azıcık sabret :)65.5 a takılı kaldııım ühühühü hüüühüühüüh
tebrik ederim emosum..kızlar 3 gün önce tartıldım ve 59 kilo olmusum...bu grupta herkes bana cok yardımcı oldu herkese cok cok tesekkürler..darısı sizin basınıza
50-59 grubunainşallah kısasürede inersiniz hepinizi çok çok seviyorum
merhabalar çokk zmndr girmiyorum bi yazıp pasımı atmak istedm...hepiniz iyisinzdir inş.gerçi bu grupta dglmdm ama artk inş öyleym kabul edersenz bide ticketimi degiştrdm mi tamamdır
dün çok kaçırdım kızlar ya muffin falan yedim..patates kızartması da yedim. üfffff
bugun de dikkat edemedim yediklerime..
dövün beni
kızlar 3 gün önce tartıldım ve 59 kilo olmusum...bu grupta herkes bana cok yardımcı oldu herkese cok cok tesekkürler..darısı sizin basınıza
50-59 grubunainşallah kısasürede inersiniz hepinizi çok çok seviyorum
merhabalar çokk zmndr girmiyorum bi yazıp pasımı atmak istedm...hepiniz iyisinzdir inş.gerçi bu grupta dglmdm ama artk inş öyleym kabul edersenz bide ticketimi degiştrdm mi tamamdır
dün çok kaçırdım kızlar ya muffin falan yedim..patates kızartması da yedim. üfffff
Aynen..(mafoldumben
Aynen..(mafoldumben
Hoşgeldinizz....a.s.
Aynenin aynısıııııı...mafoldumben
herşey senin florida usulu tavuğu methetmen yüzünden oldu yoksa ben ızgara levrek yiycektim lülülülülülü
bi de ananas var içinde dedin ya..
mönüde yemeği görür görmez ampu çaktı beynimde..
ama ekmek yemedim yanında kaydirigubbakcemile
her seferinde de mazeret uydurmasam
opuyorumnanaktan seni canım.
sana hak..
flyla bana değil.. 55in altındaki hatunlara daha fazla ayrıcalık :)
Ama sırf florida usulu tıvıh yediysen bişii olmaz canım..lülülülülülü
aynen öyle.. Dün akşam yine çok kaçırdım ya.. Sabah 61 çıktım..mafoldumben Hoş bir iki güne regl olucam ama.. Çok dikkat etmelyim.. Dişlerim de çok acıyo.. Herşeyi yiyemiyorum..
Cumartesi günki diş operasyonum baya zorlu geçti.. Hala ağrısı geçmedi.. O yüzden yımışak yımışak şeyler yiyebiliyorum sadece.. Neyse ama sağlık daha önemli.. Hele bi şu diş macerasını sağ salim atlatiimda..
Günaydın herkeşe...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?