Sağol canım.. Gayet mantıklı ve hafif bir tarif.. Teşekkürler..
Ben bugün ne yedim bakalım..
Sabah: 2 dilim ekmek, 2kk beyaz peynir, domates, salatalık, 1 t.kaşığı kadar da kuşburnu pekmezi gibi bişey
Ara: 3 adet mavi yeşil elmalı püsküüt, sütlü nescafe
Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 2 ufak dilim ekmek, yarım elma
Arada yine kalan 3 adet püsküütümü yerim. Akşamda meyvalı yoğurt düşünüyorum.. Bakalım.. Akşam tekrar bildiririm.. zemuszemus zemuszemus
tşkler hoşbuldum:) ballı sirke normal sirke gbi geldi bana pek bal tadı sezilmiyo ama düzenli yapmıyorum hala bi düzene girmiş değilim
gene çok iyi değilim. 2 saat yattım kalktım anca.. regl bozdu beni..Evet herkes yavaş yavaş dökülüyor gerçekten..
Fibuş çok dikkat et kendine.. Çok geçmiş olsun..
Zabınım hadi berabercenek toparlanıyoruz..
Lunam menün güsel..
Prensesim nasılsın canım?
z.alagozoglu hoşgeldin aramıza..
iyi gidiyorsun fatmagül..hıımm ben ne yediimm bakalım ;
sabah biraz peynir, domates, kızarmış bir dilim kepekli ekmek greyfurt suyu bir bardak
öğlen çok az , makarna
akşam ne yerim bilmiyoruum
ben bunu hep yaparım. süt içeceğim de sütümü böyle içerim. tamamen light süt kullanıyorum ama ben süt grubu yağından iğrendiğim için..Kızlar evde olanlar dinlemiştir belki..Murat Topoğlu bu sabah,aşırı tatlı krizine girenlere bir tarif verdi ,,
Yarım yağlı sütü ısıtın,içine tatlandırıcı koyarak tatlandırın,üstüne de tarçın ekin..Boza gibi oluyor dedi .Kalorisi de yarım dilim ekmekten daha azmış..Ben mutlaka deneyeceğim kriz zamanlarında ..Dinlemeyenler için paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan
Sağol canım.. Gayet mantıklı ve hafif bir tarif.. Teşekkürler..
Ben bugün ne yedim bakalım..
Sabah: 2 dilim ekmek, 2kk beyaz peynir, domates, salatalık, 1 t.kaşığı kadar da kuşburnu pekmezi gibi bişey
Ara: 3 adet mavi yeşil elmalı püsküüt, sütlü nescafe
Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 2 ufak dilim ekmek, yarım elma
Arada yine kalan 3 adet püsküütümü yerim. Akşamda meyvalı yoğurt düşünüyorum.. Bakalım.. Akşam tekrar bildiririm.. zemuszemus zemuszemus
bende ara öğünde yarım paket altınbaşak yedim. margheritacım bende bugün patlicanlı birşey yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim bana anlatır mısın nasıl yapacağını rica etsemm nüffeeenkızlar ben de mönümü yazayım.. biraz dengesiz ve kötü örnek bir mönü ama regl döneminde idare ediverin beni..
sabah 1 tabak kadar patates salatası, 2dilim light elmek, 1kk peynır, 3 adet zyetin..
bu kadar yiyince acıkmadım tabi.. öğle yemeğini atlıycam sanırım.
aksama da yogurt ve patlıcanları kızartmadan imam bayıldı yapıcam.(halim olursa)
1er tabak yirrrrriiim...
Oh oh fulyacım gayet istikrarlı gidiyorsun.Amman nazar değmesin..
Bu arada ''kuşburnu pekmezini'' anladım da ''gibi birşeyini''anlayamadım be fıstık...:uhm:
gene çok iyi değilim. 2 saat yattım kalktım anca.. regl bozdu beni..
iyi gidiyorsun fatmagül..
ben bunu hep yaparım. süt içeceğim de sütümü böyle içerim. tamamen light süt kullanıyorum ama ben süt grubu yağından iğrendiğim için..
afiyet olsun şeker...
kızlar ben de mönümü yazayım.. biraz dengesiz ve kötü örnek bir mönü ama regl döneminde idare ediverin beni..
sabah 1 tabak kadar patates salatası, 2dilim light elmek, 1kk peynır, 3 adet zyetin..
bu kadar yiyince acıkmadım tabi.. öğle yemeğini atlıycam sanırım.
aksama da yogurt ve patlıcanları kızartmadan imam bayıldı yapıcam.(halim olursa)
1er tabak yirrrrriiim...
midem bulanıyor..Ben de sevmem süt grubu yağını ama biliyor musun fiucum sütteki en faydalı vitamin ve minareller sütün ve yoğurdun yağında imiş.Bu yüzden çoğu diyetisyen tamamen yağsız süt yerine yarım yağlı süt veriyor...
