aaybiscim iyi sonuç alacağına eminim menü çok güzel hafif olmuş sakıncalı bi durum yok yani kaydirigubbakcemile5
kayram'cım, kaçamaklarını artık kafana takma canım... yedin ve bitti artık.. sen şimdi önüne bak.. önümüzdeki haftaya kadar da tartılma... kaçamak da yapma bu süre icinde.. mutlaka oynama olacaktır canım sıkma canını. motivasyon yüksek tut hayatım bak aynaya, kilo vermeden önceki ve simdiki hallerini gözünün önüne getir.. ve bi kac kilo verdigin zamanları.o zaman daha iyi olcaksın a.s.
mavi deniz'im allahh gönlüne göre versin insallah canım...bebeginin sana tutunması icin annesinin önce morali yüksek,motivasyonu tam, bomba gibi olması lazım ki, o da güzzzeeeeeeelcene düşsün karnına...
öpüyorum hepiniziiiii
slm kızlar tşk ederim destekleriniz için..bende olumlu düşünmeye gayret ediyorum aslında büyük bir sounum yok ruha halim çok degişik bu günlerde bir iyi bir kötü oluyorum bazen gerçekten nedensiz cnm sıkılıyor..bekleme süresi tedavi kilo alımı falan birazdaq beni böyle karamsar yaptı sanırım ama emin olun elimden geldigince dikkat etmeye relax olmaya çalışıyorum..hayırlısı olsun hakkımızda..dualrınızı bekliyorum kızlar banada yer verirseniz sevinirim..bu sefer bebişim tutunsun bana hayırlısı ile..
selam kızlarrr
beni özleyen yok mu :a015:
özlemezmiyiz canım...bizleri unuttuğunu sanmıştım artık...kaydirigubbakcemile3
unutur muyum hiç canım
ben hafta içleri üniversitede oluyorum ondan giremiyorum
arada hal hatır soruyorum ama beni tınlayan olmadığı için üzülüp gidiyorum ben de :çok üzgünüm:
kıyamam...tınlamamak ne demek...buradaki herkesin senden öğreneceği çok şey var canım...ben gerçekten çok takdir ediyorum seni...azmin zaferi... şimdi tadını çıkar canım benim üniversite yıllarım hep veremediğim kilolarımla geçti benim yerime de şıkır şıkır giyinip git üniversiteye..yerimseniben
benim de son 3 ayım üniversitede
senin için de süslenirim tam kokoş olurum kaydirigubbakcemile2
tamam canım her kokoş olduğunda beni de an..biliyormusun şaka bir yana birkaç yıl sonra bugünleri hep özlemle anacaksın o yüzden son 3 ayının tadını iyi çıkar bir tanem...
vizeler finaller haricinde tabiisırnaşık şey gerçi onlar bile güzel geliyor..ahhh ahhhh nerden hatırladım şimdi...
merhaba kızlar birkaç gün cıvıttıktan sonra bugün dizginleri elime aldım delikafadulden kızmayın ama sadece bugünlük bu kadar sıkı yarın sağlıklı beslenmeye dönüş kaydirigubbakcemile2
kahvaltı:1 paket etiform limon lifli,şekersiz çay
1 portakal
1 kase şehriye çorbası
akşam:1 paket etiform,şekersiz çay
1 bardak havuçsuyu
şimdide yeşilçay içecem (final)
:lepi::lepi::lepi::lepi:
arkadaşlar bende sizin yanınızdayım ama umudum hep beraber şu gruptan çıkmak tek sorunum yaşım 20 lerde değil o yüzden kilolarımı çok çabuk vermeliyim herkese ve bana kolay gelsin
arkadaşlar bende sizin yanınızdayım ama umudum hep beraber şu gruptan çıkmak tek sorunum yaşım 20 lerde değil o yüzden kilolarımı çok çabuk vermeliyim herkese ve bana kolay gelsin
canım arkadaşım kızmayın demişsin ama bu ne böyle...çok yetersiz buldum çok...
senağlamasenağlamasenağlama
üzdüm mü şimdi seni...:uhm:sana kıyamadığımdan böyle konuşuyorum hastalığın daha yeni yeni geçiyor bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım...bir de 5-6 saat spor yapsaydın tam olacaktı...kafamçokkarıştı bu kadar kendini telef etme canım sen bize lazımsın...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?