60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım yaa.. yazık vallahi.. allah kolaylık versin valla..

Ya ben iyiki şimdiden baya bi içindeyim onların.. Ve de iyi ki iyi anlaşıyorum.. umarım evlendikten sonra değişmezler..

Canım benim müsaitsen Msn girebilirmisin, sana bişi sorucaktımda..

selam kızlar dogum kılolarımdan kurtulmaya çalısıyorum 3 ay oldu 90 kıloyla gırdım suan 68 kıloyum
benıde aranıza alırsanız sevınırım

kkya uzun süredir üyeyim ama ilk defa mesaj yazıorum:) bende geldim aranıza...1 ayda 7 kilo aldım 67 kiloyum ve erkek arkadaşımla iddiaya girdik kim önce zayıflicak diye:) haydi bakalım:)kaydirigubbakcemile2

canım pcnın basında değildim.anca gördüm mesajını..
yarın sbah girerim msne
öptüm
selam kızlar dogum kılolarımdan kurtulmaya çalısıyorum 3 ay oldu 90 kıloyla gırdım suan 68 kıloyum
benıde aranıza alırsanız sevınırım
hoşgeldin aldık bile

kkya uzun süredir üyeyim ama ilk defa mesaj yazıorum:) bende geldim aranıza...1 ayda 7 kilo aldım 67 kiloyum ve erkek arkadaşımla iddiaya girdik kim önce zayıflicak diye:) haydi bakalım:)kaydirigubbakcemile2

bir ayda alınan kg bir aya varmadan gider..
daha oturmamıştır o kilolar
işin cok kolay senın

yidikleriiimmmm
sabah 1 kare cavdar tost
4 zytın

armutlu yogurtlu müsli

aksam yarım tabak pilav,yarım tabak kuru fasulye
bol salata

sporumu da yaptım bugun. basene agırlık verıyorum.bacaklarım agrıyor yaaa

beni de alın. 64 kiloyum. 58 olmak istiyorum. 1 ayda:)

spor yapıyorum haftada 3 gün 1 er saat, yediklerime dikkat ediyorum. bi de su lw6090 denilen hapı aldım bakam işe yarıcak mıı:) hihoyyyt

beni de alın. 64 kiloyum. 58 olmak istiyorum. 1 ayda:)

spor yapıyorum haftada 3 gün 1 er saat, yediklerime dikkat ediyorum. bi de su lw6090 denilen hapı aldım bakam işe yarıcak mıı:) hihoyyyt

hoşgeldin..
bu kilolar yerleşikse eğer, 1 ay yerıne minumum 1bucuk ay gibi bir hedef koyman hem daha saglıklı hem daha realist olur..

herkeslere günaydınlar.fiucuğum düğün stresi şimdiden sarmış seni.ne kadarda planlasanda herşeyi,birçok şey isteğinin dışında gelişiyor.o yüzden kendini çok sıkma tatlım.sadece anın keyfini çıkar.elinin ulaşabileceği düzeltebileceğinşeylrde sonuna kadar ısrar et ama yapamayacağın,düzeltemeyeceğin şeylerde yıpratma kendini,biryerde olduğu gibi gelişsin .

((anlatamadım galiba derdimi tam olarak)) çünkü kendini şimdiden çok üzmeye başladığını gördüm üzüldüm.

nerdesin sen kaç gün oldu ? :1ninca:

halıdan vaz geçirdin beni yemek takımlarına sardım şimdi bi günlük takım beğendim fikrini alıcam . . .

halıdan vaz geçirdin beni yemek takımlarına sardım şimdi bi günlük takım beğendim fikrini alıcam . . .

beğenirsem yakından da görücem :1ninca: günlük takımım bu olucak 41 parça 150 TL

ne düşünüyosun ?

slm arkadaslar, bende 62 kiloyum ve acilen 55 düsmek istiyorum evlenmeden önceki kilom 56 di hamile 1 senede 4 kilo aldim 60 kiloyla hamile kaldim, bebegim 4 aylik oldu ama ben hala isteigim kiloda degilim, emzirdigim icinde tam olark nasil kilo vercegimide bilmioyrum ama vermeliym artik yavas ve saglikli bi sekilde.

beğenirsem yakından da görücem :1ninca: günlük takımım bu olucak 41 parça 150 TL

ne düşünüyosun ?

bence cıvıl cıvıl güzel bir takımmış.sana tavsiyem günlük tabağın çok olsun.zira bulaşık makinası hemen dolmuyo.ee dolmayınca hemen yıkayamıyosun.tabaksız kalıyosun.benim gibi önce makinayı doldurmaya çalışıp sonrada tabaksız kalıp teker teker çıkarıp elinde yıkama :roflol: 1 takımın olsun bunun yanında diğerinide hani renkli renkli tabaklar varya.onlardan kendine 6 kişilk takım yap.hem cici de bişi olur.hemde bulaşık makinanı doldurabilrsin böylece.aşkım artık dalga geçiyo.hayatım bulaşık makinanı kullanmıyoruz onuda annene verelim diyo.ben evde yiyemeidğimiz peyniri filan anneme verdim de hep.a.s

ne düşünüyosun ?