Ama sevmeyince yapacak bir şey yok tabiii....
Bu arada çok sarstı regl seni,bitki çayı içiyor musun.Ihlamur ,melisa vs...bana çok iyi gelir,hem bu soğuklarda içini de ısıtır canım yaa...a.s.
yeni gördüm güzelim yaa..bende ara öğünde yarım paket altınbaşak yedim. margheritacım bende bugün patlicanlı birşey yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim bana anlatır mısın nasıl yapacağını rica etsemm nüffeeen
Bizim Şenay hanım var burda o köyden getirmiş kendi yapmış filan.. İlk defa duydum ama güzel bişey.. Kuşburnunun çok faydalı olduğunu duymuştum.. Hakikaten iyi hissettirdi.. Böyle bi enerjik filan..zemuszemus zemuszemus
Kıyamam sana kuzum ya.. Seni çok etkiliyo bu regl durumları gerçekten.. Lunamın dediği gibi melissa çayı iyi gelebilir. Yada doğadanın kadınlar için diye bir çayı var.. Oda iyi geliyor.. Sakinleştiriyo o dönemlerde.. Onu da bi deneyebilirsin canım..
Çok bişey yememişsin ki canım yaa.. Gayet güzel.. Şu günleri bi atlatta, sen ondan sonra bakarsın canım..
yaşasın... bizim takım toplanmış yineopuyorumnanaktan
prensesim,lunacanım,fulyam,zabınım...birkaç tane de çok kararlı yeni arkadaş(yazdıklarını okuyunca,diyetteki ilk günlerim geldi aklıma:)
sınavım iyi geçti kızlar..laf aramızda okulda barajı geçebilen tek öğretmen ben olacağım galiba:)işin komik yanı sınava girenlerin içinde idareci olmak istemeyen tek kişi de benim:)))sırf birilerine''altınızdaki koltuk baki değil!oraya, hem de torpille değil sınavla gelirim''mesajını vermek için girdim sınava...
kiloma gelince...57 de sabitlendim ben canlarım..ne aşağı,ne yukarı...az da yesem çok da yesem aynı kilodayım uzun zamandır...
hepinizi çoooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
prensesim,lunacanım,fulyam,zabınım...birkaç tane de çok kararlı yeni arkadaş(yazdıklarını okuyunca,diyetteki ilk günlerim geldi aklıma:)
sınavım iyi geçti kızlar..laf aramızda okulda barajı geçebilen tek öğretmen ben olacağım galiba:)işin komik yanı sınava girenlerin içinde idareci olmak istemeyen tek kişi de benim:)))sırf birilerine''altınızdaki koltuk baki değil!oraya, hem de torpille değil sınavla gelirim''mesajını vermek için girdim sınava...
kiloma gelince...57 de sabitlendim ben canlarım..ne aşağı,ne yukarı...az da yesem çok da yesem aynı kilodayım uzun zamandır...
günaydınlar kızlar...
keyifler nasıl?
ben sabah 57kg geldim .. regl olmama ragmen 57 deyip, umutlanmalı mıyım regl sonrası için bilemiyorum...
bazen benımde regl bitiminden 1 hafta falan buluyor düşmem.. aynen yani.Fiucum şuan 57 geliyorsan büyük ihtimalle regl sonrasında daha düşük bir kilo ile karşılaşacaksındır.Fakat senin de bildiğin gibi bu bazen hemen olmuyor,ben de bazen 1-1,5 haftayı buluyor inişi görmem...
Bu arada ben de sabah tartıdım 53,9 geldim biliyor musun?.Dün de yememe o kadar dikkat etmeme rağmen.Yatmadan önce 2 tane mandalina yedim,kötü mü ettim acaba diye düşünüyorum şimdi...
