oy periciim beniim . . .
fiu yok yine :1ninca: belli caponunun yanında gerçi ben pek anlamadım şimdi fiu mu badem gözlü oluyo yoksa sevdiği mi ? sonra capon kim ?
o yokken çekiştirelim . . .
eti hoşbeşşşşi denedin mi
fium bu aralar gofrete aşeriyorum . . . gofret gördüm mü :1shok: affetmiyorum . . . elmayıda bırakmadım ama . . . :1ninca:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bilmece bildirmece, el üstünde kaydırmaca?? :uhm: :uhm:
ZABIIIINNNN
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
başı boş bırakmaya gelmiyor bu zabını kaydirigubbakcemile3
oy periciim beniim . . .
fiu yok yine :1ninca: belli caponunun yanında gerçi ben pek anlamadım şimdi fiu mu badem gözlü oluyo yoksa sevdiği mi ? sonra capon kim ?
o yokken çekiştirelim . . .
isviçre çikosu ve yanlızca iki parca..merhabalar,
akşam eve gittiğimde ziyafet vardı, hem de bol kalorilisinden. yemedim diyemicem, ama normal yediğimden çok daha az yedim. karnım ve gözüm aç kalktım sofradam. sonrada isviçreden gelmiş çoook güzel bir çikolatada 2 parça yedimm...:mafoldumben
bununla bitmedi, sabah tartıldığımda bu hafta sadece 300 gr verdiğimi gördüm.. buna rağmen arkadaşımın veda kahvaltısında kızartmalardan ve hamur işlerinden de yedim...klava:
öğle yemeği yemedim...
akşamı da geçiştirmeyi planlıyorum...
yarın 1 haftalığına şehir dışına çıkıcam, biraz iş, biraz tatil, umarım kontrollü olabilirim. yürüyüşlere güveniyorum.. kalacağım yerde de bazı spor aletleri var..
bakalım ne olacak.. ama dikkat etmeye çalışacağım...opuyorumnanaktan
filiiii işi bilir :lepi:
Samırsam sevdiceği caponu kendide badem göslü oluyoooo...zemuszemus zemuszemus
hihihi
mmmm fili olcak bu iş kısım.. sen regl bitimine görmediğin bir kıloyla tanısacaksın.Eneee... Kızlar nerdesiniz yahuu...???:uhm:
En son ben yazmışım yine..
Menümü yazacaaadım...
Sabah:3-4 ufak parça ayçekirdekli simit
biraz beyaz peynir, biraz lor peyniri, domates salatalık, yeşil çay
Ara: sütlü nescafe
Öğlen:1 kase domates çorbası, 1 tabak ekşili köfte, 1 bardak ayran
saat 17:00 2 ufak parça ayçekirdekli simit, 2 ufak parça börek. Hakkaten küçük kibritkutusu kadar, çok az da beyaz peynir
saat 20:00 3-4 tatlı kaşığı lor peyniri, 2 küçük salatalık
1-1:30 saat kadar da spor
İyi geceler kıslar..
ben sabah lw6090 ımı yuttum. elma sirkesi karışımımı hazırlayıp içtim.. yarım saat sonra 3 4 tatlı kaşığı nesfit yedim...
öğlen ve akşam arası bi tabak makarna yedim
akşam da lw6090 ımı alıp 1 yeşil elma yedim.. yine elma sirkesi karışımı içtim.. ve kara üzüm çekirdeği tozu yuttum
ben bişi anlamadım. eczane artı aktar gibisin elevaven..
bunlardan baska bişi yemedin mi? :teselli:
eti hoşbeşşşşi denedin mi
amma reklamnı yaptılar..canım çekti..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
başı boş bırakmaya gelmiyor bu zabını kaydirigubbakcemile3
şimdi capon benimki oluyor,azıcık çekik gözlü olur enişten.. kaydirigubbakcemile3
ben de badem gözlüyüm.. beni badem gözlüm diye sever.. ben de onla capon diye alay ederim.. geçinir gideriz..
