Günaydın KK'nın güzel, bakımlı, kararlı ve başarılı bayanları :teytey:
Rejimimi hiiiiç bozmadım, çok dikkat ediyorum son derece. 61 kiloyum ama aynaya baktığımda kendimii 64 kilo olduğumm zamana göre çok çok daha formda hissediyorum.
Topraksu canım; sen evlenme arifesindesin sanırım ben atlamışım o sayfaları. Zaten 2 kilo kalmış hedefine yanılıyormuyum. Birde inan düğün yaklaştıkca istemdışı birkaç kilo vericeksin herkes öyle oluyor. Ben evlenirken o aralar işte yine kendimi iyi hissettiğim kilo olan 57'ye düşmeye çabalıyordum. Evlendiğim gün bir baktım 54 olmuşum :1shok: O 3 kilo nasıl gittii anlamadımm yani benim çabam değildi o. Ama çok zayıflıkdan vede aşırı solarıum'dan yüzüm çökük bi haldeydim malesef. :dilcikar: İnşallah sen çok güzel bir gelin olursun canım. Hayırlısı olsun a.s. a.s. a.s.
slm kızlar tşk ederim destekleriniz için..bende olumlu düşünmeye gayret ediyorum aslında büyük bir sounum yok ruha halim çok degişik bu günlerde bir iyi bir kötü oluyorum bazen gerçekten nedensiz cnm sıkılıyor..bekleme süresi tedavi kilo alımı falan birazdaq beni böyle karamsar yaptı sanırım ama emin olun elimden geldigince dikkat etmeye relax olmaya çalışıyorum..hayırlısı olsun hakkımızda..dualrınızı bekliyorum kızlar banada yer verirseniz sevinirim..bu sefer bebişim tutunsun bana hayırlısı ile..
selam kızlar, nerdeyse bir haftadır takip ediyorum ama ayzmıyordum. çünkü ipin ucunu kaçırdım hele dün çok fazla yedim. yarından itibaren yine başlıyorum.
sizleride hayran hayran takip ediyorum ve kendime çok kızıyorum irademe ahip olamadığım için.
günaydın
bugün açılışı ben yapıcam heralde
topraksu ve pimeaa umarım daha iyisinizdir.
mavideniz sabun umarım sizin keyiflerde iyidir.
benim 2 gün önce yaptığım o tatlı ve pata kaçamağından sonra benim ibre hiç oynamıyo.sanırım bu hafta hiç kilo veremicem.acayip canım sıkıldı.hiç 1 gr bile değişiklik yok kilomdaÇok üzgünüm çoookbenneyaptımki
herkez kilo verdin diyodu.nazar mı deydi bilmem.kafam bozuldu baya.
neyse dün akşam yemeğinde 1 kepçe erişteli çorba, biraz kereviz, brokoli yedim.sonra spora gittim yine 1,5 saat spor yaptım.
sabahta 1 bardak süt bir dili tahıllı ekmek biraz peynir 5 zeytin domates
Rejimimi hiiiiç bozmadım, çok dikkat ediyorum son derece. 61 kiloyum ama aynaya baktığımda kendimii 64 kilo olduğumm zamana göre çok çok daha formda hissediyorum.
Topraksu canım; sen evlenme arifesindesin sanırım ben atlamışım o sayfaları. Zaten 2 kilo kalmış hedefine yanılıyormuyum. Birde inan düğün yaklaştıkca istemdışı birkaç kilo vericeksin herkes öyle oluyor. Ben evlenirken o aralar işte yine kendimi iyi hissettiğim kilo olan 57'ye düşmeye çabalıyordum. Evlendiğim gün bir baktım 54 olmuşum :1shok: O 3 kilo nasıl gittii anlamadımm yani benim çabam değildi o. Ama çok zayıflıkdan vede aşırı solarıum'dan yüzüm çökük bi haldeydim malesef. :dilcikar: İnşallah sen çok güzel bir gelin olursun canım. Hayırlısı olsun a.s. a.s. a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kıız ne evlenmesi toprak su ablamın yigeni evlenecek o zaten evli :roflol::roflol:bas bas bagırıyor ya burada yaşım daha da ilerlemeden menepoza girmeden kilo vereyim diye(dogru hatırlıyorum degilmi daha önce takımdada söylemiştin)
Maviciğim umarım Allah gönlüne göre verir.Evlendikten 4 yıl sonra hamile kaldım ben.Hatta sanırım psikolojik olarak çocuk istemediğimize bile karar vermiştik ama her reglimde ikimizde gizli gizli ağlıyorduk.Şuan 2.5 yaşında çok tatlı ve sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun.Şimdi diyorum ki ben onsuz olabilmeyi nasıl düşünmüşüm nasıl yaşamışım o olmadan.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın,ama lütfen moralini yüksek tut ve hep iyi olacağını düşün....a.s.
kayram'cım, kaçamaklarını artık kafana takma canım... yedin ve bitti artık.. sen şimdi önüne bak.. önümüzdeki haftaya kadar da tartılma... kaçamak da yapma bu süre icinde.. mutlaka oynama olacaktır canım sıkma canını. motivasyon yüksek tut hayatım bak aynaya, kilo vermeden önceki ve simdiki hallerini gözünün önüne getir.. ve bi kac kilo verdigin zamanları.o zaman daha iyi olcaksın a.s.
mavi deniz'im allahh gönlüne göre versin insallah canım...bebeginin sana tutunması icin annesinin önce morali yüksek,motivasyonu tam, bomba gibi olması lazım ki, o da güzzzeeeeeeelcene düşsün karnına...
öpüyorum hepiniziiiii
evet canımcım doğru hatırlamışsın :roflol::roflol:
ay çok güldüm ya ama iyi oldu be evde somurtup duruyodum bu karıştırma işi kahkahalar atmama neden oldu siz çok yaşayın emi Şeniz
mavicim bütün dualarımız seninle canım sen yeterki moralini düzgün tut inşallah olacak ya ve biz teyzeleri olarak çok ama çok seveceğiz
torpak ablam şu lahmacun içini nasıl yapıosun ?
pazar kahvaltısı için düşünebilirim . . .
:1rolleyes:
içi fırına mı götürüyorsun ablam ?
ben hazırlıyorum eşim götürüyor sırnaşık şey
canım soğanları robottan geçiriyorum ,domatesleride kabuklarını soyduktan sonra geçiriyom maydanozu tahtada ince ince doğruyom (robot maydanozu öldürüyor ),
şimdi uygun bi tepside önce kıymayı pul biberiyle,azıcı karabiber ,biber salçasıyla iyice yoğurur gibi karıştırıyomiçine çekilmiş soğanıda koyup iyice karıştırıyom en sonda maydanozu,domatesi ve yeteri kadar zeytinyağını koyup hepsini iyice harmanlıyom hepsi bu kadar canım bizim buralarda aileler hep böyle yapar hazırı genelde tercih etmeyiz kendi hazırladığın iç daha sağlıklı ve lezzetli içinde ne olduğunu biliyosun yerimseniben
pazar kahvaltısı için uygun olabilir geç yapıldığı için sorun olacağını sanmıyorum afiyet olsun tatlım :1hug: a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?