60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fulyacığım verdiğin bu bilgiler burada birçok kişiye moral olacak...herkes adına teşekkür ederim...a.s.

Ne demek tatlım.. Amacım o zaten.. Ne kadar çok kişiye moral verebilir ve yardımcı olabilirsem o kadar mutlu olurum.. opuyorumnanaktan

ben de yazayım o zaman ilk günlük listemi =))) hayırlı olsun... sabah diyet kaşarlı tost ve şekersiz cay.
öğlen 8 kaşık bezelye tavuklu 1 dilim ekmek yogurt salata.
akşam 1 adet tavuk budu ızgara 1 kase çorba salata 1 dilim ekmek..
yaprak dokumunu izlerken 1 kepçe aşure... hmm 45 dakika koşu yarım saat fittness (salonda)

selam kızlar...
ben de bugün itibariyle diyete başlıyorum.
boy:160 kilo:66-67 yaş:25
51 kilodan 66ya 1,5 senede çıktım bu arada.. her ay bir kilo nerdeyse.. faciaaaaaaa :gitme:
şimcii sizden isteğim, benim gibi olan yani beni kiloma yakın olan arkadaşlarla fikir alış verişi yapmak ve birbirimizden kuvvet alarak zayıflamak.. insan tek başına yapamıyor..
sesimi duyan var mıııııııı... var mı benim gibi hedefi 53-55 kilo olan 67lik cengaverler???

hoşgeldin aramıza canımzemuszemus

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
dünkü menüm;
sabah: yarım simit, 1 bardak şekersiz çay
arada: 1 köfte ızgara, 1 dilim ekmek (alakasız oldu ama arkadaşlar yerken canım çokk istedi.)
öğle: 1 ad. tavuk budu , fırında pişmiş. 2-3 kaşık yoğurt
arada: 1 kocaman kupa bardakla yeşil çay
akşam: 1 dilim ekmek, eşim kıyma sote yapmıştı, birazda ondan, 2 bardak şekersiz çay

akşam yaprak dökümünü izlerken 500 ad. stepper yaptım.

selam kızlar,
aksam falan çok fenalastım.. ateşler içinde kıvrandım,sayıklamışım... neyseki sevdiğim beni bir sn yanlız bırakmadı.. ( öyle çok seviyorum ki onu )noluyo bana konudan şaştım.. 56kgya düşmüşüm hastalıkla...
neyseki bugun dünden iyiyim. ama griple verilen kglaları almak istemiyorum :ecrin_bebek:

Canım hepinizi çok öpüyorum,fiucum antibiyotik seni bir parça da olsa toparlar...Benim de öksürüğüm ciğerlerimden geliyor sanki ama ben de biraz toparladım çok şükür...

Bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepinize hoş geldiniz diyorum...a.s.

Fulyacım yazdıklarını gördüm ama okuyamadım,gücüm yok sandalyede oturmaya,ama en kısa sürede okuyacağım,paylaşımın için teşekkürler...opuyorumnanaktan

Bu gece yeni bir yıla gireceğiz ama ben hiçbir hazırlık yapamıyorum şu halimlesenağlama.Dışarıdan ısmarlayacağım herşeyi maalesef..Oğlumun ağacını Allahtan geçen hafta kurup,süslemiştik..:lepi:

Haa Fibuşummmm sana da geçmiş olsun..Kız şu kocan sana iyi bakmıyor mu yoksa..Evlendin evleneli hastasın be yawwwwklava:.Şaka şaka..sırnaşık şey..Canım kendine biraz daha iyi bak oldu mu..a.s.

KIZLAR HEPİNİZİN YENİ YILINI CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM...BU YILIN HEM DÜNYAYA,HEM ÜLKEMİZ,HEM DE BİZE VE SEVDİKLERİMİZE ÇOKKK AMA ÇOKKKK MUTLULUKLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM...HADİ BAKALIM YENİ BİR YIL,YENİ YENİLENMELER..BU YIL UMARIM HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUR...a.s.

ooo çok kötü olmuşsun canım benim ya.inşallah yeni yılda tüm kötülüklerden kurtulursun.yepyeni birebirinden güzel anıların ve anlarfın olur 2010 da.

canım çok sağol.kızlar sizinle koca bir yıl geçirdik nerdeyse.sizleri çok seviyorum.düğün telaşımı bile burda sizlerle paylaştım.opuyorumnanaktan tüm bir yıl bana arkadaş destek oldunuz.inşallah 2010 dada birbirimize destek oluruz.

