aynen canım aynen sözde biz yeterki yapalımdı onlar yardım edeceklerdi biricik çocuklarıydı herşey ayarlandı düğün oldu, bırak bize illada yaptırdıkları düğüne yardım etmeyi tek bilezik almadan kuruş yardım etmeden takılanları almak istediler.eşyammış takıymış hiiç el uzatmasınlar umrumda olmaz ama bize yaptırdıkları eşlerini dostlarını eğlendirtdikleri düğünün borçlarını bize yıkmaları sinirimi bozan. ki zaten düğün nedir ki ailelerin arkadaşı akrabası komşusu... ben arkadaşlarım ve kuzenleri toplarım gideriz bir yere eğlenmeye hem çok çok daha eğlenirim hem o kadar borca girmem. bizim işimize gelincee ben öğretmen eşim bankacı 2 memur sonuç olarak. düğünden beri dünyanın borcunu ödedik , Allah tan bazı taksitler bitti biraz olsun rahatlıyoruz diyordukki akşam haber geldi (bi kaç altınımız vardı nolur nolmaz diye bozdurmadığımız) borçları varmış istiyorlargelde çıldırma kafayı yeme kafamçokkarıştı oturdum koltuğa, karşıda televizyon, bir tarafta kumanda bir tarafta s.paketi elimde çekirdek ve çay... gel yavrum yürüyüş yap diyet yaap benneyaptımki
canım Allah kolaylık versin..
evlendikten sonra yaşamaktan korktuğum şeyleri yaşıyorsun aynen..maddi konularda bize yük olurlar diye korkmuyorum..ihtiyaçları yok gibi.. ama kırıcı,gergin insanlardan,alıştıgım aile ortamnı bulamamaktan çok korkuyorum.
maddiyattan geçtim.seni üzmeleri,germeleri,kızları gibi benimsememeleri hoş değil.eşinin ana kuzusu olması ise hiç hoş değil.evlenmeseymiş o zaman..
eşine restini çek..ilk günleriniz,çektin çevirdin yoksa bir ömrün böyle gider..
herşeyi de çok sıkıntı edinmemeye çalış.. sana da yazık..böyle ömür mü geçer.. ne olursa olsun sakinliğini,soğukkanlılıgını koru ve akılcı davran bence
şimdi anladım canım..
bügün biraz nato kafa..nato mermerlik var zaten üstümde naniknanik affet...
teşekkür ederim ayrıca zevkime güvendiğin için..
olur zabınım.. neden olmasın..aynı gün evlencek olursak üstünü ben giyerim, altını da sen giyersin sırnaşık şey
canım pcnın basında değildim.anca gördüm mesajını..
ay canım yaa.. yazık vallahi.. allah kolaylık versin valla..
Ya ben iyiki şimdiden baya bi içindeyim onların.. Ve de iyi ki iyi anlaşıyorum.. umarım evlendikten sonra değişmezler..
Canım benim müsaitsen Msn girebilirmisin, sana bişi sorucaktımda..
hoşgeldin aldık bileselam kızlar dogum kılolarımdan kurtulmaya çalısıyorum 3 ay oldu 90 kıloyla gırdım suan 68 kıloyum
benıde aranıza alırsanız sevınırım
kkya uzun süredir üyeyim ama ilk defa mesaj yazıorum:) bende geldim aranıza...1 ayda 7 kilo aldım 67 kiloyum ve erkek arkadaşımla iddiaya girdik kim önce zayıflicak diye:) haydi bakalım:)kaydirigubbakcemile2
beni de alın. 64 kiloyum. 58 olmak istiyorum. 1 ayda:)
spor yapıyorum haftada 3 gün 1 er saat, yediklerime dikkat ediyorum. bi de su lw6090 denilen hapı aldım bakam işe yarıcak mıı:) hihoyyyt
Günaydın kızlar...
herkeslere günaydınlar.fiucuğum düğün stresi şimdiden sarmış seni.ne kadarda planlasanda herşeyi,birçok şey isteğinin dışında gelişiyor.o yüzden kendini çok sıkma tatlım.sadece anın keyfini çıkar.elinin ulaşabileceği düzeltebileceğinşeylrde sonuna kadar ısrar et ama yapamayacağın,düzeltemeyeceğin şeylerde yıpratma kendini,biryerde olduğu gibi gelişsin .