ya bugun noldu.. sabah bir kare tost yemiştim keepekli..aksama kadar sokaklarda,trafikte orda burdadım ve lokma atamadım ağzıma..aksam benımkı işten çıkınca çin restoranına gittik. açık büfeye saldırdım .. :gitme:
benden bir cacık olmaz kızlar.. herzaman ye ye diyen capon bile tabağıma dik dik baktı ama yiyemediklerimi de midesine indirmeyi ihmal etmedı lülülülülülü
ne diycektim. bayağı bir kafa buldum benımkıyle.. bir sürü uzakdoğulunun içinde ayırt edilmiyorsun diye kaydirigubbakcemile3 buraya seni işe sokcam falan dedim :jeyyar: gözleri belirgin ela olmasa tam capon hihoyyyt
bu arada aksam hüplettiklerimi de itiraf etmiş oldum...
isviçre çikosu ve yanlızca iki parca..
yılın irade ödülünü hakettin fıstık..
filiiii işi bilir :lepi:
mmmm fili olcak bu iş kısım.. sen regl bitimine görmediğin bir kıloyla tanısacaksın.
ben bişi anlamadım. eczane artı aktar gibisin elevaven..
bunlardan baska bişi yemedin mi? :teselli:
annem de öyle diyo canım sırnaşık şey . ııh sadece bunları yedim cokacimcoook
günaydın arkadaşlar.dün arkadaşımın kına gecesi vardı.oraya gittim.tabi sadece öğlen yediğim yemekle kaldım.kınada kargaşada yemek yiyemedim.akşam yemeğinden kurtulmuş oldum bu sayede.ama akşam 11de eve geldik.küçük bir kase yoğurt yiyipte yattım.o yoğurt iyi yağ olur bende galibaa:))
kurtlarımızı bi güzel döktük.çok eğlenceliydi.:teytey::teytey:arkadaşıma fotolarınızı ben çekeceğim demiştim.çektimde hatta.ama noldu birden bire makinanın hafıza kartı bozuldu.okumadı makine.çok üzüldüm.arkadaşımada çaktırmamaya çalıştım.çünkü çekindiğimiz tüm fotolar gitmiş oldu.:gitme::gitme: nasıl düzelir bu hafıza kartı ya.kızın en güzel gecesinde fotorafları uufff oldu.
ama menün çok zayıf.. sebze yok meyve yok protein yok.. bu şekilde sağlıklı kilo veremezsin.. azcık daha zengin içerikli bi rmenü edinersen bence daha iyi olurannem de öyle diyo canım sırnaşık şey . ııh sadece bunları yedim cokacimcoook
amanın..günaydın arkadaşlar.dün arkadaşımın kına gecesi vardı.oraya gittim.tabi sadece öğlen yediğim yemekle kaldım.kınada kargaşada yemek yiyemedim.akşam yemeğinden kurtulmuş oldum bu sayede.ama akşam 11de eve geldik.küçük bir kase yoğurt yiyipte yattım.o yoğurt iyi yağ olur bende galibaa:))
kurtlarımızı bi güzel döktük.çok eğlenceliydi.:teytey::teytey:arkadaşıma fotolarınızı ben çekeceğim demiştim.çektimde hatta.ama noldu birden bire makinanın hafıza kartı bozuldu.okumadı makine.çok üzüldüm.arkadaşımada çaktırmamaya çalıştım.çünkü çekindiğimiz tüm fotolar gitmiş oldu.:gitme::gitme: nasıl düzelir bu hafıza kartı ya.kızın en güzel gecesinde fotorafları uufff oldu.
işallah tanışırım tatlım yaa..:Saruboceq:
abbooowww...akannehir
ayy yazık olmuş gerçekten.. Bi Fotocuya filan sor istersen canım yaa...
Günaydın kıslarrr...
kızlar çıldırcam..
annem düğün tarıhını netleştirin mekan tutcak baban diyor..temmuzda olcak düğünü nasıl netleştirebilirim onu bilmiyorum.haftyasonu olmak zorunda bir hafta sonra da oğlan tarafında , onların memleketinde düğün olcagındn paralel tarihler alınmak zorunda..
bu arada daha söz,nişan,isteme olcakki ben şöyle istedim. bir kere gelsinler. evde söz-nişan bir arada olsun. yok tanısma faslı yok bilmemne töreni olmasın.zaten aile arasında olcak evde olcak nişanım.kendi anneme de bunu kabul ettrdim.nasıl olsa düğü yapıcaz deddi,kabul etti.
