Günaydın arkadaşlar,
2 gündür menümü yazamadım ama fire vermedim hem rejim hem de yürüyüşüme devam ettim. Bu aralar iştahım da kapandı. Bugün tartı günümdü, sabah tartıldım 60kg gösteriyor. Sade 500 gr vermişim. Aslında daha fazla bekliyordum, çünkü hissediyorum ve etrafımdan da söylemeye başladılar. Ama bugün yarın regl olucam ve karnım çok şiş. Sanırım haftaya daha iyi bir sonuç alabilirim...
Sabah yarım simit, domates, peynir
ara 1 adet kepekli bisküi olacak
Öğlen 3-4 kaşık z.yağlı enginar, 1 dilim kepek ekmek ve yarım kase yoğurt (yanımda getirdim)
ara 1 elma olacak..
akşam yazarım..şakkıdı
bu arada ben dün aksam tadımcanın antepfıstıklısından birbucuk tane yedim :gitme: 200cal. civarı ekledım bünyeye aksam aksam offf
bu arada ben dün aksam tadımcanın antepfıstıklısından birbucuk tane yedim :gitme: 200cal. civarı ekledım bünyeye aksam aksam offf
günaydın kızlar.
canım sporla filan gider.çok sıkma kendini.
bu sabah uyanamadık.aşkımın çıkma saatine 10 dk kala uyandık.kahvaltısız gönderdim kuşumu ya.:gitme: bende tekran uyudum.işe bile geç kalıyodum.alelacele kahvaltı ypayım dedim.kocabi ekmeğe çikolata sürüp yedim.yine iki dilim ekmekte tahin helvalı yedim.:çok üzgünüm: çorba ne iyi oluyodu.yarın artık erken kalkıp çorbayı ihmal etmeyecem.yoksa sınırı aşıyorum ben kahvaltı konusunda.
canım bi yemek yiyip gelicem el atıcam ünitene halına . . .
Resim yollamaya çalışıyorum...
Sanırım boyutu mu büyk..Resim boyutunu küçülten bir program var mı.???..
paintle kes ya da ...
boyuttan olabiir mi bilmiyorum
Yaptım fıcum.Sanırım bouttan.Paintten yatay dikey boyutu kaç yazsam acaba...Bir sürü şey denedim gene olmadı..
canımcığım üzerinde yeşil bir bluz ve kot mu var?ben gördüm sanırım.hemde 3 tane eklemişsin.senin adına yapiim mi?istediğinde silerim sonra??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?