Kızlar buzdolabı magnetlerimi kendim yaptım ben.:)çizimini internette bulduğum sevigli yastıkları varya onlara bakarak yaptım.beğenirseniz sizede şablonunu keleyim sizde yapın demek için ekledim onları.:)çeyiz topiğine kelemiştim.ordan alayım buraya.
derinde olsaydı keşkem . . . akşam girebilio sadece . . .
boyunu kilosunu sormuştum bi de kaçırmış gözden . . .
merhaba topic sakinleri kilom 63 boyum 159 ve bundan hiiç mutlu değilim benim yerim bu topic galiba belki aranızda olmak biraz sorumluluk hissettirir bana ve diyet yaparken yardımcı olur şimdiden herkese başarılar
canım benim evet bugün ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz..boyumu,kilomu mu sormuşsun pardon canım görmemişim boyum 1.60-kilom 58 :kedi:
slm hanımlar . . .
:asigim:
canım benim ben de çok beğendim...biz de nerede sendeki beceri...kendi adıma konuşayım tabiii...:kedi: özel kurs almam lazım senin gibi magnetler yapmak için...:1no2:
canım benim evet bugün ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz..boyumu,kilomu mu sormuşsun pardon canım görmemişim boyum 1.60-kilom 58 :kedi:
merhaba topic sakinleri kilom 63 boyum 159 ve bundan hiiç mutlu değilim benim yerim bu topic galiba belki aranızda olmak biraz sorumluluk hissettirir bana ve diyet yaparken yardımcı olur şimdiden herkese başarılar
slm hanımlar . . .
:asigim:
eveeeeet selam fıstıklar..
dün yediklerim;
sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına ince bir dilim tulum peynırınden yapılmış tost
splendalı çay
öğlen şu benim meşhur karısımımdan üzümlü,kayısılı müsli, bir ADET elma ve bol yagsız yogurt
ara 3 adet yulaflı etiform
aksam 2 kasık mercimekli bulgur pilavı
taze fauslye bir tabak
beyaz lahana salatası
ara
1 tane kuru incir ve 1 adet ceviz
adaçayı
bugun yediklerim; sabah ve öğlen dünün aynısı
aksam kıymalı patlıcan yemeği , yogurt ve 1 dl tam tahıllı ekmek yemeği planlıyorum..
aksamdan önce acıkırsam 2 tane yulaflı bisküvi yerim
gece de belki 1-2 incir yerım ya da mandalina..
nasıl ama?
eveeeeet selam fıstıklar..
dün yediklerim;
sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına ince bir dilim tulum peynırınden yapılmış tost
splendalı çay
öğlen şu benim meşhur karısımımdan üzümlü,kayısılı müsli, bir ADET elma ve bol yagsız yogurt
ara 3 adet yulaflı etiform
aksam 2 kasık mercimekli bulgur pilavı
taze fauslye bir tabak
beyaz lahana salatası
ara
1 tane kuru incir ve 1 adet ceviz
adaçayı
bugun yediklerim; sabah ve öğlen dünün aynısı
aksam kıymalı patlıcan yemeği , yogurt ve 1 dl tam tahıllı ekmek yemeği planlıyorum..
aksamdan önce acıkırsam 2 tane yulaflı bisküvi yerim
gece de belki 1-2 incir yerım ya da mandalina..
nasıl ama?
züperrrrrrrrr . . . de splendalı ne ola apla ?
füloşşşş dimişşşşş
züperrrrrrrrr . . . de splendalı ne ola apla ?
Harikasın tatlımm.. süper gerçekten..opuyorumnanaktan
Splenda bi çeşit tatlandırıcı canım.. Daha doğal filan diyorlar ama tam olarak bilemiyorum.. Ben de asasen Splenda kullanıyordum ama en son almaya gittiğimde ezcanede kalmamıştı, bende Candarel aldım. O da süt şekerinden yapılan bi tatlandırıcı..
füloşşşş dimişşşşş
cnm ben de eskiden canderel kullanıyordum. süt şekerinden değil aspartamdan yapılıyor diye bılıyorum. aspartamın ise kanserojen olduguna dair bulgular var diye bıraktım..
bu arada diet kolaların da ham maddesi aspartamdır ama götürüyoruz lıkır lıkır
Hoşgeldin pırlantaa....Sen ne alemdesin...
nerelerdesin sen canımmm... Hoşgeldiiiinnn...
Bugün yidiklerimi yaziim..
Sabah: 2 dilim tost ekmeği, biri reçelli, biri ballı, 1 tane ufak domates
Öğlen:1 kepekli ekmeğe çift kaşarlı tost, 1 bardak portakal suyu
Ara: 1 bardak nescafe, 1 tane burçak püsküüt
Akşam: 2 yemek kaşığı pilav, 2 yemek kaşığı nohut, 2 lokma ekmek, yarım portakal
füloşş mu :roflol::roflol:
diyet hiçbirşey kullanmıyorum ben şükür.kolayıdda sevmezdim.şimdi hiç içmiyorum.kurtarmışım onlardan.
kızlar benim göbüş çıktı ya.hamile igbi dolanıyorum ortalarda.spor yapmaya eriniyorum.unuttum hatta nasıl yapılıyodu.göbek eritmek için napiciikk??:uhm:
Hoşbulduk canımcıklarım. Ben rejimi bi ara bırakmıştım. 66 Kiloya kadar çıktım. Bir aydır filan yine yediklerime dikkat ediyorum. 62 kiloya düştüm çok şükür. Bu aralar durma noktasında sanırım kilom ama yine devam ediyorum dikkat etmeye. Akşamları 18 'den sonra bişeyler yememeye çalışıyorum. Mayısta nişanım olucak Allah kısmet ederse. Ozamana kadar 54 kilo olmak istiyorum. İnşalla olurum. Böyle işte. Sizler nasılsınız.?? Ne var ne yok?? Kilo vermeler nasıl gidiyor?
fibuşum ne yaparsan yap ama göbek yapma :1ninca: en sıkı diyet ve egzersizle bile göbeğin 2 yılda eridiğini biliyorum çünkü . . .
göbüşte kas yok . . . yani bağırsaklarımızın üstünden bahsediyorum . en tehlikeli kısım kas olmadığı için oraya biriken yağ müthiş zor eriyor ! :1ninca:
bu kısmın arkasıda yani popnun üstüde aynı pozisyonda !
tikkat o nedenle !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?