60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın KK'nın güzel, bakımlı, kararlı ve başarılı bayanları :teytey:
Rejimimi hiiiiç bozmadım, çok dikkat ediyorum son derece. 61 kiloyum ama aynaya baktığımda kendimii 64 kilo olduğumm zamana göre çok çok daha formda hissediyorum.

Topraksu canım; sen evlenme arifesindesin sanırım ben atlamışım o sayfaları. Zaten 2 kilo kalmış hedefine yanılıyormuyum. Birde inan düğün yaklaştıkca istemdışı birkaç kilo vericeksin herkes öyle oluyor. Ben evlenirken o aralar işte yine kendimi iyi hissettiğim kilo olan 57'ye düşmeye çabalıyordum. Evlendiğim gün bir baktım 54 olmuşum :1shok: O 3 kilo nasıl gittii anlamadımm yani benim çabam değildi o. Ama çok zayıflıkdan vede aşırı solarıum'dan yüzüm çökük bi haldeydim malesef. :dilcikar: İnşallah sen çok güzel bir gelin olursun canım. Hayırlısı olsun a.s. a.s. a.s.

slm kızlar tşk ederim destekleriniz için..bende olumlu düşünmeye gayret ediyorum aslında büyük bir sounum yok ruha halim çok degişik bu günlerde bir iyi bir kötü oluyorum bazen gerçekten nedensiz cnm sıkılıyor..bekleme süresi tedavi kilo alımı falan birazdaq beni böyle karamsar yaptı sanırım ama emin olun elimden geldigince dikkat etmeye relax olmaya çalışıyorum..hayırlısı olsun hakkımızda..dualrınızı bekliyorum kızlar banada yer verirseniz sevinirim..bu sefer bebişim tutunsun bana hayırlısı ile..

yok kıız ne evlenmesi toprak su ablamın yigeni evlenecek o zaten evli :roflol::roflol:bas bas bagırıyor ya burada yaşım daha da ilerlemeden menepoza girmeden kilo vereyim diye(dogru hatırlıyorum degilmi daha önce takımdada söylemiştin)

Maviciğim umarım Allah gönlüne göre verir.Evlendikten 4 yıl sonra hamile kaldım ben.Hatta sanırım psikolojik olarak çocuk istemediğimize bile karar vermiştik ama her reglimde ikimizde gizli gizli ağlıyorduk.Şuan 2.5 yaşında çok tatlı ve sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun.Şimdi diyorum ki ben onsuz olabilmeyi nasıl düşünmüşüm nasıl yaşamışım o olmadan.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın,ama lütfen moralini yüksek tut ve hep iyi olacağını düşün....a.s.

kayram'cım, kaçamaklarını artık kafana takma canım... yedin ve bitti artık.. sen şimdi önüne bak.. önümüzdeki haftaya kadar da tartılma... kaçamak da yapma bu süre icinde.. mutlaka oynama olacaktır canım sıkma canını. motivasyon yüksek tut hayatım bak aynaya, kilo vermeden önceki ve simdiki hallerini gözünün önüne getir.. ve bi kac kilo verdigin zamanları.o zaman daha iyi olcaksın a.s.

mavi deniz'im allahh gönlüne göre versin insallah canım...bebeginin sana tutunması icin annesinin önce morali yüksek,motivasyonu tam, bomba gibi olması lazım ki, o da güzzzeeeeeeelcene düşsün karnına...

öpüyorum hepiniziiiii

selam kızlar, nerdeyse bir haftadır takip ediyorum ama ayzmıyordum. çünkü ipin ucunu kaçırdım hele dün çok fazla yedim. yarından itibaren yine başlıyorum.

sizleride hayran hayran takip ediyorum ve kendime çok kızıyorum irademe ahip olamadığım için.

canım hoş geldin . . .
eğer buraya 1 haftadan beri göz gezdiriyorsan bu seninde kilondan memnun olmadığın anlamına gelir ki bu ilgin bile bence verebilmen için çok önemli . . .
yarından itibarenleri geçmek gerek diye düşünmek lazım . . . senin bu gün akşama kadar alacağın gereksiz kaloriler hediefine ulaşmanı erteler . . .
karar ver şimdi şu an ve doğru beslen . . . (nacizane fikrim)

iradene sahip olabilirsin elbette onu kandırarak bunu halledebilirsin . . . bunuda burayı takip ederek başarabilirsin . . . kaçamaklar olabilir her zaman ama bu yeme biçimini bir alışganlık haline dönüştürmemek mühim . . .

tekrar hoş geldin . . .

