60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaybiscim iyi sonuç alacağına eminim menü çok güzel hafif olmuş sakıncalı bi durum yok yani kaydirigubbakcemile5

Sağol canımcım motivasyonumu bozmamaya çalışıyorum.Birden erimek falanda değil , nisan ayının sonuna kadar 58-60 ı hedefledim kendime.
60 olursam gerisi yavaş yavaş gelir zaten diye düşünüyorum.Dengeli besleneceğim bir yaşam istiyorum.
:lepi:

canım çok sağol tavsiyelerin için.dediklerin çok doğru.hemen yelkenleri suya indirmemek lazım.

ama bugün canım çok sıkkın.hep aklımdan bişiler yemek geçiyom oyüzden.bende canı sıkkın olunca yemeğe saldıranlardanım

ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmm

canım dualarımız seninle...çocuk isteyen herkese Allah nasip eder umarım...

unutur muyum hiç canım
ben hafta içleri üniversitede oluyorum ondan giremiyorum
arada hal hatır soruyorum ama beni tınlayan olmadığı için üzülüp gidiyorum ben de :çok üzgünüm:

kıyamam...tınlamamak ne demek...buradaki herkesin senden öğreneceği çok şey var canım...ben gerçekten çok takdir ediyorum seni...azmin zaferi... şimdi tadını çıkar canım benim üniversite yıllarım hep veremediğim kilolarımla geçti benim yerime de şıkır şıkır giyinip git üniversiteye..yerimseniben

benim de son 3 ayım üniversitede
senin için de süslenirim tam kokoş olurum kaydirigubbakcemile2

benim de son 3 ayım üniversitede
senin için de süslenirim tam kokoş olurum kaydirigubbakcemile2

tamam canım her kokoş olduğunda beni de an..biliyormusun şaka bir yana birkaç yıl sonra bugünleri hep özlemle anacaksın o yüzden son 3 ayının tadını iyi çıkar bir tanem...
vizeler finaller haricinde tabiisırnaşık şey gerçi onlar bile güzel geliyor..ahhh ahhhh nerden hatırladım şimdi...

ayy ama lütfen üzülmeee
bak ben de üzülürüm :1hug:
ne güzel sen de hayata atılmışsın, ben de senin yerinde olmak için can atıyorum şimdi :icecream:

hacercim sakın öyle söyleme...bak belki para kazanıyoruz ama hiçbirşey yapmaya zaman bulamıyoruz özel sektörde çalışmak çok zor...üniversite yıllarındaki boş vakitlerimizi çok fazla arıyoruz bir pazar günüm var o da göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor...senağlama
kendimi pek bir karamsar gördüm hiç öyle değilimdir aslında...neyse son sözüm bana hak vereceksin birgün ama o gün gelmeden bugünün kıymetini billlllllll...öpüyorum kocaman...

merhaba kızlar birkaç gün cıvıttıktan sonra bugün dizginleri elime aldım delikafadulden kızmayın ama sadece bugünlük bu kadar sıkı yarın sağlıklı beslenmeye dönüş kaydirigubbakcemile2

kahvaltı:1 paket etiform limon lifli,şekersiz çay
1 portakal
1 kase şehriye çorbası
akşam:1 paket etiform,şekersiz çay
1 bardak havuçsuyu
şimdide yeşilçay içecem (final)

:lepi::lepi::lepi::lepi:

arkadaşlar bende sizin yanınızdayım ama umudum hep beraber şu gruptan çıkmak tek sorunum yaşım 20 lerde değil o yüzden kilolarımı çok çabuk vermeliyim herkese ve bana kolay gelsin

canım arkadaşım kızmayın demişsin ama bu ne böyle...çok yetersiz buldum çok...

arkadaşlar bende sizin yanınızdayım ama umudum hep beraber şu gruptan çıkmak tek sorunum yaşım 20 lerde değil o yüzden kilolarımı çok çabuk vermeliyim herkese ve bana kolay gelsin

zeynoata hoşgeldin canım...doğru yerdesin merak etme hep beraber kilolarımızı vereceğiz...burada motivasyon süper...kaydirigubbakcemile5

senağlamasenağlamasenağlama

üzdüm mü şimdi seni...:uhm:sana kıyamadığımdan böyle konuşuyorum hastalığın daha yeni yeni geçiyor bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım...bir de 5-6 saat spor yapsaydın tam olacaktı...kafamçokkarıştı bu kadar kendini telef etme canım sen bize lazımsın...kaydirigubbakcemile3

hayır canım sen beni hiç üzmek istermisin Şeniz ben sadece biraz naz yapmak istemiştim hasasiyetin için çok teşekkür ederim canımcım zaten sadece bugünlüktü hem daha iyileşemedim aslında bugün canım hiçbişe istemedi inan bunlarıda kendimi zorlayarak yedim içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…