60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bir konuda yardım istedim. şöyle birkaç yardım eden arkadas oldu

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/319667-derdim-vartv-unitesi.html

kafama takılan birkaç şeyi netleştrdiler..

kızlar ben salon ve yatakodası halımı step'ten almayı planlıyorum. gezdim tozdum.. en çok orayı beğendim. azıcık tuzlu ama .. halı da önemli diye düşündüm.

STEP

sen baya bi araştırıyorsun.ne güzel.benim gibi işini aceleye getirmiyorsun.birtane tv ünitesi görmüş ve bayılmıştım.alma imkanım olamadı.fotosunu bulursam göstereyim.beğenirmisin bakalım.

benim dediğim bu dğeil ama.senin anlattığın tarza uyuyo sanki.ben çok beğendim:)spor bişi.ama sakın o cam,kristal fialn gibi şeyleri sergileme ya.eskide kaldı onlar.

bide bu siteyi buldum.:)

benim dediğim bu dğeil ama.senin anlattığın tarza uyuyo sanki.ben çok beğendim:)spor bişi.ama sakın o cam,kristal fialn gibi şeyleri sergileme ya.eskide kaldı onlar.

tasarım olarak tuttum canım çok hoş.. sadece malzeme olarak ben cilalı lake istiyorum. parlak duruyor ya onlardan.adını da yeni öğrendim. sergilemicem ıvır zıvırı..annem ben taa bebekken almış.. gizli dolaba koyarım. kayınvalide geldiğinde içinde servis yaparım,hava atarım. kendi arkadaslarıma fazla ağır kaçar zaten kaydirigubbakcemile3 sen nasıl aldın yemek odanı?.. ben büfe almıcam. sadece masa,sandelye ve ünite alcam.. duvarlara da fazla boğmadan raf attırıcam. üzerine cd,kitap,mum ya da sade biblolar dşünüyorum aksesuar olarak. entelektüel dursun istiyorum klasikten ziyade..
koltuk olarak da L takımı almak istiyorum. salonumuz çok büyük olmıcak.. koca koca koltuklarla boğmak istemiyorum.
azıcık anlat bakiim salonunu..
bir de kaça mal oldu.. fiyat suleee.. pek fiyat bilgim yok.

ben bu l modeli beğenmedim tatlım ya.ama senin zevkin.ama bu ultra modern duruyo.evi sıcak göstermez.ev dediğin showroom olmayacak bence.birazcık sıcaklık olmalı.soğuk durmazmı ki bu??ben daha hafif klasik ve azcık spor şöyle bi model beğenmiştim.tabi onuda alamadım.

tatlım fotoğraf makinam bi gelsin.evimin fotolarını çekip koyacağım.krem rengi (antilop derisiymiş satıcı bayan söyledi)koltuk takımı aldım.yemek takımı almadım.bir tane tv konsolu aldım.ve yemek masası ve 4 sandalye aldım.2 tane daha alacağım.masam tablası ve bacakları yine krem rengi,birtane koyu kahve çizgi geçio bacak ve tabla arasında kalan kısımda.4 sandalyem kahverengi,2de krem rengi sandalyeyle tamamlamayı düşünüyorum.tv ünitemde kahverengi iki çekmecesi krem rengi.halım da krem rengi.duvarımı açık maviye boyattırdım.krem koltuklara mavi kırlent aldım.ama esas istediğim krlenti bulamadım.alınacaklar listemde ekli.ve yemek masasınıno lduğu duvara raf yaptırcaktım iki tane.gizli sistem oluyoya öyle.
bunun gibi
ama tv ünitesindeki raflar zaten fazla oluyo.vazgeçtim.raf yerine ayna taktırcam.aynam dalgalı,ikeanın 4 parçalı aynasından.
duvarlarımada kelebekli krem bi tablo gördüm onu alacağım.birde Van Gogh'un Almond Blossom adlı tablosunun kopyasını almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
beğendiğim halı da bu.. step'in mağazısında gördüm beğendik biz.
fiyatı 1200tl civarı.. turkcelle falan indirim varmış..

