60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler mısırunu..
seni her görüşte canım mısır unlu çaykama çekiyor(bir tür börek)
opuyorumnanaktan
reglolacagından öyledir o.. reglın bitince 60ın altını da göreceksın.

bu arada ben dün aksam tadımcanın antepfıstıklısından birbucuk tane yedim :gitme: 200cal. civarı ekledım bünyeye aksam aksam offf

günaydın kızlar.

bu arada ben dün aksam tadımcanın antepfıstıklısından birbucuk tane yedim :gitme: 200cal. civarı ekledım bünyeye aksam aksam offf

canım sporla filan gider.çok sıkma kendini.

bu sabah uyanamadık.aşkımın çıkma saatine 10 dk kala uyandık.kahvaltısız gönderdim kuşumu ya.:gitme: bende tekran uyudum.işe bile geç kalıyodum.alelacele kahvaltı ypayım dedim.kocabi ekmeğe çikolata sürüp yedim.yine iki dilim ekmekte tahin helvalı yedim.:çok üzgünüm: çorba ne iyi oluyodu.yarın artık erken kalkıp çorbayı ihmal etmeyecem.yoksa sınırı aşıyorum ben kahvaltı konusunda.

lmaz: cıs ama .. Ozaman bugün onu dengelemen gerekiyo canımcım..kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun yivrum.. İyi etmişsin kaffaltıyı.. Olsun sabah yenilenler pek sorun diil.. Akşam yenilenler kötü oliy..

canım bi yemek yiyip gelicem el atıcam ünitene halına . . .

Afiyet olsun Zabınım..

ışte bennnn..Kopyalamayın emi...

Bu arada acımasız yorumlarınızı bekliyorum.Darılmam merak etmeyin...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
başka bir yöntem daha var.. onu zabın,fibula bılıyor. kızlar bir el atıverin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…