60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çıkıyorum fıstıklar...Benim oğluş gelmek üzere,atıştırmalık birşeyler hazırlayaym ona...gamyoncuiremsu

Sabahtan beri yidiklerimi de yaziim..

Sabah: 2-3 kaşık lor peyniri, 1 salatalık, 4 tane pirinç patlağı
Ara: sütlü nescafe
Ara. yarım elma
Öğlen: 1 kase domates çorbası az kaşarlı, 1-2 kaşık kadar pilav, 1-2 kaşık kadar sosis sote, 1 bardak ayran

Sonrasına bakacook.. Ama su kadar söyliiim.. Akşam alkol almayı planlıyorum.. Votka ananas..:kedi: :kedi:

sana öyle geliyordur fıstık.. ya da çok bol giyiyosundur.. ben lycralı giyerim bir de.. yoksa basenımden geçmezdi 26lar 27ler..

sitede sorun yok cnm.. senin nette galiba sorun.çok teşekkür ederim ilgine.. bekliyorum.

olmadı diyetisyene götürcem. doktoru beslnme listesi vermiş zaten. aksam gidiyim de beyfendiye inceleyeyim listeyi.eşinle konuşursan çok mutlu olurum.
IMF toplantısında görevliydi galiba.. sıkıntısız gelebildi mi eve..
Çıkıyorum fıstıklar...Benim oğluş gelmek üzere,atıştırmalık birşeyler hazırlayaym ona...gamyoncuiremsu

kolay gelsin... opuyorumnanaktan

Tamam canım en kısa sürede sormaya çalışıcam...

IMF toplantısına görevli idi.Çok şükür tek parça halinde geldi eve ...
:lepi:

Bu gün yediklerim ve yiyeceklerim:

Sabah:

Yağsız omlet (1 yumurtadan)
1 tane domates
1 kk peynir (ama yağlı idi)
2 tane zeytin
1,5 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:

üzüm (1 büyük salkım)
6 tane fındık
5 tane badem

Ara:
küçcücük bir parça poğaça (1 ısırık kadar) (hani yapmıştım ya katmerli poğaça) yedim

Akşam da:

ızgara köfte
yarım porsiyon pilav
Yeşillik yemeyi düşünüyorum...

ben de yazıcam

sabah 1 kare kepekli tulum peynırlı tost
öğlen bir tane tadımca antep fıstıklı (150cal.)

az önce 1 tane yeşil zabın elması

aksam;
yagsız parca etli patlıcan yemegi yiycem. 1 porsiyon kadar
yanında da dereotlu yogurtlu bir meze yaptım onu yiycem yarım tabak kadar

Kızlar 26 27 beden kot giydiğinizden bahsetmişsiniz.
Zaten zayıfsınız...
Boyunuz kaç merak ettim gerçekten...
Ben 28 bazen de 29 giyiyorum(rahat etmek için biraz bol almakta fayda var.)
Ama ince duruyorum herkes de öyle söylüyor.
Siz 26 beden pantolon giyerken nasıl şişman göründüğünüzü söylüyorsunuz kendimi şişko hissetmeye başladım siz öyle deyince...
:S

26-27 cıvarı giydiğini söyleyen benim canım.. o yüzden direk üstüme alındım.
yanıtlayayım; giydiğim kotların hepsi bootcut denilen modellerdir, lycralıdır ve dar durur.
benim tüm kilo problemim su an için poponun alt kısmında kalan bölgede yani arka basende.. çalışmalarım beden olarak küçülmek değil, ordAKİ dokuyu sıkılaştırıp,küçültmek yönünde..bu yüzden yağ oranımın belli bir yüzdenin altına düşmesi gerekiyor.diyet yapma sebebim bu..
yani küçük beden olmak ideal olmak anlamına gelmiyor.. bölgesel sorun varsa..
lycralı ve dar kot giyince de o bölgeyi kota sokabiliyorum.ama estetik açıdan olmasa daha iyi olurdu..