((anlatamadım galiba derdimi tam olarak)) çünkü kendini şimdiden çok üzmeye başladığını gördüm üzüldüm.
slm arkadaslar, bende 62 kiloyum ve acilen 55 düsmek istiyorum evlenmeden önceki kilom 56 di hamile 1 senede 4 kilo aldim 60 kiloyla hamile kaldim, bebegim 4 aylik oldu ama ben hala isteigim kiloda degilim, emzirdigim icinde tam olark nasil kilo vercegimide bilmioyrum ama vermeliym artik yavas ve saglikli bi sekilde.
bence cıvıl cıvıl güzel bir takımmış.sana tavsiyem günlük tabağın çok olsun.zira bulaşık makinası hemen dolmuyo.ee dolmayınca hemen yıkayamıyosun.tabaksız kalıyosun.benim gibi önce makinayı doldurmaya çalışıp sonrada tabaksız kalıp teker teker çıkarıp elinde yıkama :roflol: 1 takımın olsun bunun yanında diğerinide hani renkli renkli tabaklar varya.onlardan kendine 6 kişilk takım yap.hem cici de bişi olur.hemde bulaşık makinanı doldurabilrsin böylece.aşkım artık dalga geçiyo.hayatım bulaşık makinanı kullanmıyoruz onuda annene verelim diyo.ben evde yiyemeidğimiz peyniri filan anneme verdim de hep.a.s
bence cıvıl cıvıl güzel bir takımmış.sana tavsiyem günlük tabağın çok olsun.zira bulaşık makinası hemen dolmuyo.ee dolmayınca hemen yıkayamıyosun.tabaksız kalıyosun.benim gibi önce makinayı doldurmaya çalışıp sonrada tabaksız kalıp teker teker çıkarıp elinde yıkama :roflol: 1 takımın olsun bunun yanında diğerinide hani renkli renkli tabaklar varya.onlardan kendine 6 kişilk takım yap.hem cici de bişi olur.hemde bulaşık makinanı doldurabilrsin böylece.aşkım artık dalga geçiyo.hayatım bulaşık makinanı kullanmıyoruz onuda annene verelim diyo.ben evde yiyemeidğimiz peyniri filan anneme verdim de hep.a.s
Çok beğendim ben bunu.. Harika valla.. zemuszemus
Hoşdedin aramıza..
kaydirigubbakcemile3
canım Allah kolaylık versin..
evlendikten sonra yaşamaktan korktuğum şeyleri yaşıyorsun aynen..maddi konularda bize yük olurlar diye korkmuyorum..ihtiyaçları yok gibi.. ama kırıcı,gergin insanlardan,alıştıgım aile ortamnı bulamamaktan çok korkuyorum.
maddiyattan geçtim.seni üzmeleri,germeleri,kızları gibi benimsememeleri hoş değil.eşinin ana kuzusu olması ise hiç hoş değil.evlenmeseymiş o zaman..
eşine restini çek..ilk günleriniz,çektin çevirdin yoksa bir ömrün böyle gider..
herşeyi de çok sıkıntı edinmemeye çalış.. sana da yazık..böyle ömür mü geçer.. ne olursa olsun sakinliğini,soğukkanlılıgını koru ve akılcı davran bence
anladım canım ben seni..herkeslere günaydınlar.fiucuğum düğün stresi şimdiden sarmış seni.ne kadarda planlasanda herşeyi,birçok şey isteğinin dışında gelişiyor.o yüzden kendini çok sıkma tatlım.sadece anın keyfini çıkar.elinin ulaşabileceği düzeltebileceğinşeylrde sonuna kadar ısrar et ama yapamayacağın,düzeltemeyeceğin şeylerde yıpratma kendini,biryerde olduğu gibi gelişsin .
