60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim tebrik ederim seni.. Bende emin adımlarla kilo alıyorum valla...mafoldumben

Valla çok ağrım var hiç sorma.. Mecbur bugün saat 14:00 de tekrar gidicem.. Salak bişii ya..

üzüldüm güzelim ya..
neden böyle olduki..neden ağrı devam edıyor.. ihmal etme sakın..
bizi de haberdar et..

bu arada regl dönemındesın şekerim.. reglın bitince görevceksin güzel bir kilo..

üzüldüm güzelim ya..
neden böyle olduki..neden ağrı devam edıyor.. ihmal etme sakın..
bizi de haberdar et..

bu arada regl dönemındesın şekerim.. reglın bitince görevceksin güzel bir kilo..

sağol canım benim.. Birazdan gidicem kanal tedavisi yapıcak..

Reglim bitti canım.. Ona rağmen sabah 62 çıktım..mafoldumben hakikaten mahvoldum ben.. spor da yapamıyorum.. Boğazımı da tutamıyorum. hiç yani.. (

bazen regl bitiminin hemen ardından düşmüyor kılo..
vucut kendını toplayamıyor hemencecik.. ben de öyle oluyor arada 1-2 gün daha bekle bence..
bir de senin terazinin bozuk olma arada şaşma ihtimali yüksek..
arada hepimizde oluyor ama senın kılon sık sık şaşıyor..ben bunu tartına bağlıyorum canım..
şu diş meselen hallolduktan sonra bir tartı alalım sana..
bak üzülüyorsun sonra boş yere..
vaktın yoksa netten araştırayım senin için..

regl biter bitmez atmıyo vücut suyu..ben 66 ya düşmüşüm bu arada

ben aslında bu iki kiloyu vermede çok bişi yapmadım ama dediğim gibi normalde kilom 66larda gezdiği için 70 vücudumun alışık olmadığı bir kilo o yüzden biraz dikkat ederek gitti. bir haftada yaptıklarıma gelirsek. her ana yemekten önce aç karnıma su içtim. birde bir baş soğanı dörde bölüp iki bardak suya attık kaynattım, ılıklaşıncada içtim tadı iğrenç değil ağızdada kokmuyo(buna tavsiye üzeri başladım haftada bir iki kere diye zayıflatmaya etkisini bilmiyorum tam ama ben kadın hastalıkları için içiyorum ama zayıflama için kullanan çok). birde bunlar dışında acayip çok tatlı yiyordum her akşam çayı yanına birşey yapıyordum ama şimdi onuda bıraktım tatlı yerine meyve yiyorum. artık eve beyaz ekmekte girmiyor zaten bence kilo problemi olunmasada beyaz ekmek hiç iyi değil.
bak bende yeşil çayın eritici etkisini bilmiyordum öğrenmiş oldum bende sabahları artık kahvaltıda yaşil çay içim.
sende ticker faktory com dan benim bu altdaki gibi kilo takip cetveli yapsana çok iyi oluyor motive ediyor insanı.

heralde tatlım.. Hayırlısıyla su diş meselem bitsinde.. Geldim şimdi dişçiden. ağzımın yarısı yok.. Uyuşturdu tabi yine.. Yatıp dinlenicem valla.. Eve geldim işe gitmedim artık.. Kafam pek dumanlı gibi.. Çok anestezi yaptı çünkü tutmuyo.. 4 defa iğne yapmak zorunda kaldı kadın.. Hemencecik de açılıyo.. Bi acaip valla..
Bi tartı bana şart bencede.. İyice kafayı yedi benim kii..
aa hepsiburadadan bi bakiim bakiim.. Dışarda bakıcak pek vaktim olmuyo ama.. Orda da vardır heralde..

