Fulyacım sanırım çoğumuz senin durumundayız.Forma katılım neredeyse yok gibi birşey.Tümden bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz herhalde.Ben de bugün yediklerimi yazsam inanın aforoz edilirim bu gruptan.Bakma benin 53'lü rakamları gördüğüme,sonuçta iştahım bir açık bir açık,her an alabilirim gene eski kilolarımı...
Bilemiyorum resetlememiz lazım şu beynimizi ama nasıl?Sanırım gene buraya yazarak birbirimize güç vermemiz lazım.Sen spor konusunda iyiydin,gene başlayabilirsin.Yemeklerinden kısamasan bile spor yapmak motive edecektir seni.Ben de walk at home başlamayı düşünüyorum ama belim gene azdı şu sıralar..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım geçmiş olsun.. Dikkat et beline.. Benim de 2 gündür belim bi acaip.. Feci sızlıyo..
Bi ucundan tutmak lazım gerçekten.. Yeniden düzenli buraya yazmaya başlayarak başlayalım gerçekten.. Bugün yazmicam ama yarından itibaren ne olursa olsun yediklerimi yeniden yazmaya başlicam.. O da bişey..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
haklısın lunacım,
Fulyacım sanırım çoğumuz senin durumundayız.Forma katılım neredeyse yok gibi birşey.Tümden bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz herhalde.Ben de bugün yediklerimi yazsam inanın aforoz edilirim bu gruptan.Bakma benin 53'lü rakamları gördüğüme,sonuçta iştahım bir açık bir açık,her an alabilirim gene eski kilolarımı...
Bilemiyorum resetlememiz lazım şu beynimizi ama nasıl?Sanırım gene buraya yazarak birbirimize güç vermemiz lazım.Sen spor konusunda iyiydin,gene başlayabilirsin.Yemeklerinden kısamasan bile spor yapmak motive edecektir seni.Ben de walk at home başlamayı düşünüyorum ama belim gene azdı şu sıralar..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet kızlar yarından itibaren en azından 3ümüz için silkelenme zamanı olsun.
Canım geçmiş olsun.. Dikkat et beline.. Benim de 2 gündür belim bi acaip.. Feci sızlıyo..
Bi ucundan tutmak lazım gerçekten.. Yeniden düzenli buraya yazmaya başlayarak başlayalım gerçekten.. Bugün yazmicam ama yarından itibaren ne olursa olsun yediklerimi yeniden yazmaya başlicam.. O da bişey..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sana da geçmiş olsun canım,aman sen de dikkat et kendine..kaydirigubbakcemile3
Evet ben de yazmayı düşünüyorum gene günlük yediklerimi.Biraz önce eski foto ve videolarıma baktım.Aman Allahım neymişim öyle.akannehirO günlere dönmek kesinlikle istemiyorum,bu yüzden de tekrar silkelenip kendime geleyim diyorum.yasakkelime
Bu arada fiucum nasıl oldun, iyi misin?Yoksun ortalıkta...Bu sayfaya girip de sizlerin yazılarını görmeyince inanın içim burkuluyor be yawww....:çok üzgünümpuyorumnanaktan
Sana da geçmiş olsun canım,aman sen de dikkat et kendine..kaydirigubbakcemile3
Evet ben de yazmayı düşünüyorum gene günlük yediklerimi.Biraz önce eski foto ve videolarıma baktım.Aman Allahım neymişim öyle.akannehirO günlere dönmek kesinlikle istemiyorum,bu yüzden de tekrar silkelenip kendime geleyim diyorum.yasakkelime
Bu arada fiucum nasıl oldun, iyi misin?Yoksun ortalıkta...Bu sayfaya girip de sizlerin yazılarını görmeyince inanın içim burkuluyor be yawww....:çok üzgünümpuyorumnanaktan
haklısın lunacım,
katılım yok gibi bişi ve ben buraya yazmadan kimsenin bir yerlerde diyet yaptıgına falan inanmıyorum.