Çok beğendim ben bunu.. Harika valla.. zemuszemus

Hoşdedin aramıza..

kaydirigubbakcemile3

ziyan olmasın tabi fibuşum . . .

Çok beğendim ben bunu.. Harika valla.. zemuszemus

Hoşdedin aramıza..

kaydirigubbakcemile3

beğendiyseniz aliim kızlar köşeli bi takımmış bu 1 takım daha alırım fibuşum bahsettiğin gibi . . . o da düz olur sade tek renk birliktede kullanabilirim böylece . . .

fiu nerde ?

sanırım yaptığım en büyük hata hep eşimi dinleyip ailesine tepkimi belli etmemek oldu. birşeyler sunmaya gelince ben el kızıyım istemeye gelince canları kızıyım. gerçekten maddiyata ihtiyaçları olsa amenna margherita işin cimriliğindeler... evleri kocaman çok güzel e kiraladıkları evleride var. evde üç kişiler ikisi çalışıyor ve aşırı tasarruflular bizim eve fatura onlardan çok gelir. eşim bekarken ana kuzusu değildi evlenip ayrı düşünce anacı oldu toz kondurmuyor hiç birşeyine. valla bunları buradada yazıp rahatlamasam patlayacağımmirmirmirmir

ay bu arada çok sinirimi bozduğu için kaynana kayın peder konusu çok açtım diyetten haberler vermeyi unuttum.
gram gram veriyorum:sinifsinif: ama 68.6 68.9 du bir süredir inmiyordu hiç. bu sabah tartı taam 68 gösterdi çok sevindim. ayrıca kahvaltı dışında yediklerime dikkat ediyorum, eve beyaz ekmek girmiyor, aç karnıma yeşil çay içiyorum. akşamlarıda siyah çay yerine ıhlamur içmeye karar verdik eşimle, canımız çok çekince içeceğiz siyah çayı.
bu arada diyetimde komik bir nokta var. akşam yemeğini 7.30dan geç yememeye dikkat ediyorum ve malum ilk günler yatarken aşırı acıkmış olup uyuyamıyordum ama şimdi biraz alıştım uyuyabiliyorum sizin karnınızı bilmiyorum ama gece benimki açlıktan öyle gurulduyorki sesine uyanıyorum kalkıp uykulu uykulu gecenin saati ağzıma bir lokma ekmek yada bir dilim falan peynir atıp uykuya devam ediyorum. :kedi:bir kaç gündür böle. eşim dalga geçiyor uykuda gezen çok duydum ama uykuda yiyen ilk sendirsin herhalde diye. hatta bir gece eşim lavaboya kalkmıştı sabah oldu sanıp saati sordum erken erken uyu daha dört dedi. "uuuf dedim sabah olsada kahvaltı yapsak( :kedi: " bana acımış olacak erken kalkıp kahvaltı hazırlamış...
ben bu kiloları verene kadar eşim daha çook dalga geçecek benle:sinifsinif:

anladım canım ben seni..
akışına bırak ve tadını çıkarabildiğin kadar çıkar diyorsun..bazı şeylere zaten gücün yetmeyecek,millet bildiğini okuyacak diyorsun,boş yere canını sıktıgınla kalcaksın bir yandan da tatlı telaşların tadını çıkaramıycaksın diyorsun..
seni çok iyi anlıyorum ve hak verıyorum ne de olsa benden tecrübelisin hem de taptaze tecrübelerin...

sen kendin nerdesin asıl..
millete hesap soruyor bi de ..zabına bak :hulya:

ne düşünüyosun ?

ben çok beğendim. kelebekler çok şirin ve kare olması da tasarım özelliği bence.. karelere bayılıyorum. yanlız aldıgın porselenin bone china malzemesinden olmasına dikkat ,kalite arıyorsan tabi.gerçi günlük olcakmış.çok iyi olmasa da olur.kullan,kır,yenisini al..markası ne burada?
hoş bize sorulmamış,sadece fibuya sorulmuş ama :dilcikar:

emziriyorsan alacagın kalori miktarın bizinkinden fazla olacaktır..bol bol su iç ki sütün bol gelsin. hafif hafif spora başla , vaktın varsa.. tam tahıllı,rafine edilmemiş ürünleri kullan,tatlıların sütlü tatlı olsun,bol bol meyve ve sebzeye ihtiyacın var..
öpüyorum seni..
yarım yük özelliği yok mu tatlım makinanın. 2 kişisinin onlardan tercih etseydiniz keşke.. neyse olan olmuş.. ekonomik tabak,ıvır zıvır çok var ortalıkta onlardan al gitsin bolca..
hiç elinde uğraşma..bulaşık yıkamayı da hiç sevmem..çok belli oluyor mu :sm_cool:
burdaaa

annesiyle mı oturuyordu evlenmeden önce? o yüzden mi acaba böyle ana kuzusu oldu..
sizinkiler de az değilmiş.maddi sorunları yok ama oğullarına yıkılmak için yer arıyolar..
sizin var mı eviniz?
kendinize lazım para..
sıkmamaya calıs canını.kocanla ağzının tadı olsun,gerisi boş..
bize dilediğin gibi açılabilirsin.biz reelde bile anlatamadıgımız sorunlarımızı paylaşıyoruz canım..
hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…