60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dün başladım rejime ani bir kararla:) aliş verişe çıkmıştım çok canım sıkıldı ve zayıflamadan hiç birşey almayacağım kendime ceza verdim...akşam az yağlı ve salçalı kapuska ve yoğurt ,az çorba,tatlı olarak az dondurma olabilir..günde 2 lt su içebiliyorum ve sabah bir termos bitki çayı yapıp geldim işe...sabah kahvaltısı dışında çay kahve içmedim 3 fincan bu çaydan içtim...akşamlarıda 1 gün 1 saat spor cd eşliğinde bir günde 30 dk eliptik bisiklet kullanacağım...şimdilik bunlar...

insallah canim yardimci oluruz bende yeniyim.. Bana destek olan yok evde ama kocam tabikide zayiflamami istiyor. Insallah hep birlikte zayflariz biran önceopuyorumnanaktan

banada evde destek olan yok canım eşiminde vermesi gerekiyor ama onda tık yok ..ne yapıyım bende yalnız yapmaya karar verdim...destek oalım birbirimize buradan ve daha kolay zayflayalım :)))

hoşgeldin canım,
teşekkür ederim ayrıca opuyorumnanaktan

slm kızlar bende 167 boy ve 63 kiloyum hedefim 55 ..yardımcı olursanız sevinirim....
hoşgeldin...
ben bugun yediklerimi yaziyim bari sabah bir armut öglende bi parca börek suyla birlikte yedim aksamda altidan önce yemeyi dusunuyorum kolay manti cok az yiyecegim tabiki baskada bisey yok.:1rolleyes:
ben pek beğenmedim listeni..
öğlen karbonhidrat,aksam karbonhidrat...
sabah kahvaltın çok yetersiz..
umarım kırmamışımdır..

bu serüveni beğendim. böyle götürürsen zafer senindir turkbayragi

kızlar dün kuzenimin zoruyla kocaman bir framboğazlı pasta,
aksam da sevgilimin zoruyla patates-köfte yedim dışarda..
bana kilo aldrma çabalarını geri çeviremiyorum ama sabah kılo almamıştım çok şükür.. bir süre kg vermek istemiyorum zaten. son 2 haftada 3-3bucuk kg cok benim için..
spor da yapamamıştım doğrudürüst..
azıcık otursun şu kılo.. hızlı kg verip hastalanmaktan korkuyorum...
daha sonra ilk hedef 53..
ardından 50 belki ama emin değilim. 50 beni iskeletor yapmasın..
50li kilolra düşen arkadaşlar.. kaburga kemikleriniz ve pelvis kemikleriniz ince üstlerden fışkırıyor mu.. o kadar mekik çektim. içine kaçmasın diye karnım.. normal bir durum mu bu? hiç bu kadar zayıf olmadıgımdan bılemedım...

Zabınım özlettin kendini.. a.s.
Hayırlısı olsun tatlım..:Saruboceq:

slm kızlar bende 167 boy ve 63 kiloyum hedefim 55 ..yardımcı olursanız sevinirim....

Hoşgeldin canım aramıza.. Sende yediklerini yazarak başlayabilirsin..

ben bugun yediklerimi yaziyim bari sabah bir armut öglende bi parca börek suyla birlikte yedim aksamda altidan önce yemeyi dusunuyorum kolay manti cok az yiyecegim tabiki baskada bisey yok.:1rolleyes:

Ben de pek yeterli bulmadım canım.. Kahvaltıyı daha sağlam yapıp öğlen ve özellikle akşamı daha hafif ve meyve sebzeyle geçirmende fayda var diye düşünüyorum canım..

slm cnm takip et burayı . . .

kızlar enteresan konular açılıyo bi baksanıza şuna ;

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...inizinesinizin-sakizini-cigner-misiniz-7.html

Yani bilmem kiii.... Tercih etmem amma velakin.. Canım çok sakız isteyip te ortada sakız bulunmamas durumunda belki ver len sakızını diyebilirim.. kaydirigubbakcemile3

Süper.. Bu yolda devam etmen dileğimle canım..

