60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

topraksucum tekrar geçmiş olsun.biaranönce toparlanman dileğiyle.

bendeniz sende hoşgeldin canım.başarılar rejiminde.

pimeacım bence bu bi dönem.yani hemen kendini kapıp koyverme.zarrarın neresinden dönsen kardır.bende daha önce hep böle yapıyodum.çok yemeye başlayınca "amaaann rejmi falan bıraktım" diyodum.sonra tabi herşey boşa gidiyodu.sakin içindeki şeytanı dinleme.olan olmuş sen geleceğe bak.hala canmın çok yemek istiyosada hominide gırtlak yeme.birazda olsa azaltmaya bak.inan bu işteh taşkınlığı geçecektir bir süre sonra.hemen yenik düşme.bide unutma o yediğin pastalar börekler hep satılıyo çarşıda.yani sen o an yemesen kaçmıyo onlar.herzeman bulabileceğin şeylşer onlar.ben böyle konuşuyom ama son bir haftada yediklerim burdan oraya yol olur

neyse canım rejme devam .moral bozmak yok

buarada ben öğlşeyin bi tas tavuklu domates çorbası içtim 2 kaşık kadarda pilav yedim.bide bezelye yemeğinin taelerinden çok az yedim.

slm kızlar beni soran arkadaşlara tşklerimi iletmek isterim sagolun...ben korkumdana tartıya bile çıkmıyorum...ama bu halim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı beni..ya dün twister yaptım 1000 adımda 140 kalori yakıyor yuhh dedim bacaklarım agrıdı verdigim kaloriye bak ama aalırken cup 2 saniyede alıyorum 150 200 kalori falan aman söyle iyice iştahımı kapatacak bişe bulsam..ya ben şu kromunda tatlı ihtiyacını kestigini falanda duymuştum krom çünkü folik asit kullanıyorum foligi mecbur kullanıyorum ve yaklaşık yazdan beri kullanıyorum ve bugünde folik asitin kilo aldırdıgını duydum..olabilir ihtimal veriyorum çünkü bebk düşünmeye başladıktan sonra daha çok aldım...folik asiti bırakıyorum yeterince vucudumda depoladım sanırım...

ee sizler nasılsınız? hcr sen ne yapıyorsun özlemezmiyiz seni cicim..hafta içi pek girmiyorsun diye laf bile atmıyoruz haliyle..inan senin ayzınıda görmedim ...bende hafta sonu pek girmiyorum...süreklide takip edemiyorum sayfayı gözden kaçırıyorum yanii..

ben bugun yediklerimi yazmıyorum bugunluk azad edin beni

hcr yazdıgın tarif icin tesekkür.. ama suan cidden cok mutsuzum.. mutfaga gidip bişeler almak degil mutfagı görmek istemiyorum bile..
bu aksamı cok hafif geciricem söz... zaten aksama spora da gidicem... yaptıklarımı da yazarım buraya geldigimde...

topraksuu yerim seni delikafadulden

bence de bu bi dönem kızlar.. ama kısa olmuş olsun ve bugun bitsin.. yoksa ben 70 kilo olup cıkıcam,ama olmamam lazım,gelin olcam ben yaw
kaydirigubbakcemile2

öpüldünüzzzzzzzzzzzz......... :asigim:

selam kizlar bugun cuma ve ben tartildim 1 kilo vermisim mutluyum ama keske 3 kilo falan gitmis olsaydi,neyse diyete acliga devam kizlar nolur yaaa gazlayin biraz beni haziranda tr ye gidicem tatile zayif olmam lazim eltimin cok kilo almissin demesini istemiyorummmmmmmm :1no2:

pimeacım eminim çok güzel bi gelin olacaksın Şeniz
yeme isteğini atlattığına sevindim bazen oluyor böyle bendede tam aksine canım hiçbişe yemek istemiyor zaten yediğimdende hiç tad alamıyorum ilaçlardan herhalde a.s.

kayram çok teşekkür ederim tatlım ilgin için Şeniz
mavişim sen folikasidi bırakmadan dr.a bi danış istersen canım bide bu aralar spor yapman uygunmuki yani dikkat etmen gerekmiyormu şu kilo fazlalıklarınıda kafandan at bence kendine iyi bak tatlım Şeniz

topraksu canım bişey soracam nedir bu iştahını kesen ilaçlar... yani bendeki iştahı kesecek ne olursa olsun kullanacam:)) geçmiş olsun ne ilacı kullanıyorsun rahatsız mısın?

