60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yediklerimi yazayım..

sabah küçük bir light tost 3 adet zeytın

ara çeyrek nar, 3 kasık yogurt

öğlen (şu an) tarcınlı müsli ve yogurt, elma..

aksama da bol salata ve 1 porsiyon tavuklu noodle(umarım abartmam çok seviyorum çünkü)

selam kıslarrrr... nasılsınız? simdi diceksiniz nerdn bu samimiyet daa tanımadan..doru siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum zayıflamaya calısırken hepiniz farkında olmadan yardımcı oldunuz bana ama gelin görün ki su son zamanlarda ipin ucunu kacırdım ve epey kilo aldım su an 62 yim ve acilen kilo vermem lazım nolur yardım edin bana artık içimden hiç diyet yapma isteği gelmio sabah basladığım diyet en fazla 2 saat sürüo

Ya vardı..:kedi: Daha doğrusu buzdolabında bekleyen bi paket çukulata vardı bide nutella vardı.. Nutella daha tehlikeli paket çukudan zaten.. Çünkü onu kaşıklamaya bayılıyorum..Ama artık aburcubur namına hiç birşey yok evde.. Olmicakta.. Yok yok sana baktıkça gaza geldim.. Senle birdik nerdeyse ama ühüüü... Ne hallere düştüm.. Ama yok yok.. Yetişicem sana yeniden.. Kurban da almanyaya ablamın yanına gidicem.. Ozamana kadar vermem gereken kilolar var..

Allahım motivasyonuma geri kavuştum sanırım.. Şükürler olsun..zemuszemus zemuszemus

Züppersin canım benim.. kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım... bende bir iki gün öncesine kadar öyleydim uzunca bir süredir.. Hatta maalesef 4 kilo aldım.. Bak sana ibret oliim.. Ama silkelendim şimdi kendime geldim.. Hadi sende silkelen bakiiim... Hadi bakiiimm. Hop hop..kaydirigubbakcemile3

canımcım flyyy aslında karnım tokken kesin yarın diyete baslıorum diorum ama acıkınca erteliorum hemencecik. yazın kendimi sıkıya alıp fazlalıklardan kurtulmustum ama giden göbek ve basenler beni özlemiş olacaklar ki yavas yavas geliolar artık:a015: yaa uf ya uf bu saatten sonra böle dobişko dobişko mu gezcem nese sekerler sizdeki bu motive ve azim umarım bana da gecer çünkü hepinizin masallahı var yarından itibaren yediklerimi tek tek yazcam buraya sizler zaten yazıosunuz bundan böle birbirimize kocluk yapalım lütfeennnn ben eski ince günlerimi çok özledim çokkk:çok üzgünüm:

Aynen canım.. Yediklerini yazmak acaip iyi oluyor, çünkü ozaman kaçamak yaparken 2 kere düşünüyorsun canım.. Senle beraber toparlanalım canım..

Benim mekanik tartım vardı.. Oda bozuldu sanırım.. Bakiim yeni baskül alcam heralde motivasyon amaçlı..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin öyleyse..
kaçtan düştün bu kiloya?
kendini ve bünyeni çok yorduysan, dilersen bir süre ara ver

hadi bakalım 60ın altında görmek istiyoruz seni bir an önce..

Hoşgeldin...Senin yazını okurken nisan ayı gibiydi galiba,buraya ilk yazdığım mesaj aklıma geldi.Ben de senin gibi başladığım diyeti sürdürememekten şikayet etmiştim.O günden bu güne 10kg kadar verdim.Tabii buranın ve buradaki arkadaşların sayesinde.Bana çok iyi geldi burası,darısı başına....hihoyyyt

Yahu ben ne yapayım o zaman.Evde çocuk olur da aburcubur olmaz mı.Benim oğlan tam bir Caramio hastası.Buzdolabı kinder ve caramio dolu.Danetteymiş,Nutellaymış,fındık-fıstıkmış vs...saymayayım artık.Hangi dolabı açsam bir kaçı karşımda...akannehir

Ühhü ühhü senağlama 50 kilo olayım kendime kocca bir çikolatalı pasta alıp tek başıma yiyicem....:bbo:cokacimcoook

