60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oh oh fulyacım gayet istikrarlı gidiyorsun.Amman nazar değmesin..

Bu arada ''kuşburnu pekmezini'' anladım da ''gibi birşeyini''anlayamadım be fıstık...:uhm:

tşkler hoşbuldum:) ballı sirke normal sirke gbi geldi bana pek bal tadı sezilmiyo ama düzenli yapmıyorum hala bi düzene girmiş değilim

Ben de bazen düzeni bozuyorum ama yazın çok düzenli içmiştim.Kilo vermeye faydası var mı bilemiyorum ama motivasyon ve şişkinliği giderme anlamında bayağı bir faydası oldu diyebilirim..

Dün gece itibari ile yeniden başladım.Balsız içiyorum artık,tadına bayağı bir alıştım...

arkadaşlar ballı elma sirkeli karışımı bende denedim , iki üç sene önce bu karışımı sadece sabahları içerek 9 kilo vermiştim, yanında diyette yaptım ama. Şuanda da içiyorum, beş günde 1 kilo verdim, sadece bu karışımla olmaz tabiki diyetin yanında yardımcı bir kür.

gene çok iyi değilim. 2 saat yattım kalktım anca.. regl bozdu beni..
hıımm ben ne yediimm bakalım ;
sabah biraz peynir, domates, kızarmış bir dilim kepekli ekmek greyfurt suyu bir bardak

öğlen çok az , makarna

akşam ne yerim bilmiyoruum
iyi gidiyorsun fatmagül..
ben bunu hep yaparım. süt içeceğim de sütümü böyle içerim. tamamen light süt kullanıyorum ama ben süt grubu yağından iğrendiğim için..

afiyet olsun şeker...

kızlar ben de mönümü yazayım.. biraz dengesiz ve kötü örnek bir mönü ama regl döneminde idare ediverin beni..

sabah 1 tabak kadar patates salatası, 2dilim light elmek, 1kk peynır, 3 adet zyetin..

bu kadar yiyince acıkmadım tabi.. öğle yemeğini atlıycam sanırım.

aksama da yogurt ve patlıcanları kızartmadan imam bayıldı yapıcam.(halim olursa)
1er tabak yirrrrriiim...

Ben de sevmem süt grubu yağını ama biliyor musun fiucum sütteki en faydalı vitamin ve minareller sütün ve yoğurdun yağında imiş.Bu yüzden çoğu diyetisyen tamamen yağsız süt yerine yarım yağlı süt veriyor...

Ama sevmeyince yapacak bir şey yok tabiii....
Bu arada çok sarstı regl seni,bitki çayı içiyor musun.Ihlamur ,melisa vs...bana çok iyi gelir,hem bu soğuklarda içini de ısıtır canım yaa...a.s.

bende ara öğünde yarım paket altınbaşak yedim. margheritacım bende bugün patlicanlı birşey yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim bana anlatır mısın nasıl yapacağını rica etsemm nüffeeen

Oh oh fulyacım gayet istikrarlı gidiyorsun.Amman nazar değmesin..

Bu arada ''kuşburnu pekmezini'' anladım da ''gibi birşeyini''anlayamadım be fıstık...:uhm:

Bizim Şenay hanım var burda o köyden getirmiş kendi yapmış filan.. İlk defa duydum ama güzel bişey.. Kuşburnunun çok faydalı olduğunu duymuştum.. Hakikaten iyi hissettirdi.. Böyle bi enerjik filan..zemuszemus zemuszemus

Kıyamam sana kuzum ya.. Seni çok etkiliyo bu regl durumları gerçekten.. Lunamın dediği gibi melissa çayı iyi gelebilir. Yada doğadanın kadınlar için diye bir çayı var.. Oda iyi geliyor.. Sakinleştiriyo o dönemlerde.. Onu da bi deneyebilirsin canım..

Çok bişey yememişsin ki canım yaa.. Gayet güzel.. Şu günleri bi atlatta, sen ondan sonra bakarsın canım..

midem bulanıyor..
içebilsem iyi olur biliyorum..
papatya içerdim eskiden iyi gelirdi ama bu sefer içemiycem.melisayı merak ettım ama alıcam. bi daha ki aylarda deneyebilirim belki..

yeni gördüm güzelim yaa..
anlatayım ama patlıcanları karnıyarıklık hazırlıyorum.bir tane kapaklı telon tencereye 1 yemek kasıgı yag koyuyorum 4-5 tane patlıcanı yag kızdıktan sonra kouyorum kapagını kapatıyor. 1dk bekledikten sonra altını kısıyorum. buharında yumusuyor. böylece kızartma gibi oluyor ama yaglı olmuyor. sonra cevır. arkaya da yag eklemeden aynı işlem.
sonra pecete üstüne al patlıcanları..
sonracıgıma, domates,biber,sogansarımsak sotele.. 1 kaç damla yag ile..
patlıcanların içlerini bu karısımla doldur. karnıyarık gibi pişir. pişirme suyuna 1 çay kasıgı seker kouyorum ben..
etsiz zeytnyaglı karnıyarık yanı özünde

evet güzelim saol...bıraz daha iyiyim.

yaşasın... bizim takım toplanmış yineopuyorumnanaktan
prensesim,lunacanım,fulyam,zabınım...birkaç tane de çok kararlı yeni arkadaş(yazdıklarını okuyunca,diyetteki ilk günlerim geldi aklıma:)
sınavım iyi geçti kızlar..laf aramızda okulda barajı geçebilen tek öğretmen ben olacağım galiba:)işin komik yanı sınava girenlerin içinde idareci olmak istemeyen tek kişi de benim:)))sırf birilerine''altınızdaki koltuk baki değil!oraya, hem de torpille değil sınavla gelirim''mesajını vermek için girdim sınava...
kiloma gelince...57 de sabitlendim ben canlarım..ne aşağı,ne yukarı...az da yesem çok da yesem aynı kilodayım uzun zamandır...
hepinizi çoooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öğrencilerini kıskanmaya başladım bilesin..

