60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar buzdolabı magnetlerimi kendim yaptım ben.:)çizimini internette bulduğum sevigli yastıkları varya onlara bakarak yaptım.beğenirseniz sizede şablonunu keleyim sizde yapın demek için ekledim onları.:)çeyiz topiğine kelemiştim.ordan alayım buraya.

tamam bitanemm.. Hadi bakalım bu akşam başlıyoruz..

Bu arada Prozac bende kullanmıştım.. Süper bişey o gerçekten.. Ama oldukça hafif bi ilaç o..

Ayrıca Fibuş canım.. Evliliğin ilk yıllarında olurmuş böle şeyler.. Herkes bana onu söylüyo.. Karşılıklı anlayışla her şeyin düzeleceğine inanıyorum canım ben..

kızlar bu arada size buzdolabı magnetleirmi göstereyim:)

Çok güzelleeeeerrrr....

anladım cnm..
kiminde iştah keser kiminde iştah arttırır diyorlar hep..
aslında benim iştahımı ilaç mı açtı yoksa hastalıktan eriyiyordum.. rahatlama başlyaınca ezelden beri açık olan iştahım geri mi geldi.. 53 kg olmanın şımarıklığıyla hiç frene basmadığımdan mı oldu muamma..
ama yeter bu kadar.. çok az yiyerek değil ama normale dönerek ve spora başlayarak bişiler yapmam lazım..

Ya bana kızmayın ne olur....

Ben dün ve bu sabah 51,9 kg geldim...:1ninca:
ben kızmadım..
50kgya kadar kızmıcam..
50nın altına kızarım sen annesin çünkü..

becerikli hatun...
benım tedavi için aldığım ilacım değil de uyku hapım feci kafa yapıyor.. uyku yapmıyor ama kaydirigubbakcemile2 desyrel 50mg 1tableti bu denli kafa yapıyorsa bütün kutuyu alsam bulutların üstüne çıkarım heralde.. :hulya:

derinde olsaydı keşkem . . . akşam girebilio sadece . . .
boyunu kilosunu sormuştum bi de kaçırmış gözden . . .

Evet canım.. uyku haplarında açıkçası bu durum beni çok korkutuyor.. Çünkü hem uyuyamıyorsun ama bi yandan uyuşuk oluyorsun.. Ürkütücü bi durum benim açımdan.. Ben sana şu bende ki ilacı veriim kanımca.. Onla kafayı bulmadan bebek gibi uyursun bence..

kızlar işte bunlar.

Nasıl magnete çevirdin bunları?? Ben anlamadıı...:uhm:

Bence dee...sırnaşık şey

canım ya başlarda liste yapıoduk ya hani.o listelerden ibrini bulabilirsen derinin boyunu öğrenebilirsin belki ordan.

flyyım canım bu çöp adamların çıktısını alıyosun a4 kağıda
sonra kenarlardan kesiyosun.mukavvadan da aynı boyutlardan kesiyosun.mukavvaya yapıştırıyosun.suculardan,kebapçılardan verilen magnetler varya onlarıda arkasına yapıştırıyorsun.oluyo sana magnet.çok şekerler.ben evine gittiğim her arkadaşıma yapıyorum.

vallada zekice.. Pratik zeka dioruz işte buna.. Annemde de bundan var ama ben de pek olduğu sölenemez..-tatlicadiarzu-

Süper fikirmiş valla... Aklına sağlık ve çok hoşlar delikafadulden

vallada zekice.. Pratik zeka dioruz işte buna.. Annemde de bundan var ama ben de pek olduğu sölenemez..-tatlicadiarzu-

Magnetler çok hoş ya...Denemeye değer.Eee her zaman söylüyorum insan mimar olunca...Ellerine sağlık..

:kedi::kedi: çok teşekkürler beğenmenize sevindim.sizlerde yaparsınız artık.

nerelerdesin sen canımmm... Hoşgeldiiiinnn...

Bugün yidiklerimi yaziim..

Sabah: 2 dilim tost ekmeği, biri reçelli, biri ballı, 1 tane ufak domates
Öğlen:1 kepekli ekmeğe çift kaşarlı tost, 1 bardak portakal suyu
Ara: 1 bardak nescafe, 1 tane burçak püsküüt
Akşam: 2 yemek kaşığı pilav, 2 yemek kaşığı nohut, 2 lokma ekmek, yarım portakal

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :1hug:

canım benim duygulandırdın beni...az da olsa desteğimi hissettiysen ne mutlu bana...aynı şekilde burada sen de bir çok insana destek oluyorsun ve kaliteli bir kişi olduğun her yazından belli oluyor...(bu gerçek düşüncelerim en ufak bir iltifat yok...a.s) körler sağırlar birbirini ağırlar gibi düşünmesin yani diğer arkadaşlar...lmaz:

Bu gün yediklerim:

Sabah çok geç kalktım,neredeyse öğlen oluyordu (gece yatamadım,tüm dengem alt üst oldu)

Sabah kahvaltısı ama öğlen vakti:
3-4 çatal kaşar peyniri
1 yumurtadan omlet
3 yuvarlak dilim ızgara sucuk
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz yeşil çay

(ıkindi vakti arkadaş çağırdı,ben ev gezmelerini kestim pasta börek yememek için dedim ama kar etmedi,ısrarına daha fazla dayanamayıp gitmek zorunda kaldım ve olanlar olduuuuu...)

Biraz fazlacana tulumba tatlısı
2 fincan şekersiz (Allahtan yaninaniknanik) çay

Akşam:
2 kaşık kadar bulgur pilavı
1 porsiyon ızgara tavuk
2 dilim beyaz ekmek-tatlicadiarzu-

Biraz önce de 2 mandalina...

Fulya bakkk isteyince oluyor dimiiii...Aferin sana..
Bişey sorucam çalıştığın yerde yemek çıkmıyor mu (hani öğlen bir çorba falan içebilsen diyorum da)???Dışarıdan istiyorsunuz galiba...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yok canım çıkmıyor. Bazen dışarı çıkıp dışarda yiyorum, ancak çok yoğun olduğum zaman çıkamıyorum. Bugün ve sıklıkla olduğu gibi.. Ama artık daha sık çıkmaya gayret edicem.. Beklesin işler.. Amaan .. Bu kadar özveri gösteriyorum da ne oluyo sanki..-tatlicadiarzu-

canım benim eminim zaten çok zayıfsındır ve gayet hoş görünüyorsundur...daha tam anlamıyla toparlanmadan yemeklerini kesme...belki depresyona girmene bu sebep oldu belli mi...bak ben şu anda hiçbir ilaç kullanmasam da gayet iştahlıyım en az 3 kilo aldım ama çok kafaya takmıyorum...nasıl olsa veririz...önce sağlık gelir...ne bulursan ye demiyorum tabii ama meyve ye, süt iç çok acıkıyorsan ama şu anda diyete girme...spora gelince ben her ne kadar yapamasam da her zaman spor konusunda tam desteğim sana...şöyle içine oksijeni çeke çeke sabah yürüyüşleri çok iyi olur mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…