((anlatamadım galiba derdimi tam olarak)) çünkü kendini şimdiden çok üzmeye başladığını gördüm üzüldüm.
sen kendin nerdesin asıl..
nerdesin sen kaç gün oldu ? :1ninca:
halıdan vaz geçirdin beni yemek takımlarına sardım şimdi bi günlük takım beğendim fikrini alıcam . . .
ben çok beğendim. kelebekler çok şirin ve kare olması da tasarım özelliği bence.. karelere bayılıyorum. yanlız aldıgın porselenin bone china malzemesinden olmasına dikkat ,kalite arıyorsan tabi.gerçi günlük olcakmış.çok iyi olmasa da olur.kullan,kır,yenisini al..markası ne burada?
emziriyorsan alacagın kalori miktarın bizinkinden fazla olacaktır..bol bol su iç ki sütün bol gelsin. hafif hafif spora başla , vaktın varsa.. tam tahıllı,rafine edilmemiş ürünleri kullan,tatlıların sütlü tatlı olsun,bol bol meyve ve sebzeye ihtiyacın var..slm arkadaslar, bende 62 kiloyum ve acilen 55 düsmek istiyorum evlenmeden önceki kilom 56 di hamile 1 senede 4 kilo aldim 60 kiloyla hamile kaldim, bebegim 4 aylik oldu ama ben hala isteigim kiloda degilim, emzirdigim icinde tam olark nasil kilo vercegimide bilmioyrum ama vermeliym artik yavas ve saglikli bi sekilde.
yarım yük özelliği yok mu tatlım makinanın. 2 kişisinin onlardan tercih etseydiniz keşke.. neyse olan olmuş.. ekonomik tabak,ıvır zıvır çok var ortalıkta onlardan al gitsin bolca..bence cıvıl cıvıl güzel bir takımmış.sana tavsiyem günlük tabağın çok olsun.zira bulaşık makinası hemen dolmuyo.ee dolmayınca hemen yıkayamıyosun.tabaksız kalıyosun.benim gibi önce makinayı doldurmaya çalışıp sonrada tabaksız kalıp teker teker çıkarıp elinde yıkama :roflol: 1 takımın olsun bunun yanında diğerinide hani renkli renkli tabaklar varya.onlardan kendine 6 kişilk takım yap.hem cici de bişi olur.hemde bulaşık makinanı doldurabilrsin böylece.aşkım artık dalga geçiyo.hayatım bulaşık makinanı kullanmıyoruz onuda annene verelim diyo.ben evde yiyemeidğimiz peyniri filan anneme verdim de hep.a.s
burdaaa
ziyan olmasın tabi fibuşum . . .
beğendiyseniz aliim kızlar köşeli bi takımmış bu 1 takım daha alırım fibuşum bahsettiğin gibi . . . o da düz olur sade tek renk birliktede kullanabilirim böylece . . .
fiu nerde ?
annesiyle mı oturuyordu evlenmeden önce? o yüzden mi acaba böyle ana kuzusu oldu..sanırım yaptığım en büyük hata hep eşimi dinleyip ailesine tepkimi belli etmemek oldu. birşeyler sunmaya gelince ben el kızıyım istemeye gelince canları kızıyım. gerçekten maddiyata ihtiyaçları olsa amenna margherita işin cimriliğindeler... evleri kocaman çok güzel e kiraladıkları evleride var. evde üç kişiler ikisi çalışıyor ve aşırı tasarruflular bizim eve fatura onlardan çok gelir. eşim bekarken ana kuzusu değildi evlenip ayrı düşünce anacı oldu toz kondurmuyor hiç birşeyine. valla bunları buradada yazıp rahatlamasam patlayacağımmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?