Stepevi, Deep Mienterra Koleksiyonu haberi - Carpetrium

çok pahalı dğeilmi balım ya??
bak benim halımda şöyle

fiyat sormuşsun.yatak odasını 3bin 'e koltuk takımını + tv konsolunu 3500 e aldım.orta sehpa ve zigon sehpayıda hediye ettiler.masa ve sandalyelerde 400 geldi:)masayı bilerek ucuz ladım.tayinciyiz ya biz.ilerde durum ne gösterir bilemedim.

fibulam,
koltuk takımını nette gördüm beğendim. orjinali de bu kadar hoş durur mu bilmiyorum. bu kadar iyiyse öyle almayı düşünüyorum. senin önerdiğin koltuk takımı da çok şık ama ben kişilğimi yansıtan bir evim olsun istiyorum. kendim biraz showroom gibi ortalıkta salınan bir hatun olduğumdan şakkıdı bana yakışır diye düşündüm. bir de hiçbişi beğenmeyen sevgilim de beğendi. inan bana adam benden kıl ..ne yapcam bunla bilmiyroum.koltuk takımını tek renk düşünmüyorum. mesela tekli koltuğu kırmızı alarak bir çılgınlık yapabilirim. delikafadulden bir de ben ithal duvar kağıtları düşünüyorum(maddiyata göre artık detay şeyler, madden batarsak ertelerim bu fikri delikafadulden ) o yüzden biraz showroom havası olacak..
masa konusunda iyi yapmışsın.tayincisiniz sonuçta.. çok pahalı bişi alsan,çizilse falan taşınırken canın yanar.. biz de kirada oturcağımızdan perdeleri çok süslü,pahalı düşünmüyorum ben.. ev değişir.yeni eve uymaz falan. cok sade spor bir mekanizmalı perde alıp geçecem..
halı pahalı biliyorum ama bir tek salona alıcam pahalı olmazsa.. oturma odasına ve diğer yerlere uygun bişi atarım.
bir de şekerim ev olayı toplam kaça mal ettiniz?
ohhh biz kaynattık burda fly ile zabın hanımlar yoklar...

söylemeyi unuttum. raf tasarımına bittim. ben de o tarz bişi düşünüyorum. çok şık..ekledim hemen belgelerime.. ikeada çok fikir var raf için. bakabılırsın.
ben de kendi taklit çalışmalarımdan asıcam birinin üstüne.. picassodan çalarak yaptıgım soyut erkek nü'sü bir çalışmam var.. onu asmayı düşünüyorum. gelen giden morarsın,öksürsün görünce.. umrum değil... delikafadulden

benim boy 1.67 kilo 68 malesef senağlamasenağlama elma nasıl zayılatıyor bilgin varmı?

Nasıl zayıflatıyor bilmiyorum ama zayıflatıyor.. Sanırım bağırsakları iyi çalıştırdığı üçün.. Bir de cildi güzelleştiriyor canım..

Tarz olarak beğendim ben ama daha açık mesela açık gri gibi bi ton daha güzel olur gibi..

Ben baya bi beğendim bunu Prensesim..

beğendiğim halı da bu.. step'in mağazısında gördüm beğendik biz.
fiyatı 1200tl civarı.. turkcelle falan indirim varmış..

Stepevi, Deep Mienterra Koleksiyonu haberi - Carpetrium

Ben halıflex düşünüyorum.. Çok demode ama ben terlik giymeyi sevmiyorum.. Hiç olmazsa halı olsun her taraf..:roflol:

Anam siz herşeyi düşünmüşsünüz halısı malısı perdesi.. abboww napcam ben yaww.. Hiç bi fikrim yok benim daha.. Çok yüzeysel yani.. delikafadulden delikafadulden

Kız sen resim demi yapıyosun.. Yerim seni.. Bu arada bazı nü çalışmalar harika oluyor.. Çok estetik oluyor..

kilo verme bölümü ceyiz bölümüne benzemis:roflol:

Bizde herşey var canım.. Ne ararsan..zemuszemus

Konuyla alakasız olucak ama ben yediklerimi yazmak istiyorum.. Ne yemişim bi göriim diyerekten..