lunacığım evliliği beceremedim ben.hergün kavgalıyız artık.ne yapsam olmuyo.artık onun yüzüne gülmek bile glemiyo içimden yapamıyorum.yıprandık galiba.mafoldumben

canım benim tüm güzellikler,iyilikler,mutluluklar senle ve ailenle olsun..
biz senle yeni yıla hasta giricez umarım tüm yıl böyle geçmez..
şifa diliyorum Allahtan yeni yılda hepimiz için.. :Saruboceq:
ben de ne planlar yapmıştım ama suya düştü.. kafamçokkarıştı sadece pilav yapıcam, kalanları hep sevgilim alcak gelcek.. başbaşa kutlucaz inşAllah

teşekkür ederim güzelim
luna için dilediklerimi aynen senin için de diliyorum..
ama üzdün beni ya.. nasıl neler oluyor orda?

sorun ne?3 günlük evlisiniz siz, onca özlem çekip kavuştunuz, onca emek sarfettiniz,o kadar borca razı oldun sırf onun için..
yapmayın birbirinizi üzmeyin , emeğinize acıyın. daha çok gençsiniz.. umarım tecrübesizlikten kaynaklaıyordur sorunlar,neler oldugunu bilmiyorum ama geçici olmasını diliyorum

bu arada lunacım, benim dinmek bilmeyen öksürüme şu çare olmuştu..

bir tatlı kaşığı doğal bala karabiber ekiyorsun bolca ve yutuyosun onu..
iğrenç oluyor ama kesiyor öksürüğü...

lunacığım evliliği beceremedim ben.hergün kavgalıyız artık.ne yapsam olmuyo.artık onun yüzüne gülmek bile glemiyo içimden yapamıyorum.yıprandık galiba.mafoldumben

Bu sözlerine inan çok üzüldüm fibula..Beceremedim deme,birbirinize deliler gibi aşık olsanız da,aynı evde,evlilik cüzdanı ile yaşamak ve alışmak inan biraz zaman alıyor..
Daha sonra detaylı olarak da tartışırız tamam mı canım..Hadi üzme tatlı canını..kaydirigubbakcemile3

Fiucum en güzeli inan insanın sevdikleriyle birlikte olması canım..Ne kadar şanslısın sen de bu konuda..Güzel bir akşam olur umarım:1hug:..kaydirigubbakcemile3

bu arada lunacım, benim dinmek bilmeyen öksürüme şu çare olmuştu..

bir tatlı kaşığı doğal bala karabiber ekiyorsun bolca ve yutuyosun onu..
iğrenç oluyor ama kesiyor öksürüğü...

Sağol fiucum,ben de zencefil aldırdım şimdi.Onu bir deneyim olmazsa senin reçeteni uygularım...kaydirigubbakcemile3

canım bizde seni çok seviyoruz sende bizimleydin hep ve en güzel anılarını paylaştın :asigim: örnek oldun . . .2010 dada hep birlikteyiz inşAllah . . .

fılayla margırıt ı evlendiriciiiiz daha . . .

yansın yağlar !!!! :1ninca:

canlarım hepinizin yeni yılınızı kutluyorum...sizleri seviyorum...tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl geçirelim hep beraber inşallah...opuyorumnanaktan

''iyiki''lerinizin ''keşke''lerden çok olduğu,10 numara bir 2010 diliyorum hepinize sevgili dostlar...
iyiki varsınız...
mutlu yıllaaaaaar.....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

kızlar slmlr bu gün kimse çalışmıyor galiba . . .

yediklerimizi ne kadar çiğnediğimizi soralım dedim ben sindirim bakımından bu çok mühim !

50 defa çiğnemek gerekliymiş her lokmamızı gamyoncuiremsu
50 defa çiğnediğinizde anlıyorsunuz ki bunun yarısını bile aslında çiğnemiyoruz . . .

canlarım hepinizin yeni yılınızı kutluyorum...sizleri seviyorum...tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl geçirelim hep beraber inşallah...opuyorumnanaktan

''iyiki''lerinizin ''keşke''lerden çok olduğu,10 numara bir 2010 diliyorum hepinize sevgili dostlar...
iyiki varsınız...
mutlu yıllaaaaaar.....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Canım derincim ve canım benekcim,bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Sizlere de,mutluluk ve huzur dolu,güzelll bir yıl diliyorum...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…