ya sen bişi de yemedin. ne yedin de 3kg aldın..
teraziyi sipariş verdin mi?
bak canım mentaliten çok hoş,
55e hatta dilersen 48e bile inecegını düşünüyorum.
hedeflerini azar azar koyman da mantıklı..
ben bir zamanlar 65 kg olsam podyuma bile çıkarım diye düşüyordum kaydirigubbakcemile3
ama zayıfladıkça insanın motivasyonu yükseliyor ve azıcık fazlalıklara bıle tahammülü kalmıyor.hafif olmak,sağlıklı olmak,güzel olmak çok güzel bir duygu..
metabolizmanı dert etme.. inan bana benımkı de çok yavaş.. arkadaslar bilir ayda 1 kg ancak verebiliyorum.hesap et yani...
ama yılmıyorum. metabolizmam yavaş diyip pes etmek acizliktir..
ayda 300gram dahi versem pes etmıycem...
istediğim kiloya inicem,incecik olucam.. sositososito
yok yok yidim.. Ama yazmadım buraya.. Hoş 3 kilo alacak kadar da yemedim aslında..ama fücudum şişti samırsam.. Bide akşamları çok yedim ondan birazda..
Teraziyi sipariş veremedim henüz.. Çünkü biraz maddi sıkıntımız var su sıralar.. Sefdüüme nasıl sölicemi bilemedim.. Bizim evde var onu sana veriim dio yaa...:umursamaz:
+1 benden..
hepsiburada.com bol bol taksit yapıyor canım.. ama sevgilinlerde digital varsa onu tercih et tabi..
dişçi seni soydu soğana çevirdi farkındayım..
naparsın sağlık...
hemen aldığın kıloları hemencicik verirsin..1 haftaya kalmaz gider.. sonra da ver elini diğer kilolar
yıllarca aynı evde yasadıkları için..
ben erkeklerın kendi başlarına hayat kurmadan bir birey olmadan direk anne evınden eşin evıne gitmelerine karşıyım.
bocalıyolar...
senin eşinde öyle..
bu arada nereli eşin..
ömür boyu böyle olmaz,korkma alışacaktır.
ama amaç o alışma evresindeyken kayınvaliden tarafından minumum sömürülmek ...
biraz fırsatçı galiba hanımefendi..oğlunun zaaflarından faydalanma çabasında..
mmm günah çıkarayım..
sabah 1 kare cavdar tost
öglen elmalı yogurt
aksam 2 kase kabak corbası
bol bol salata(yogurtlu azıcık patatesli bezelyeli bir salata)
üstüne de 5 tane kuru incir ve 2-3 adet ceviz yedim..
ipin ucunu kaçırdım ya..
yeme krizine girdim yine..
önüme koysalar teker teker hepinizi bile yerim..
karnım davul gibi oldu...
benden bi cacık olmassssssss
canlarııııııım....
çok özledim sizi yaaaaa....opuyorumnanaktan
bizde nerelerdesin?canlarııııııım....
mmm ihtimallerden söz edelim o zamankızlar yardım yardım yardım nolur
ufff deliricem valla....
kendime dikkat etmeden önce tartıda daha az cıkıyordum simdi ise daha fazla..
ya canlarım neyi yanlıs yapıyorum. sabah beyaz değil kepek ekmeği ile domates salatalık cinsinden kahvaltı yapıyorum..öğlen herseyden az yiyiorum.egzersizlerimi yapıyorum. artı hiç sevmediğim halde yeşilçayı içiyorum.Ilık su içiyorum...7den sora bişe yemiorum yememeye calısıyorum nrdeyse.. 66y ken 69 olmusum:S
anlamıorum ya..deliricem simdi belimi inceltmem lasım.. yanlıs yaptığım bişe mi var.. Lütfen biri gercekten etkili bir biçimde zayıfladığı yöntmi benm içinde tekrarlayabilirmi. lütfen Allah için ya
canım senin yeme krizi dediğin bu üssteki menü mü ?
bizde kraliçe bizde . . .
maşallah tatlım. benim 28-30 falan oluyor. 38 40 bedene eş galiba
canlarııııııım....
yarın ben de rejime başlıyorum:) 63 kiloyum şimdilik hedefim ilkönce 58 sonra 53 kilo olmak :) bana bol şans :)))
Ayyy bayanlar Merhaba ,
bende çiçeği burnunda bir üyeyim burayı görünce gaza geldim.1.55 boyunda ve 60 kiloyum 22 yaşımda da olduğumu düşününce dobişkiyoum kısaca. yarından itibaren spora ve rejime başlıyorum.akşam yemek yemezsem olur gibime geliyo.
