60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim.. Evet Hepsiburada gayet iyi.. Bugün kitaplarım geldi. Birazdan okumaya başliiciiiiimmm. Düşünce gücüyle zayıflama.. Valla söyle bi önsöze göz gezdirdim.. Bayaa iii...zemuszemus

güzel günlerde oku kitaplarını canım...artık okur okur bilgilendirirsin bizi...benim alacağım kitaplardan birinin adı da ne biliyor musun "düşünce gücüyle tedavi" :roflol: bugünlerde taktık düşünce gücüne...

Hakkaten taktık.. hehe.. Onu da almayı planlıyorum daha sonra..
Millet neler yapıyor düşünce gücüyle.. Hele benim ve piskopat düşüncelerimin değişmesi kesinlikle şart.. O kadar çok kuruyorum ki kafamda.. Halbuki ne kadar yanlışş.. Hep iyiyi güzeli düşünmek lazım..

merak etme Fulyacığım bizdeki bu azimle yakında bu işi çözmüş ve harikalar yaratıyor şekilde dolanırız ortada...a.s

Bu kilo verme yarışı çok ta mantıklı değil esasen herkesin metabolizması aynı değil ki...2 kadın bile olsa metabolizmalar farklılıklar gösteriyor...

ahh ahh benim gibi metabolizma fakirleri o yüzden hiç bulaşmaasın boyle şeylere...

günaydın kızlar, hepinize az kalorili bol neşeli ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Arkadaşlar sadece yediklerimizimi paylaşıyoruz neler oluyor niye kimse anlatmıyorrrr

merak etme Fulyacığım bizdeki bu azimle yakında bu işi çözmüş ve harikalar yaratıyor şekilde dolanırız ortada...a.s

Kesinlikle canım..kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar, hepinize az kalorili bol neşeli ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Arkadaşlar sadece yediklerimizimi paylaşıyoruz neler oluyor niye kimse anlatmıyorrrr

Günaydın canım.. Yediklerimizi yazıyoruz.. Bildiklerimizi, yaptıklarımızı paylaşıyoruz.. sohbet ediyoruz.. Öyle kafamıza göre takılıyoruz.. Sende içinden geçeni, aklına gelen herşeyi burda bizimle paylaşabilirsin canım..

Günaydın kızlar...

Bu Yasemin Soysalın 'Tek şişman Beyniniz' kitabını tavsiye ederim.. Dün bi soluklta yarısını okudum.. Çok geç olmasaydı bitirirdimde.. Çok faydalı bilgiler var..

Mesela diyor ki tartılmayın.. Çünkü 'şu kilo da kilo vermem duruyo' , 'anca şu kadar kilo verebilirim' gibi inançlarımız var beynimizde. Ama o kiloya geldiğimizi görmezsek, o zaman kilo vermemiz durmaz.

Hayal edin.. Zayıfladığınız da nasıl görüneceksiniz.. Ne giyeceksiniz.. Nasıl davranacaksınız.. Hayatınız da neler değişecek.. Bunları detaylarıyla hayal edin, diyor.

Zihninize yapmamanız gereken şeyleri değil, amacı emredin diyor. Mesela sürekli çikolata yemeyeceğim.. Yememeliyim.. Canım çikolata istemiyor ki.. filan gibi şeyler düşünürseniz.. Gidip çikolata yersiniz, çünkü aklınızda sürekli o çikolata olacaktır. Şunun gibi mesela.. Limonu düşünmeyin.. Nasıl koktuğunu, nasıl ağzınızı sulandırdığını düşünmeyin.. Yediğiniz de nasıl ekşi bi tadı olduğunu düşünmeyin.. Bunu okurken eli mecbur limon düşünüyorsunuz..

Şişman insanlarla kendinizi kıyaslamayın.. Sokakta gördüğünüz kadınlarla; 'aa acaba o mu daha şişman yoksa ben mi?' , 'Ay Allah korusun şunun gibi olmak istemezdim..' gibi kıyaslanmayın.. Aksine zayıf insanlara bakın inceleyin ve bol bol zayıflayınca nasıl görüneceğinizi düşünün, diyor Yasemin ablamız..kaydirigubbakcemile3

Şimdilik aklımda kalanlar bukadar. Aklıma geldikçe yine paylaşacağım..

