60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar yazdım gönderilmedi sinir oldum
canım şimdi gece kalkıp yiyecegıne aksam saat 10 gıbı az yogurt ve bir elma ye..dıilimle almayı karıstır yogurtla ve üzerine tarcın serp.sabaha kadar acıkmazsın..

bak bunu hiç duymamıştım denerim artık. akşam meyve yiyorum ama miğde kocaman çok yemeye alışmış öle az uzla doymuyor ama yavaş yavaş küçülecek verilenle yetinmeye alışacak o da:teselli: tarçın lezzet için mi atim yoksa bi etkisi mi var zayıflamaya?

( bizim evimiz yok onların iki tane ev arsada var galiba neyse gözümüz yokta sonuç olarak durumları bizden çok çok iyi. bide sormuşsun ailesiyle mı yaşıyor du diye, benimki evlenmeden önce ailesiyleydi ve hiç anlaşamazlardı doğru dürüst odasından çıkmazdı. bide gariptir kaynanamın evinde ondan başkası mutfağa giremez yani eşim çok yemek seçerde, eğer annesinin yaptığını beğenirse yer yemediği sevmediği bir şey yapılmışsa başka yiyecek isteme veya kendine patates kızartmak yada yumurta yapmak gibi birşey söz konusu bile değil aç kalır yada dışarı giderdi yemek yemeye. şimdi bu insan nasıl anacı oldu anlamadım gitti.kafamçokkarıştı)

yıllarca aynı evde yasadıkları için..
ben erkeklerın kendi başlarına hayat kurmadan bir birey olmadan direk anne evınden eşin evıne gitmelerine karşıyım.
bocalıyolar...
senin eşinde öyle..
bu arada nereli eşin..
ömür boyu böyle olmaz,korkma alışacaktır.
ama amaç o alışma evresindeyken kayınvaliden tarafından minumum sömürülmek ...
biraz fırsatçı galiba hanımefendi..oğlunun zaaflarından faydalanma çabasında..

bgun sabah 1 kare tost cavdardan 3 zeytın
öglen armutlu yogurtlu müsli
aksam henüz yemedım
ama
1 kase kabak çorbası(derinciğimin tarifi; bu arada nerelerde acaba,hiç ugramıyor)
dünden kalanlardan 2 kasık pilavla,2 kasık kuru fasulye
ve maruldan cacık yiycem..

bgun sabah 1 kare tost cavdardan 3 zeytın
öglen armutlu yogurtlu müsli
aksam henüz yemedım
ama
1 kase kabak çorbası(derinciğimin tarifi; bu arada nerelerde acaba,hiç ugramıyor)
dünden kalanlardan 2 kasık pilavla,2 kasık kuru fasulye
ve maruldan cacık yiycem..

mmm 2 defa göndermişim,soriiiiiiiiiii

bu arada 57 kg oldum tam tamına gram gram inerkene..
artık 1 ay rahat kg gıtmez benden yakında regl zamanım gelır şişerim de şişerim...ondan sonra 20-25 gun olamam.. kudurur da kudururum..metabolizma da şaşarrrr.......

Ohoo siz 2 ayda okadar yiyip 8 kilo alıyormuşsunuz ben bir günde 4 kilo alıp 3 ünü verebiliyorum.

kızlar iyice saldık ya noluyor bize..
bir liste yapalım artık yarın herkes kilosunu ,boyunu,endamını,orasını,burasını,hedef kilosunu,başlangıc kılosunu falan yazsın bakiim...
silkelenelim artık..

şimdi kendi bir kg verdi ya hemen liste yapalım diye dırdıra başladı diyceksiniz kaydirigubbakcemile3

kızlar iyice saldık ya noluyor bize..
bir liste yapalım artık yarın herkes kilosunu ,boyunu,endamını,orasını,burasını,hedef kilosunu,başlangıc kılosunu falan yazsın bakiim...
silkelenelim artık..

Katılıyorumm canım yaa..mafoldumben

şimdi kendi bir kg verdi ya hemen liste yapalım diye dırdıra başladı diyceksiniz kaydirigubbakcemile3

heheh iyi yapıyosun.. Beni özellikle yola getirmen lazım canım..
Listeye başlıyorum o halde ben..

Günaydın kızlar..

NıCK BAŞLANGIÇ KG SUANKı KG HEDEF KG BOY
Fly.............65..............61...................55............1,68

Günaydın kızlar

Dilekdoruk.............69..............63................ ...58.......1,63

çeyiz işine daldım fiucanım bu iş uçsuz bucaksız bi bulaştın mı kurtaramıyosun . . .

