senin bir de çiko stoğun mu var.. bir tane alıp yemiyosun da utanmadan paket paket alıp eve koyuyosun demek.. parmak ısırıyorum şu anda kafamçokkarıştı
bu arada 55kg çok utopik bir yaklaşım ama 55.5-56dan umutluyum ne yalan söyliyim...
:Saruboceq:
zaten yerken de yazarken aklıma sen geldin..luna olsa kesin sever bunu dedim.. şöyle tatlı olanlardan kırmızı kırmızı taneler çok da şık duruyor tabakta cokacimcoook
bugun yediklerimi yazayım..
sabah küçük bir light tost 3 adet zeytın
ara çeyrek nar, 3 kasık yogurt
öğlen (şu an) tarcınlı müsli ve yogurt, elma..
aksama da bol salata ve 1 porsiyon tavuklu noodle(umarım abartmam çok seviyorum çünkü)
selam kıslarrrr... nasılsınız? simdi diceksiniz nerdn bu samimiyet daa tanımadan..doru siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum zayıflamaya calısırken hepiniz farkında olmadan yardımcı oldunuz bana ama gelin görün ki su son zamanlarda ipin ucunu kacırdım ve epey kilo aldım su an 62 yim ve acilen kilo vermem lazım nolur yardım edin bana artık içimden hiç diyet yapma isteği gelmio sabah basladığım diyet en fazla 2 saat sürüo
canımcım flyyy aslında karnım tokken kesin yarın diyete baslıorum diorum ama acıkınca erteliorum hemencecik. yazın kendimi sıkıya alıp fazlalıklardan kurtulmustum ama giden göbek ve basenler beni özlemiş olacaklar ki yavas yavas geliolar artık:a015: yaa uf ya uf bu saatten sonra böle dobişko dobişko mu gezcem nese sekerler sizdeki bu motive ve azim umarım bana da gecer çünkü hepinizin masallahı varyarından itibaren yediklerimi tek tek yazcam buraya sizler zaten yazıosunuz bundan böle birbirimize kocluk yapalım lütfeennnn ben eski ince günlerimi çok özledim çokkk:çok üzgünüm:
hoşgeldin öyleyse..selam kıslarrrr... nasılsınız? simdi diceksiniz nerdn bu samimiyet daa tanımadan..doru siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum zayıflamaya calısırken hepiniz farkında olmadan yardımcı oldunuz bana ama gelin görün ki su son zamanlarda ipin ucunu kacırdım ve epey kilo aldım su an 62 yim ve acilen kilo vermem lazım nolur yardım edin bana artık içimden hiç diyet yapma isteği gelmio sabah basladığım diyet en fazla 2 saat sürüo
Ya vardı..:kedi: Daha doğrusu buzdolabında bekleyen bi paket çukulata vardı bide nutella vardı.. Nutella daha tehlikeli paket çukudan zaten.. Çünkü onu kaşıklamaya bayılıyorum..Ama artık aburcubur namına hiç birşey yok evde.. Olmicakta.. Yok yok sana baktıkça gaza geldim.. Senle birdik nerdeyse ama ühüüü... Ne hallere düştüm.. Ama yok yok.. Yetişicem sana yeniden.. Kurban da almanyaya ablamın yanına gidicem.. Ozamana kadar vermem gereken kilolar var..
