Oy oyy..1.75 boyum olsaydı da 5 kg fazlam olsaydı...Hoşgeldinnn...a.s.
Evet canım dün öyle oldu biraz.. Nitekim gece açlıktan ölcem sandım.. Sabah kalktığımda midem sırtıma yapışmıştı ve bütün aç gözlülüğümle sabah telafi ettim.. açma ve simitlerlen..:1ninca:
Hoşbulduk balım.
kaydirigubbakcemile2
Ben yemekten kısmıyorum ama ekmek yemiyorum ayrıca pilav ve makarna da yemiyorum.
Haftada 3-4 kez spora gidiyorum.
Günde 10 bardak su içiyorum.
:lepi:
Akşamları da atıştırıyorumç
-tatlicadiarzu-
[/
Çok yorucu değilmi
a.s
Çok yorucu değilmi
a.s
herkese iyi akşamlar mutlu bir akşam olur inşallah
ben ipin ucunu kaçırdım bugün hatta kaçırmadım bıraktım gitti
oturdum bir tabak mantı yedimkaydirigubbakcemile2
Yorucu değil balım ya alıştım ilk zamanlar çok zordu.
Şimdi ise sağlığım için bunu yapıyorum.
:tomato:
offfffff...bitsin artık şu kış!..kıştan ve soğuktan nefret ediyorumkendimi bitmiş,tükenmiş,amaçsız,bomboş veee çok mutsuz hissediyorum (((((((((((((((((((
Selam arkadaslarr :)
16 yasidnayim kilom 64 boyum 179...
aylardir diyet yapip bozuyorum irademe yeniliyorum
ama bu sefer dayanmam gerek cnkü 10 subatta türkiyeye gidicem insallah ve benim icin cok önemli biri ile görüsücem..
benim hedefim 55 kilo bir ayda mümkün degil belki ama ne kadar verirsem o kdar iyi..
hep manken gibi bi fizik istemisimdir ama cok zor kilo veriyorum
iki üc güne baslicam diyete kafamda kesin bisey yok ama haber verirm herkese bol sanslar :)
Hoşbulduk balım.
kaydirigubbakcemile2
Ben yemekten kısmıyorum ama ekmek yemiyorum ayrıca pilav ve makarna da yemiyorum.
Haftada 3-4 kez spora gidiyorum.
Günde 10 bardak su içiyorum.
:lepi:
Akşamları da atıştırıyorumç
-tatlicadiarzu-
offfffff...bitsin artık şu kış!..kıştan ve soğuktan nefret ediyorumkendimi bitmiş,tükenmiş,amaçsız,bomboş veee çok mutsuz hissediyorum (((((((((((((((((((
kızlarr merhaba bende aranıza yeni katıldımm şuan 68 kiloyum yeni doğum yaptım sayılırr 81 ile doğuma girdim ve şuan 68-69 arası gidip geliyorum sözün kısasıı zayıflamak istiyorum kıslar boy 1.70 şöle bi 60 olsam çok ii olacak veerebilir miyim acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?