öle arada bakıyorum buraya . . .
tabi bunun etkiside malum almışımdır çok rahat 1-2 kg . . . fisfisfis

fol yok yımırtada yok ortada ama bi kere daldım ya kurtulamıyorum araştırmaktan . . .
çok şık çok uygun şeyler var :1rolleyes: :1rolleyes:

sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gamyoncuiremsu neden fibuşa soruyorum taze evli araştırmış soruşturmuş v.b o nedenle fium :1rolleyes: bi de her şeyi sana soruyomuşum gibi hissediyorum o nedende var yani . . . :kedi:

NİCK BAŞLANGIÇ KG SUANKİ KG HEDEF KG BOY

liste demen bana . . . delikafadulden

günaydın kızlar. düğünden beri devam eden bir griple ortalarda sürünüp duruyorum.astım var bende o grip iyice tetikledi.3 gündür yaşlı amcalar gibi öksürüp duruyorum.nasıl düzeleceğim bilmiyorum hiç.kafamçokkarıştı bürodaki işler çok yoğun kendimlede ilgilenemiyorum.evde kahvaltıyı bile bırkatık.zarzor kalkıp işe ancak yetişiyorum.akşamları canım yemek istemiyo.öğlen büroda yediğimle duruyorum.evlilk bana yaramadı galiba.:gitme: yarında yemekli misafirim var.netcem ben yaa.:çok üzgünüm:

NİCK BAŞLANGIÇ KG SUANKİ KG HEDEF KG BOY
ne kadar şık olmuş o liste öyle..toparlıcam şimdi..
günaydın şekerim..

ben de bana sorulmadı diye kapris yapasım geldi kaydirigubbakcemile3
öpüyorum zabınımı...
fazla kaptırma ama kendını.. kilo da alma sakın.. sana bir hafta mühdet..bir hafta sonra kilonu sorcam ona göre... :hulya:

geçmiş olsun canım..
misafiri iptal edip bir doktora görünmen de fayda var.. hem 3 günlük evli çifte kim geliyor misafirliğie?

Fly................65.........................61............... ...55...........1,68

Dilekdoruk......69........................63............... ...58...........1,63

Margherita......57........................57...................53...........1.72

bu listenin altına dizilin,bildirim yapmak isteyenller....
ayrı gayrı yazıp çok iş çıkarmayın bakiim...
zemuszemus

ay yazık kuzucuma yaa.. Bence de bi doktora görünmelisin mutlaka canım..

Harika olmuş valla..

Ben şöylede yazabilirim...

Şu an
23.10 = 61

Hedef
27.11 = 55

Pazartesinden itibaren bi program hazırlicam 1 aylık ve ona harfiyen uymaya gayret edicem.. Olmicak bu böyle..58 den 61e çıktım yahuuu...mafoldumben

ya sen bişi de yemedin. ne yedin de 3kg aldın..
teraziyi sipariş verdin mi?

sizi görünce moralim bozuldu, 172 boya 57 kilo falan, gayet incesin bence margherita.Gerçi insan zayıfladıkça daha çok hırs geliyor, daha zayıf olmak istiyor.Ben de ün,veristedeyken 48 kiloydum ve o halimle bile kendimi şişman bulur, kylie minogue gibi olabilsem diye çabalardım:)Ama artık 58'i görüyüm 48 olmuş gibi hissedeceğim kendimi:)Kimbilir belki 58 'i görebilirsem 55'i, ondan sonra da 52'yi falan isteyeceğim.Gerçekten de 55 süper olurdu ama 55'e bir daha asla inemeyeceğimi düşündüğüm için önüme daha gerçekçi bir hedef olan 58'i koyuyorum.Benim metabolizmam inanılmaz yavaş, geçen sene diyetisyene de gittim, harfiyen kadının her dediğini yapmama rağmen 2 ayda 4 kg verebildim, 10 kg hedeflememize rağmenSonra da hamilelik, doğum derken verdiğim kilolar geri geldi ama artık kararlıyım 58'e düşeyim, orda kalmak için ömür boyu dikkat edeceğim.Hayatım boyunca kilo sorunuyla yaşayacağıma, hayat boyu kontrollü yerim daha iyi, hem sağlıklı da kalırım.

bak canım mentaliten çok hoş,
55e hatta dilersen 48e bile inecegını düşünüyorum.
hedeflerini azar azar koyman da mantıklı..
ben bir zamanlar 65 kg olsam podyuma bile çıkarım diye düşüyordum kaydirigubbakcemile3
ama zayıfladıkça insanın motivasyonu yükseliyor ve azıcık fazlalıklara bıle tahammülü kalmıyor.hafif olmak,sağlıklı olmak,güzel olmak çok güzel bir duygu..

metabolizmanı dert etme.. inan bana benımkı de çok yavaş.. arkadaslar bilir ayda 1 kg ancak verebiliyorum.hesap et yani...
ama yılmıyorum. metabolizmam yavaş diyip pes etmek acizliktir..
ayda 300gram dahi versem pes etmıycem...
istediğim kiloya inicem,incecik olucam.. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…