katılyorum sana.. herşey once içimizde başlıyo...cok kötü durumlarda iyi düsünmek zor oluyo ama gercekten tek bi olumlu bişe yakaladıktan sonra motivasyonu yükseltmek daha kolaylasıyo... bile bile lades demeden, dikkat edince yavas yavas düzene giriyo bazı seyler..
bende çok kızgınımmmmmmm ve çok sinirliyiiiiiiiiiiiiiiiiiim :1shok:
daha iyileşmedim yürüyüş yapamıyorum kilo veremiyorum bide üstüne yediklerimden kilo alacam şimdilik belli deil ama yakında çıkar acısı
kızlar ben güçlü antibiyotik kullanıyorum midem rahatsız olduğu için ilaç dokunmasın diye tıka-basa yiyorum ne olacak benim halim mayıs sonunada yiğenimin düğünü var incecik bi teyze olmak istiyorum ama bu gidişle biraz zor gibi hedefe bu kadar yaklaşmışken hastalık tam bir darbe oldu yani bana
sabuncum bende lahmacuna bayılırım ama içini kendim hazırlarsam
bugün yediklerim:
kahvaltı:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin az şekerli çay
1 küçük haşlanmış patates
1 kase çorba
yeşilçay
akşamda:1 orta büyüklükte çupra,yeşillik,2 kaşık kavrulmuş patates yarım avuç içi kadar pide
az şekerli çay
bende çok kızgınımmmmmmm ve çok sinirliyiiiiiiiiiiiiiiiiiim :1shok:
daha iyileşmedim yürüyüş yapamıyorum kilo veremiyorum bide üstüne yediklerimden kilo alacam şimdilik belli deil ama yakında çıkar acısı
kızlar ben güçlü antibiyotik kullanıyorum midem rahatsız olduğu için ilaç dokunmasın diye tıka-basa yiyorum ne olacak benim halim mayıs sonunada yiğenimin düğünü var incecik bi teyze olmak istiyorum ama bu gidişle biraz zor gibi hedefe bu kadar yaklaşmışken hastalık tam bir darbe oldu yani bana
sabuncum bende lahmacuna bayılırım ama içini kendim hazırlarsam
bugün yediklerim:
kahvaltı:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin az şekerli çay
1 küçük haşlanmış patates
1 kase çorba
yeşilçay
akşamda:1 orta büyüklükte çupra,yeşillik,2 kaşık kavrulmuş patates yarım avuç içi kadar pide
az şekerli çay
sabuncum ve pimeacım çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni Şeniz kızlar beni kendime getirdiniz vallahi moralim düzeldi motivasyon denilen şey buymuş demek sositososito oh oh birazda böyle :teytey::teytey: bu gazla kimse tutamaz beniiiiiiii
yalnız olmaz ama sizleride bekliyorum hepbirlikte tam gaz ileeeeeeeeriiiiiiiiiii
topraksuu canım yedilerinde en ufak bir abartı yok bence gayet iyi...zaten bildiğim kadarıyla 60 kilosun en kötü ihtimalle düğüne kadar 1 gr bile veremesen bile(böyle yemeye devam edersen imkansız birşey)kilolu bir teyze olmayacaksın 100 kilo değilsin ya sonuçta içini ferah tut düğüne kadar genç kız gibi olursun bak dedi dersin...yerimseniben
SÜPERSİN HAYATIM.. laelaelaelaelae bu dil cıkaran adam cok hosuma gidiyo yaaa... cok komikkkkk :roflol:
saol derincim evet şimdilik 60 kiloyum ama ne bilim bir haftayı geçti böyle kös kös hareketsiz olunca şiştim zannediyorum ben alışkın deilim böyle hareketsizliğe ondan herhalde sıkıldım ama şimdi moralim düzeldi canlarım hepiniz saolun Şeniz
canım hareketsiz oturmak istemiyorsan biran önce iyile acısını çıkart ya ben ne yapayım tüm günüm pc başında kös kös oturarak geçiyor...:roflol:1 ay o kadar dikkat ettim hiç kilo veremedim...
gerçekten çok zormuş sürekli oturmak yatmak zaman hiç geçmiyor canım sürekli oturuyorsan vermediğine üzülme almadığına sevin buda büyük başarı a.s.kaydirigubbakcemile5
sen var ya psikolog olmalıymışsın canım çok tatlısın...bunlar sana...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?