60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Flyy cm sürekli tartıldığından bahsetmişsin ama böyle yapma haftada 2-3 ten fazla tartılma inan insan şiş olabiliyor o anda vücudu su toplamış olabilir...

Evet canım.. sinir bozucu olabiliyor.. bundan sonra haftada bir, o da cuma sabahları tartılıcam.. Karar verdim.kaydirigubbakcemile5

Canım ben hepsiburada ve idefix'i kullanıyorum kitap alışverişi için.. Gayet memnunum tavsiye ederim canım..opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bu gruba nasıl girebilirim

Girdin bile tatlım.. Hoşgeldin..a.s.

günaydın kızlar:))
bu sefer kesin geldim aranza:))))
eşimle iddiaya girdik beni gaza getirmek için böyle bir yol denedi sanırım:) hahahaha...
kim önce 10kg zayıflarsa zayıflayamayan artık onun takımını tutacak die:))))
ikimiz içinde hırs konusu bu:)))
ama o acayip çalışıo bu konuda yemeklerine daha bi dikkat etmeye başladı spor yapıo... banada yardımcı olun acilen zayıflamam lazım... en kısa süre 60kilo olmalıyım:))))

65 de takılı kaldım 1 aydır kızlar..sizin nasıl gidiyo kiloyla aranız =p
artık hızlanma vakti geldi...

selam kızlar, paylaşımlarınızı okudum çok hoşuma gitti benide aranıza katılabilirmiyim.opuyorumnanaktan
yaşım : 29 boy:1,60 kilo: 62
4 yaşında bir kızım var 57 kg ile hamile kaldım, 69 kg doğuma gittim, doğumdan 1 hafta sonra 60 kg dım çok mutluydum amaaaa sütüm olması için sürekli yemek yemem konusunda ısrarlar sonucu Çok üzgünüm çoook( 67 kg ulaştım evde olduğum dönemde diyet gruplarına katıldım ve hergün düzenli yürüyüş yaparak 57 kg düştüm fakatt 2007 kışında tembelliğim sonucu yavaş yavaş kilo almaya başladım yedim yattım soğuktu evden dışarı çıkmak istemedi canım, sonuç 67 olmuştum, 2008 ocak ayında işe tekrar başladığımda 67 kg idim tabi herkes şoktaa, o zamandan beri gayretlerimle alıp vermelerimle 59 a düştüm fakat son 1 aydır aşırı pis boğaz oldum yine önümdeki herşeyi silip süpürüyorum tabii bendede bu metabolizma varken tekrar 62 oldum, yeter artık, ne biçim iş dikkat edersem aynı kiloda biraz kaçırsam tekrar kilo alıyorum hayat boyu bu böylemi olucak aceba:gitme::gitme: şimdi tekrar başlıyorum kilo verme serüvenime bende katılıyımı aranıza :kedi::kedi:

selamopuyorumnanaktan

2 haftadır yazamadım. yoğun bir dönemdeydim. diyetime devam ettim ancak koşullar nedeniyle listeye göre devam edemedim. sanırım bu süreçte sadece 500 gr verebildim. yılbaşı tatili için diyetime 3 gün ara verip tekrar devam edeceğim. aslında hedefim aralık ayı sonunda 60 kilo olmaktı ama bazı sorunlar nedeniyle olamadı.. yılmak yok hedef yolunda devam...opuyorumnanaktan

selam kızlar...nasıl gidiyor kilo vermeler...

Selam canım.. Çabalamaya devam valla..

Tatlım ama erkekler daha kolay ve çabuk kilo verir biyolojik olarak.. O bakımdan iddianız pek de adil değil yaaane.. :umursamaz:

65 de takılı kaldım 1 aydır kızlar..sizin nasıl gidiyo kiloyla aranız =p
artık hızlanma vakti geldi...

Kesinlikle hızlanma vakti geldi.. Bahara 3 ay kaldı.. akannehir

Katıldın bilem.. Hoşgeldin..a.s.

ahh uhhhhh ahhhhhhh

kızlar bademciklerim şiş akannehir

Geçmiş olsun tatlım.. Kıyamam sanaa..:gitme: Dikkat et kendine..