kızlar selam nasılsınız...ben uzun zamandır sitede yoktum..bu sırada tabi kiloları vermeye devam ettim..sizde durum nedir nasıl gidiyor...

canım çok üzüldüm geçmiş olsun...bu akşam tv de bir uzman kolestrol ile igilide konuştu...programın sonunu gördüm...kolestrole en iyi gelen keten tohumuymuş...sabah akşam bir tatlı kaşığı yenilecekmiş...ama mutlaka taze öğütülmüş olarak tüketin dedi...aktarlarda öğütülmüş olarakta satılıyor...o şekilde almayın canım...
benim annemde de var çok yüksek onda da...keten tohumu dengeliyormuş...omega 3 te çok faydalı...tablet olarakta kullanılabilir somon balığı vb.olarakta yenilebilir...başka bilgiler edinirsem paylaşırım seninle...kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım..
keten tohumunu araştırıcam. annemin de bir önerisi oldu. aksamdan 1 tane cevızı bır bardak suya ıslatıcakmış. aç karnına sabah suyunu içip cevizi yiyecekmiş. deneyeceğiz. anneciğine de söylersin..

prensesim sigara içiyodu di mi ? lmaz:
daha başka hiç kafanı yok kırmızı etti yok tere yağıydı bulandırma . . .
önce şu sigara işini halledin !

annemde senin gibi diyo fibuşum para biriktir gerisi gelir diyo ama her şey bi anda olmuyor yani parada olsa denk düşmez ki her istediğin . . .
bu nedenle ufak ufak almaya başlayacağım . . .
halıdan vazgeçtim delikafadulden yemek takımı alacağım önce annemle bakacağız . . .
halıyı koltuk takımından sonra inşAllah . . . önce üzerimize düşenleri halledelim di mi ?
yani mutfak ve yatakodasını . . .

seni yicem ben . . . cokacimcoook

prensesim L koltuğuna baktım müthiş şık feci tarz :asigim: lakinnnnnnn hiç RAHAT görünmüyor bu L oturma odası için değilde kıyafet odaları için belki kullanışlı olabilir yani asla uzun süreli oturmak uzanmak için elverişli değil . . .

L lerde koltuk bitimlerinde bence kesinlikle kol olmalı bi kere dayanma bakımından . . .

halın yeşil olan mı verdiğin linkte ilk sayfada beliren ?

ünite hakkındada fikrimi sölicem . . . sengözlerimebaksanab

selam kızlar bende kılo vermek ıstıyoreum .hamılelıkte 19 kg.aldım .9kg.kaldı .
66 kıloyum 56 kg.olmak ıstıyorum ama ılk hedefım 60
sıze katılmak ıstıyorumm.umarım bırlıkte verırız.
hedefım her ay 2 kg.vermek ama zorlanıyorum ,cunkı bebegımı emzırıyorum.azda olsa emıyor

kızlar ben begendım sade kolay bır dıyet
ısteyenlere..
Ortalama olarak haftada bir kilo vermenizi sağlayacak özel bir diyet sunuyoruz. Kendinizi yeni kurallara, yeni yasaklara alıştırmaya çalışırken, bir hafta süreyle ‘Tedavi Diyeti’ adıyla bilinen bu reçeteyi uygulayabilirsiniz. Haftada bir kilo vermek, aslında hiç de kötü sayılmaz. Hele hele diyetin programı size diyet uyguladığınızı farkettirmiyorsa.

KAHVALTI

1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir

Şekersiz bitki çayları

2 ince dilim buğday ekmeği

Domates, salatalık, kırmızı biber

ARA

Bir adet kabuğu soyulmamış meyve

ÖĞLE

Bir tabak karışık sebze türlüsü

Yarım kase yoğurt

2 ince dilim buğday ekmeği

Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)

ARA

Bir adet kabuğu soyulmamış meyve

AKŞAM

3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)

Yarım kase yoğurt

2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği

Bir ince dilim buğday ekmeği

Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)

ARA

2 adet kabuğu soyulmamış meyve

Bir su bardağı süt

inş canımcımkaydirigubbakcemile5

Bunu ben de duymuştum fiucum.Denemekte fayda var ama bir kaç kez deneyip bırakmamalı,süreklilik gerektiriyor galiba...

