60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim ben de çok beğendim...biz de nerede sendeki beceri...kendi adıma konuşayım tabiii...:kedi: özel kurs almam lazım senin gibi magnetler yapmak için...:1no2:

derinde olsaydı keşkem . . . akşam girebilio sadece . . .
boyunu kilosunu sormuştum bi de kaçırmış gözden . . .

canım benim evet bugün ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz..boyumu,kilomu mu sormuşsun pardon canım görmemişim boyum 1.60-kilom 58 :kedi:

merhaba topic sakinleri kilom 63 boyum 159 ve bundan hiiç mutlu değilim benim yerim bu topic galiba belki aranızda olmak biraz sorumluluk hissettirir bana ve diyet yaparken yardımcı olur şimdiden herkese başarılar

canım benim ben de çok beğendim...biz de nerede sendeki beceri...kendi adıma konuşayım tabiii...:kedi: özel kurs almam lazım senin gibi magnetler yapmak için...:1no2:

yaparsın kuzucum ya.mühim bişi değilki.
canım benim evet bugün ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz..boyumu,kilomu mu sormuşsun pardon canım görmemişim boyum 1.60-kilom 58 :kedi:

opuyorumnanaktan aynı boy ve kilodayız şimdi.gerçi ben 59 geliyorum artık.

derincim,
sıkı diyet değil de biraz toparlanmam şart..
sağlığımı etkilesin istemiyorum zaten kesinlikle..
bir de bilirsin belki ben zaten hiç sıkı diyet yapamam bilinçli olarak..

dengeli beslenmek en kralı..

eveeeeet selam fıstıklar..

dün yediklerim;
sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına ince bir dilim tulum peynırınden yapılmış tost
splendalı çay

öğlen şu benim meşhur karısımımdan üzümlü,kayısılı müsli, bir ADET elma ve bol yagsız yogurt

ara 3 adet yulaflı etiform

aksam 2 kasık mercimekli bulgur pilavı
taze fauslye bir tabak
beyaz lahana salatası

ara
1 tane kuru incir ve 1 adet ceviz
adaçayı

bugun yediklerim; sabah ve öğlen dünün aynısı
aksam kıymalı patlıcan yemeği , yogurt ve 1 dl tam tahıllı ekmek yemeği planlıyorum..
aksamdan önce acıkırsam 2 tane yulaflı bisküvi yerim
gece de belki 1-2 incir yerım ya da mandalina..

nasıl ama?

züperrrrrrrrr . . . de splendalı ne ola apla ?

Harikasın tatlımm.. süper gerçekten..opuyorumnanaktan

Splenda bi çeşit tatlandırıcı canım.. Daha doğal filan diyorlar ama tam olarak bilemiyorum.. Ben de asasen Splenda kullanıyordum ama en son almaya gittiğimde ezcanede kalmamıştı, bende Candarel aldım. O da süt şekerinden yapılan bi tatlandırıcı..

füloşşşş dimişşşşş

cnm ben de eskiden canderel kullanıyordum. süt şekerinden değil aspartamdan yapılıyor diye bılıyorum. aspartamın ise kanserojen olduguna dair bulgular var diye bıraktım..
bu arada diet kolaların da ham maddesi aspartamdır ama götürüyoruz lıkır lıkır

füloşş mu :roflol::roflol:

diyet hiçbirşey kullanmıyorum ben şükür.kolayıdda sevmezdim.şimdi hiç içmiyorum.kurtarmışım onlardan.
kızlar benim göbüş çıktı ya.hamile igbi dolanıyorum ortalarda.spor yapmaya eriniyorum.unuttum hatta nasıl yapılıyodu.göbek eritmek için napiciikk??:uhm:

Hoşgeldin pırlantaa....Sen ne alemdesin...

Hoşbulduk canımcıklarım. Ben rejimi bi ara bırakmıştım. 66 Kiloya kadar çıktım. Bir aydır filan yine yediklerime dikkat ediyorum. 62 kiloya düştüm çok şükür. Bu aralar durma noktasında sanırım kilom ama yine devam ediyorum dikkat etmeye. Akşamları 18 'den sonra bişeyler yememeye çalışıyorum. Mayısta nişanım olucak Allah kısmet ederse. Ozamana kadar 54 kilo olmak istiyorum. İnşalla olurum. Böyle işte. Sizler nasılsınız.?? Ne var ne yok?? Kilo vermeler nasıl gidiyor?

fibuşum ne yaparsan yap ama göbek yapma :1ninca: en sıkı diyet ve egzersizle bile göbeğin 2 yılda eridiğini biliyorum çünkü . . .

göbüşte kas yok . . . yani bağırsaklarımızın üstünden bahsediyorum . en tehlikeli kısım kas olmadığı için oraya biriken yağ müthiş zor eriyor ! :1ninca:

bu kısmın arkasıda yani popnun üstüde aynı pozisyonda !
tikkat o nedenle !

cnm hayırlı olsun sezin erbil de 16 kilo vermiş çok güzel bi gelin olmuş . . .

artık ikiside mevcut bende..napacamm şimdiimafoldumbenmafoldumben bi yol gösterin.hangi egzersiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…