Flyy cm sürekli tartıldığından bahsetmişsin ama böyle yapma haftada 2-3 ten fazla tartılma inan insan şiş olabiliyor o anda vücudu su toplamış olabilir...
yazılarını merakla bekliyor olacağım birtanem...benim de listemde bir sürü almam gereken kitap var ama internetten alayım diyorum...daha önce internetten hiç kitap siparişi vermedim ama...bir başlasam devam gelecekte...a.s
merhaba arkadaşlar bu gruba nasıl girebilirim
selam kızlar...nasıl gidiyor kilo vermeler...
günaydın kızlar:))
bu sefer kesin geldim aranza:))))
eşimle iddiaya girdik beni gaza getirmek için böyle bir yol denedi sanırım:) hahahaha...
kim önce 10kg zayıflarsa zayıflayamayan artık onun takımını tutacak die:))))
ikimiz içinde hırs konusu bu:)))
ama o acayip çalışıo bu konuda yemeklerine daha bi dikkat etmeye başladı spor yapıo... banada yardımcı olun acilen zayıflamam lazım... en kısa süre 60kilo olmalıyım:))))
65 de takılı kaldım 1 aydır kızlar..sizin nasıl gidiyo kiloyla aranız =p
artık hızlanma vakti geldi...
selam kızlar, paylaşımlarınızı okudum çok hoşuma gitti benide aranıza katılabilirmiyim.opuyorumnanaktan
yaşım : 29 boy:1,60 kilo: 62
4 yaşında bir kızım var 57 kg ile hamile kaldım, 69 kg doğuma gittim, doğumdan 1 hafta sonra 60 kg dım çok mutluydum amaaaa sütüm olması için sürekli yemek yemem konusunda ısrarlar sonucu Çok üzgünüm çoook( 67 kg ulaştım evde olduğum dönemde diyet gruplarına katıldım ve hergün düzenli yürüyüş yaparak 57 kg düştüm fakatt 2007 kışında tembelliğim sonucu yavaş yavaş kilo almaya başladım yedim yattım soğuktu evden dışarı çıkmak istemedi canım, sonuç 67 olmuştum, 2008 ocak ayında işe tekrar başladığımda 67 kg idim tabi herkes şoktaa, o zamandan beri gayretlerimle alıp vermelerimle 59 a düştüm fakat son 1 aydır aşırı pis boğaz oldum yine önümdeki herşeyi silip süpürüyorum tabii bendede bu metabolizma varken tekrar 62 oldum, yeter artık, ne biçim iş dikkat edersem aynı kiloda biraz kaçırsam tekrar kilo alıyorum hayat boyu bu böylemi olucak aceba:gitme::gitme: şimdi tekrar başlıyorum kilo verme serüvenime bende katılıyımı aranıza :kedi::kedi:
ahh uhhhhh ahhhhhhh
kızlar bademciklerim şiş akannehir
selamopuyorumnanaktan
2 haftadır yazamadım. yoğun bir dönemdeydim. diyetime devam ettim ancak koşullar nedeniyle listeye göre devam edemedim. sanırım bu süreçte sadece 500 gr verebildim. yılbaşı tatili için diyetime 3 gün ara verip tekrar devam edeceğim. aslında hedefim aralık ayı sonunda 60 kilo olmaktı ama bazı sorunlar nedeniyle olamadı.. yılmak yok hedef yolunda devam...opuyorumnanaktan
Teşekkürler derincim ama benim hastalığımın aşıyla kesinlikle bir ilgisi yok.Başta öyle sanmıştım ama sonra düşününce cereyanda kaldığımı hatırladım.Zaten grip değilim,öksürüğüm ve hafif burun akıntım var.Evde çocuk olunca haliyle dinlenemiyor-sun,o yüzden de çabuk atlatılabilecek şey seni zorlamaya başlıyor..kafamçokkarıştıcanım çok geçmiş olsun...ben aşı olmayı hiç düşünmedim düşünmüyorum da...am aşı olanlar atıyor herhalde...dün bir arkadaşımla konuştum o da aşı olmuş ama şimdi hastaymış...güzel güzel dinlen biran önce iyileş tamam mı...
opuyorumnanaktan
günaydın kızlar:))
bu sefer kesin geldim aranza:))))
eşimle iddiaya girdik beni gaza getirmek için böyle bir yol denedi sanırım:) hahahaha...
kim önce 10kg zayıflarsa zayıflayamayan artık onun takımını tutacak die:))))
ikimiz içinde hırs konusu bu:)))
ama o acayip çalışıo bu konuda yemeklerine daha bi dikkat etmeye başladı spor yapıo... banada yardımcı olun acilen zayıflamam lazım... en kısa süre 60kilo olmalıyım:))))
ahh uhhhhh ahhhhhhh
kızlar bademciklerim şiş akannehir
Ben mesela sürekli tartılıyorum.. Sürekli.. sürekli...-tatlicadiarzu-
65 de takılı kaldım 1 aydır kızlar..sizin nasıl gidiyo kiloyla aranız =p
artık hızlanma vakti geldi...
Teşekkürler derincim ama benim hastalığımın aşıyla kesinlikle bir ilgisi yok.Başta öyle sanmıştım ama sonra düşününce cereyanda kaldığımı hatırladım.Zaten grip değilim,öksürüğüm ve hafif burun akıntım var.Evde çocuk olunca haliyle dinlenemiyor-sun,o yüzden de çabuk atlatılabilecek şey seni zorlamaya başlıyor..kafamçokkarıştı
Bu arada aşı olupta grip olmak da mümkün çünkü ortamda sadece aşılandığımız türden grip virüsünün dışında başka tipte grip virüsleri de var.Onlardan birine rastlandığı zaman,aşısını olduğun virüse karşı koruduğu gibi seni korumayabiliyor,doğal olarak da hastalanıyorsun..Arkadaşın eğer aşı olduğu halde gripse kesin bu şekilde bir şey yaşamıştır derincim...opuyorumnanaktan
lunacığım bende hastayım yine.benide alın aranızaa.grip oldum.bürodakiler diyo yanından biri geçse rüzgarından hasta olacan nerdeyse.mafoldumbenmafoldumben
Canım ben hepsiburada ve idefix'i kullanıyorum kitap alışverişi için.. Gayet memnunum tavsiye ederim canım..opuyorumnanaktan
ahh ahh ben de 62 de takılı kaldım..onu ne yapıcaz...hiç ilerleme yok ya =(
lunacığım bende hastayım yine.benide alın aranızaa.grip oldum.bürodakiler diyo yanından biri geçse rüzgarından hasta olacan nerdeyse.mafoldumbenmafoldumben
Fulyacığım artık alacağım zaman sana danışırım...ben kitap yurdundan almayı düşünüyordum...aslında hepsiburada da üyeliğim var...oradan da olabilir...sen memnunsan demek ki güvenebilirim...opuyorumnanaktan
Selam canım.. Çabalamaya devam valla..
Tatlım ama erkekler daha kolay ve çabuk kilo verir biyolojik olarak.. O bakımdan iddianız pek de adil değil yaaane.. :umursamaz:
haklısın cnm benim daha fazla çalışmam gerek ben 10kg ise onun en az 15 kg zayıflaması gerek(( ama napalım bi gaza gelip kabul ettim bakalım sonum ne olacak ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?