60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatım ben onu flya didim.. fly tatlandırıcı kullanıyor ben gibi..
bu arada sen fibuşsun... floşşş fly lülülülülülü

göbek için ben pilatesten memnundum. internete etkili pilates karın hareketleri falan filan yaz.. sen bilirsin işini.. yap onları 10dk gunde..
lastiğin yoksa opak corap kullanabilirsin..
topun üzerinde mekik acayip işe yarıyor bir makas hareketi var meshur tek geçerim..

ben de değişik o durum.. kg alsam hemen göbekten alırım. ama ilk önce de göbek gider.. bu arada göbek cabuk deforme oluyor.benim karnım taş gibiyken sporsuz hızlı verdiğim kilolar yüzünden.. içine göçüverdi hemen bildiğin iskeletor gibi annem soyunurken görünce ağlamıştı. pelvis ve kaburga kemiklerim sivrelmişti iyice..korkunçtu.şimdi de 5kgdan fazla aldım hemen yumuşak minik bir kütlem oldu.. çok rahatsız oluyorum..çabuk forma giriyor ama sürekli dengeli beslenme ve sporla beslemek gerekiyor o zımbırtıyı.. Şeniz

Teşekkür ederim canım. Evet gördüm bende çok şaşırdım yani çok güzel kilo vermiş :)) Darısı başımıza inşallah =))

amin canım..
kaydirigubbakcemile5

günaydınlar fıstıklar daha lunam,flyım uğramamış...

zabınım ve fibuşuma duyurayım;

59kg oldum
1kg gitti bile.. hızlı alınan kıloların en cok bu huyunu seviyorum... cabuk gidiyor..yılbasına kadar 57 kg olup yılbasında cozutmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

fıstığım benim.sen hep iyi ol.kiloda gider.herşey gider.ohh yılbaşında koy ver gitsin.tüm bir yıl güzel igeçsin inşallah.ayrıca platesi hatırlatmana sevindim. çook öptüm.
bu arada albüm yaptım profilimde.zemuszemus

Selam Kızlar..

Teprik ederim Prensesim.. İyi bir başlangıç yaptın maşallah..

Bide ben şu bok boğazıma hakim olabilsem..:tomato:

Şu sıralar kendimi sinirli, asabi ve mutsuz hissediyorum.. Bu sebeple de sürekli bişiiler atıştırıyorum.. Aman benimki de hep mazeret hep mazeret.. lmaz:

Çok kızıyorum kendime... Ya bahar gelsin artık yaaa.... Sevmiyorum kış mevsimini.. :1ninca:

Pırlanta Allah tamamına erdirsin,tez elden düğününü de kutlarız buradan iyişallah..

Kilo konusunda da dilerim en kısa sürede hedefine ulaşırsın...Zaten aklına koydun mu hedefine yarı yarıya ulaşmış sayılırsın...a.s.

Akşam 18'den sonra bir şey yememen bence rejim adına yapılabilecek en büyük şey.Ben de sanırım verdiğim kiloları bu yolla koruyorum.Biraz meyve dışında akşam yemeklerden sonra bir şey yemiyorum çoğunlukla...

Ben aslında hedefime çoktan ulaştım ama bir inattır 50 kg'yi görmek istiyorum.Yalnız dün (ayıptır söylemesi) ağdaya gittim.İşi yapan kız çığlık attı,senin kemiklerin çıkmış,çirkinleşmeye gidiyorsun diyeakannehirlmaz:...Bu söz beni bayağı etkiledi.Bilmiyorum ne yapacağım:uhm:...

Amanın fiucum tebrik ederim seni.Bakıyorum eski formuna kavuşmaya başlamışsın..Allah nazarlardan saklasın..Çok ama çok sevindim..zemuszemus

Hemen bakalım o zaman...

Ben de çok sıkıntılıyım şu kıştan fulyacım.Sanırım azıcık ucundan bende depresyondayım..Hayatımda hiç saat 10'lara kadar yatmamışımdır ama bu sene kafamı toparlayamıyorum ve sürekli uyumak istiyorum.mafoldumbenOfff...mirmirmirmirmirmirmirmir

Teşekkür ederim canım. Evet gördüm bende çok şaşırdım yani çok güzel kilo vermiş :)) Darısı başımıza inşallah =))

gelinliğine bayıldım ben uzaktan pek bi esprisi yok lakin çok ince çalışmalar var yakından valentino amcanınmış zati . . .

kaydirigubbakcemile5

2 kilo vericen yani 6 günde . . . çok kısıyosun kendini fium senin bu kilo alıp verme patlamaların bu nedenle ! çok deforme olur fiçudun :1ninca: fiçuttan geçtim organlar sapıtır diyim . . . bi de hiç yumurta yemiyosun sen !

fılay geçen bi topikte okudum sadece saat 18 den sonra yemeyerek 4 ayda 23 kilo veren insanlar var . . . 18 e kadar free :lepi: çok abarmicak tabi . . . ne dersin ?