Bundan sonra bu forumda yapamıyorum edemiyorum gibi yazılar okumak istemiyorum arkadaşlar.. Onun yerine bolbol kendimi zayıflamış, hafiflemiş hissediyorum.. gibi amaca yönelik yazılar okumak istiyorum.. Ok mi??kaydirigubbakcemile5

haklısın ama işte maksat gaza getirmekti birbirmizi yani daha doğrusu beni gaza getirmk gerek hahahah

flyyycığım verdiğin bilgiler ve okuduğun kitabı bizimle paylaştığın için çok tşk ederim.kitapta yazılanlar çok doğru aslında insanlar diyetteyim dedikçe daha kalorili şeyler yeme ihtiyacı duyuyorlar hep... ayrıca ben mesela spor yaptığım zmnlarda aslında cnmın istemediği kalorili şeyleri daha çok yerim nasılsa spor yaptım yaktım die bunlar çok yanlış...
ayrıca ben bi sene öyle hırs yapmıştım gene... günde sadece 20 dk bisiklete binip 25 sabah 25 akşam mekik çektim... bunun dışında cnm ne isterse yedim... fastfood da dahil... ama acayip hırsıydım ve sürekli bisiklete binerken kendimi zayıflamış yanları ipli bikiniyle hayal ettim:))) eski zayıf fotoğraflarıma baktım... sonra farkında olmadan acayip incelmiştim... hemde 2 ay içinde... hatta eşim ( ozmn sevgülümdü:)) bana sarıldığında ne kdr zayıfsın kaburgaların sarılınca elime gelio biras kilo al diyip duruodu hahahahha:))) şimdide zayıfla die yalvarıo muhahaha o da ne istedini bilmio
yani spor yaparken bile hayal etsek faydası oluo bence... bi de gece yatarken ... ben o dönemde gece yatarken sürkli şunu söylerdim içimden... aslında bedenim uyumayacak o sabaha kdr çalışıp yağları yakacak....

evet canım.. Zaten hayalinde spor yaptığını, koşturğunu, yüzdüğünü sadece düşünsen bile, vücut sanki onu gerçekten yapıyormuş gibi çalışmaya başlarmış.. Düşündüğün şeyi bilinçaltı gerçekleştirmek için devreye giriyomuş hemen.. Senin yaptığın şey bisiklete binerken bikinili hayal etmek, tam da yapılması gereken şey işte.. İnanarak meydana gelen çok enteresan örnekler var ya.. İnsanın ağzı açık kalıyor..

Mesela bir kadın dizlerinden hiç memnun değilmiş.. Hastaneye yatmış düzelttirmek için.. Doktor düzeltmek için gerekli her şeyi yaptık demiş, en kısa zamanda istediğiniz şekle gelicek dizleriniz demiş. Ve gerçekten kısa bir süre sonra dizleri güzelleşmiş kadının.. Akıl almaz bi durum.. Kadının dizlerinin şekli değişmiş yaa.. Sadece kadın değişeceğine inandığı için..

Bir de şöyle bir örnek vardı.. Bu da çok enteresan.. Bir kasapta adam akşam etleri buzhaneye bırakmak için işte buzhaneye girmiş.. Arkadasları onun içeride olduğunu bilmiyormuş ve kapıyı kilitleyip çıkmışlar.. Adam kapıya gitmiş bakmış kapı kilitli.. Eyvah demiş şimdi burda sabaha kadar donarak ölücem ve karısına mektup yazmış.. 'Şu an çok üşüyorum.. Parmaklarım uyuşmaya başladı bile.. Ben ölüyorum..Sizi seviyorum vs...' ve sabah adam içerde ölü bulunmuş.. İşin ilginç tarafı soğutucu bozuk olduğu için o gece çalışmıyormuş bile.. sadece gürültülü bir şekilde havalandırma çalışıyormuş.. Adam donarak ölmemiş.. sadece öleceğine inandığı için ölmüş..

Başka bir örnek.. Bir kadın her gece yatmadan dua ediyormuş.. Ne olursa olsun kilo vermek istiyorum.. Bir anda su kilolardan bir şekilde kurtulmak istiyorum, gibisinden.. Bir gün fenalaşmış hastaneye gitmiş ve kanser olduğunu öğrenmiş.. Vücudundan 15 kilo su çekmişler..

Yani hakikaten ne istediğimize ve ne şekilde isteyeceğimize de çok dikkat etmek lazım.. Yasemin hanım diyor ki, kendinizi zayıf, sağlıklı ve mutlu hayal edin.. Sadece zayıf değil!.. Neden zayıflamak istiyorsunuz..zayıflayınca kendinizi nasıl hissediceksiniz.. Ne kadar sağlıklı olucaksınız.. Bunlar çok önemli diyor..