ooovv senin düğün dışındada bayağı baş ağrın var yani. insan işle güçle uğraşırken sonuçta ciddi şey kariyer bir taraftan aman kaynanaya bohça oyalıda yemeni koymasak olmaz gibi kültürel şeyler gerçekten çok basit kalıyor yoğun oluncada onlarla uğraşması can sıkıyor.bu arada bende 24 yaşımdayım ailemden erkek tarafından falan çok uzak tek kira ödüyor çalışıyordum eşimde aynen erkek arkadaşın gibi hem öğrenci hem çalışıyor:) benim olduğum yere atandı aslında resmi nikahta var ama ney düğün olmadı aynı evde kalamazsınız! hopbalaa düğünde herkes çok şey istedi ama kimse elini taşın altına koymadı. inanır mısın 4 ayrı düğün oldu farklı 3 farklı yerde... o alınmasın bu kırılmasın uğraş dur. düşünüyorum da salaklık etmişim salonlardı bilmem neydi dünyanın masrafını yaptık milletin eğlencesi için(tabi düğünü hasılatı kaldırma zamanı gibi görenlerin ısrarıda var) . şimdide öde Allah öde bitmiyor bekarlıktan kullandığım eşyamda çok evde ve hala eksiklerim... amaan neyse dünya hali işte herkesin derdi farklı ama bu düğün stresi falan bi tarafa insanın sevdiğiyle aynı evi paylaşması yatağa yatınca sevdiğine sarılıp uyuması herşeyi unutturuyor.

haa bide ne var biliyor musunuz düğün zamanı bir iştahım açıldı kii 3 kilo aldım düğün olacak hafta. ve tabi düğünden sonra o stresi atlatmanın rahatlığıyla da 5kilo daha aldıım.
şimdi de uğraş uğraş duruyorum kilo verecem diye.:gitme:

offff tekrar geçmiş olsun canım benim..
yat dinlen güzelce
salla sporu diyeti bilmem neyi..
öncedişşşş.. laelaelaelaelae

4 düğün mü? :1no2:
hepsinin altından siz mi kalktınız?
ne iş yapıyorsunuz siz? holdingleriniz mi var? CADIARZU
hep bu aileler zaten.. onu isterler bunu isterler..
borçlar evlenenlere kalır.. ama sizde girmeseymişsiniz bu kadar yükün altına keşke..
bana diycekler çalış kazan düğün yap.. hayatta yapmam.. milyon dolar kazansam ayda gene yapmam ..bana ne be çekerim millete sırnaşık şey
aynen dedğin gibi millet yiyip içecek ben ödüycem..
sevgili babacım düğünü alkollü yapıcam diyo bi de.. ne dediysem razı edemıyorum. istemıyorum düğünde alkol,millet içip içip daha çok zıvanadan çıkacak
gözümün önünde göbek atan adamlar,gerdan kıran kadın uçuştukça geriliyorum..

ohhh ne güzel vermişsin kiloları canım yaa ben veremiyorum off :1no2: neler kullanıyosun özel bişiler varmı ? lütfen yardımcı olursan sevinirim:kedi:

ohhh ne güzel vermişsin kiloları canım yaa ben veremiyorum off :1no2: neler kullanıyosun özel bişiler varmı ? lütfen yardımcı olursan sevinirim:kedi:

özel bişi olarak yalan olmasın l'carnitine kullandım bır ay kadar..spora ilk başlarken,enerji veriyor,yag yakımını hızlandırıyor dedıler.. o ay 4kgverdım. ama ilk aydı.onun dısında hiçbir kimyasal kullanmadım ama l'carnitine'ni önerir misin dersen, bence bir işe yaramıyor.hiç gerek yok ilaçla milaçla karaciğere yük bindirmeye..

her zaman yazıyorum ne yaptığımı.. sana da anlatayım.
canım,bak şok diyetlere rağbet etmedim,listeli diyet uygulamadım. çok okuyup kendimi çok geliştirmeye çalıstım hem diyet hem spor hususunda..

bir kere ne faydalı,ne zararlı,neyinkaç kalorisi var..bu konularda bilinçli olmak çok önemli..
genelde kendim yapmaya calıstım yemeklerimi ki içinde ne oldugunu ne kadar yag,ne kadar...vs oldugunu bileyim..
1kg sebze yemeğine 2 tahta kaşık zeytin yagı önerim. bu şekilde hemen hemen her sebzeyı tek öğünde bile dilediğin kadar yiyebilirsin..
yogurdumu,sütümü yagsız en azından yarım yaglı tükettim
ekmek olarak kepekli,tam tahıllı,cavdarlılardan yedim..
her öğünde karbonhidrat ve proteini bir arada tüketmeye mümkün oldugunca özen gösterdim..
makarnayı aylardır kepekli yiyorum.pastavillanınkini öneririm. 250gramlık tüm paketin 3te birini bir porsiyon olarak tüketiyorum..
rafine edilmiş gıdalardan uzak durmaya calıstım..
1 çay bardagı ölçü olacak sekılde kepekli pirinç tükettim.