kayınvalidegiller sözu nişanı ayrı istiyorlar. aynı anda olmamalıymış..bik bik bikkkk
ben 40 kere bu fasıllarla uğraşamam.aileler tanısacakmış,kaynaşcakmıs. bu nedemek? artık böyle şeyler formalite.. böyle şeylere değer vermek,beni değerimden düşürüyor. ne demek annesi annemi beğenmezse biz evlenmcekmıyız?ve ya benı daha iyi tanımak konusunda.. ben seçilecek,alınacak,satılacak mal mıyım yahu? ailesi secmeyecek benı,oğlu bile secemez,alamaz bu lafları kabul etmem. biz anlaştık ve evleniyoruz.bunun adı budur.. başka şeye çevirtmem..
hem bizim evde olcak işlere bunlar niye karışıyor anlamadım.
sevdiğime söyledim. ev eşyası alırken,yok gelınlık ,geln bohcası vırt zırt alırken ailenden kimseyi istemıyorum.onlarla kendime bedel biçiyormuş gibi alısverıse cıkmam. hem stresli alışverişler bunlar.ben gerilirim bir laf ederım ve ya karsı tarafın bir lafından alınırım. ne gerek var? neyse bunları kabul ettirdim gıbı.. bu sefer takı hediyelerıne geldı sıra.. ben annesiyle kuyumcuya gitcekmısım,onu begendım bunu alın bilmemne diycekmısım. ya ben öyle diyebılcek biri myim?
sevdiğimden laf duydum.aaslaaa esneme olur mu?her şey senin istediğin gibi olsun dedı.
çok kırıldım.
kusura bakmasınlarda kız evi olup,şunu isteriz diyen yok,kız anasyım diyip burun sokan anne de yok. nişanı bütünüyle biz yapcaz,kendi düğnümüzü de yapcaz.. hatta ailem neredeyse tüm eşyanı alırız dedıler.yok artık dedım.ortak alınacak dedım.daha ne istiyolar diye sorasım geldı..
kına gecesı sendromu var bır de.. ben kına gecesı istemıyorum. ama annem gönül koydu.olmaz dedı. iyi o zaman akrabalar falan abartısız bişi yapalım dedım. elime kına yaktırmam dedım. kına yakar gıbı yapıp,yakmayacaklar.analstık neyse ..oğlan evi de çağrılcakmıs.. oldu canım ne işleri var...hem bu bizim düğünümüzün arifesi,bızım kına.. herkes kendıne yaksın kınasını..
ya ben evimin eşyasıyla gelinliğimle falan ugrasmak ıstıyorum. aslında düğün de istemıyorum. 1000kısının önünde göbek attıracaklar bana köcek gibi.. gıcık oluyorum. ama gönülleri olsun diye ses etmedım. kendımden verıyorum. daha ne istiyorlar..
ben evleniyorum ya..
lütfen başka düşünen,başka şekil evlenenler alınmasın.herkesın yapısı farklı tabi.. bana göre değil.. evlenmekten vazgecmek üzreyım.. nasıl uğraşıcam bunlarla.. daha nişan olmadan böyle..yarın bohçaları,tepsileri hiç bitmez..çıldrtırlar beni..havulun kenarına çekilcek dantelden daha ciddi sorunlarım var..
ohh be içimi döktümmmmm
merhaba arkadaşlar daha önce bu gruba kaıldım
65 e çıkmıştım o sıralar 60 a dşmek için
ama ben 63 te bıraktım hem grubu hem diyeti
şimdi ise tam tamınaa 68 kiloyumm mafoldumben
tekrar aranızdayımm ne olur birbiirimize destek olarak verelim şu kıloları yaa ...
bugun yediklerim ise şöle :
sabah kaşarlı tost ama köşe ekmekle (sabahları yemek zorundayım çunku tansıonum hemen oynuor)
ve 2 fincan açık çay. (bi finca çaya 1 çaykaşığı şeker attım ama zamanla hiç atmıcam)
daha sonra 2 buyuk bardak su
çok az yoğurtlu ıspanak
tekrar az şekerlii çay 2 fincan yine..