Şu saate kadar yediklerim:
Sabah:
2 tane domates
4 tane sivri biber
2kk kadar çeçil peynir (Bu sıralar canım felaket peynir çekiyor)
Maalesef 2 tane ufak ev kurabiyesi
2 kupa yaseminli şekersiz yeşil çay
Ara:
Yarım avuç kadar sarı leblebi-ceviz-fındık çeşitlemesi
Bu saatten sonra yemeyi düşündüklerim:
Öğlen:
Elmalı light yoğurt
Ara:
Şekersiz kahve
Akşam:
Ne yiyeceğimi bilmiyorum:uhm:
Kızlar çok az su içiyorum gene.Tam bir su özürlüyüm.Dün tv'de bir diyetisyen su içmiyorsanız kesinlikle rejim yapma zahmetinde bulunmayın dedi.Çünkü eriyen yağlar sadece ve sadece idrarla atılıyormuş.Off gidip biraz içeyim bari....
günaydınlar kızlar...
keyifler nasıl?
ben sabah 57kg geldim .. regl olmama ragmen 57 deyip, umutlanmalı mıyım regl sonrası için bilemiyorum...
Fiucum şuan 57 geliyorsan büyük ihtimalle regl sonrasında daha düşük bir kilo ile karşılaşacaksındır.Fakat senin de bildiğin gibi bu bazen hemen olmuyor,ben de bazen 1-1,5 haftayı buluyor inişi görmem...
Bu arada ben de sabah tartıdım 53,9 geldim biliyor musun?.Dün de yememe o kadar dikkat etmeme rağmen.Yatmadan önce 2 tane mandalina yedim,kötü mü ettim acaba diye düşünüyorum şimdi...
Şu saate kadar yediklerim:
Sabah:
2 tane domates
4 tane sivri biber
2kk kadar çeçil peynir (Bu sıralar canım felaket peynir çekiyor)
Maalesef 2 tane ufak ev kurabiyesi
2 kupa yaseminli şekersiz yeşil çay
Ara:
Yarım avuç kadar sarı leblebi-ceviz-fındık çeşitlemesi
Bu saatten sonra yemeyi düşündüklerim:
Öğlen:
Elmalı light yoğurt
Ara:
Şekersiz kahve
Akşam:
Ne yiyeceğimi bilmiyorum:uhm:
Kızlar çok az su içiyorum gene.Tam bir su özürlüyüm.Dün tv'de bir diyetisyen su içmiyorsanız kesinlikle rejim yapma zahmetinde bulunmayın dedi.Çünkü eriyen yağlar sadece ve sadece idrarla atılıyormuş.Off gidip biraz içeyim bari....
kıslar yeni keşfim light yoğurtlu nar taneleri...
mutlaka deneyin..
enfes oluyor..
kıslar yeni keşfim light yoğurtlu nar taneleri...
mutlaka deneyin..
enfes oluyor..
senin bir de çiko stoğun mu var.. bir tane alıp yemiyosun da utanmadan paket paket alıp eve koyuyosun demek.. parmak ısırıyorum şu anda kafamçokkarıştı
Ablam harikasın.. Senden gerçekten süper idareci olur.. Öğrencilerin çok şanslı kesinlikle.
sen 55 kilo olmuşsun bile prenses..yerimseniben
Şişliktendir o Lunacım.. Aksine bol bol portakal mandaline tüketmek lazım bu mevsimde.. C fitamini açısında.. Kilo yapmas onlar..
SU,SU, SU......:içelim: :içelim: :içelim:
Mhhh, mutlaka denenmeli...
Ben dün akşam yine dayanamadım koca bi çukulatayı indirdim mideye..mafoldumben Ama bütün çukulata stoklarımı tükettim artık. Almicamda.. Artık tam gaz işin içindeyim hayırlısıyla.. Akşam yeniden spora başlicam.. Az önce çok eski bi arkadaşımla buluştum.. Üniversiteden.. 5 senedir görmüyordum.. Nasıl özlemişim.. Okadar iyi geldi ki bana.. Dostlar, dostluklar... Ne kadar önemli.. İnsanı hayata bağlıyorlar..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Valahi biraz önce elmalı yoğurdumu hazırlarken düşündüm,nar mı koysaydım keşke diye..
Mutlaka denenecek ve buraya yazılacaktır fiucum...Teşekkürler...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?