:1hug:

selamlar canım . . .
keyifler güzel çok şükür . . . sengözlerimebaksanab

kafayı bozma sakın bozma canım şiş olabilirsin o kaçamaklar var ya sadece kilo bakımından zararlı değil alıştığımız biçimden tuzlu olduğu için vucut hemen su tutuyor yani sağlıklı az tuzlu bi biçimde beslenirken birden bire bu biçimde kaçamak bir şey aldığımızda vucuda olağandan çok tuzlu geliyor ve su tutuyor . . .
ben soslu fıstık kaçamağında en son fark ettim bunu suya doyamadım haliylede şiştim kaldım . . . tabi ki bi müddet sonra atıyorsun bu suyu ama bu bi müddet tabi ki eski sağlıklı düzende beslenmek şart . . .

son anektot . . . 2 simitli bol zeytinli, makarna salatalı haftamda hiç kilo kaybedemeyeceğimi düşünen ben 0.5 kg kaybettim . . .
moralini yüksek tut . . .
kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım ben 20 yıllık evliyim :roflol: sen yanlış anlamışsın veya bilmiyorum belki başkasıyla karıştırdın :uhm: yiğenimin düğünü var mayıs sonları haziran başı gibi yiğenimin düğününe hazırlanıyoruz işte hayırlısı olsun inşallah a.s.a.s.

sabun arada geliyordum zaten dikkatte ediyordum yani kesmiştim ama bir hafatadır kaçırdğım için yazmadım hiç. bugünde az yedim , sabah kahvaltısında ekemek yemiştim o falzalık öğlende ıspanak ve yoğurtla geçirdim. sorunum tatlı ve akşam yemeği zaten onlara yasaka koymam gerekiyor.

evet canımcım doğru hatırlamışsın :roflol::roflol:
ay çok güldüm ya ama iyi oldu be evde somurtup duruyodum bu karıştırma işi kahkahalar atmama neden oldu siz çok yaşayın emi Şeniz

mavicim bütün dualarımız seninle canım sen yeterki moralini düzgün tut inşallah olacak ya ve biz teyzeleri olarak çok ama çok seveceğiz

sabuncuğum tatlım tebrik ederim darısı diğer kiloların ve hepimizin başına
azar azarda olsa hepimiz vereceğiz inşallah sabit durduğumuzda bile pes etmeyeceğiz diyetimize aynen devam

cnm allah bagışlasın evladını..evet bazen duygularımızın ne oldugun u anlamıyoruz bile..bazen diyorum bak belkide şuanda bebk olmamalı yaşın erken henüz yolun başındasın boşver diyorum hatta tedaviyi bırakmak istiyorum olmazsa olmaz diyorum ama doktorum hayır diyor sonrada ben başlayınca tekrar tedaviye iyi ki başlamışım diyorum tekrar istedigimi anlıyorum gerçekten..ara sıra gelior işte..sagolun önce rabbimin izniyle sonrada dualarınızla bebgime kavuşacam inş..

sagol cnm elimden geleni yapıyorum emin olabilirsin dedigim gibi bazen ruh halim degişiyor bende anlayamıyorum sanırım ilaçlarda artık yapıyor kilo veremeyip alıncada moralim bozuluyor..bu kilo ile gebeligi hiç düşünmemiştim ben vermek için bile ugraşırken bu süreç içerisinde alınca daha çok sinir oldum..ney yapalım önemli olan bebgimin gelmesi sonrası bir şekilde sıkıp kendimi verecem o kiloları..

sagol teyzesi sanırım çok naz yapıyor kızıyorum artık bende...sayenizde daha iyi hissediyorum kendimi sagolun..

torpak ablam şu lahmacun içini nasıl yapıosun ?
pazar kahvaltısı için düşünebilirim . . .

:1rolleyes:

içi fırına mı götürüyorsun ablam ?

selam kızlar ;

şimdi öğle yemeğimi yedim.
1 fincan çorba ve 1 grisini
Akşam da ızgara tavuk göğüs var menümde..

reglim devam ettiğ*i için tartıya çıkmıyorum.İnşallah pazara biterse o zaman merakımı gidereceğim.

torpak ablam şu lahmacun içini nasıl yapıosun ?
pazar kahvaltısı için düşünebilirim . . .

:1rolleyes:

içi fırına mı götürüyorsun ablam ?

ben hazırlıyorum eşim götürüyor sırnaşık şey
canım soğanları robottan geçiriyorum ,domatesleride kabuklarını soyduktan sonra geçiriyom maydanozu tahtada ince ince doğruyom (robot maydanozu öldürüyor ),
şimdi uygun bi tepside önce kıymayı pul biberiyle,azıcı karabiber ,biber salçasıyla iyice yoğurur gibi karıştırıyomiçine çekilmiş soğanıda koyup iyice karıştırıyom en sonda maydanozu,domatesi ve yeteri kadar zeytinyağını koyup hepsini iyice harmanlıyom hepsi bu kadar canım bizim buralarda aileler hep böyle yapar hazırı genelde tercih etmeyiz kendi hazırladığın iç daha sağlıklı ve lezzetli içinde ne olduğunu biliyosun yerimseniben
pazar kahvaltısı için uygun olabilir geç yapıldığı için sorun olacağını sanmıyorum afiyet olsun tatlım :1hug: a.s.a.s.

aaybiscim iyi sonuç alacağına eminim menü çok güzel hafif olmuş sakıncalı bi durum yok yani kaydirigubbakcemile5

ablam sağ olasın . . .sen adanalısınnnn . . . bizim buralar dedinde . . . uf adana zaten damak çatlatır lezzetiyle . . .cokacimcoook

evt lahmacun pideden daha masum hamuru çok daha ince çünkü . . . :asigim:

bende bu gün bu saate kadar 1 muz 1 bardak karışık meyva suyu 2 etimek 2 müsli 5 zytn 1 karper peynir 1 yumurta tükettim . . . 17 gibi 2 müsli yerim akşam kereviz salatası yapacağım . . . kerevizin tam mevsimi hanımlar değerlendirilmeli . . .
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…