Allahım motivasyonuma geri kavuştum sanırım.. Şükürler olsun..zemuszemus zemuszemus
Züppersin canım benim.. kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin canım... bende bir iki gün öncesine kadar öyleydim uzunca bir süredir.. Hatta maalesef 4 kilo aldım.. Bak sana ibret oliim.. Ama silkelendim şimdi kendime geldim.. Hadi sende silkelen bakiiim... Hadi bakiiimm. Hop hop..kaydirigubbakcemile3
selam kıslarrrr... nasılsınız? simdi diceksiniz nerdn bu samimiyet daa tanımadan..doru siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum zayıflamaya calısırken hepiniz farkında olmadan yardımcı oldunuz bana ama gelin görün ki su son zamanlarda ipin ucunu kacırdım ve epey kilo aldım su an 62 yim ve acilen kilo vermem lazım nolur yardım edin bana artık içimden hiç diyet yapma isteği gelmio sabah basladığım diyet en fazla 2 saat sürüo
Ya vardı..:kedi: Daha doğrusu buzdolabında bekleyen bi paket çukulata vardı bide nutella vardı.. Nutella daha tehlikeli paket çukudan zaten.. Çünkü onu kaşıklamaya bayılıyorum..Ama artık aburcubur namına hiç birşey yok evde.. Olmicakta.. Yok yok sana baktıkça gaza geldim.. Senle birdik nerdeyse ama ühüüü... Ne hallere düştüm.. Ama yok yok.. Yetişicem sana yeniden.. Kurban da almanyaya ablamın yanına gidicem.. Ozamana kadar vermem gereken kilolar var..
hoşgeldin öyleyse..
kaçtan düştün bu kiloya?
kendini ve bünyeni çok yorduysan, dilersen bir süre ara ver
hosbuldukkk.... ya aslında ben daa öncesinden 67 68 civarındaydım sonra kendimi sıktım ve 55 e kadar düştüm ama işte 1-2 aydırlı öle bırakmısım ki kendimi tartıya bi çıktım 62 yi görünce şok gecirdim... simdi eski motivemi kaybettiğimi sanarken sizler sayesinde bi umut doğdu galibaaaopuyorumnanaktan tekrar başlıorum yarın ama ilk olarak hedefim 4 kilo vermek önce yavas ve gercekçi olmakta fayda var
Hoşgeldin...Senin yazını okurken nisan ayı gibiydi galiba,buraya ilk yazdığım mesaj aklıma geldi.Ben de senin gibi başladığım diyeti sürdürememekten şikayet etmiştim.O günden bu güne 10kg kadar verdim.Tabii buranın ve buradaki arkadaşların sayesinde.Bana çok iyi geldi burası,darısı başına....hihoyyyt
Yahu ben ne yapayım o zaman.Evde çocuk olur da aburcubur olmaz mı.Benim oğlan tam bir Caramio hastası.Buzdolabı kinder ve caramio dolu.Danetteymiş,Nutellaymış,fındık-fıstıkmış vs...saymayayım artık.Hangi dolabı açsam bir kaçı karşımda...akannehir
Ühhü ühhü senağlama 50 kilo olayım kendime kocca bir çikolatalı pasta alıp tek başıma yiyicem....:bbo:cokacimcoook
midem bulanıyor..
içebilsem iyi olur biliyorum..
papatya içerdim eskiden iyi gelirdi ama bu sefer içemiycem.melisayı merak ettım ama alıcam. bi daha ki aylarda deneyebilirim belki..
yeni gördüm güzelim yaa..
anlatayım ama patlıcanları karnıyarıklık hazırlıyorum.bir tane kapaklı telon tencereye 1 yemek kasıgı yag koyuyorum 4-5 tane patlıcanı yag kızdıktan sonra kouyorum kapagını kapatıyor. 1dk bekledikten sonra altını kısıyorum. buharında yumusuyor. böylece kızartma gibi oluyor ama yaglı olmuyor. sonra cevır. arkaya da yag eklemeden aynı işlem.
sonra pecete üstüne al patlıcanları..
sonracıgıma, domates,biber,sogansarımsak sotele.. 1 kaç damla yag ile..
patlıcanların içlerini bu karısımla doldur. karnıyarık gibi pişir. pişirme suyuna 1 çay kasıgı seker kouyorum ben..
