hayır canım sen beni hiç üzmek istermisin Şeniz ben sadece biraz naz yapmak istemiştimhasasiyetin için çok teşekkür ederim canımcım zaten sadece bugünlüktü hem daha iyileşemedim aslında bugün canım hiçbişe istemedi inan bunlarıda kendimi zorlayarak yedim içtim
günaydın canlarım.
derinn cim sende hoş geldin tekrar
topraksu sabun mavi deniz umarım sizde iyisnizdir
buarada yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
kızlar ben dün yine suç işledim.dün saat 17:30 gibi lavaşta tavuk döner yedim ve sporda yapmadım
ama yatıncaya kadar ağzıma hiç bişey koymadım.acayip vicdanım sızladı sonra.daha önceki rejimlerimde hep yaptığım gibi dietin ortasında " aman battı balık yan gider" diye düşünüp başka şeyler yemekten korkuyorum.tabi sonra ipin ucu kaçıyor.bu ara kaç defa rejmimi deldim.sonra telafi etmeye çalıştım ama yine de hata hatadır.
kızlar bana bişiler söyleyinki aynı hataya düşmiyim lütfennnnnnnnnnnnnn
buarada sabah kahvaltım 1 küçük dilim tahıllı ekmek
4 zeytin
bşraz peynir
domates
şekersiz çay
günaydın canlarım.
derinn cim sende hoş geldin tekrar
topraksu sabun mavi deniz umarım sizde iyisnizdir
buarada yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
kızlar ben dün yine suç işledim.dün saat 17:30 gibi lavaşta tavuk döner yedim ve sporda yapmadım
ama yatıncaya kadar ağzıma hiç bişey koymadım.acayip vicdanım sızladı sonra.daha önceki rejimlerimde hep yaptığım gibi dietin ortasında " aman battı balık yan gider" diye düşünüp başka şeyler yemekten korkuyorum.tabi sonra ipin ucu kaçıyor.bu ara kaç defa rejmimi deldim.sonra telafi etmeye çalıştım ama yine de hata hatadır.
kızlar bana bişiler söyleyinki aynı hataya düşmiyim lütfennnnnnnnnnnnnn
buarada sabah kahvaltım 1 küçük dilim tahıllı ekmek
4 zeytin
bşraz peynir
domates
şekersiz çay
Merhaba arkadaşlar.
Benide aranıza alırmısınız.
62 kiloyum ama 55 hatta 54 kilo olmak istiyorum.60'ın üstüne hiç çıkmamıştım.Acayip moralim bozuldu.:çok üzgünüm:
Dün yedikleimi azalttım.Bugünde öyle.Ama yarın için söz veremem.Yeğenimin doğumgünü var.:1ninca:
Ama Pazartesi sıkı bir diyete girecem.
Ayrıca Platesede başlıyorum.Oda ptesi olabilir.
Merhaba arkadaşlar.
62 kiloyum ama 55 hatta 54 kilo olmak istiyorum.60'ın üstüne hiç çıkmamıştım.Acayip moralim bozuldu.:çok üzgünüm:
Dün yedikleimi azalttım.Bugünde öyle.Ama yarın için söz veremem.Yeğenimin doğumgünü var.:1ninca:
Merhaba arkadaşlar.
hayırlı cumalar fıstıklarım a.s.
hoşgeldin canım aramıza...
cok dertliyim cok... kendime sahip olamıyorum yaa... niee
ben hiç kararlı degiilim suan yaaa... bişe olsa da şu agzımı bi tutsa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?