Kuzum nerdesin sen bakiim.. Nasılsın??

Mantıklı bi karar vermişsin canım..
Şu yanlardaki kemiklerden bahsediyorsun dimi canım? O normal heralde.. Bende onlar okadar çıkık duruyor ki zayıf olunca.. Yani 58 ken okadar çıkık oluyor ki sölemesi ayıp külot havada duruyo.. :kedi:

Ben bugün ne yedim su saate kadar bakiim..
Sabah: 2 dilim kepek ekmee, 1 kk beyaz peynir, domtes salatalık
Ara: sütlü neskayfe
Ara: ince ve küçük bir dilim kek
Öğlen: 1 kase sebze çorbası, 1 dilim ekmek

Birazdan meyve yicem biraz.. Akşamda yine lahana çorbamı içicem 1 dilim ekmeknen..

Yarın şu nohutlu detoks dan yapiim diyorum.. Şu şişliğimi atiim üstümden..Kendimi davul gibi hissediyorum yaaa...:CüvCüv:

2 kez düşük yaşadım kızlar her birinden 2 kilo kaldı ettimi 4 kilo...57 kilo ideal kilom aslında ama bebk düşünüyoruz onun için 55 olsun tam olsun dedim:)))

gayet güzel menün ...

hımm bugün ne yedimm, çok dengesiz beslendim onu şimdiden söyliyeyim kızmayın
kahvaltı,biraz b.peynir çok az kaşar domates çay iki tane altınbaşak
öğlen 1 altınbaşak üzerine peynir
akşamda biraz salata çorba ve tavuk şinitzel yiyeceğim inş

çok doğru bir karar almışsın canım,öncelikli önemli olan sağlık ve kendini iyi hissetmenyerimseniben

çok iyi maşaallah ,çok istikrarlısın başarılarının devamını diliyorumalkisalkisalkis

koşuşturmaca canım ne olsun.. uğrayamadım pek bugun.
:):))))

evet canım...

yok canim kirilmadim tesekkur ederim, normalda kahvaltida musli yiyiyorum light sutle ama canim bugun istemedi. aksami gercekten abarttim puding yedim biraz:1no2:

kizlar hepiniz harikasiniz devam sakin abur cubura yenilmeyin sonunda zafer bizi bekliyor INSALLAH

hepinize basarilar.
tabiki banadaopuyorumnanaktan

bende bunları yedim bugün:

sabah:2 dilim çavdar ekmeği,biraz peynir,haşlanmış yumurta,dom,salatalık,biber ,şekersiz çay
ara: sütlü nescafe
öğlen: çorba, salata
ara:1 elma + yeşil çay
akşam: ton balıklı salata ve haşlanmış makarna
az önce yeşil çay ve yanında helva yedim(normalde hiç sewmem ama çook canım çekti:)
sporumuda yaptım bugün

ilk gün için sizce nasıl kızlar?

Sabah koocaman bir elmanın yarısını yedim, 1 bardak nescafe içtim 3ü bir aradaların bol kremalısını

Öğlen 1 tane köfte yedim ama azıcık büyük, 2 dilim ekmek yedim ama kağıt kadar ince dilimler, orta boy bir tabakla salata yedim salatada havuç ve mısır vardı ama bool kalorili sebzelerimiz, yağı çok azdı.

Akşam da 1 kase çorba ve 3-4 kaşık patlıcan yemeği yedim. ama çorba da biraz kaloriliydi nohut ve mantı içeriyordu. ekmek 1 dilim kadar yedim.

ve bir de vicdan azabı çekerek öğlen küçük bir kase sütlü irmik tatlısı yedim. of ya yazınca ne kadar çok geliyor allahım ne çok yemişim yine ya

hemen hemen 3 öğün dışarıdayım, spor yapmaya vaktim yok yavru fil mi olacağım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…