insallah canim yardimci oluruz bende yeniyim.. Bana destek olan yok evde ama kocam tabikide zayiflamami istiyor. Insallah hep birlikte zayflariz biran önceopuyorumnanaktan
banada evde destek olan yok canım eşiminde vermesi gerekiyor ama onda tık yok ..ne yapıyım bende yalnız yapmaya karar verdim...destek oalım birbirimize buradan ve daha kolay zayflayalım :)))
harika olur canim ben simdilik kaciyorum görüsürüz kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım,Slmlr kızlar . . .
Nette sorun söz konusuydu dahil olamadım bi müddet . . .
fiucanım 55 NE DEMEK çok memnun oldum çok . . .
tebrikler . . . :içelim:
orta yolu bulmaya gayret ediyorum . . . :çok üzgünüm:
hoşgeldin...slm kızlar bende 167 boy ve 63 kiloyum hedefim 55 ..yardımcı olursanız sevinirim....
ben pek beğenmedim listeni..ben bugun yediklerimi yaziyim bari sabah bir armut öglende bi parca börek suyla birlikte yedim aksamda altidan önce yemeyi dusunuyorum kolay manti cok az yiyecegim tabiki baskada bisey yok.:1rolleyes:
ben dün başladım rejime ani bir kararla:) aliş verişe çıkmıştım çok canım sıkıldı ve zayıflamadan hiç birşey almayacağım kendime ceza verdim...akşam az yağlı ve salçalı kapuska ve yoğurt ,az çorba,tatlı olarak az dondurma olabilir..günde 2 lt su içebiliyorum ve sabah bir termos bitki çayı yapıp geldim işe...sabah kahvaltısı dışında çay kahve içmedim 3 fincan bu çaydan içtim...akşamlarıda 1 gün 1 saat spor cd eşliğinde bir günde 30 dk eliptik bisiklet kullanacağım...şimdilik bunlar...
Slmlr kızlar . . .
Nette sorun söz konusuydu dahil olamadım bi müddet . . .
fiucanım 55 NE DEMEK çok memnun oldum çok . . .
tebrikler . . . :içelim:
orta yolu bulmaya gayret ediyorum . . . :çok üzgünüm:
slm kızlar bende 167 boy ve 63 kiloyum hedefim 55 ..yardımcı olursanız sevinirim....
ben bugun yediklerimi yaziyim bari sabah bir armut öglende bi parca börek suyla birlikte yedim aksamda altidan önce yemeyi dusunuyorum kolay manti cok az yiyecegim tabiki baskada bisey yok.:1rolleyes:
slm cnm takip et burayı . . .
kızlar enteresan konular açılıyo bi baksanıza şuna ;
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...inizinesinizin-sakizini-cigner-misiniz-7.html
ben dün başladım rejime ani bir kararla:) aliş verişe çıkmıştım çok canım sıkıldı ve zayıflamadan hiç birşey almayacağım kendime ceza verdim...akşam az yağlı ve salçalı kapuska ve yoğurt ,az çorba,tatlı olarak az dondurma olabilir..günde 2 lt su içebiliyorum ve sabah bir termos bitki çayı yapıp geldim işe...sabah kahvaltısı dışında çay kahve içmedim 3 fincan bu çaydan içtim...akşamlarıda 1 gün 1 saat spor cd eşliğinde bir günde 30 dk eliptik bisiklet kullanacağım...şimdilik bunlar...
hoşgeldin canım,
teşekkür ederim ayrıca opuyorumnanaktan
hoşgeldin...
ben pek beğenmedim listeni..
öğlen karbonhidrat,aksam karbonhidrat...
sabah kahvaltın çok yetersiz..
umarım kırmamışımdır..
bu serüveni beğendim. böyle götürürsen zafer senindir turkbayragi
kızlar dün kuzenimin zoruyla kocaman bir framboğazlı pasta,
aksam da sevgilimin zoruyla patates-köfte yedim dışarda..
bana kilo aldrma çabalarını geri çeviremiyorum ama sabah kılo almamıştım çok şükür.. bir süre kg vermek istemiyorum zaten. son 2 haftada 3-3bucuk kg cok benim için..
spor da yapamamıştım doğrudürüst..
azıcık otursun şu kılo.. hızlı kg verip hastalanmaktan korkuyorum...
daha sonra ilk hedef 53..
ardından 50 belki ama emin değilim. 50 beni iskeletor yapmasın..
