slmlr kızlar . . .
fılay şu uyuyarak zayıfla şeysi işe yarıyo mu pericim ?
var mı faydasını gördün mü ?
bende yapsam mı diyorum akşam dayanırım yumurtaya peynire süte . . . bi de sana gelinlikli bi kilo takip çizelgesi yapalım mı ?
çok yakışır . . .
offfffff...bitsin artık şu kış!..kıştan ve soğuktan nefret ediyorumkendimi bitmiş,tükenmiş,amaçsız,bomboş veee çok mutsuz hissediyorum (((((((((((((((((((
Selam arkadaslarr :)
16 yasidnayim kilom 64 boyum 179...
aylardir diyet yapip bozuyorum irademe yeniliyorum
ama bu sefer dayanmam gerek cnkü 10 subatta türkiyeye gidicem insallah ve benim icin cok önemli biri ile görüsücem..
benim hedefim 55 kilo bir ayda mümkün degil belki ama ne kadar verirsem o kdar iyi..
hep manken gibi bi fizik istemisimdir ama cok zor kilo veriyorum
iki üc güne baslicam diyete kafamda kesin bisey yok ama haber verirm herkese bol sanslar :)
Canım ben bi çizelge yaptıydım emme burada kullanamadım.. Sadec ticker factoryde kabul ediyo artıkın..
:umursamaz:
Canım o uyuyarak zayıfla zımbırtısının kitabı gelicek bugün yarın, ordam daha çok bilgi veririm.. Başka bir forumda baya faydasını gören arkadaslar var. Ben çok düzenli yapamıyorum açıkçası.. O yüzden bişii diyemicem.. Haftasonları hep bozuyorum.. :1ninca:
Ayyyyyneeeennn.... Çok mutsuz hissediyorum kendimiiiiiiiiiiiiiii...
:gitme:
1,79 boy muuu??akannehir
1,79 boya 55 çok az tatlım.. Hasta olursun Allah korusun.. Bu boyda 64 gayet iyi aslında canım yaa...
Günaydınlar..opuyorumnanaktan
Kıslar çok fena hastayımmmmsenağlama...Güya H1N1 aşısı oldum:çok üzgünüm: ...Ama galiba benimkisi virütik değil soğuk algınlığı,bir de hafta sonu çok yoruldum,vücut kaldıramadı sanırım..
Neyse hepinize güzel bir hafta diliyorum..Sağlıcakla kalın..kaydirigubbakcemile3
bende aranızda olmak istiyorum ama kızımı emzirdiğim için diyet yapamıyorum.inek sütü alerjisi çıkınca anne sütünün önemi daha da bir arttı.Bol bol yiyorum bu aralar.
fıllayyy :asigim:
Yazık sana kuzum.. Kıyamam yaa..
Dikkat et kendine.. Canım benim çok geçmiş olsun..:gitme:
Ben mesela sürekli tartılıyorum.. Sürekli.. sürekli...-tatlicadiarzu-
Kıslar çok fena hastayımmmmsenağlama...Güya H1N1 aşısı oldum:çok üzgünüm: ...Ama galiba benimkisi virütik değil soğuk algınlığı,bir de hafta sonu çok yoruldum,vücut kaldıramadı sanırım..
Neyse hepinize güzel bir hafta diliyorum..Sağlıcakla kalın..kaydirigubbakcemile3
Ben mesela sürekli tartılıyorum.. Sürekli.. sürekli...-tatlicadiarzu-
o çok fena bi şey fulyacım regl durumlarında mesela ya da şişliklerde ne büyük moral bozgunu !!!!
gün belirle kendine . . .
bilgilerin devamını bekleriz . . . :1ninca:
benim de senden kalır yanım yok bugünlerde her sabah tartılıyorum...ama 1 kilo vermişim...ama çok şükür eski halime döndüm...biliyorsunuz uzun süredir deli gibi yiyordum şimdi yine kendimi kontrol edebiliyorum çok şükür...maşallah diyeyim kendime...:kedi: fulyacığım bu arada paylaşımın için teşekkürler...ben hep diyorum ya düşünce gücü...başka da birşey demiyorum...alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
Evet Derinim.. Senin söylemlerin üzerine bu konu hakkında araştırma yapmak geldi aklıma.. Söylediklerin çok mantıklı gelmişti önceden.. Hala da çok mantıklı geliyor.. Yarın kitaplarım gelicek. Okumaya başlayayım sizle de faydalı bilgileri paylaşacağım..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?