60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sabah yarım kase nesfit yedim light süt ile.
2 saat sonra ekşi yeşil elma yedim..
öğleden sonra da bir tabak makarna yedim..
akşam da bir elma..
bir form çayı ve gingkolu yeil çay içtim..
yatmadan da elma sirkeli su içip yattım

Artık kendime gelmeliyim.. Yoksa aldım başımı gidiyorum.. Bugünki programımı yazayım..

Sabah evden çıkmadan 1 elmayla yoğurt tarçın karışımımdan yedim.. Yani saat 7:30 da.

Sonra saat 8:30-9:00 gibi 1 poğaça ya eşdeğer poğaça ve açma yanında salatalık. Yeşilçayla

10:30 da 1 kupa sütlü neskafe

13:00 3 adet izmir köfte patatesli,1 yemek kaşığı kadar pilav, 1 bardak cola zero
arada yine yeşilçay içiyorum su anda..
17:00 gibi 2-3 tane kepekli püsküüt yemeyi düşünüyorum..

Eve gidince spora başlayacağım ve 2 mil walk at home yapıcam. Sonrada yine 1 elma ile yoğurt tarçın karışımından yiyip günü noktalayağım hayırlısıyla..

ben sabah 1 tane kare kepekli tost yedim
4 de zeytın

öğle elmalı yogurtlu müsli bir kase

aksam da 1 tabak taze fasulye,belki bir dilim ekmek,salata yiycem

ara öğün yapamıyorum. canım istemıyor zaten..

arkadaşlar merhaba

ben geçen sene 23 ağustos 2008 de evlendim 58 kiloydum gayet memnundum ama ne oldu bilmiyorum

evlendikten sonra 2 ay içinde tam 12 kilo aldım ve 70 kilo oldum vermeye çalıştım gitmedi

bi türlü gitmedi spor diyet spor diyet en sonunda 64-65 e kadar düştüm sonra hoop gene kilo aldım

ve şu an 69 kiloyum (eğer 2-3 gün içinde almadıysam tabii) artık bu kiloları vermek istiyorum

göbeğimde hiç kilo yok belim incecik 36 beden kalçam 44 beden yaa ağlamak istiyorum mafoldumben

basen ve kalça başka bişey yok spor yapıyordum devamlı , kaslaşır diye vazgeçtim diyette yapmam lazım biliyorum

beni de alın aranıza kızlar çok kötü haldeyim yaaa :gitme: mafoldumben naapmam lazım buraya liste mi yazıyosunuz napiyosunuz ?

kış da geliyo kat kat giyincez daha beter olcak üfff

hoşgeldin canım..
biz yediklerimizi yazıyoruz her gün..
ama eleştiriye açığız.. zalimce eleştirilebilir ve eleştirebilirsin..
ya da mesala sabah-öğlen şunu yedik aksam ne yemeliyiz tarzı sorabılıyoruz bazen..

birbirimizi bu şekilde motive ediyoruz..bizi düzenli takip edersen,başarmaman için bir sebep yok..

yanlız bir cümlene takıldım. kas olur diye sporu bırakmışsın.. ben yaklaşık 10 aydır düzenli sayılabilecek şekilde spor yapıyorum. kas mas olmuyor.. incelmeme ve sıkılaşmama fayda sağlıyor.ayrıca düzenli kardiyo ile enerji harcıyorum.
kesinlikle spora yeniden başlamanı öneririm. sporsuz verilen kiloya kilo demem ben çünkü bu sefer sarkma olur,göbek düşer ..vs kaş yapayım derken göz çıkarmak bunun adı..

ben de önce biraz kilo verip sonra spora başladım ama hiçbi işe yaramadı kısa süre yaptım..

hoşbulduk :) Bende yaazayım artık bundan sonra inş.

