60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy oyy..1.75 boyum olsaydı da 5 kg fazlam olsaydı...Hoşgeldinnn...a.s.

Hoşbulduk balım.
kaydirigubbakcemile2
Ben yemekten kısmıyorum ama ekmek yemiyorum ayrıca pilav ve makarna da yemiyorum.
Haftada 3-4 kez spora gidiyorum.
Günde 10 bardak su içiyorum.
:lepi:
Akşamları da atıştırıyorumç
-tatlicadiarzu-

klava:
Sıkma kendini öyle bak hasta olursun.
Yap kendine bol yeşillikli salata.
Onu ye bari...
a.s

herkese iyi akşamlar mutlu bir akşam olur inşallah
ben ipin ucunu kaçırdım bugün hatta kaçırmadım bıraktım gitti
oturdum bir tabak mantı yedimkaydirigubbakcemile2

slmlr kızlar . . .

fılay şu uyuyarak zayıfla şeysi işe yarıyo mu pericim ?
var mı faydasını gördün mü ?

bende yapsam mı diyorum akşam dayanırım yumurtaya peynire süte . . . bi de sana gelinlikli bi kilo takip çizelgesi yapalım mı ?

çok yakışır . . .

merhaba kızlar, ben geçen haftalarda ilk mesajımı yazmıştım ama işlerin, düğün ve çeyiz hazırlıklarından tekrar girememiştim. Aramızda yakın zamanda evlenicek olanlar var mı bilmiorum ama çok yorucu bir süreçmiş. Allah evlenen herkese kolaylık versin.
Bir de diyetisyene gittim. bana verdiği menü:
sabahları; 1 dilim kepek/yulaf ekmeği, bir çay kaşığı bal ya da reçel bir bardak süt,
öğlenleri: 3 köfte büyüklüğünde et, bir yemek kaşığı makarna/pilav ya da 2 patates. ! kase yoğurt
akşamları: Salatla bir parça et veya sadece müsli/yulaf ezmesi
Yasaklarım: siyah çay, 19 dan sonra yemek, hazır meyve suları ve alkol.
2 haftada 3 kilo verdim bile.
Aralarda bir de meyve yiyorum ya da çubuk kraker. Bol bol da yeşil, rezene ve nane çayı içiyorum

offfffff...bitsin artık şu kış!..kıştan ve soğuktan nefret ediyorumkendimi bitmiş,tükenmiş,amaçsız,bomboş veee çok mutsuz hissediyorum(((((((((((((((((((

offfffff...bitsin artık şu kış!..kıştan ve soğuktan nefret ediyorumkendimi bitmiş,tükenmiş,amaçsız,bomboş veee çok mutsuz hissediyorum(((((((((((((((((((

ben de canım..aynen ben de... kışı seviyorum soğuğu seviyorum ama hissettirdiği hisler benim de böyle.. ilkbahar ve sonbaharda çok mutluyum...ama yazın,kışın sıkıldıkça, ruh halimize yansıyor karamsarlık...sonra da gırtlağa yükleniyoruz tabi..homini de gırtlak..şişiyoruz iyice...

Selam arkadaslarr :)
16 yasidnayim kilom 64 boyum 179...
aylardir diyet yapip bozuyorum irademe yeniliyorum
ama bu sefer dayanmam gerek cnkü 10 subatta türkiyeye gidicem insallah ve benim icin cok önemli biri ile görüsücem..
benim hedefim 55 kilo bir ayda mümkün degil belki ama ne kadar verirsem o kdar iyi..
hep manken gibi bi fizik istemisimdir ama cok zor kilo veriyorum
iki üc güne baslicam diyete kafamda kesin bisey yok ama haber verirm herkese bol sanslar :)

ßu yaşta buşekilde gerçekten normal ama şunu aklının bir köşesine koy kilo sadece senin için ve senin sağlığın içindir bir başkasının diş görünü için sağlıksız şeyler yapmazsın umarım. bu söylediklerimi yanlış anlanı istemem.

eee daha ne olsun..:lepi:

Canımsın ya..Ben de bu yıl kıştan çok etkilendim.Geçecek mutlaka,önümüz bahar,mis gibi.Bu günlerin hayalini kurup mutlu oluyorum..:1rolleyes:

Kızlar nasılsınız..ıki gündür ayrı kaldım sizlerden...

Bu gün evde çok kalabalık misafirlerim vardı.Sabahtan akşama kadar yemediğim şey kalmadı.(Börekler,çörekler,ızgaralar,tatlılar,kuruyemiş,içecek vs.....)
Anlayacağınız çatlayana kadar yedim bugün.Artık kilo aldım mı,almadım mı bunu önümüzdeki günler göreceğiz ama ben herhalde bir haftalık doygunluğa erişmiş bulunuyorum.Bir hafta yemek yemesem,yemek demem herhalde...

Neyse gideyim de form çayımı içeyim bir de tüm bunların üstüne,belki barsaklarıma vurur da ........-tatlicadiarzu-

Herkese mutlu haftasonları..kaydirigubbakcemile3

selam kizlar nasilsiniz??gecen sene bu zamanlar bu topikte cok vakit gecirirdim ama hamile kalinca diyeti biraktigim icin gelemedim smdi geldim ama gecen seneki arkadaslardan kimse kalmamis olsun olanlarda yeter :)) kim kac kilo bakalim kizlar???
ben 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim simdi 67 kiloyum borc oruclarim bitsin diyete basliycam bakalim ne kadar zamanda 60 kiloya dusucem???
hergun ne yedigimizi paylassakta birbirimizi motiva etsek daha iyi olmazmi kizlar ne dersiniz???

gizossss hosgeldin canimmmmŞenizŞeniz

arkadaşlar merhaba ben de sizden destek almaya geldim. 63 ten 55e inmek istiyorum. 1 haftadır da akşamları yürüyorum yatmadan önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…