şaka bir yana çok sevindim ablacım ya..senden süper idareci olur..birilerine birşeyleri ispat etmen de çok şık bir davranış olmuş.. kilonu sabitlemende iyi,yemene ragmen almıyorsun..
aynı kgdayız bu arada...

Günaydın herkese....opuyorumnanaktan

Bravo bravo bravo...alkisalkisalkis

Vallahi benekcim derler ya on parmağında on marifet.Allah nazarlardan saklasın.

İdarecilik düşünmüyorsu ama inan şu Türkiyede senin gibi idareciler gelmeli iş başına.Artık şu kokuşmuş zihniyet,yalakalık,bir koltuğun insanlara hissettirdiği kraldan çok kralcılık bir son bulmalı.idealist ruhlara ihtiyacı var güzel memleketimin....

Evet kiloyu sabitlemişsin benekcim.Bu da birşey ya.Önemli olan kendini bu kiloda nasıl hissettiğin ...

İşlerinde kolaylıklar diliyorum...kaydirigubbakcemile3

günaydınlar kızlar...
keyifler nasıl?

ben sabah 57kg geldim .. regl olmama ragmen 57 deyip, umutlanmalı mıyım regl sonrası için bilemiyorum...

günaydınlar kızlar...
keyifler nasıl?

ben sabah 57kg geldim .. regl olmama ragmen 57 deyip, umutlanmalı mıyım regl sonrası için bilemiyorum...

Fiucum şuan 57 geliyorsan büyük ihtimalle regl sonrasında daha düşük bir kilo ile karşılaşacaksındır.Fakat senin de bildiğin gibi bu bazen hemen olmuyor,ben de bazen 1-1,5 haftayı buluyor inişi görmem...
Bu arada ben de sabah tartıdım 53,9 geldim biliyor musun?.Dün de yememe o kadar dikkat etmeme rağmen.Yatmadan önce 2 tane mandalina yedim,kötü mü ettim acaba diye düşünüyorum şimdi...

Şu saate kadar yediklerim:

Sabah:
2 tane domates
4 tane sivri biber
2kk kadar çeçil peynir (Bu sıralar canım felaket peynir çekiyor)
Maalesef 2 tane ufak ev kurabiyesi
2 kupa yaseminli şekersiz yeşil çay

Ara:
Yarım avuç kadar sarı leblebi-ceviz-fındık çeşitlemesi

Bu saatten sonra yemeyi düşündüklerim:

Öğlen:

Elmalı light yoğurt

Ara:
Şekersiz kahve

Akşam:
Ne yiyeceğimi bilmiyorum:uhm:

Kızlar çok az su içiyorum gene.Tam bir su özürlüyüm.Dün tv'de bir diyetisyen su içmiyorsanız kesinlikle rejim yapma zahmetinde bulunmayın dedi.Çünkü eriyen yağlar sadece ve sadece idrarla atılıyormuş.Off gidip biraz içeyim bari....

bazen benımde regl bitiminden 1 hafta falan buluyor düşmem.. aynen yani.
şişlik gibi bişidir gramlar üzerine yoğunlaşma derim ben. her gün aynı saatte kalkıp kalkmamak bile etkiler..
mandalinalara çamur atma sırnaşık şey

su çok önemli..
kocaman bir bardak edin.. sürekli yanında olsun ve dolu olsun.. yerimseniben

Ablam harikasın.. Senden gerçekten süper idareci olur.. Öğrencilerin çok şanslı kesinlikle.

günaydınlar kızlar...
keyifler nasıl?

sen 55 kilo olmuşsun bile prenses..yerimseniben

Şişliktendir o Lunacım.. Aksine bol bol portakal mandaline tüketmek lazım bu mevsimde.. C fitamini açısında.. Kilo yapmas onlar..

SU,SU, SU......:içelim: :içelim: :içelim:

kıslar yeni keşfim light yoğurtlu nar taneleri...
mutlaka deneyin..

enfes oluyor..

Mhhh, mutlaka denenmeli...

Ben dün akşam yine dayanamadım koca bi çukulatayı indirdim mideye..mafoldumben Ama bütün çukulata stoklarımı tükettim artık. Almicamda.. Artık tam gaz işin içindeyim hayırlısıyla.. Akşam yeniden spora başlicam.. Az önce çok eski bi arkadaşımla buluştum.. Üniversiteden.. 5 senedir görmüyordum.. Nasıl özlemişim.. Okadar iyi geldi ki bana.. Dostlar, dostluklar... Ne kadar önemli.. İnsanı hayata bağlıyorlar..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

senin bir de çiko stoğun mu var.. bir tane alıp yemiyosun da utanmadan paket paket alıp eve koyuyosun demek.. parmak ısırıyorum şu anda kafamçokkarıştı
bu arada 55kg çok utopik bir yaklaşım ama 55.5-56dan umutluyum ne yalan söyliyim...
:Saruboceq:

Valahi biraz önce elmalı yoğurdumu hazırlarken düşündüm,nar mı koysaydım keşke diye..

Mutlaka denenecek ve buraya yazılacaktır fiucum...Teşekkürler...opuyorumnanaktan

zaten yerken de yazarken aklıma sen geldin..luna olsa kesin sever bunu dedim.. şöyle tatlı olanlardan kırmızı kırmızı taneler çok da şık duruyor tabakta cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…