Diyetsiz yapılan sporun bi faydası olmuyor diyebi yerde okumustum kas yapıyormus sadece
yağlar orda dururken ve devamlı yerken faydasız oluyor diye yani tamamen bırakmadım
tabii sporu diyetle başlıycam spora tekrar.... öyle okudum sadece

günaydın arkadaşlar,

sevgili Flyy motivasyonun için teşekkür ederim canım..

akşam hamsi sezonunu açtık. çok güzel olmuştu, bir tava ızgara, 1 tava buğulama yaptık. harikaydı. balığın her türlüsünü severek yerim zaten. salatayla beraber 2-3 dilim ekmek de yedim tabii. tutamadım kendimi. ama hiç üzülmedim..yerimseniben

sabah yarım simit, domates yedim..

ara öğün yarım elma ve diyet bisküi

öğle için 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran ve 1 demet maydanoz ve 2 yumurta ile hazırlanmış omletin yarısını yiyeceğim..

öğlen yapabilirsem yürüyüşüm var...

herkese sevgiler...cokacimcoook

Günaydın Kızlar!yerimseniben
günaydın...

listen başarılı canım opuyorumnanaktan

Kızlar ne bu sessizlik..

Ben çol çocuk,koca,ev-bark,okul,alışveriş,yemek,ders çokgeni içinde dönüp duruyor ve bu hır gürün arasında bazen durup düşünüyorum bu nereye kadar böyle gidecek diye.Biliyorum herşeyin başı sağlık ama çok yorgunum çokkk.

Aslında anlatacak çok şey var ama sizin kafanızı yormayayım deyip asıl konumuza döneyim.Bu karmaşanın içinde vallahi rejimi falan unuttum.Bu sabah kocaman bir simiti oldukça yağlı bol miktarda peynirle götürmüş bulunuyorum.Tek tesellim çayımı şekersiz içmem ..Biraz önce de koca bir kase nesfiti yedim.ıçinde light süt vardı ama içine ben bir de yaklaşık 3-4 adet ceviz parçaladım.Arkasından tutan tatlı krizimi de iki adet misafir şekeriyle bastırmış bulundum...Akşam ise Allah Kerim...Sebze yiyicem ama ondan sonra biliyorum deliler gibi dönücem evin içinde gene ne yesem,ne yesem diye...(Örneğin dün yatmadan hemen önce koca bir duble çikolata dondurma yedim)

Bu sabah kilom sabitti ama böyle giderse bir hafta sonra bir kaç kilo almam içten bile değil...Neyse fıstıklar benden haberler böyle...Öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bu yazıyı iki ay önce balayından gelince yazmıştım çünkü balayında aşırı kilo almıştım zaten zayıfta sayılmazdım öncesi. şimdi üsteki yazıyı okuyunca herhalde bu hızla gittiyse vermiştir fazlalıkları diye düşünmüşsünüzdür belki de
ama maalesef devam edemedim.65e düşünce vücutta çıkık duran yerler gitti lw9060 ı bıraktım o aralar çok kullanmak istemedim,
derken ramazan geldi istersen alma kilo nerdee... sonra ramazan bitti ama bende bir iştah var son zamanlar düşman başına acayip sık acıkıyorum doymak bilmiyorum ve maalesef tekrar geldik takıldım 70e ve daha önce dediğim gibi 70 kabusum çünkü 70 üstü çatlak demek benim için. ne olur şu işhatım kapansın acıkmaktan bıktıım akşam aç yatamıyorum çünkü mümkün değil açken uyuyamıyorum. keşke şöle iştah kesen bişi olsa da içsem kurtulsam mafoldumben

çook moralim bozuk çook...:çok üzgünüm:
açım açım açım... pis boğazım doymak bilmiyor. yazın ne güzel gaza gelip bir sürü şey yapıyordum zaten yaz tatili başka işim yoktu ama şimdi işte başladı o kadar moralim bozuluyor ki kıyafetlerden taşan kilolarımı görünce içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor spor bile yapamıyorum iki dakka mekik çekiyorum sanki saatler oldu sanıyorum.ama yemek yerken tam tersi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…