Bide göbek için önerebileceğiniz etkili karın hareketleri var mı?
bugun de dünyayı yedim..
diyet miyet kalmadı..
kıtlıktan çıkmış gibiyim ya uf..
hep böyle yapıyorum.1kg verınce şımarıp yiyorum..
ama ama ama
ben bugun kot aldım
bedeni deeeee 26.beli hafif sıkıyor ama bilerek öyle aldım.yoksa hemen genişliyor.1kg versem tam olcek..
eski kotum hiphop pantalonu gibi olmuştu.tayt giyiyordum hep.kurtuldum...
bugun de dünyayı yedim..
ben bugun kot aldım
bedeni deeeee 26.beli hafif sıkıyor ama bilerek öyle aldım.yoksa hemen genişliyor.1kg versem tam olcek..
eski kotum hiphop pantalonu gibi olmuştu.tayt giyiyordum hep.kurtuldum...
Ayyy bayanlar Merhaba ,
bende çiçeği burnunda bir üyeyim burayı görünce gaza geldim.1.55 boyunda ve 60 kiloyum 22 yaşımda da olduğumu düşününce dobişkiyoum kısaca. yarından itibaren spora ve rejime başlıyorum.akşam yemek yemezsem olur gibime geliyo.
Bide göbek için önerebileceğiniz etkili karın hareketleri var mı?
teşekkür ederim canım..tebrik ederim canım seni, darısı başımızaalkisalkisalkis
Benim bugün regl olmam lazımdı ama henüz bi gelişme yok.Son 1 haftadır tatlı krizlerine yenik düşüp ne bulduysam yedim, en yememem gereken şeyleri bile:kedi:Ama kararlıyım yılbaşına girerken kilom 5 ile başlayacak, 59.8 olsun ona bile razıyım, gerisi nasıl olsa gelir.2 hafta önce 62.4'ü görmüşken tekrar 63.7 olmuşum, belki birazı regl şişliğidir ama yine de bir artış var gibime geliyor.Neyse artık daha hırslıyım, bebekle hem çalışıp, hem spor yapılmıyor diye 2 aydır sporu bırakmıştım.Oğlum 8'de uyuyor, ben de 8'den sonra tv karşısında pinekleyeceğime koşu bandımda yürüyeceğim, minimum 45 dakikakaydirigubbakcemile2Ve yediklerime çok dikkat edeceğim, aç kalmadan sağlıklı beslenerek zayıflayacağım, 58 olana kadar bu işin ucunu bırakmayacağım:lepi:Artık kendime acıak yerine harekete geçme zamanıdırhihoyyyt
günaydın kızlar
oo maşallah bide diyet kalmadı diyosun.26 bedenler noliyii pikiii:1shok::1shok:
hoşgeldin canım benim.
geçtiğimiz cumartesini hastanede geçirdim.gün boyu istifar ettim.midem de su dahi durmuyordu.sürekli öksürüyordum.düğünde başlayan grip şiddetle devam ediyordu.bronşit olmuşum.üstünede mideyi üşütmüşüm.bir iğne birde serum yedim cumartesi.mafoldumbenmafoldumben aşkım perişan oldu beni hasta gördükçe.şimdi sabah öğlen akşam içmem gereken 8 tane ilacım oldu.içim dışım ilaç oldu.çok kötüyüm.bu arada 56 kilo olmuşum.babam kızdı zayıflayacam diye her bulduğun otu yiyip içiyosun,yemek yemiyosun dedi.halbuki düğünden önce bırakmıştım ben rejimi ,her bulduğun ot dediğide 5i bir yerde çöayı.onuda bırakalı çok oldu.inşallah tez vakitte iyileşirim.sağlık gibisi varmı ya şu dünyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?