Canım yaa akşam ben de aynen senin gibiydim .
Defalarca mutfağa girdim çıktım.Su içtim kahve içtim.Canım feci şekilde makarna istiyordu.Ama en sonunda vazgeçtim ve kızdım kendime öyle düşündüğüm için,üstelik aç bile değildim sadece atıştırma hatta kaba bir tabirle tıkınma isteğiydi benimkisi.

Fakat neoldu biliyor musun?
İzlediğim filmde ki kadın çok zariftilaelaelaelaelae
Bende öyle olacağımmmmm ve kaldığım yerden devam üstelik 1 kg.daha vermişim.:lepi:

hahahaha süpersin kuzum... bende ters tepki yapıyo o zarif kadınlar yaa..sinirimden yiyesim geliyo delikafadulden hepten çıldırıyorum...
demin sitede dolanırken KARBONHİDRAT DİYETİ diye bişe buldum kızlar.. aldıgımız bütün gıdaların degerleri var..günlük 50 değeri gecmeden ne isterseniz yiyebiliyorsunuz... hatırladım ki teyzemin kızı da karbonhidrat diyetiyle muhtesem kilo vermişti... link gönderiyim bi bakn belki uygun gelebilir...

MAVİŞİM MAVİ DENİZİM kilolar zamanı gelince verilir... kadınlar kiloları varken de güzeldir...sen şimdilik onları dert etme sev onları.. zamanı gelince nefret eder kurtulmaya calısırsın..biz yanındayız hepp...

topraksu canım bişey soracam nedir bu iştahını kesen ilaçlar... yani bendeki iştahı kesecek ne olursa olsun kullanacam:)) geçmiş olsun ne ilacı kullanıyorsun rahatsız mısın?

canım hiç olurmu öyle şey
ben rahatsız olduğum için ilaç alıyorum iştahımı kessin diye deil
belkide ben öyle zannettim hastalıktan canım bişe istemiyordur çünkü çok öksürüyorum sizlerden uzak
keşke şu anda iyileşseydimde sağlıklı şekilde zayıflamaya devam etseydim hem bu geçici bi durum yarın nasıl yiyeceğim hiç belli deil

sende moralini bozma canımcım inşallah sağlıklı bi şekilde fazlalıklarından vedalaşırsın
kolaylıklar diliyorum :1hug:a.s.

kayram
"bide unutma o yediğin pastalar börekler hep satılıyo çarşıda.yani sen o an yemesen kaçmıyo onlar" yazmışssın bana hahha bayıldım bu cümleye.. kaçmasınlar tabi..zayıflayınca aradabi yicez onları biz bi yere kaçamazlar süprizzzzz

aaybissss tebrikler . . .

bende dün 28 beden kotuma sığdım ki o benim genelde yazın giydiğim kot pantolonum olur . . . pazar günü ama tartılma günüm . . .

hacer bu süper . . .

:asigim:

aaybissss tebrikler . . .

bende dün 28 beden kotuma sığdım ki o benim genelde yazın giydiğim kot pantolonum olur . . . pazar günü ama tartılma günüm . . .

hacer bu süper . . .

:asigim:

Sağol canım ;Şeniz

İstediğim kiloya ulaşıncaya kadar böylr kararlı olacağımı umuyorum.Daha sonrasında da herşeyden ama az ve zamanında taktiğini uygulayacağım inşallahhhh:Saruboceq:

sabunuuuuuuum tebriklerrr 28beden kotun içine girdigin iciiiin

sositososito pimimmmm teşekkür ederim . . . sığdım ama beli düşük kotun bi miktar ve taşımlar mevcut o karnım ve sırt yok mu benim tüm fazla kilolarım karnımın ve böbreklerimin üzerinde . . . bariz simidim var işte . . . :çok üzgünüm:

mekikte çekemiyorum boynumdan biraz sıkıntılıyım çünkü . . .

bana boyun kullanmadan karnımı çalıştırabileceğim bi egzersiz şart . . . ama henüz bulamadım bi ara oklavayı omuzlarıma alıp sağ-sol çalışmıştım faydasını gördüm fakat o da başımı döndürüo :çok üzgünüm:

bu arada bu gün bu saate kadar tükettiklerim ; 1 muz 2 etimek 1 kalper peynir 5 zeytin 2 yumurta çay 4 müsli sade kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…