Son düzenleme:
kızlarrr bu arada zamanında benim tarafımdan denenmiş ve işe yaramış bi kac zayıflama metodu var onları paylasıım hemen. sabah uyanır uyanmaz sıcak suyun içine yarım limon sıkıp için bi de yatmadan önce maden suyunun içine de limon sıkın ama eğer mide probleminiz falan varsa bunların size faydası olmaz zararı olur.. haaa bi de kayısılı form cayı var dogadan ın. sabah aksam 1er bardk içtiğinizde cok işe yarıo ayyy size anlatırken gaza mı geldim ne. yarın baslıcam artık gelişmelerden haberdar ederim sizi

ay aynen bende buraya takıldıktan sonra düzenli beslenmeye baslamıstım ve ideal kilomdaydım ama sonra olanlar oldu bıraktım tüm herşeyi ve sonuç ortada:62 kilooooo :1shok:artık baktım olacak gibi deil sizlerin yazdıklarını sdece okumak yerine aranıza katılmalıydım vee şimdi burdayım canım sen o fazlalıkları kac ayda verdin neler uyguladın

teşekkür ederim canım benim sağolsın, uygulayacağımopuyorumnanaktan

Ya tam recim modunda olduğum zaman bana koymuyo aburcubur olmuş olmamış, zaten canım istemiyo.. Ama böyle isteksiz olduğum zaman da tam ters tepiyo..

Valla sana Allah yardım etsin canım yinede.. Zor valla.. İnsanın aklını çeler be.. Ama sen maşşallah.. Gayet iradelisin canım..

Katıl tabi aramıza.. niye uzaktan bakasın.. Geç bile kalmışsın bak ..opuyorumnanaktan

ayy evet evet ii oldu ama dediğin gibi gec kaldım 60-69 aralığı diye gelmiştim ama burdakiler 50 küsür cıtırlar eee tabi birlikten kuvvet doğar dediniz ve verdiniz demi kiloları şimdi sizin yerinizde olmayı isterdim:çok üzgünüm:

kızlar yaa bugün giyim kursundaydım pek giremedim afedersiniz , ama tam gaz devammzemuszemus
hımm ne yedim bugün;
kahvaltı 1 kk beyaz peynir, biraz domates , salatalık şekersiz çay
ara üç adet altınbaşak
öğlen ekmeksiz salata, tavuk döner(biraz bozdum mu dersiniz? dışarıda olunca alternatif azalıyor)
akşamda kereviz yerim yoğurtla bu arada dün akşam yemeğinde, üç kaşık kadar patlıcan yemeği, üç kaşık kadar kereviz, dört kaşık kadar da arpa şehriye pilavı(az yağlı)

Son düzenleme:
flycım,
ben tuttum bu baskülü..
hem arzum da güvenilir bi rmarka...
bence işiniz görür
fiyatı da uygun

sen al bu tartıdan sana gelcem kasımı,yağımı ayırttırmaya opuyorumnanaktan

slm cnm ben aranıza bugün katıldım ve neler yediğini görünce hemen yazayım dedim tatlım tüm günü cok hafif gecirmişn tebrikler hatta alkisalkisalkis bence tavuk döneri de fazla dert etme ne de olsa aksamı hafif seylerle atlatmıssın artık.bende diyetime bugün basladım ve aksamı öğün olarak atladım malum öğlen abarttığım için... simdi elimde yesil cayım var onu içiyorum bence sende hemen kendine şöyle sıcak bi bitki çayı hazırla ve hafifliğin tadını cıkarhihoyyyt

senin işin zor valla..
ben market alışverişinde hızla geçiyorum o cıssss reyonları..bazen anne çocuk gördüğümde aklıma geliyor.. ben ne yapıcam yarın veletle beraber alışverişte diye :hulya:

almanyaya mı gitcem dedin sen?
ne zaman gitceksin kaç gün kalcaksın. bayramdan sonra işimiz var unutma :1rolleyes:

hoş geldin aramıza angelass ne iyi ettin de geldin moral verdiin banaaaopuyorumnanaktan
inş sende başarılı olursun ki karar verdikten sonra başarmak kaçınılmaz, bende aynen öle yaptım bitki çayı sayılmaz ama yinede toksin attırması için elma sirkesi kürü yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…