Destan yazdım yine.. Ancak bu bilgiler çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istiyorum.. Bu bilgiler bence sadece zayıflamak için değil, hayatın her alanında fevkalade kullanılabilecek harika bilgiler.

fılay çembere girmişsin perim . . .

hadi bakalım düşünce gücünden aldığın desteklede birlikte bahsettiğin gibi kuğu misali bi gelin olacaksın . . .

insanın kendini nasıl gördüğü ilede çok ilgili bu durum yani sadece duruşumuz bile 5 kg fark ettiriyormuş . . .

fazlalıklarımız olduğunu düşünerek omuzlarımız önde düşük bi biçimde olan ifade gayet normal kiloda olan birini fazlalıklı gösterebiliyor . . . ya da göbekli . . . v.s .

çok mersi canım Allah razı olsun...

lunaaaaaaa çok fenayım ben.. bademciklerim bana kan kusturuyor.. sabah doktora gittim. ağır bir antibiyotiğe başladım.. daha başka ilaçlar falan..
ben de kronik bronşit var.. grip değil bronşit oluyorum..
ben tvnin olduğu odadaki koltuğumu açtım kocaman oldu.. gel beraber yatalım..

lunacığım bende hastayım yine.benide alın aranızaa.grip oldum.bürodakiler diyo yanından biri geçse rüzgarından hasta olacan nerdeyse.mafoldumbenmafoldumben
gel canı gel.. minicik bir kızsın zaten sen.. ortamızda yatarsın bizim...

güzelim sen işi bayağı sağlam tuttun.. hadi bakalım fulyam, bu sefer harika olcak bence..

fium hemen antibiyotiği dayarlar zaten gerçi kronikmiş sendeki ama olsun bence iyi bi kestane balı ve dinlenme aynı işi görür . . .

Aynen tatlım.. Öyle olucam dimi tatlım.. hihi...zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

Bebişim beniiimmm... Çok hasta olmuşşş.... Canım yapabilceem bişey olursa haber et.. opuyorumnanaktan

Ihlamurun içine biraz zencefil, bir kaç tane karafil at.. birde içine bal karıştır.. Ancak balı çay azıcık ılıdıktan sonra karıştırıcan.. Ondan sonra bunu iç bi güzel.. Çok iyi geliyor canım..

Ben artık istediği kiloda zayıfcacık bi insanım.. kaydirigubbakcemile3

fly verdiğin bilgiler gerçketen çok güzel, bunları okudukça moralim yerine gelmeye başladı ve kendimi daha ince hissediyorum gibi geliyor, bundan sonra pozitif düşünücem, çünkü ben oturup neden kilo veremiyorum, şişkoyum çirkinim mutsuzum diye duygulara kapılıyorum, tabii kış aylarının sanırım buna etkisi çok büyük çünkü herkış yaşıyorum bunu, Kayseri soğuk kat kat giyiniyorum ee bide kilo olunca kendimi aynada iğrenç görüyorum

merhabalar hepiinize... ben yeni diyete başladım burada birbirinize çok samimi bir şekilde yardım ve destek vermeniz çok hoşuma gitti arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 ben de birilerinin beni denetlemesi için :kedi: aranıza katılmak istedim. gördüğüm kadarıyla yediklerimiz içtiklerimiz harcadıklarımız yazıyoruz ne varsa.. inşallah en kısa zamanda hepimiz hayal ettiğimiz kıyafetleri giyebiliriz :Saruboceq: bu arada ben 160 boyunda 64 kilodayım. a.s.

hedefimi yazmayı unutum :) çok değil 10 kilo verip 2 sene önceki duyguya dönmek amacındayım 2 senedir atmaya kıyamadığım tüm kıyafetlerim hadi artık diye bana bakıyor sanki.. eşim sen her halinle güzelsin derdi eskiden şimdi biraz dikkat edersen iyi olur diyor!!! durumlar vahim yaani..

Hoşgeldin Duygucum aramıza.. Verirsin canım hiç merak etme sen...

Bende bugün yidiklerimi yaziim

Sabah: 8:30 2 dilim çok tahıllı tost ekmeği şokellalı
Ara: 1 bardak sütlü nescafe
Öğlen: 13:00 2 sopa tavuk şiş, 2-3 kaşık kadar pilav, 1 bardak ayran
14:00 gibi 1-2 kaşık aşure
Akşam: 19:00 yine kocaman bi kase lor peynirli salata (domates, salatalık, biber, mısır, lor peyniri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…