eğer kepekli değilse pirincim iki yemek kasıgı yemeklerin yanında yiyorum ama ekmek yemiyorum o öğün..
haftasonu kahvaltılarım daha lüks oldu hep..
5-6 öğün tüketmeye çalıştım..
bunun yanında kaçamaklarım bol oldu.. aklına gelebilecek herseyden yedım. hayatımdan çıkardım diyebilecegım bişi yok..
hayat biçimim haline getiremeyecegım bir metot izlemekten kaçındım hep,kendimi çok sıkmadım,bunaltmamaya pes dememeye gayret ettım.

spor olaraksa tempolu yürüyüş ve yer egzersizleri yaptım. internetten videolar buldum.forumumuzda da çok paylaştık.arkadaslardan çok aldım. sıkıldıkça yenı videolar buldum.kosu bandım var. ara ara hep ona takıldım.
ebru şallı ıle pilates yaptımki bence çok faydalı...
yeşil çay içtim aylarca bence faydalı ama aylardır içmiyorum sıkıldım ya..
elmalı sirkeyi denedım. faydası var mı bılemıyorum..

şimdilik aklıma gelenler bunlar.ben uzun vadede yaptım. 4 kg kadar daha vermek istiyorum nasipse..10 ayda bu kadar oldu..
ama çok yerleşik kılolarımdan kurtuldum. gercekten fark yarattım.beni görenlerin tanıyamayacgı,şok olacakları kadar bir fark..

canm cok teşekkür ederim.. emek verip yazmışsın sağolasın a.s. ben malesef iş yerinde yemek yiyemiyorum yani genelde fast food tarzı.. oyüzden zor oluyo ve spor yapıcak vakitte bulamıyorum cok fazla sabahtan akşama işteyim hafta sonlarıda eşimin yanına gidiyorum.. neyse dikkat etmeye calışıcam söylediklerinede canım tekrar teşekkür ederim.. bide bişi daha sorabilirmiyim bu elma diyeti diyolar ama nasıl olduğunu biliyomusun? cok oldum galiba sürekli soruyorum.. :kedi:

elma diyetini okudum , inceledim. ben beğenmedim.
sadece kahvaltı arkasından sınırsız elma...
besin olarak sadece elmayla olabilcek olsaydık diğer besinler olmazdı dimi? bence doğaya ters..
hem bıkarım ben öyle..
bu arada elma cok güsel bır besın.. günde 2-3 tane tüketilebilir ama ben sadece elma yiyemem..
sabahları azıcık erken kalkıp kepekli ekmekle kahvaltını yapabılırsın. soslanmamıs salata,peynır götürebilirsin işe..öğlenleri dısarda yiyorsan fast food yerıne ızgara tercih edebılırsın..
öğlenleri nestle nesfit veya müsli ve süt veya yogurt tüketebilirsin..
günde 30dakikacık yürüyüş için de mi vaktın yok..yürüyüşün ardından 15dk yer egzersızlerı yapacak kadar da mı zaman ayıramıyorsun kendıne..
haftasonların senin olsun. hafta içi dediğim sporları bence yapabilirsin.evin içinde bile yürüyebılırsın yeterki iste..

bugun yediklerim;
sabah 1 tost
öglen 1tost ve ayran
aksam elma,armut,yogurt,2 adet kuru incir ve 1 adet cevız

mönüm kötüymüş
tembel mönüsü

KALÇA HAREKETLERı: BACAKLARI ıNCELTMEK

Basenleri eritme, bacakları inceltme ve kalça hareketleri aslında çoğu Türk ınsanının müzdarip olduğu ve merak ettiği konulardır. Birçok bayanın hayali kalkık, dışa bombeli selülitsiz bir popo ve sıkılaştırılmış kalçalardır. Birkaç asır önce yapılan sanat eserlerinde geniş kalçalara ve popoya sahip kadınlar estetik, güzellik ve cinsellik sembolü olarak ifade edilmekteydi. Değişen zamanla birlikte estetik normlarında değişmesi sonucunda, günümüzde dar kalçalı ve arkaya doğru çıkık popolu bayanlar seksi ve güzel kadınlar olarak kabul edilmektedir.

