..ne yapcam bunla bilmiyroum.koltuk takımını tek renk düşünmüyorum. mesela tekli koltuğu kırmızı alarak bir çılgınlık yapabilirim. delikafadulden bir de ben ithal duvar kağıtları düşünüyorum(maddiyata göre artık detay şeyler, madden batarsak ertelerim bu fikri delikafadulden ) o yüzden biraz showroom havası olacak..
masa konusunda iyi yapmışsın.tayincisiniz sonuçta.. çok pahalı bişi alsan,çizilse falan taşınırken canın yanar.. biz de kirada oturcağımızdan perdeleri çok süslü,pahalı düşünmüyorum ben.. ev değişir.yeni eve uymaz falan. cok sade spor bir mekanizmalı perde alıp geçecem..
halı pahalı biliyorum ama bir tek salona alıcam pahalı olmazsa.. oturma odasına ve diğer yerlere uygun bişi atarım.
bir de şekerim ev olayı toplam kaça mal ettiniz?
ohhh biz kaynattık burda fly ile zabın hanımlar yoklar...
söylemeyi unuttum. raf tasarımına bittim. ben de o tarz bişi düşünüyorum. çok şık..ekledim hemen belgelerime.. ikeada çok fikir var raf için. bakabılırsın.
ben de kendi taklit çalışmalarımdan asıcam birinin üstüne.. picassodan çalarak yaptıgım soyut erkek nü'sü bir çalışmam var.. onu asmayı düşünüyorum. gelen giden morarsın,öksürsün görünce.. umrum değil... delikafadulden
kilo verme bölümü ceyiz bölümüne benzemis:roflol:
Nasıl zayıflatıyor bilmiyorum ama zayıflatıyor.. Sanırım bağırsakları iyi çalıştırdığı üçün.. Bir de cildi güzelleştiriyor canım..
Tarz olarak beğendim ben ama daha açık mesela açık gri gibi bi ton daha güzel olur gibi..
Ben baya bi beğendim bunu Prensesim..
Ben halıflex düşünüyorum.. Çok demode ama ben terlik giymeyi sevmiyorum.. Hiç olmazsa halı olsun her taraf..:roflol:
Anam siz herşeyi düşünmüşsünüz halısı malısı perdesi.. abboww napcam ben yaww.. Hiç bi fikrim yok benim daha.. Çok yüzeysel yani.. delikafadulden delikafadulden
Kız sen resim demi yapıyosun.. Yerim seni.. Bu arada bazı nü çalışmalar harika oluyor.. Çok estetik oluyor..
Bizde herşey var canım.. Ne ararsan..zemuszemus
L'mi beğenmene sevindim canım..daha hiç showroom gezmedim sayılır ama netten bakınıyorum ara ara işte..
resme yakınımdır canım. her ne kadar 1 senedir elime fırça almamış olsam da.. çok severim. en iyi nü çalışmışımdır.. ödüllü nü'lerim var övünmek gibi olmasın opuyorumnanaktan
senle beraber çeyiz toplıcaz daha. az çok fikir sahibi ol..
keşke luna ile benek abla da görse şunları onların fikri de önemli...
zabın zabın nirdeee.. kız bi el at benim halıma ve L'me..
ben de yazayım yediklerimi
sabah kepekli tulum peynirli tost..bir kare kadar
öğlen yarım tabak zeytınyaglı pırasa,3 kasık light yogurt,1 dilim kepekli ekmek
ara 1 adet mermer gibi az ekşi yeşil zabın elması
aksam da 2 parca ızgara tavuk,1 kase çorba ve bol yeşil salata var menumde..
1 saat yürüyüş ve 20dk egzersiz de yapıldı..
karın düzlendi :ecrin_bebek:
57 olucam işte ..
inadım inat.. her ay bir kg vermem lazım ya..en azından 1kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?