etsiz zeytnyaglı karnıyarık yanı özünde
Hoşgeldin...Senin yazını okurken nisan ayı gibiydi galiba,buraya ilk yazdığım mesaj aklıma geldi.Ben de senin gibi başladığım diyeti sürdürememekten şikayet etmiştim.O günden bu güne 10kg kadar verdim.Tabii buranın ve buradaki arkadaşların sayesinde.Bana çok iyi geldi burası,darısı başına....hihoyyyt
Yahu ben ne yapayım o zaman.Evde çocuk olur da aburcubur olmaz mı.Benim oğlan tam bir Caramio hastası.Buzdolabı kinder ve caramio dolu.Danetteymiş,Nutellaymış,fındık-fıstıkmış vs...saymayayım artık.Hangi dolabı açsam bir kaçı karşımda...akannehir
Ühhü ühhü senağlama 50 kilo olayım kendime kocca bir çikolatalı pasta alıp tek başıma yiyicem....:bbo:cokacimcoook
ay aynen bende buraya takıldıktan sonra düzenli beslenmeye baslamıstım ve ideal kilomdaydım ama sonra olanlar oldu bıraktım tüm herşeyi ve sonuç ortada:62 kilooooo :1shok:artık baktım olacak gibi deil sizlerin yazdıklarını sdece okumak yerine aranıza katılmalıydım vee şimdi burdayım canım sen o fazlalıkları kac ayda verdin neler uyguladın
Ya tam recim modunda olduğum zaman bana koymuyo aburcubur olmuş olmamış, zaten canım istemiyo.. Ama böyle isteksiz olduğum zaman da tam ters tepiyo..
Valla sana Allah yardım etsin canım yinede.. Zor valla.. İnsanın aklını çeler be.. Ama sen maşşallah.. Gayet iradelisin canım..
Katıl tabi aramıza.. niye uzaktan bakasın.. Geç bile kalmışsın bak ..opuyorumnanaktan
kızlar yaa bugün giyim kursundaydım pek giremedim afedersiniz , ama tam gaz devammzemuszemus
hımm ne yedim bugün;
kahvaltı 1 kk beyaz peynir, biraz domates , salatalık şekersiz çay
ara üç adet altınbaşak
öğlen ekmeksiz salata, tavuk döner(biraz bozdum mu dersiniz? dışarıda olunca alternatif azalıyor)
akşamda kereviz yerim yoğurtla bu arada dün akşam yemeğinde, üç kaşık kadar patlıcan yemeği, üç kaşık kadar kereviz, dört kaşık kadar da arpa şehriye pilavı(az yağlı)
senin işin zor valla..Hoşgeldin...Senin yazını okurken nisan ayı gibiydi galiba,buraya ilk yazdığım mesaj aklıma geldi.Ben de senin gibi başladığım diyeti sürdürememekten şikayet etmiştim.O günden bu güne 10kg kadar verdim.Tabii buranın ve buradaki arkadaşların sayesinde.Bana çok iyi geldi burası,darısı başına....hihoyyyt
Ya tam recim modunda olduğum zaman bana koymuyo aburcubur olmuş olmamış, zaten canım istemiyo.. Ama böyle isteksiz olduğum zaman da tam ters tepiyo..
Valla sana Allah yardım etsin canım yinede.. Zor valla.. İnsanın aklını çeler be.. Ama sen maşşallah.. Gayet iradelisin canım..
Katıl tabi aramıza.. niye uzaktan bakasın.. Geç bile kalmışsın bak ..opuyorumnanaktan
slm cnm ben aranıza bugün katıldım ve neler yediğini görünce hemen yazayım dedim tatlım tüm günü cok hafif gecirmişn tebrikler hatta alkisalkisalkis bence tavuk döneri de fazla dert etme ne de olsa aksamı hafif seylerle atlatmıssın artık.bende diyetime bugün basladım ve aksamı öğün olarak atladım malum öğlen abarttığım için... simdi elimde yesil cayım var onu içiyorum bence sende hemen kendine şöyle sıcak bi bitki çayı hazırla ve hafifliğin tadını cıkarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?