Aşırı kilo alıp verme sonucunda bazı kişilerde popo düşer, kalçalar ve bacak içinde sarkmalar görülebilir. Bu durumlarda popo kaldırma, kalça ve bacak sıkılaştırma hareketleriyle istenilen toparlanma sağlanmazsa kişinin özgüveni bile sarsılabilir. Günümüzde arzu edilen kalça ve popo biçimini; yuvarlak ve arkaya doğru çıkıntılı, kasların belirgin olduğu, yanlara doğru taşmayan, dar biçimli, üst alt mesafesi kısa olarak açıklamak doğru olur sanırım.

Bu konuda size anlatabileceğim birkaç egzersiz hareketi ile kalçalarınızı daraltıp, bacakalrınızı inceltebilir, poponuzu arkaya doğru çıkartıp kaldırabilirsiniz. Böylece popo kaslarınız biraz sıkılaştığı zaman kalçalarınız kotunuzun içinde çok çekici bir görünüm alacaktır. Bu hareketleri yaparken bacaklarınızın da sıkılaştığını ve selülitlerden kurtulduğunuzu görürseniz hiç şaşırmayın. Güzellik sırları...

DAĞA TIRMANMA HAREKETı
Şınav pozisyonu alarak ellerinizi yere koyun ve ayak parmaklarınızın üzerinde durun.

Ellerinizi hareket ettirmeden, bir ayağınızı göğsünüze çekip diğerini arkaya ittirin. Hızlı bir şekilde diğer ayağınızı göğsünüze çekerken diğerini geriye fırlatın. 1 dakika boyunca ayak değiştirerek bacaklarınızı ve poponuzu çalıştırın.

YÜZÜSTÜ BACAK KIVIRMA
Yüz üstü sehpaya uzanıp bir adet dambılı ayaklarınızın arasına sıkıştırın. Yavaşça topuklarınızı poponuza yaklaştırıp yeniden dizlerinizi düzleştirin. Bu hareketi 8-10 kere tekrar edin. Eğer dambılı ayaklarınızla taşımakta zorlanıyorsanız ağrılığı hafifletin.

Bu hareketi tekrarlayarak selülitlerinizden de kurtulmanız kolaylaşacaktır, çünkü komple popo, bacak ve baldırlarınızı sıkılaştıran bu harekete hiçbir yağ kütlesi dayanamaz.

ACEMıLER ıÇıN ÇÖMELME
Kalçaları eritmek için hareketlerden en etkilisi squat dediğimiz çömelme hareketidir. Eğer bu hareketi daha evvel hiç yapmadıysanız, belki sizin için acemi squatı ile başlamak daha uygun olabilir.

Elleriniz ile her hangi bir direğe tutunup dizlerinizi aralayın. Vücut ağırlığınızı poponuza ve bacaklarınıza vererek çömelin. 1 saniye bekledikten sonra yavaşça doğrulun. Kalkarken kol kaslarınızı kullanmamaya ve kendinizi çekmemeye özen gösterin.

Bu hareketi gün içinde 8-12 kez tekrar etmeye çalışın, üst bacağınız ve poponuzda ısınma hissedeceksiniz, bu yağların eridiği ve kaslarınızın sıkılaştığına işarettir.

ADIM ADIM ÇÖMELME
Bir çift dambıl alıp kollarınızı yanlarda serbest bırakın. Sırtınız dik olsun.

Geniş bir adım atıp, arkada kalan dizinizi neredeyse yere değdirin. Beliniz bükülmesin.Kalkarken, öndeki adımınızı çok hızlı bir şekilde yeri ittirerek geriye alın.

Şimdi aynı şekilde diğer adımı öne atıp çömelin. Bu hareketi haftada 3 kez ikişer set halinde 10-12 tekrar yapmaya çalışınız.

HALTER SQUAT
Daha evvelde bahsettiğim gibi kalçaları ve popoyu çalıştıran en etkili hareket çömelme hareketidir. Bu yüzden olsa gerek profesyonel haltercilerin popoları ufacık ve dışarıya doğru çıkıktır.

Hafif ağırlıkta bir halter alıp iki elinizle omuzlarınıza yerleştirin. Belinizin bükülmemesine özellikle dikkat edin, eğer mümkünse bir ağırlık kemeri takıp belinizi destekleyin.