1 bardak nar suyu (oğlum sıktım içmedi bende bi zararı olmaz dıe içtim)
bi tane havuç
yine akşam 1 tabak yoğurtlu ıspanak 1 dilim ince ekmek
bide brokoli salatası
soda içerim bitane limonlu iki tanedelıght biskuvi atarım ağzımaa..
yatarkende mateçayım
zamanla bu menuyu azaltçam tabii ilk gun dıe bölee kalabalık
tekrar hoşgeldin..
başarılar..
kızlar çıldırcam..
annem düğün tarıhını netleştirin mekan tutcak baban diyor..temmuzda olcak düğünü nasıl netleştirebilirim onu bilmiyorum.haftyasonu olmak zorunda bir hafta sonra da oğlan tarafında , onların memleketinde düğün olcagındn paralel tarihler alınmak zorunda..
bu arada daha söz,nişan,isteme olcakki ben şöyle istedim. bir kere gelsinler. evde söz-nişan bir arada olsun. yok tanısma faslı yok bilmemne töreni olmasın.zaten aile arasında olcak evde olcak nişanım.kendi anneme de bunu kabul ettrdim.nasıl olsa düğü yapıcaz deddi,kabul etti.
kayınvalidegiller sözu nişanı ayrı istiyorlar. aynı anda olmamalıymış..bik bik bikkkk
ben 40 kere bu fasıllarla uğraşamam.aileler tanısacakmış,kaynaşcakmıs. bu nedemek? artık böyle şeyler formalite.. böyle şeylere değer vermek,beni değerimden düşürüyor. ne demek annesi annemi beğenmezse biz evlenmcekmıyız?ve ya benı daha iyi tanımak konusunda.. ben seçilecek,alınacak,satılacak mal mıyım yahu? ailesi secmeyecek benı,oğlu bile secemez,alamaz bu lafları kabul etmem. biz anlaştık ve evleniyoruz.bunun adı budur.. başka şeye çevirtmem..
hem bizim evde olcak işlere bunlar niye karışıyor anlamadım.
sevdiğime söyledim. ev eşyası alırken,yok gelınlık ,geln bohcası vırt zırt alırken ailenden kimseyi istemıyorum.onlarla kendime bedel biçiyormuş gibi alısverıse cıkmam. hem stresli alışverişler bunlar.ben gerilirim bir laf ederım ve ya karsı tarafın bir lafından alınırım. ne gerek var? neyse bunları kabul ettirdim gıbı.. bu sefer takı hediyelerıne geldı sıra.. ben annesiyle kuyumcuya gitcekmısım,onu begendım bunu alın bilmemne diycekmısım. ya ben öyle diyebılcek biri myim?
sevdiğimden laf duydum.aaslaaa esneme olur mu?her şey senin istediğin gibi olsun dedı.
çok kırıldım.
kusura bakmasınlarda kız evi olup,şunu isteriz diyen yok,kız anasyım diyip burun sokan anne de yok. nişanı bütünüyle biz yapcaz,kendi düğnümüzü de yapcaz.. hatta ailem neredeyse tüm eşyanı alırız dedıler.yok artık dedım.ortak alınacak dedım.daha ne istiyolar diye sorasım geldı..
kına gecesı sendromu var bır de.. ben kına gecesı istemıyorum. ama annem gönül koydu.olmaz dedı. iyi o zaman akrabalar falan abartısız bişi yapalım dedım. elime kına yaktırmam dedım. kına yakar gıbı yapıp,yakmayacaklar.analstık neyse ..oğlan evi de çağrılcakmıs.. oldu canım ne işleri var...hem bu bizim düğünümüzün arifesi,bızım kına.. herkes kendıne yaksın kınasını..
ya ben evimin eşyasıyla gelinliğimle falan ugrasmak ıstıyorum. aslında düğün de istemıyorum. 1000kısının önünde göbek attıracaklar bana köcek gibi.. gıcık oluyorum. ama gönülleri olsun diye ses etmedım. kendımden verıyorum. daha ne istiyorlar..
ben evleniyorum ya..
lütfen başka düşünen,başka şekil evlenenler alınmasın.herkesın yapısı farklı tabi.. bana göre değil.. evlenmekten vazgecmek üzreyım.. nasıl uğraşıcam bunlarla.. daha nişan olmadan böyle..yarın bohçaları,tepsileri hiç bitmez..çıldrtırlar beni..havulun kenarına çekilcek dantelden daha ciddi sorunlarım var..
ohh be içimi döktümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?