Eşime arkadaşının durumunu sordum.Seni üzmek istemem ama eğer genetikse işi biraz zor dedi.Ama doktor kontrolünde gerekli kontrollerini gerektiği zamanlarda yaparsa,yani takip altına olursa tedavi de başarı olunmaması için bir neden yok dedi.Bir de tabii ki diyetisyene kesinlikle başvurmalı ve vereceği beslenme şeklini yaşam biçimi haline getirmeli dedi.Genetik rahatsızlığı olan insanlar tedavilerinin ardından değerler normal bir düzeye inse bile,eski hayat tarzlarına döndüklerinde bu anlamda da geriye dönüşler sıkça rastlanılan bir durum dedi.Bu yüzden ilaç(bu doktorunun taktiri tabii),sağlıklı beslenme ve tabii ki sporu hayat tarzına oturtmalı dedi...Veee elbette sigara ve alkol gibi alışkanlıkları varsa kattiyetle en aza indirmeli,hatta hiç kullanmamalı dedi.(sanki kendi yapıyor da ama inan fiucum sadece yeme alışkanlığını değiştirerek eşimin kollestrolü normal seviyelere indi ama tabii ki bu kişiye göre değişen bir durum biliyorum..)

Bir de sanırım daha önce de söylemiştim ve arkadaşının sanırım vakti müsait olmuyor demiştin ama ne yapın edin bir fakülte hastanesine gözükün yaaa..Eşim bile özellere de çok para kaptırmamaya çalışsınlar dedi(şaka ile karışık bir edayla tabii)

canım benim o yöntemi bir ara annemde yapıyordu ama hergün yapmaya üşendik herhalde yapmıyoruz...dün onu demek aklıma gelmemişti ama öğrenmişsin zaten...

yok be güzelim..
ne sigarası..
hiç içmişliği yoktur ... nefret eder..
biz dün modokoya gıttık.mobilyacılar çalışısına.. o koltuga baktık.. oturulacak yeri dar ve ben sevmedık açıkcası..vazgectım ondan.. özel tasarım oldugundan fiyatı 6000tl civarı..bir ara detaylı anlatıcam tüm yaptıklarımızı.. hatırlatın.çok yorulduk..

çok teşekkür ederim canım..sana da abime de..
sigara içmez..alkolu da çok azalttık biz.. eskiden hergün içiyorduk yalan değil ama artık ayda bir falan..
yüzmeye kaydolalım dedik. havuz sevmioruz ıkımızde ama kışın nerde yüzcez..
beslenmeye de dikkat edecek..
ya bir de b12 vıtamını eksıklıgı çıkmış.. cok düşükmüş.. iğne olacak. b12 içeren besinlerde hep kolestorol var. ama o açığı iğne ile kapatacak artık..yemeyecek..doktoru da liste vermiş.. zaten hastaneye gitmedı. çalıştıgı kurumun doktoruna göründü.. izin alsın bir gün .. doğru düzgün bir üniversite hastanesine götüreyim... becerebilirsem tabi..
canım benim o yöntemi bir ara annemde yapıyordu ama hergün yapmaya üşendik herhalde yapmıyoruz...dün onu demek aklıma gelmemişti ama öğrenmişsin zaten...

benım annem yıllardır hiç aksatmadan yapıyor. çok güzel değerleri.. ama kendine de iyi bakar.yani sporunu,yediğini içtiğini önemser..öyle lunca ceviz mi işe yarıyor..yoksa zaten kendine bakması yetiyor mu? muallakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…