50li kilolra düşen arkadaşlar.. kaburga kemikleriniz ve pelvis kemikleriniz ince üstlerden fışkırıyor mu.. o kadar mekik çektim. içine kaçmasın diye karnım.. normal bir durum mu bu? hiç bu kadar zayıf olmadıgımdan bılemedım...
Ben bugün ne yedim su saate kadar bakiim..
Sabah: 2 dilim kepek ekmee, 1 kk beyaz peynir, domtes salatalık
Ara: sütlü neskayfe
Ara: ince ve küçük bir dilim kek
Öğlen: 1 kase sebze çorbası, 1 dilim ekmek
Birazdan meyve yicem biraz.. Akşamda yine lahana çorbamı içicem 1 dilim ekmeknen..
Yarın şu nohutlu detoks dan yapiim diyorum.. Şu şişliğimi atiim üstümden..Kendimi davul gibi hissediyorum yaaa...:CüvCüv:
kızlar dün kuzenimin zoruyla kocaman bir framboğazlı pasta,
aksam da sevgilimin zoruyla patates-köfte yedim dışarda..
bana kilo aldrma çabalarını geri çeviremiyorum ama sabah kılo almamıştım çok şükür.. bir süre kg vermek istemiyorum zaten. son 2 haftada 3-3bucuk kg cok benim için..
spor da yapamamıştım doğrudürüst..
azıcık otursun şu kılo.. hızlı kg verip hastalanmaktan korkuyorum...
daha sonra ilk hedef 53..
ardından 50 belki ama emin değilim. 50 beni iskeletor yapmasın..
50li kilolra düşen arkadaşlar.. kaburga kemikleriniz ve pelvis kemikleriniz ince üstlerden fışkırıyor mu.. o kadar mekik çektim. içine kaçmasın diye karnım.. normal bir durum mu bu? hiç bu kadar zayıf olmadıgımdan bılemedım...
Ben bugün ne yedim su saate kadar bakiim..
Sabah: 2 dilim kepek ekmee, 1 kk beyaz peynir, domtes salatalık
Ara: sütlü neskayfe
Ara: ince ve küçük bir dilim kek
Öğlen: 1 kase sebze çorbası, 1 dilim ekmek
Birazdan meyve yicem biraz.. Akşamda yine lahana çorbamı içicem 1 dilim ekmeknen..
Yarın şu nohutlu detoks dan yapiim diyorum.. Şu şişliğimi atiim üstümden..Kendimi davul gibi hissediyorum yaaa... ...
koşuşturmaca canım ne olsun.. uğrayamadım pek bugun.
Mantıklı bi karar vermişsin canım..
Şu yanlardaki kemiklerden bahsediyorsun dimi canım? O normal heralde.. Bende onlar okadar çıkık duruyor ki zayıf olunca.. Yani 58 ken okadar çıkık oluyor ki sölemesi ayıp külot havada duruyo.. :kedi:
çok doğru bir karar almışsın canım,öncelikli önemli olan sağlık ve kendini iyi hissetmenyerimseniben
çok iyi maşaallah ,çok istikrarlısın başarılarının devamını diliyorumalkisalkisalkis
hoşgeldin canım,
teşekkür ederim ayrıca opuyorumnanaktan
hoşgeldin...
ben pek beğenmedim listeni..
öğlen karbonhidrat,aksam karbonhidrat...
sabah kahvaltın çok yetersiz..
umarım kırmamışımdır..
bu serüveni beğendim. böyle götürürsen zafer senindir turkbayragi
Ben de pek yeterli bulmadım canım.. Kahvaltıyı daha sağlam yapıp öğlen ve özellikle akşamı daha hafif ve meyve sebzeyle geçirmende fayda var diye düşünüyorum canım..
tesekkur ederim canim keske evdede sizin gibi söyleyen biri olsa insallah sizlerin sayesinde biseyler yapacagim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?