bu arada geçmiş olsun..beline dikkat et.
lunacım,
bugun regl oldum. 3 saat kadar uzandım. şimdi iyi sayılırım. ağrı kesici vs ile toparladım.
diyet yalan oldu gene tabi...
spor da ona keza...
yarına regl sorun yaratmazsa spora başlayayım,artı diyete devam edeyim istiyorum.
birbirimizi motive etmeliyiz.biz ancak öyle başarmıştık..başka türlü ben başaramam..
benek abla,fib, zab , mısır unu,tgull ve diğer arkadaslar(su an hatırlamadıklarım kırılmasın ltfn) KK 60-69 sefer sayılı uçağınız kalkışa hazırdır..hadi hadi toparlanın..
günaydın kızlar, evet sana katılıyorum margherita artık işi sıkı tutup , bir birimizi gaza getirelim.. şöyle bakıyorumda, büyük bir başarı örnekleri görüyorum..ya arkadaşlar siz değilmisiniz 10 kilolar 7 kilolar hatta çok daha fazlalarını veren, üç beş kilo vız gelmeli size vallahi tebrik ediyorum sizi, inş bende sizler gibi başarılı olurum, elma sirkesi ,bal, ılık su kürüyle birlikte devam ediyorum diyete. iyi geldi insan hafiflemiş hissediyor kendini ,daha 10 kilom var ama azimliyim inş. zaman önemli değil o kiloya ulaşana kadar devam.
hepimize sağlıklı zayıflamalar opuyorumnanaktan
haklısın lunacım,
katılım yok gibi bişi ve ben buraya yazmadan kimsenin bir yerlerde diyet yaptıgına falan inanmıyorum.
bu arada geçmiş olsun..beline dikkat et.
lunacım,
bugun regl oldum. 3 saat kadar uzandım. şimdi iyi sayılırım. ağrı kesici vs ile toparladım.
diyet yalan oldu gene tabi...
spor da ona keza...
yarına regl sorun yaratmazsa spora başlayayım,artı diyete devam edeyim istiyorum.
birbirimizi motive etmeliyiz.biz ancak öyle başarmıştık..başka türlü ben başaramam..
benek abla,fib, zab , mısır unu,tgull ve diğer arkadaslar(su an hatırlamadıklarım kırılmasın ltfn) KK 60-69 sefer sayılı uçağınız kalkışa hazırdır..hadi hadi toparlanın..
hıımm ben ne yediimm bakalım ;
sabah biraz peynir, domates, kızarmış bir dilim kepekli ekmek greyfurt suyu bir bardak
öğlen çok az , makarna
akşam ne yerim bilmiyoruum
Ara öğünler de oluştur derim bennnn...Özellikle light süt ya da yoğurt tüketmeni tavsiye ederim...
merhaba bende aranıza yeni katıldım ama üye olmadan takip ediyordum biraz bana bilgi verirmisniz
merhaba bende aranıza yeni katıldım ama üye olmadan takip ediyordum biraz bana bilgi verirmisniz
Öncelikle hoşgeldin...
Ben de özellikle sabahları (özel bir anlamı olduğundan değil,sadece öyle denk geldiğinden) bergamut aromalı yeşil çay içiyorum.Çok da alıştım doğrusu..
Elma sirkeli ılık su da sabah akşam içiyorum fakat elma sirkesinin ballısının çıtığını ilk şimdi duydum,ben de merak ettim doğrusu...
a.s.
Kızlar evde olanlar dinlemiştir belki..Murat Topoğlu bu sabah,aşırı tatlı krizine girenlere bir tarif verdi ,,
Yarım yağlı sütü ısıtın,içine tatlandırıcı koyarak tatlandırın,üstüne de tarçın ekin..Boza gibi oluyor dedi .Kalorisi de yarım dilim ekmekten daha azmış..Ben mutlaka deneyeceğim kriz zamanlarında ..Dinlemeyenler için paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?