Sabah: 2buçuk çorba kaşığı lor peyniri, 1 salatalık, 3 tane pirinç patlağı
Ara:1 tane sigara böreği pynirli çok az yağlı, ufacıcık bi parça beyaz peynir, 1 bardak sütlü nescafe
Öğlen: 1 tane kepekli tost, domates, salatalık, 1 kutu kola zero

bir tane elmam duruyo onu yicem bi ara.. Ama yiyemiyorıum ofiste ya.. Şimdi bişii yediğim zaman başkası ister diye istermisiniz diye sormak zorunda kalyorum.. Herkes de bi parça alıyor Bana kalmıyor. E onlarada getirsem bi süre sonra iflas ederim.. Ofiste meyve filan yemek zor oluyo oyüzden adıma..:bbo:

L'mi beğenmene sevindim canım..daha hiç showroom gezmedim sayılır ama netten bakınıyorum ara ara işte..
resme yakınımdır canım. her ne kadar 1 senedir elime fırça almamış olsam da.. çok severim. en iyi nü çalışmışımdır.. ödüllü nü'lerim var övünmek gibi olmasın opuyorumnanaktan
senle beraber çeyiz toplıcaz daha. az çok fikir sahibi ol..
keşke luna ile benek abla da görse şunları onların fikri de önemli...
zabın zabın nirdeee.. kız bi el at benim halıma ve L'me..

ben de yazayım yediklerimi
sabah kepekli tulum peynirli tost..bir kare kadar
öğlen yarım tabak zeytınyaglı pırasa,3 kasık light yogurt,1 dilim kepekli ekmek
ara 1 adet mermer gibi az ekşi yeşil zabın elması
aksam da 2 parca ızgara tavuk,1 kase çorba ve bol yeşil salata var menumde..
1 saat yürüyüş ve 20dk egzersiz de yapıldı..
karın düzlendi :ecrin_bebek:

57 olucam işte ..
inadım inat.. her ay bir kg vermem lazım ya..en azından 1kg

evet yaa.. Lunacan la benek aplaya ihtiyaç var gerçekten....

Bende şimdi zabın elmalı yooort yidim.. Bol tarçınlı.. Haliynen doymadım.. Birazdan yine lor meyniriynen salatalık yicem.. Pirinç patlaaaynan..

57 olucam işte ..
inadım inat.. her ay bir kg vermem lazım ya..en azından 1kg

BENDE BENDE BENDEEEEE....delikafadulden delikafadulden

Eneeemm kimse gelmemiş ya... Nerdesiniz kızlar yahuu...

Günaydın size.. Güzel bi gün ve haftasonu geçirmeniz dileklerimle... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar,

2 gündür menümü yazamadım ama fire vermedim hem rejim hem de yürüyüşüme devam ettim. Bu aralar iştahım da kapandı. Bugün tartı günümdü, sabah tartıldım 60kg gösteriyor. Sade 500 gr vermişim. Aslında daha fazla bekliyordum, çünkü hissediyorum ve etrafımdan da söylemeye başladılar. Ama bugün yarın regl olucam ve karnım çok şiş. Sanırım haftaya daha iyi bir sonuç alabilirim...

Sabah yarım simit, domates, peynir

ara 1 adet kepekli bisküi olacak

Öğlen 3-4 kaşık z.yağlı enginar, 1 dilim kepek ekmek ve yarım kase yoğurt (yanımda getirdim)

ara 1 elma olacak..

akşam yazarım..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…