ben bugun yediklerimi yazmıyorum bugunluk azad edin beni
hcr yazdıgın tarif icin tesekkür.. ama suan cidden cok mutsuzum.. mutfaga gidip bişeler almak degil mutfagı görmek istemiyorum bile..
bu aksamı cok hafif geciricem söz... zaten aksama spora da gidicem... yaptıklarımı da yazarım buraya geldigimde...
topraksuu yerim seni delikafadulden
bence de bu bi dönem kızlar.. ama kısa olmuş olsun ve bugun bitsin.. yoksa ben 70 kilo olup cıkıcam,ama olmamam lazım,gelin olcam ben yaw
kaydirigubbakcemile2
öpüldünüzzzzzzzzzzzz......... :asigim:
Canım yaa akşam ben de aynen senin gibiydim .
Defalarca mutfağa girdim çıktım.Su içtim kahve içtim.Canım feci şekilde makarna istiyordu.Ama en sonunda vazgeçtim ve kızdım kendime öyle düşündüğüm için,üstelik aç bile değildim sadece atıştırma hatta kaba bir tabirle tıkınma isteğiydi benimkisi.
Fakat neoldu biliyor musun?
İzlediğim filmde ki kadın çok zariftilaelaelaelaelae
Bende öyle olacağımmmmm ve kaldığım yerden devam üstelik 1 kg.daha vermişim.:lepi:
topraksu canım bişey soracam nedir bu iştahını kesen ilaçlar... yani bendeki iştahı kesecek ne olursa olsun kullanacam:)) geçmiş olsun ne ilacı kullanıyorsun rahatsız mısın?
Canım yaa akşam ben de aynen senin gibiydim .
Defalarca mutfağa girdim çıktım.Su içtim kahve içtim.Canım feci şekilde makarna istiyordu.Ama en sonunda vazgeçtim ve kızdım kendime öyle düşündüğüm için,üstelik aç bile değildim sadece atıştırma hatta kaba bir tabirle tıkınma isteğiydi benimkisi.
Fakat neoldu biliyor musun?
İzlediğim filmde ki kadın çok zariftilaelaelaelaelae
Bende öyle olacağımmmmm ve kaldığım yerden devam üstelik 1 kg.daha vermişim.:lepi:
kızlar canınız çok mu yemek istiyor benim yaptığımı deneyin o zaman
1 bardak süte, 1 yemek kaşığı mısır/pirinç/buğday unu ekleyin, isteğinize bağlı şeker ilave edin ve muhallebi hazırlayın
sıcakken içine birkaç tane bisküvi kırın, üstünü de meyve ile süsleyip bir güzel yiyin
hem tok tutar, hem besleyicidir, hem de kendinize hakim olmanızı sağlar
ben ne zaman deli gibi yemek istesem bunu denerim
umarım faydası olur a.s.
aaybissss tebrikler . . .
bende dün 28 beden kotuma sığdım ki o benim genelde yazın giydiğim kot pantolonum olur . . . pazar günü ama tartılma günüm . . .
hacer bu süper . . .
:asigim:
sabunuuuuuuum tebriklerrr 28beden kotun içine girdigin iciiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?