Sen bu azminle en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım merak etme..:lepi:

Teşekkürler derincim ama benim hastalığımın aşıyla kesinlikle bir ilgisi yok.Başta öyle sanmıştım ama sonra düşününce cereyanda kaldığımı hatırladım.Zaten grip değilim,öksürüğüm ve hafif burun akıntım var.Evde çocuk olunca haliyle dinlenemiyor-sun,o yüzden de çabuk atlatılabilecek şey seni zorlamaya başlıyor..kafamçokkarıştı

Bu arada aşı olupta grip olmak da mümkün çünkü ortamda sadece aşılandığımız türden grip virüsünün dışında başka tipte grip virüsleri de var.Onlardan birine rastlandığı zaman,aşısını olduğun virüse karşı koruduğu gibi seni korumayabiliyor,doğal olarak da hastalanıyorsun..Arkadaşın eğer aşı olduğu halde gripse kesin bu şekilde bir şey yaşamıştır derincim...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza..
Bir şey söyleyeyim mi,umarım sen kazanırsın amma maalesef erkeklerin metobolizması kadınlarınkinden daha hızlı ve onlar maalesef daha hızlı klo veriyorlar.Bu durumda sen 10kg vermen gerekirken,eşinin hedefini 15 kg falan gibi bir rakam belirleseydiniz sanırım daha adil olurdu..

ahh uhhhhh ahhhhhhh

kızlar bademciklerim şiş akannehir

Oy oy oy...Gel arkadaşım seninle şöyle karşılıklı bir yatak açalım..Hem yatalım hem sohbet edelim...Canım geçmiş olsun...

TŞk ederım kızlar yÜzlerce sayfa olunca hepsını okuyamadım doĞal olarak, ızledıĞınız bır dıyet yÖntemı varmı hadı hep beraber bunu yapalım mı dıyorsunuz yoksa herkes kendıne gÖremı takılıyor

hasta arkadaŞlara Çok geÇmıŞ olsun, acıl Şıfalar dılerım

lunacığım bende hastayım yine.benide alın aranızaa.grip oldum.bürodakiler diyo yanından biri geçse rüzgarından hasta olacan nerdeyse.mafoldumbenmafoldumben

canım çok geçmiş olsun...cümlemi eksik eksik yazmışım:kedi: aşı olanlar atıyor değil artıyor olacaktı hani bir ara kimse aşı olmuyordu ya bugünlerde hep olanları duyuyorum o bakımdan demiştim...hem tv de duymuştum yanlış hatırlamıyorsam aşı,olduktan 3 hafta sonra etkisini gösteriyormuş...yani aşı olduktan hemen sonra da hastalanılabilir...kaydirigubbakcemile3

Canım ben hepsiburada ve idefix'i kullanıyorum kitap alışverişi için.. Gayet memnunum tavsiye ederim canım..opuyorumnanaktan

Fulyacığım artık alacağım zaman sana danışırım...ben kitap yurdundan almayı düşünüyordum...aslında hepsiburada da üyeliğim var...oradan da olabilir...sen memnunsan demek ki güvenebilirim...opuyorumnanaktan

ahh ahh ben de 62 de takılı kaldım..onu ne yapıcaz...hiç ilerleme yok ya =(

İlerleme yok diye düşünmüyoruz canımcıım.. Her geçen gün biraz daha zayıflıyorum diye düşünüceeeez tatlişimm..

lunacığım bende hastayım yine.benide alın aranızaa.grip oldum.bürodakiler diyo yanından biri geçse rüzgarından hasta olacan nerdeyse.mafoldumbenmafoldumben

Canım ya.. Kıyamam sana.. Hakikaten çok hastalandın son zamanlarda.. Dikkat et ama kendine.. Vitamin filan al bitanem yaa...

Canım benim.. Evet Hepsiburada gayet iyi.. Bugün kitaplarım geldi. Birazdan okumaya başliiciiiiimmm. Düşünce gücüyle zayıflama.. Valla söyle bi önsöze göz gezdirdim.. Bayaa iii...zemuszemus

veee bugün yediklerim..

sabah 7:30 1 muz
öğlen 12:30 1 tabak tavuklu penne makarna, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara da 1 kupa sütlü nescafe içtim.
Akşam 19:00 domates, salatalık, kırmızı biber, tonbalığı ve mısır ile hazırlanmış koccccaman bi kase salata..
Az sonra çilekli soya sütümü içicem.. Ondan sonra yeşil çay..
Bir de callaneticsimi yaptım mı, tamamdıııırrrr....:dance: :dance:

Hoşgeldin aramıza..
Bir şey söyleyeyim mi,umarım sen kazanırsın amma maalesef erkeklerin metobolizması kadınlarınkinden daha hızlı ve onlar maalesef daha hızlı klo veriyorlar.Bu durumda sen 10kg vermen gerekirken,eşinin hedefini 15 kg falan gibi bir rakam belirleseydiniz sanırım daha adil olurdu..

hoşbulduk tatlım, haklısın kesinlikle bende öyle düşündüm sonradan ama iş işten geçmişti işte... ama öyle ya da böyle zayıflamam gerek ama 68e takıldım kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…