60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım sana naz yapmak sonuna kadar serbest...aslında birşey itiraf edeyim mi beni utandırdın...bu hasta halinle bu kadar azimli davranırken ben sabah ve akşam egzersiz yapmadım ve akşam çok yedim...ama ben de bunu telafi edeceğim...bunun için ilk icraat olarak yatmaya gidiyorum...iyi geceler...

günaydın canlarım.

derinn cim sende hoş geldin tekrar

topraksu sabun mavi deniz umarım sizde iyisnizdir

buarada yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.

kızlar ben dün yine suç işledim.dün saat 17:30 gibi lavaşta tavuk döner yedim ve sporda yapmadım

ama yatıncaya kadar ağzıma hiç bişey koymadım.acayip vicdanım sızladı sonra.daha önceki rejimlerimde hep yaptığım gibi dietin ortasında " aman battı balık yan gider" diye düşünüp başka şeyler yemekten korkuyorum.tabi sonra ipin ucu kaçıyor.bu ara kaç defa rejmimi deldim.sonra telafi etmeye çalıştım ama yine de hata hatadır.

kızlar bana bişiler söyleyinki aynı hataya düşmiyim lütfennnnnnnnnnnnnn

buarada sabah kahvaltım 1 küçük dilim tahıllı ekmek
4 zeytin
bşraz peynir
domates
şekersiz çay

acayip moralim bozuk 4 gün önce sinemaki çayı içtim içmez olaydım. tamam güzel hoş bütün bağırsağımdakileri çıkardı ama bütün düzenimide alt üst etti. 2 gün wc ye çıkamadım karnım şişti çıkamayıncada kilo olarak gözüktü daha çok moral sıfırlandı. sonra tekrar içtim tekrar boşaldı bağırsaklarım ama 2 gün oldu aynı durum şimdi içmemek için zor tutuyorum kendimi çıkamıyorum hazmı kolaylaştırıcı herşeyi yiyorum afedersiniz geliyor karnıma ağrılar giriyor ama wcde anca 200gr çıkarabiliyorum çok az yapabiliyorum( wc öncesi ve sonrası tartıdan anladığım kadarıyla) saatlerce duruyorum ama çıkmıyorlar kafayı yiyecem. çıkmadıkçada kilo olarak gözükünce tartıda ay kafayı yiyecem..

Günaydın kızlar;

Kayracığımm sanırım öğleden sonra kendini fazla aç bırakıyorsun .Ve dayanamıyorsun,bence aralarda birşeyler ye mutlaka ve canın birşey istediğinde onu en azından karbonhidrat almadan tüketmeye çalış.Tavuk döneri lavaşta değilde porsiyon olarak meselayerimseniben

Sabah 7:30 kahvaltımı yaptım
bir kase cornflex.
Şu anda da kahvemi içiyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Benide aranıza alırmısınız.
62 kiloyum ama 55 hatta 54 kilo olmak istiyorum.60'ın üstüne hiç çıkmamıştım.Acayip moralim bozuldu.:çok üzgünüm:
Dün yedikleimi azalttım.Bugünde öyle.Ama yarın için söz veremem.Yeğenimin doğumgünü var.:1ninca:
Ama Pazartesi sıkı bir diyete girecem.
Ayrıca Platesede başlıyorum.Oda ptesi olabilir.

günaydın hatunlar
canım ben daha iyileşemedim bu sefer ne oldu bilmiyorum bu kadar ilaç henüz etkisini göstermedi artık öksürmekten göbeğimle mideme dokunamıyom bu sefer fena yani
canım öncelikle afiyet olsun ama kilo olmasın ama yakın zamanlardada bidaha kaçamak olmasın kötükedihüso ama bak bu diyette bişelerin farkına varmışsınki hata üstüne hata yapmamışsın buna sevinmen lazım artık vijdanda yapmayı bırak artık geriye bakma canım kolay gelsin a.s.

aramıza hoş geldin inşallah burada hep birlikte fazlalıklardan kurtuluruz kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin bendeniza.s.

Hoşbuldum arkadaşlar..
Bugün az yemeliyimki yarını birazda olsun telefi edeyim.
Sabah bir kepek ekmegi dilimi üzerine peynir sürüp yedim.(Daha yağsız malzemeler almadığım için peynirim yağlıydı malesef.birde aç karnına ılıksu içtim.İçinede birazcık elma sirkesi koydum)Birde 10 çayında 3 şekerli çay içtim
Şimdi öğle yemeğine çıkacam.Arkadaşlarım pide yemeğe gidiyorlar ama ben gitmiyorum.
Bugün bakliyat günü şirkette tatlıda vardır muhtemelen az yiyecem..

arkadaşlar sabah pilates yaptım 1 greyfurt 1 lma bol su ile sabahı geçiridim şu an çok açım ve sanırım tansiyonum düştü ama pes etmek yok

Öğle arasında 20 dakika şirketin kütüpanesinde egzersiz hareketleri yapmaya çalıştık arkadaşlarla.Kıyafetlerimiz pek uygun olmadığı için epey bir zorlandık.Ama biraz terledik.
Çok komik olduğumuzu söylememe gerek yoktur umarım.
:roflol:

hoşgeldin canım aramıza...

cok dertliyim cok... kendime sahip olamıyorum yaa... niee

ben hiç kararlı degiilim suan yaaa... bişe olsa da şu agzımı bi tutsa :çok üzgünüm:

yapmayın ama kızlar kötükedihüso hani karar vermiştik zayıflamaya herkeste maşallah bi iştah sanki kilo almak isteyenlerin grubu şimdi koli bandı alıp hepinizin yanına uğrayacam bekleyin beni kötükedihüso :1ninca:

kızlar canınız çok mu yemek istiyor benim yaptığımı deneyin o zaman

1 bardak süte, 1 yemek kaşığı mısır/pirinç/buğday unu ekleyin, isteğinize bağlı şeker ilave edin ve muhallebi hazırlayın

sıcakken içine birkaç tane bisküvi kırın, üstünü de meyve ile süsleyip bir güzel yiyin
hem tok tutar, hem besleyicidir, hem de kendinize hakim olmanızı sağlar

ben ne zaman deli gibi yemek istesem bunu denerim
umarım faydası olur a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…