Ağırlığı poponuza ve bacaklarınıza vererek çömelin. 1 saniye bekledikten sonra yavaşça doğrulun. 2 set olarak 8-10 tekrar yapmanız yeterli olacaktır.

DAMBIL ile STEP HAREKETı

Bir çift dambıl alıp kollarınızı yanlarda serbest bırakın. Sırtınız dik olsun. Hafif yüksek bir basamak veya tahta kutuya tek adım ile çıkarak inin.

Üzerine çıkacağınız kutunun yüksekliği hareketin zorluğunu arttıracaktır. Bu yüzden önce dambıllar olmadan bir dene yaparak sakatlanma riskinizi minimuma indirin.

Yorulana dek 15 tekrar yapmaya çalışın, eğer üzerine çıkabileceğiniz bir kutu veya basamak bulamazsanız apartmanınızın merdivenlerini de kullanabilirsiniz.

HALTER ile ÇÖMELME (faklı versiyon)
Hafif ağırlıkta bir halter alıp iki elinizle ensenize yerleştirin. Belinizin bükülmemesine özellikle dikkat edin, eğer mümkünse bir ağırlık kemeri takıp belinizi destekleyin.

Ağırlığı poponuza ve bacaklarınıza vererek çömelin. 1 saniye bekledikten sonra yavaşça doğrulun. 2 set olarak 8-10 tekrar yapmanız yeterli olacaktır.

YATARAK BACAK KIVIRMA

Yüz üstü bacak kıvırma cihazına uzanın, pedli silindir baldırlarınızın çok az altında kalacak şekilde ayaklarınızı yerleştirin.

Vücudunuzu pedden oynatmadan, dizlerden bükerek ağırlığı mümkün olduğunca kaldırın.

ıki saniye bekledikten sonra dizlerinizi düzleştirerek, ağırlığı yeniden başlangıç pozisyonunuza döndürün.

SMITH MAKıNASINDA SQUAT
Smith makinası yanlardan kızaklar üzerinde gidip geldiği için çok güvenli bir alettir. Çömelme hareketini ağır çalışmak istiyorsanız bu makinayı tercih etmelisiniz.

Ağırlıkları yerleştirdikten sonra barın altına geçerek ensenize koyun. Hafif yükselip barı elleriniz ile çevirin ki kancalar güvenlikten kurtulsun.

Ağırlığı poponuza ve bacaklarınıza vererek çömelin. 1 saniye bekledikten sonra yavaşça doğrulun. 3 set olarak 10 tekrar yapmanız yeterli olacaktır.

Not: Bu egzersiz programından sonraki gün kalçalarınızın, bacaklarınızın ve poponuzun et kesmesi çok normaldir; bu kaslarınızın kendilerini tamir etmek için yeni kas oluşturmaya başladığını gösterir. Doğru yoldasınız, kısa bir süre içerisinde yağlardan tamamen kurtulacaksınız... Gözünüzü hedefinizden ayırmayın

kızlar ben bu hareketlerden derleme program yapıp başlıyorum.
özellikle flycım için koydum

Günaydın kızlar..

Margharitam canım teşekkür ederim.. Çok güzel hareketler bunlar.. Sağol.. Akşama uygulamaya geçireceğim.. Tabii ağrım olmazsa..mafoldumben

bugün çok şükür daha iyiyim.. Ağrım yok sadece acıyor.. Oda geçicek hayırlısıyla..

Birde sabah 63 kilo çıktım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Bugün yeni bir baskül siparişi vereceğim.. ve akşamları artık elma ve yoğurt dışında birşey yemeyeceğim.. Akşamları çok yiyorum ondan kaynaklanıyor.. Moralim bozuluyor koca bi gofreti mideye indiriveriyorum.. Olmaz yazık günah bunca emeğe..

Çok gerdi bu diş meselesi beni.. Hayırlısıyla bi bitsee..

slm ben 101 kilo ile doğum yaptım şuan mı 69 kiloyum bayum 1 68 daha vericeğim kiloları düşünüyorum burda tıkandım veremiyorum yaaaaaaaaa okadarını verdim yine çok şükürde ama gerisi yok ne yapıcam yaaaa bilemiyorum artık sizlerle paylaşmak istedim bende varım hadi bakalım.

Hoşgeldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…