Aynen tatlişim yaa.. Valla bıraksalar 24 saat uyurum yahuu...mirmirmirmir mirmirmirmir

Evet tatlım o güzel bişey amma benim işyerim pek müsait diil onun için.. Ben yeni bi programa taktım şu sıralar.. Uyurken zayıfla diye bişey..

Şöyle oluyor.. Sabahları sırf karbonhidrat yiyorsun.. Ekmek yanında reçel olabilir, şokella olabilir.. Meyve filan yiyebilirsin.. Ama kesinlikle protein yasak.. Yani peynir filan yassah..

Öğlen.. hem karbonhidrat hem portein.. İstediğini yiyebiliyorsun.. Kısıtlama yok.. Doyana kadar..

Akşamda sadece protein yeniyor.. Et, balık, yumurta peynir, yoğurt.. Yanında da yeşil salata..

Bu şekilde fiçut gece uyurken yağ yakıyormuş.. Ha bir de öğünler arasında 5 saat olması gerekiyor ve akşam saat 10 da tumba yatak yapmak gerekiyormuş.. Yatmadan önce hafif bir egzersiz yağ yakımını destekliyormuş..

Böle bişey.. Aklıma yatar gibi oldu.. Kitabı varmış, onu alıp okumayı düşünüyorum.. Bakalım..

dedikodulara yetişeyim hemen bakıcam albumune canım...

bende sevmiyorum akannehir
canım bu ara çok yoğunum ben ama bir ara sohbet edelım ya çok özledim sohbetını...

hımmm
çıplak bi resmini çek koy bakalım ağdacı kız haklı mı? yerimseniben -tatlicadiarzu-
çok şımardım ben yine..
aka bir yana o kadar zayıfsan 50yı unut derim ben.. bir ölçülerini alsana canım..

matematiğine kurban olurum senın ben 10 gunde 2 kg..
çok çabuk alınca çok çabuk gider diye düşündüğümden öyle bir hedef koydum.. yoksa 57nın altını yavaş yavaş spora da başlayarak vermek istiyorum... ilk 3 kg su zaten diye önemsemedim. zaten az yemiyorum canım biliyrosun normal ...herşey kontrol altında..

Bende çok özledim Prensesim... Şeniz

Bir ara yine uzun uzun sohbet edelim canımcım..

kızlar benimde acil kilo vermem lazım 13 aylık evliyim ama tam 10 11 klo aldım 63 kilo oldm boym 1 55 piskolojim cok bozuk yardım edin banada nasıl bi diyet yapim

ben bugün şunları yedimmm
sabah bir kase corn flakes ve bir fincan kahve ( süt tozu ile)
öğlen bir kase çorba ve bir porsiyon fırında patates (yumurtalı)
akşam bir kase çorba bir küçük zeytinyağlı biber dolması iki köfte
ara öğünlerde 3 diyet bisküvi ve bir elma
ya ben çok mu yiyorum diğer topiclere bakıyorum da çok az yiyorlar
işim fiziksel aktivite gerektiriyor ve hergün bir saat spor salonundayım
bööle verebilecek miyim bilmiyorumCADIARZU

kızlar benimde acil kilo vermem lazım 13 aylık evliyim ama tam 10 11 klo aldım 63 kilo oldm boym 1 55 piskolojim cok bozuk yardım edin banada nasıl bi diyet yapim

Ben de geldim aranıza...
:1ninca:
Boyum 175 kilom 61 (62 idi 1 kilo verdim. Devam ediyorum...)
Siz neler yapmaktasınız?

Hoşgeldiniz kızlar..a.s.

Canım bence yediklerin çok değil.. Yemekten çok da fazla kısmamak gerekiyor.. En güzeli zaten spor ile zayıflamak..

Günaydın kızlar..

dün menümü yazmamışım..

Sabah:1 açma yanında şokella
Öğlen:1 kase 1 elma ile nesfit. light süt ile
Akşam: 2 yımırta ile yapılmış peynirli omlet
Gece: 2 kaşık yoğurt

Canım çok az yiyorsun kötü olmayasın???

Canım çok az yiyorsun kötü olmayasın???

Evet canım dün öyle oldu biraz.. Nitekim gece açlıktan ölcem sandım.. Sabah kalktığımda midem sırtıma yapışmıştı ve bütün aç gözlülüğümle sabah telafi ettim.. açma ve simitlerlen..:1ninca:

günaydın kızlar..

Günaydın kuzuuummm.. Nassın bakalım bugün??

Çok yorgunummm...Sabah saat 10'da başladığım temizlik şimdi bitti ama ben de bittim..

Bugün sabah:
1 tane simit
Biraz domates
Biraz beyaz,biraz tel peynir
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz yeşil çay

Ara:
Yarım avuç badem

Öğlen:
Bir kase light sütlü Nesfit

Akşama da etli yeşil fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…